Roma_od Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 36 хвилин тому, yur43 сказав: я зробив даунгрейд МРРТ, завтра відзвітую Вітаю! (вперше вітаю з даунгрейдом) Я вже і прошивку cBAA-30xxxx_MpptApp_250205 наколупав, а от прошити ніяк, пише що вже оновлено і ні як не обрати потрібну прошивку вручну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 4 години тому, Roma_od сказав: Я вже і прошивку cBAA-30xxxx_MpptApp_250205 наколупав, а от прошити ніяк, пише що вже оновлено і ні як не обрати потрібну прошивку вручну. На веб інтерфейсі вибрати файл прошивки, вибрати інвертор, натиснути оновити. Файл люб'язно надав Dmode. Завантажувати тільки МРРТ. Змінено 21 лютого користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого Передивився весь інтерфейс, чи я сліпий, не бачу такого. Підкажіть де те поле де обирається файл прошивки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 1 година тому, Roma_od сказав: Передивився весь інтерфейс, чи я сліпий, не бачу такого. Підкажіть де те поле де обирається файл прошивки. файл прошивки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого В мене такого нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого Тільки що, Roma_od сказав: В мене такого нема в інтерфейсі кінцевого користувача такого немає. Будь-хто з правами інсталятора може оновити ваш інвертор. Спочатку треба уточнити чи потрібно воно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: В суботу в 08:41 Поділитись Опубліковано: В суботу в 08:41 31 хвилину тому, yur43 сказав: Спочатку треба уточнити чи потрібно воно. На 30й прошивці вилізли якісь косяки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В суботу в 14:16 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:16 5 годин тому, Roma_od сказав: На 30й прошивці вилізли якісь косяки? Косяків немає. раніше при обмеженнях скидало струм, зараз - ні. Але й сонця повноцінного не було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: В понеділок в 08:51 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:51 Також стикнувся з тим що обмежує до 3.2квт на стрінг. Написав на пошту виробнику. Там все стабільно, сидить говоряща голова, яка нічого не знає) Я запитав за обмеження, мені відписали таке. Have a good day and thank you for reaching out Luxpowertek The access to create an installer account now is only available under the distributor account , did you try to contact your supplier to apply for an installer account ? Please contact your device supplier for the account request. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В понеділок в 08:57 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:57 2 хвилини тому, Dima4s сказав: відписали якщо треба всього прошити інвертор, оновлення можливе через локальне підключення з акаунту користувача, даунгрейд - змінити інсталятора в новому інтерфейсі і він закине. Або звернутися до першого інсталятора, якщо він на звязку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: В понеділок в 09:40 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:40 41 хвилину тому, yur43 сказав: якщо треба всього прошити інвертор, оновлення можливе через локальне підключення з акаунту користувача, даунгрейд - змінити інсталятора в новому інтерфейсі і він закине. Або звернутися до першого інсталятора, якщо він на звязку. так розумію, що кодом для того, щоб бути інсталятором дистриб'ютори ділитись не зацікавлені. Написав китайцю в якого колись купував інвертор, поки мовчить. Можливо він понизить прошивку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В понеділок в 09:57 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:57 15 хвилин тому, Dima4s сказав: інсталятором svitlovtemryavi.com.ua/product/poslugy/instrukcziya-do-invertora-luxpower/?srsltid=AfmBOor5Y6zeGVfLJG-qmcD0gq9iEz7xX782Bz8UTHUENuOuzFF-lpga Це про це? я можу зробити помічником інсталятора, не знаю шо воно дає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: В понеділок в 10:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:20 16 хвилин тому, yur43 сказав: Це про це? це в вас посилання на звичайний код, кінцевого користувача. Там же бачу на сайті є можливість купити код інсталятора за 1500. 17 хвилин тому, yur43 сказав: я можу зробити помічником інсталятора, не знаю шо воно дає. Що від мене потрібно для цього? Можна спробувати, глянемо чи дає можливість понижати прошивку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В понеділок в 14:47 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:47 4 години тому, yur43 сказав: я можу зробити помічником інсталятора, не знаю шо воно дає. помічник має такий самий доступ як інсталятор, тобто до всіх інверторів які є в акк інсталятора 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: В понеділок в 17:02 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:02 2 години тому, Dmode сказав: помічник має такий самий доступ як інсталятор, тобто до всіх інверторів які є в акк інсталятора тепер зрозуміло чому не горять бажанням роздавати такі доступи. 😐 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nemirow Nemirow Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Поделиться будь ласка файлом прошивки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 22 хвилини тому, Nemirow Nemirow сказав: Поделиться будь ласка файлом прошивки конкретизуйте своє прохання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nemirow Nemirow Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Хочу вiдкатитись на прошивку нижче , щоб не рiзало MPPT, Iтвертор SNA6000 - от i прошу файл прошивки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 6 хвилин тому, Nemirow Nemirow сказав: Хочу вiдкатитись на прошивку нижче , щоб не рiзало MPPT, Iтвертор SNA6000 - от i прошу файл прошивки info@luxpowertek.com їм писати серійний інвертора, вони скинуть сумісну прошивку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nemirow Nemirow Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому В 20.02.2026 в 22:45, Roma_od сказал: Вітаю! (вперше вітаю з даунгрейдом) Я вже і прошивку cBAA-30xxxx_MpptApp_250205 наколупав, а от прошити ніяк, пише що вже оновлено і ні як не обрати потрібну прошивку вручну. А де прошивку cBAA-30xxxx_MpptApp_250205 наколупали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 4 години тому, Nemirow Nemirow сказав: А де прошивку cBAA-30xxxx_MpptApp_250205 наколупали? Я її не перевіряв, бо не маю рівня інсталятора, тому розповсюджувати не хочу. Стосовно відкату прошивки, зверніться до Dmode, мені він допоміг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) Якщо комусь з кінцевих юзерів треба допомога з відкатом, то переключіться на мій код і я допоможу. Якщо ви інсталятор то зверніться в підтримку, і поясніть чому вам треба відкатититись, вони дадуть вам прошивку. Так буде правильно бо вони побачать масштаб проблеми і можливо швидше її виправлять. Плюс вони просили не викладати файли у загальний доступ. Змінено 13 годин тому користувачем Dmode 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 години тому, Dmode сказав: Якщо комусь з кінцевих юзерів треба допомога з відкатом, то переключіться на мій код і я допоможу. Якщо ви інсталятор то зверніться в підтримку, і поясніть чому вам треба відкатититись, вони дадуть вам прошивку. Так буде правильно бо вони побачать масштаб проблеми і можливо швидше її виправлять. Плюс вони просили не викладати файли у загальний доступ. мені відписали що такого бути не може) "Do you mean single MPPT produced more power before updating? I do not think so." Ще трохи їх позадовбую, поки другого стрінга немає, а там, якщо і далі будуть клеїти дурнів, певно також до вас прийду за допомогою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 годин тому, Dima4s сказав: мені відписали що такого бути не може) Спочатку теж так відписували, потім скинув їм скріни (вони є вище в цій темі) де добре видно програмне обмеження. Надав номер донгла і дати де стара прошивка і нема обмеження і де нова з обмеженнями. Пишіть обґрунтовано з беззаперечними доказами наявної проблеми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nemirow Nemirow Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому в мене рiвень iнстолятора, пiдтримку написав, але то довга iсторiя. Моделей iтверторов не так багато щоб прошивку пiдбирати, або sna6000 або sna5000 зазвичай. Думав по швидкому файликом розжитись... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз