Dmode Опубліковано: В середу в 15:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:37 @yur43 то 31 версія мппт чимось краща за 30 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В середу в 17:04 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 17:04 (змінено) 1 година тому, Dmode сказав: @yur43 то 31 версія мппт чимось краща за 30 ? може то моє суб'єктивне, наче як 31 трохи обмежує, самий максимум, а 30 валить на всі, аж свистить інколи. Просто при моєму куті ФЕМ 20 градусів я струм вище 12а ще не бачив. В травні сонце буде вище, тоді буде помітніше. Змінено В середу в 17:06 користувачем yur43 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому кожного дня, десь з 14-15 години, починає зростати напруга мережі, експорт більше 3-4 kW не приймає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey Strelcow Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому Шановне панство, вітаю! Я тут новенький, тому можу питати очевидні для вас речі, але як казав хтось із розумних людей: краще запитати, чим потім тупити, якось так. Я став власником Гібридного інвертора LUXPOWER SNA6000 WPV, 48 В, 6000 Вт, 100 А, та маю батарею 48 вольт об’єм 17 кВт. Зараз в процесі монтажу Сонячних панелей Trina Solar TSM-NEG9R.28, 455 Вт, N-Type. – 8 шт. Зараз стоїть питання по налаштуванню інвертора для правильної роботи. Чи можна налаштувати схему роботи інвертора, батареї, сонячних панелей та ДТЕК мережі таким чином, щоб в день (з 07:00 по 23:00) споживання квартири було від сонячних панелей та заряджала батарею, а в ночі (з 23:00 по 07:00) заряджались від мережі ДТЕК при умові, якщо за день батарея не встигла зарядитись. План такий, максимально стати автономним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз