Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 (змінено) А щось конкретне порадите можете ? Хотілось би щоб воно не розлетілося на 250 запчастин від того що її перевернули догори дригом. Напевно, - треба з верхньою кришкою ? Змінено 6 вересня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 Да любая. При нормальном использовании самая дешевая может сто лет служить верой и правдой при бережном отношении, и самая дорогая может разлететься за день если ней "в футбол играть". Принцип у всех одинаковый, различие в основном по материалу корпуса и количеству горелок. У всех "подвижные части" это сама горелка и рассекатель пламени на ней, ну и решетка. Кое где есть еще крышка. Всё остальное - железное как танковая гусеница. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 (змінено) 1 минуту назад, Invest-finans сказал: "в футбол играть". Саме таку я би і хотів. Щоб валялась у бусі на всяк випадок. Емаль напевно не годиться. Якщо купувати, то з нержавіючої сталі. Змінено 6 вересня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 (змінено) Є подібна так би мовити туристична плитка. Вага 2,2 кг. Ціна питання - 2 тис.грн. Не знаю, - чи варто таку придбати, чи те що на олх. Campingaz Base Camp Lid Змінено 6 вересня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 На фото - муляж. Плита требует подключение газового баллона. В бусе возить будете только плиту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 14 минут назад, Invest-finans сказал: муляж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 Берите и даже не задумывайтесь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 (змінено) До речі, відео здається зроблено у бусі. Змінено 6 вересня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 Ничем не лучше тех, что на олх Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 3 минуты назад, Dendnepr сказал: на олх Там якщо ту плитку перевернути, то вона розлетиться на 20-ть запчастин. Мені це не подобається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 Кепинггаз на олх не продается? 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 (змінено) Можу помилятись але 10 років тому в кемпігазу були специфічні несумісні з іншими плитами балони. Краще цей момент перевірити пред покупкою. Змінено 6 вересня 2022 користувачем Куркуль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 (змінено) 5 минут назад, Куркуль сказал: несумісні з іншими плитами балони. Там лише штуцер виходить з плити. Яким чином та який балон ти туди прикрутиш ? - це вже твоя турбота. Але, як на мене, то там нічого складного не має. Головне, - щоб воно від пропану працювало. Особисто я не буду балуватися з різноманітними маленьким балонами. Або на 50 літрів, або придбаю літрів на 27 - з композиту. Змінено 6 вересня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 13 минут назад, Privet сказал: Особисто я не буду балуватися з різноманітними маленьким балонами. Або на 50 літрів, або придбаю літрів на 27 - з композиту. Вы ее собрались стационарно устанавливать? Баллон на улицу в ящик? Или в случае БП будете это все из буса/гаража в дом тащить и баллон посреди кухни ставить? я пользуюсь однокомфорочной плиткой, она под 200т граммовые баллоны или можно подключить большой баллон на 5-50 литров так вот практика малых П показала что тащить плитку баллон шланг все это подключать потом обратно все в сарай это гемор до войны просто покупал баллончики они были по 30 грн и одного хватает сварить борщ и пяток чайников закипятить, сейчас они по 100 грн и жаба задавила в итоге купил 10 штук и переходник для заправки от большого, в итоге и мобильность сохранилась и цена с заправки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 27 минут назад, mib сказал: в случае У мене не має ніяких сумнівів, що режим пютлера взимку зробить усе можливе, щоб українці залишилися без газу та електрики. Отже , великий балон - це можливість щось приготувати, або як варіант зігріти оселю - на достатньо довгий період часу. У разі евакуації - вкинув у машину та вперед. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 4 минуты назад, Privet сказал: У мене не має ніяких сумнівів, що режим пютлера взимку зробить усе можливе, щоб українці залишилися без газу та електрики. Отже , великий балон - це можливість щось приготувати, або як варіант зігріти оселю - на достатньо довгий період часу. У разі евакуації - вкинув у машину та вперед. Написанное мной выше большой баллон не отменяет, если еще и обогреться то посмотрите газовые инфракрасные камины, я такой на чердак уже положил 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 47 минут назад, mib сказал: газовые инфракрасные камины А їх в оселях можна використовувати ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 1 час назад, Dendnepr сказал: Кепинггаз Замовив. Подивимося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 10 минут назад, Privet сказал: А їх в оселях можна використовувати ?! У них есть датчик угарного газа и опрокидывания и в первом и втором случае клапан закроется, но без присмотра я бы его не оставлял, собственно как и газовую плитку вообще как я понял из отзывов то комфорт так себе, влажность зашкаливает кислород выгорает, но это лучше чем замерзнуть по идее чем то похоже на отопление газовой плитой в начале 90х 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 9 годин тому, mib сказав: в итоге купил 10 штук и переходник для заправки от большого, в итоге и мобильность сохранилась и цена с заправки а можна детальніше ? У нас також є маленька плиточка під балончик, але під балон її пристосувати було б непогано 8 годин тому, mib сказав: У них есть датчик угарного газа и опрокидывания и в первом и втором случае клапан закроется, но без присмотра я бы его не оставлял, собственно как и газовую плитку вообще как я понял из отзывов то комфорт так себе, влажность зашкаливает кислород выгорает, но это лучше чем замерзнуть по идее чем то похоже на отопление газовой плитой в начале 90х і за цей дівайс розкажіть будь ласка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 35 минут назад, irina1969 сказал: а можна детальніше ? У нас також є маленька плиточка під балончик, але під балон її пристосувати було б непогано У меня вот такая, с ней в комплекте идет штуцер для подключения большого баллона, а дальше шланг редуктор и сам баллон Камин вот такой 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 12 часов назад, Privet сказал: Там якщо ту плитку перевернути, то вона розлетиться на 20-ть запчастин. Выпадут только горелки, это у всех так. В эпике на выходных как раз стояла на 2 комфорки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 7 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 36 хвилин тому, mib сказав: У меня вот такая, с ней в комплекте идет штуцер для подключения большого баллона, а дальше шланг редуктор и сам баллон Сам на таку дивився (на ринку). Компактна, в пластиковому кейсі, баллончик - в середині, 1000 грн. Продавець каже, що на 4-5 годин баллончика вистачає. mib, підкажіть - то правда так, чи "маркетинг" від подавця? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 10 хвилин тому, Вячеслав_В сказав: Продавець каже, що на 4-5 годин баллончика вистачає скоріше 2-3 години 11 годин тому, mib сказав: одного хватает сварить борщ и пяток чайников закипятить, 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 у нас вже давно така, це друга першу вкрали (( повноцінно не готувала так розігріти щось яєчня, чайник цілком вистачає 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз