Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

6 годин тому, Mykola2024 сказав:

памятаєте я раніше писав що не робив флоат

Так памятаю, що під загальновживаними термінами ви можете розуміти щось своє. Тому перепитав, бо хз що ви вкладаєте в словосполучення "не робить флоат".

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Dmode сказав:

Так памятаю, що під загальновживаними термінами ви можете розуміти щось своє. Тому перепитав, бо хз що ви вкладаєте в словосполучення "не робить флоат".

те що мене незовсім правильно зрозуміли попередній раз бо я можливо трохи перекручено написав ,так таке є, тепер стараюсь писати більш чітко, але я ніколи не вкладаю в технічні терміни значення яким вони не відповідають, скажіть краще чи це в мене одного пропали ті нові опції, що я в скріні виложив, з веб інтерфейсу в новій прошивці cBaa-318D96 , чи це в усих така байда? хоча я вже не вперше помічаю що там то зникають опції то деякі з'являються знову.

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар

20.07.2025 в 21:59, Mykola2024 сказав:

скажіть краще чи це в мене одного пропали ті нові опції, що я в скріні виложив, з веб інтерфейсу в новій прошивці cBaa-318D96 , чи це в усих така байда?

У всіх. Вони постійно щось там допилюють. Часом можуть з'явитись налаштування не від SNA, які потім прибирають.
А взагалі та стара сторінка налаштувань, зі слів Романа Dalet більше не підтримується як головна, бо приорітетною тепер є нова. І в старій може бути більше глюків.

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Dmode сказав:

У всіх. Вони постійно щось там допилюють. Часом можуть з'явитись налаштування не від SNA, які потім прибирають.
А взагалі та стара сторінка налаштувань, зі слів Романа Dalet більше не підтримується як головна, бо приорітетною тепер є нова. І в старій може бути більше глюків.

підтримка сказала що то для італії, шкода що прибрали, вони для наших мереж абсолютно не зайві. Я то думав що AC First це графік живлення від мережі і в інструкції так написано, а по факту це байпас, ну кикайці засранці брихливі .

Посилання на коментар

28 хвилин тому, Mykola2024 сказав:

AC First це графік живлення від мережі і в інструкції так написано, а по факту це байпас

А шо не так? Це і є графік живлення від мережі, коли приорітетом іде мережа, і якщо PV+AC при цьому вимкнене, то це є просто байпас.

Посилання на коментар

35 хвилин тому, Dmode сказав:

А шо не так? Це і є графік живлення від мережі, коли приорітетом іде мережа, і якщо PV+AC при цьому вимкнене, то це є просто байпас.

незнаю як коротко пояснить бо щоб мене зрозуміли і щоб не тисати тут твір. , PV+AC включене бо є панелі, увімкнений режим ЕКО щоб в ночі мінімізувати власне споживання інвертора, якщо поставить AC First  з 00-00 до 8-00  з 18-00 до 23-59 щоб з 8 до 18 він не брав з мережі і робив від сонця і акб, а він переходить в байпас і не живить навантаження від панелей ,виходить все навпаки, якщо вимкнути ЕКО то в байпас уже не йде працює як гібрид але і від мережі не відключається фізично, я думав що він повинен фізично відєднатися від мережі. Може воно так криво робить бо я настроюю через старий веб інтерфейс? в мене після обнови взагалі приколи були з зарядкою аж поки все не переклацав.

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар

1 годину тому, Mykola2024 сказав:

від мережі не відключається фізично, я думав що він повинен фізично відєднатися від мережі.

Якби він відключався від мережі то не міг би живити навантаження перед інвертором (з СТ).  А так коли АС+PV включене і немає сонця - працює звичайний байпас, коли є сонце то починає живити навантаження разом з мережею, або замість неї.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmode сказав:

Якби він відключався від мережі то не міг би живити навантаження перед інвертором (з СТ).  А так коли АС+PV включене і немає сонця - працює звичайний байпас, коли є сонце то починає живити навантаження разом з мережею, або замість неї.

тобто він неможе в ночі перемикатися сам на акб коли сонця немає не вимикаючи опцію АС+PV? ніфіга він не гнучкий , а перенастроювати по дава рази в день ніхто не буде. розчаровує мане люкс

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...