Dalet Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 13 минут назад, Mykola2024 сказал: А отут ви суперечите своїм же поглядам, ви постійно наголошували що якоби вчите нас "думати", і тут же стверджуєте що я неповинен думати, а замість мене повинен думати продавець , неув'язочка дохторе.... дак ви вигороджуєте продавця зараз який вам дав інформацію яка фактично могла спалити ваш інвертор. І нападаєте вже на мене, а не на продавця. Це синдром якийсь)))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 17 годин тому, Mykola2024 сказав: забийте два штиря на відстіні 10м і заміряйте опір якщо є чим.І не опір заземлення а опір розтікання, це різні речі. А ви, бачу, експерт в цій темі. То ж заземляйте свої панелі як вам порекомендував той парірець. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 4 хвилини тому, Dalet сказав: дак ви вигороджуєте продавця зараз який вам дав інформацію яка фактично могла спалити ваш інвертор. І нападаєте вже на мене, а не на продавця. Це синдром якийсь)))) Проблема в тому що не продавець цю інструкцію писав а виробник, якщо уже виробник дає незрозумілі інструкції то кому вірить? Через що хоч не хоч а лікарем станеш, я про це казав ще в тому році. Змінено 6 квітня користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 4 минуты назад, Mykola2024 сказал: Проблема в тому що не продавець цю інструкцію писав а виробник, якщо уже виробник дає незрозумілі інструкції то кому вірить? Через що хоч не хоч а лікарем станеш, я про це казав ще в тому році. Ваш продавець має знати які рекомендації вам транслює. Сам в них розбиратися. Він на вас гроші заробля. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 8 минут назад, Mykola2024 сказал: Проблема в тому що не продавець цю інструкцію писав а виробник якого року ця інструкція? можемо оригінал десь побачити? киньте посилання! Ви може не знали, але колись саме так і було..... Змінено 6 квітня користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 13 хвилин тому, Dalet сказав: якого року ця інструкція? можемо оригінал десь побачити? киньте посилання! Ви може не знали, але колись саме так і було..... Невідомо якого року , немає жодної привязки до дати, хоча в назві файла присутні цифри UA_202104, напевно 21 рік Змінено 6 квітня користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 10 минут назад, Mykola2024 сказал: Невідомо якого року , немає жодної привязки до дати а колись же давним давно, ще коли інвертори були значно важчі і мали трансформаторну технологію, тоді панелі, для зниження "під" ефекту заземляли "-". Ну от мабуть той хто переклад робив, звідти і потяг це формулювання. Ну якось так. п.с. тут нема чого кивати на когось, для запобігання випадків таких є спеціально навчені люди. А вибір ви робите самі Змінено 6 квітня користувачем Dalet 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) найшов новішу редакцію, там дійсно про заземлення "-" нічого немає Змінено 6 квітня користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2 минуты назад, Mykola2024 сказал: найшов новішу редакцію, там дійсно про заземлення "-" нічого немає лишній раз доводить, читати треба в оригіналі 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2 хвилини тому, Dalet сказав: лишній раз доводить, читати треба в оригіналі і лишній раз доводить фразу "довіряй ну перевіряй" тобто хоч не хоч не дохтором а хоча б фельшером нада бути. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 30.03.2025 в 22:13, Mykola2024 сказав: а ви поїходу чукча судячи з логіки відповіді Хто з нас чукча визначиться відповіддю на питання "чи реально це зробити нам ?" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 1 годину тому, DraVVa сказав: Хто з нас чукча визначиться відповіддю на питання "чи реально це зробити нам ?" знач фіни можуть а ми ні? там нанотехнологій немає, рано чи пізно це піде в маси так само як зараз СЕС, 20 років назад це булі мрія, а зараз це уже реальність. Памятаю 10 років назад з'являлися прототипи водневих акб, а зараз уже розробили таку акб для домашнього використання. Акб з піску має звісно не ті маштаби для домашнього використання, але гадаю якісь невеликі підприємства скоро почнуть на щось подібне переходити , так само як у фінів, все до цього іде. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 3 хвилини тому, Mykola2024 сказав: рано чи пізно це піде в маси в тому то і справа що людина питала про теперішнє а не про теоретичне майбутнє, тому ви і отримали "посмішку", образились, почали ображати інших ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 1 час назад, Mykola2024 сказал: знач фіни можуть а ми ні? Нажаль так, і дедалі буде ще сумніше. Можу на вашому прикладі розписати Змінено 6 квітня користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 6 хвилин тому, Dalet сказав: Нажаль так, і дедалі буде ще сумніше. Можу на вашому прикладі розписати розпишіть на своєму краще 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 8 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня (змінено) тако місцями наче нормально, як для 5 кВт бюджетника Змінено 8 квітня користувачем yur43 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2 години тому, yur43 сказав: тако місцями наче нормально, як для 5 кВт бюджетника це воно косо щитає чи реально біля 380Вт пішло в тепло? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 8 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 19 хвилин тому, Mykola2024 сказав: це воно косо щитає чи реально біля 380Вт пішло в тепло? думаю шо реально температура в котельній Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня Походу мене чекає ще одна проблема. В мене в коридорі де поставив інвертор в літку те саме що на дворі, а на дворі буває +33, там щей холодильник гріє додатково, почав ставить затіняючу сітку,на вікна схід і південь, збив нище +30, в хаті більше 25 не буває, тепер переживаю чи не зажариться інвертор літом , і ще більше переживаю за акб, бо в інвертора є кулера а в акб ні, холодильник + інвертор літом напевно буде парілка, хоч бери та якогось маленького кондіка став. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 9 квітня Поділитись Опубліковано: 9 квітня (змінено) Підвисає SNA6000 в Home Assistant, тобто данні не змінюються доти поки не перезавантажиш в НА люкса, на Китайський сервер все передається гарно. Підвиснути може через годину або кілька діб. Як автоматично налаштувати перезавантаження присторою в НА? Змінено 9 квітня користувачем Roma_od Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 9 квітня Поділитись Опубліковано: 9 квітня 31 хвилину тому, Roma_od сказав: Підвисає SNA6000 в Home Assistant, тобто данні не змінюються доти поки не перезавантажиш в НА люкса, на Китайський сервер все передається гарно. Підвиснути може через годину або кілька діб. Як автоматично налаштувати перезавантаження присторою в НА? Створюєте періодичну автоматизацію яка викликає сервіс «Home Assistant Core Integration: Reload config entry», якому як параметр зі списку вибираєте інтеграцію для люкса. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня рекорд добової генерації для SNA5000 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 13 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня у веб люкса з'явився прогноз генерації 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня 17 годин тому, yur43 сказав: у веб люкса з'явився прогноз генерації в мене якась підрізана версія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 14 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2 хвилини тому, DraVVa сказав: в мене якась підрізана версія може експорт вимкнений, або взагалі ФЕМ немає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз