Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Бюджетний басейн 2023 початок

kvintich

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Фрай сказал:

мабуть досить вже з мене

амінь

30 минут назад, mib сказал:

Сейчас это выглядит таким образом что дренажник сливает до 1 см, я ставлю в бассейн мусорный бак и в него снежной лопатой сгребаю жижу и потом из бака опять откачиваю дренажником, так бы все в донный слив согнал керхером

Я за ваш існуючий варіант, бо для спустошення бассейну через донний клапан (і я про це не подумав) потрібно ж щоб вода кудись зливалась самопливом. Тобто треба зробити окремий дренажний колодязь і доволі глибокий враховуючи глибину басейна. Придбати дренажний насос і раз на рік потрахатись зі спустошенням басейну для мене не виглядає надто обтяжливим.

35 минут назад, mib сказал:

по диаметру они больше похожи на 50 чем на 32

Ще не занурювався в технічні моменти, але на чисельних відео що бачив всюди 32 труба. 50 фітингі дуже монструозно виглядають - я б помітив. Та й працювати з ними те ще задоволення.

37 минут назад, mib сказал:

В этом году была какая то аномалия, везде жара в Киеве почти каждый день дождь

В нашій місцевості дощ як явище схоже залишилось в минулому. Принаймні в цьому році не було жодній зливи, та й сильних дощів не було. Схоже після знищення руснею каховській греблі змінився звичний баланс пароутворення/конденсації вологи/опадів. А можливо просто пару років таких і далі все налагодиться.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 часов назад, Vikctor сказал:

Це шлях для самураїв дуже терплячіх. Я до цього не готовий. Взагалі важко уявляю як басейн може бути не затребуваним, коли влітку така спека й тобі задля занурення в воду не потрібно навіть виходити за межу ділянки. 

Знакомые, на улице генерала Пушкина, как то захотели себе бассейн. Участки там прямо скажем не большие (это для не днепропетровцев говорю) и на месте стоянки на два авто было построено то, что называли бассейном. Ждали открытия, пригласили друзей и знакомых... В общем гуляли всю ночь. На следующий сезон купались от силы десяток раз, так как дача в Крыму и летали в Анталью.... На третий сезон воду налили, но купаться как то не получилось. Потом и не наливали. А два авто прочно поселились на улице. За три года раз 10 их разбарахолили. То колеса, то магнитолу стянули, то по салону что то искали. 

По этому именно они и посоветовали не копать, а попробовать каркасник. Чего и вам советую. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, Invest-finans сказал:

Знакомые, на улице генерала Пушкина, как то захотели себе бассейн. Участки там прямо скажем не большие (это для не днепропетровцев говорю) и на месте стоянки на два авто было построено то, что называли бассейном. Ждали открытия, пригласили друзей и знакомых... В общем гуляли всю ночь. На следующий сезон купались от силы десяток раз, так как дача в Крыму и летали в Анталью.... На третий сезон воду налили, но купаться как то не получилось. Потом и не наливали. А два авто прочно поселились на улице. За три года раз 10 их разбарахолили. То колеса, то магнитолу стянули, то по салону что то искали. 

По этому именно они и посоветовали не копать, а попробовать каркасник. Чего и вам советую. 

Ну всяке буває. В мене 30 соток і басейна за рослинами навіть з будинку чи тераси не буде видно. Замість парковки безумовно я б собі басейн не будував. А подібні речі я й про камін чув багато разів. Теж радили не зв'язуватись, бо ніхто не користується. Як показала власна практика - камін то кайф і в мороз він в мене не простоює.

Посилання на коментар

15 минут назад, Vikctor сказал:

А подібні речі я й про камін чув багато разів. Теж радили не зв'язуватись, бо ніхто не користується. Як показала власна практика - камін то кайф і в мороз він в мене не простоює.

Камин - это резервный источник тепла. Особенно если это не декоративный открытый камин, а закрытая чугунная топка с внешним подводом наружного воздуха. У меня в доме йотул. Очень эмоциональная вещь. Но для другой ветки обсуждения.

Змінено користувачем Invest-finans
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...