voglya Опубліковано: 28 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2023 І я купувала мед у AleKSEYII! Дякую, все добре, смачно, без претензій!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 29 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 Дякую всім за відгуки! Смакуйте на здоров'я. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 (змінено) Доброго дня. Тогорічний мед ще залишився? Якщо так , то яка кількість є в наявності ? Змінено 12 жовтня 2023 користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 12 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 Доброго вечора. Відповів у приват. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 17 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2023 Також є крем-мед (кремований мед). Кристали не відчуваються. Вартість 170 грн/л. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 В 17.10.2023 в 17:55, AleKSEYII сказал: Також є крем-мед (кремований мед). Кристали не відчуваються. Вартість 170 грн/л. А шо там більш детальніше???))) Крем з якого меду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 24 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2023 Крем-мед представляє собою суміш весняного та літнього різнотрав'я. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 23 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 23 лютого Кому треба 🍯 - звертайтеся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 16 березня Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня Є ще мед. На акацію та липу діє акція - 150 грн/л при купівлі від 3 л. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз