Roma_od Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 36 хвилин тому, yur43 сказав: я зробив даунгрейд МРРТ, завтра відзвітую Вітаю! (вперше вітаю з даунгрейдом) Я вже і прошивку cBAA-30xxxx_MpptApp_250205 наколупав, а от прошити ніяк, пише що вже оновлено і ні як не обрати потрібну прошивку вручну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 4 години тому, Roma_od сказав: Я вже і прошивку cBAA-30xxxx_MpptApp_250205 наколупав, а от прошити ніяк, пише що вже оновлено і ні як не обрати потрібну прошивку вручну. На веб інтерфейсі вибрати файл прошивки, вибрати інвертор, натиснути оновити. Файл люб'язно надав Dmode. Завантажувати тільки МРРТ. Змінено 15 годин тому користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Передивився весь інтерфейс, чи я сліпий, не бачу такого. Підкажіть де те поле де обирається файл прошивки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, Roma_od сказав: Передивився весь інтерфейс, чи я сліпий, не бачу такого. Підкажіть де те поле де обирається файл прошивки. файл прошивки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому В мене такого нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, Roma_od сказав: В мене такого нема в інтерфейсі кінцевого користувача такого немає. Будь-хто з правами інсталятора може оновити ваш інвертор. Спочатку треба уточнити чи потрібно воно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 31 хвилину тому, yur43 сказав: Спочатку треба уточнити чи потрібно воно. На 30й прошивці вилізли якісь косяки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, Roma_od сказав: На 30й прошивці вилізли якісь косяки? Косяків немає. раніше при обмеженнях скидало струм, зараз - ні. Але й сонця повноцінного не було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз