Dmode Опубліковано: 20 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2025 6 годин тому, Mykola2024 сказав: памятаєте я раніше писав що не робив флоат Так памятаю, що під загальновживаними термінами ви можете розуміти щось своє. Тому перепитав, бо хз що ви вкладаєте в словосполучення "не робить флоат". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 20 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2025 (змінено) 1 година тому, Dmode сказав: Так памятаю, що під загальновживаними термінами ви можете розуміти щось своє. Тому перепитав, бо хз що ви вкладаєте в словосполучення "не робить флоат". те що мене незовсім правильно зрозуміли попередній раз бо я можливо трохи перекручено написав ,так таке є, тепер стараюсь писати більш чітко, але я ніколи не вкладаю в технічні терміни значення яким вони не відповідають, скажіть краще чи це в мене одного пропали ті нові опції, що я в скріні виложив, з веб інтерфейсу в новій прошивці cBaa-318D96 , чи це в усих така байда? хоча я вже не вперше помічаю що там то зникають опції то деякі з'являються знову. Змінено 20 липня 2025 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 22 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2025 20.07.2025 в 21:59, Mykola2024 сказав: скажіть краще чи це в мене одного пропали ті нові опції, що я в скріні виложив, з веб інтерфейсу в новій прошивці cBaa-318D96 , чи це в усих така байда? У всіх. Вони постійно щось там допилюють. Часом можуть з'явитись налаштування не від SNA, які потім прибирають. А взагалі та стара сторінка налаштувань, зі слів Романа Dalet більше не підтримується як головна, бо приорітетною тепер є нова. І в старій може бути більше глюків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 22 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2025 15 хвилин тому, Dmode сказав: У всіх. Вони постійно щось там допилюють. Часом можуть з'явитись налаштування не від SNA, які потім прибирають. А взагалі та стара сторінка налаштувань, зі слів Романа Dalet більше не підтримується як головна, бо приорітетною тепер є нова. І в старій може бути більше глюків. підтримка сказала що то для італії, шкода що прибрали, вони для наших мереж абсолютно не зайві. Я то думав що AC First це графік живлення від мережі і в інструкції так написано, а по факту це байпас, ну кикайці засранці брихливі . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 22 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2025 28 хвилин тому, Mykola2024 сказав: AC First це графік живлення від мережі і в інструкції так написано, а по факту це байпас А шо не так? Це і є графік живлення від мережі, коли приорітетом іде мережа, і якщо PV+AC при цьому вимкнене, то це є просто байпас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 22 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2025 (змінено) 35 хвилин тому, Dmode сказав: А шо не так? Це і є графік живлення від мережі, коли приорітетом іде мережа, і якщо PV+AC при цьому вимкнене, то це є просто байпас. незнаю як коротко пояснить бо щоб мене зрозуміли і щоб не тисати тут твір. , PV+AC включене бо є панелі, увімкнений режим ЕКО щоб в ночі мінімізувати власне споживання інвертора, якщо поставить AC First з 00-00 до 8-00 з 18-00 до 23-59 щоб з 8 до 18 він не брав з мережі і робив від сонця і акб, а він переходить в байпас і не живить навантаження від панелей ,виходить все навпаки, якщо вимкнути ЕКО то в байпас уже не йде працює як гібрид але і від мережі не відключається фізично, я думав що він повинен фізично відєднатися від мережі. Може воно так криво робить бо я настроюю через старий веб інтерфейс? в мене після обнови взагалі приколи були з зарядкою аж поки все не переклацав. Змінено 22 липня 2025 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 22 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2025 1 годину тому, Mykola2024 сказав: від мережі не відключається фізично, я думав що він повинен фізично відєднатися від мережі. Якби він відключався від мережі то не міг би живити навантаження перед інвертором (з СТ). А так коли АС+PV включене і немає сонця - працює звичайний байпас, коли є сонце то починає живити навантаження разом з мережею, або замість неї. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 22 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2025 4 хвилини тому, Dmode сказав: Якби він відключався від мережі то не міг би живити навантаження перед інвертором (з СТ). А так коли АС+PV включене і немає сонця - працює звичайний байпас, коли є сонце то починає живити навантаження разом з мережею, або замість неї. тобто він неможе в ночі перемикатися сам на акб коли сонця немає не вимикаючи опцію АС+PV? ніфіга він не гнучкий , а перенастроювати по дава рази в день ніхто не буде. розчаровує мане люкс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 23 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2025 (змінено) 22.07.2025 в 16:13, Dmode сказав: Якби він відключався від мережі то не міг би живити навантаження перед інвертором (з СТ). А так коли АС+PV включене і немає сонця - працює звичайний байпас, коли є сонце то починає живити навантаження разом з мережею, або замість неї. перевів у режим офгрід де стандарт мережі, так фактично працює так само як і PC+AC тіки без генерації в мережу , якої мені поки і ненада. графік робити від мережі запрацював, працює майже як я хочу , але не розумію чому коли недостатньо сонця не виходить заставить його брати з акб коли є мережа, хоча розряд акб з мережею я поставив SOC70%, це я знов щось не так роблю чи в нього такий алгоритм, хочу шоб робило так: спочатку сонце -якщо недостатньо з акб до певної напруги чи %, а вже потім з мережі живило навантаження. І ще одна неприємна фігня, при роботі від акб при приєднаній мережі мерехтить світло,особливо видно на лампі накалювання, якщо вимкнути вхідний автомат інвертора і він повністю переходить на акб то мерехтіння пропада. Змінено 23 липня 2025 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віктор Сачук Опубліковано: 29 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2025 Колеги, підкажіть. Хочу замінити грядку АГМ акумів на літій-ферум, думаю взяти "Акумуляторна батарея 48V 100Ah SUNPAL POWERPAL-E1 PP-E1-5 kWh@" тиць. Продавець каже що сумісне з люксом sna5000, підтримує протокол бмс. Хтось уже практично пробував? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2025 1 час назад, Віктор Сачук сказал: Колеги, підкажіть. Хочу замінити грядку АГМ акумів на літій-ферум, думаю взяти "Акумуляторна батарея 48V 100Ah SUNPAL POWERPAL-E1 PP-E1-5 kWh@" тиць. Продавець каже що сумісне з люксом sna5000, підтримує протокол бмс. Хтось уже практично пробував? От і попробуєте. А можна питання. Навіщо оці експерименти? Коли є оригінальні акуми , де без сюрпризів, і ще і з заводською підтримкою все ок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віктор Сачук Опубліковано: 30 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2025 14 годин тому, Dalet сказав: От і попробуєте. А можна питання. Навіщо оці експерименти? Коли є оригінальні акуми , де без сюрпризів, і ще і з заводською підтримкою все ок Оригінальні то які? Dyness і Pylontech ? Просто ці акб є в мого постійного постачальника (працюю вже 7 років по іншій продукції) та і 5 років гарантії підкупає. Різниця до Dyness на 100аг - 200 дол теж не останній аргумент) П.С. Якщо є 100% варіанти сумісних до 700 дол - запропонуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 31 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2025 22 часа назад, Віктор Сачук сказал: Оригінальні то які? Dyness і Pylontech ? Просто ці акб є в мого постійного постачальника (працюю вже 7 років по іншій продукції) та і 5 років гарантії підкупає. Різниця до Dyness на 100аг - 200 дол теж не останній аргумент) П.С. Якщо є 100% варіанти сумісних до 700 дол - запропонуйте. HinaESS PowerGem 5.1kWh Відокремлений підрозділ Luxpowertek. Керуються, діагностуються, оновлюються віддалено через інвертор. +розширений моніторинг робочих параметрів черех застосунок LuxpowerCloud $760 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 31 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2025 Ось по HinaESS PowerGem що доступно, це окрім логів. Є данні батареї та можливість оновлення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 вересня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2025 нам вже 19 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайович Опубліковано: 24 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2025 Доброго дня! Зараз при підключеній мережі інвертор в пріоритеті заряджає батарею на 100% тому питання Як виставити оптимальні налаштування інвертора на осінньо-зимовий період?? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 вересня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2025 2 години тому, Миколайович сказав: Доброго дня! Зараз при підключеній мережі інвертор в пріоритеті заряджає батарею на 100% тому питання Як виставити оптимальні налаштування інвертора на осінньо-зимовий період?? Дякую! Що в заводських налаштуваннях здається неоптимальним ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайович Опубліковано: 24 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2025 Виставляю нижню межу розряду батареї у налаштуваннях (пунк 12 ручного налаштування ), проте інвертор при підключеній мережі не хоче тягнути заряд з батареї і постійно прагне тримати її зарядженою. Wifi поки ще не має, тому налаштовую з панелі. Влітку вимикав вхідну фазу - цим і обмежувався. Проте зараз сонця мало, але такий режим коли все тягнеться з мережі думаю не зовсім правильний.... Тож порадьте, як бути в такому випадку. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 27 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2025 В 24.09.2025 в 21:23, Миколайович сказал: Виставляю нижню межу розряду батареї у налаштуваннях (пунк 12 ручного налаштування ), проте інвертор при підключеній мережі не хоче тягнути заряд з батареї і постійно прагне тримати її зарядженою. Wifi поки ще не має, тому налаштовую з панелі. Влітку вимикав вхідну фазу - цим і обмежувався. Проте зараз сонця мало, але такий режим коли все тягнеться з мережі думаю не зовсім правильний.... Тож порадьте, як бути в такому випадку. Дякую підключити вайфай, і через вебморду перевірити налаштування 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Xaos09 Опубліковано: 5 жовтня 2025 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2025 Друзі а хтось в курсі чи можна разом підключити powergem та hi-5 ? Як у них буде комунікація працювати ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: 5 жовтня 2025 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2025 7 часов назад, Xaos09 сказал: Друзі а хтось в курсі чи можна разом підключити powergem та hi-5 ? Як у них буде комунікація працювати ? Привіт усім. Мене також цікавить дане питання. Чи можна під'єднати до PowerGem скажімо Hi-5? Можливо в когось є досвід? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: 5 жовтня 2025 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2025 В 31.07.2025 в 15:59, Dalet сказал: Ось по HinaESS PowerGem що доступно, це окрім логів. Є данні батареї та можливість оновлення Якщо я правильно зрозумів, то така розгорнута інформація про батареї доступна з певним рівнем доступу? Типу інсталятор? Тому що у мене такої детальної інформації про акумулятор, у web моніторингу немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Xaos09 Опубліковано: 6 жовтня 2025 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2025 з акаунтом інсталятора таке є а як в звичайному я не знаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: 9 жовтня 2025 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2025 Підкажіть, лише у мене не приходять сповіщення про розряд акб та про відсутність мережі у додатку LuxCloud? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 жовтня 2025 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2025 05.10.2025 в 22:21, olexandr89 сказав: така розгорнута інформація про батареї доступна з певним рівнем доступу Доступна всім, але лише для батарей Luxpower/HinaEss 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз