Бездомный Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 4 часа назад, МаТраС сказал: спорт- це круто. якщо не перезавнтажувати себе, то да. лібідо підіймається. але в останній час якось не заходить спорт. так ото подьогрався на перекладині да три підходи віджимання,щоб не засохнути на пятому десятку)) спорт - то статусна справа , на відміну від бухалова Змінено 22 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 2 години тому, Бездомный сказав: тобто ? релігія - то не про Бога в метафізичному сенсі , а про ефективне управління юнітами та конкурентоспроможний суспільний уклад , про приборкання полігамії та бабської гіпергамії ви , схоже , відмітили п'ятницю ? звісно, що ми з вами не такі тупіци,щоби нами управляти.і до чого тут баби? вірите в вищу силу:? відмітив, але не касається того.. Змінено 20 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 2 години тому, Бездомный сказав: спорт - то статусна справа , на відміну від бухалова в мене купа товаришів спортиків, нам за 40 . один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби, а дядя типа борьби.. а бухалово, то таке. і вони в гості заїзжали, і на гриби ходили..профі-спорт-це путь на інвалідність... Змінено 20 годин тому користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 2 часа назад, МаТраС сказал: звісно, що ми з вами не такі тупіци,щоби нами управляти.і до чого тут баби? вірите в вищу силу:? відмітив, але не касається того.. бабі Бог необхідний , бо якщо баба Бога не боїться , то їй можна геть усе Визволи нас від лукавого (с) Бог - то ефективний інструмент дресірування любімоїї озяни Змінено 17 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 3 часа назад, МаТраС сказал: в мене купа товаришів спортиків, нам за 40 . один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби, а дядя типа борьби.. а бухалово, то таке. і вони в гості заїзжали, і на гриби ходили..профі-спорт-це путь на інвалідність... дурню й кришталевий прутень - не надовго - розіб'є та руки поріже Змінено 16 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 4 хвилини тому, Бездомный сказав: бабі Бог необхідний , бо якщо баба Бога не боїться , то можна геть усе Вбережи нас від лукавого (с) Бог - то ефективний інструмент дресірування любімоїї озяни так,вони при вірі більщ змиренні.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 33 минуты назад, МаТраС сказал: так,вони при вірі більщ змиренні.. без Бога баби лізуть до психовагінь , ворожок та у іншу шизотерику не даремно всю оту пошесть палили у Середньовічча Змінено 17 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 6 часов назад, karbo сказал: Тут @Tochkin якось розказував, що робота для американських програмістів під ногами валяється, і що це лише мої вигадки, що її немає)) І тут раптом: www.whitehouse.gov/presidential-actions/2025/09/restriction-on-entry-of-certain-nonimmigrant-workers/ Коротко, якщо якась компанія в США захоче найняти іноземця, то їй прийдеться заплатити за візу H-1B 100 тисяч доларів. Тю, и що? Все змінюється. Я пам'ятаю як в Київі були рекламні сессії (в готелі "Козацький" що на Майдані незалежності) "Понаїхайте в Канаду!" І канадський PR можна було автоматично отримати через CSQ який роздавали майже на вулиці. Спробуйте зараз отмати PR чи отой CSQ (Certificat de sélection du Québec). І що? Все змінюється. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 49 минут назад, МаТраС сказал: так,вони при вірі більщ змиренні.. бабі навіть й в голову не приходить посягати не те що на ранг Бога , а й на ранг церкви - тобто священника , а от робити спроби провести інверсію домунування на ранг чоловіка у шлюбі , баба може смикатися ледь не по десять разів на день : Та хочу, щоб ви знали, що кожному чоловіку голова — Христос, голова жінці — чоловік, а голова Христу — Бог. (с) якщо ти не вивозиш дресірувати любіму абізяну , любіма абізяна дресіруватиме тебе Змінено 16 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 8 годин тому, юра84 сказав: Ви по його дописам не бачите?🤣 Тобто сам визнає, що він лох. Мабуть ще й дружина видає гроші на пиво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 години тому, МаТраС сказав: в мене купа товаришів спортиків, нам за 40 . один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби, а дядя типа борьби.. а бухалово, то таке. і вони в гості заїзжали, і на гриби ходили..профі-спорт-це путь на інвалідність... А президент Чехії на мотику проїхав 3000 км за відпустку у 64 роки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 година тому, Бездомный сказав: а голова Христу — Бог. ( В хто цю маячню написав? Мабуть якийсь гонитель християн? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 година тому, Бездомный сказав: бабі навіть й в голову не приходить посягати не те що на ранг Бога , а й на ранг церкви - тобто священника , а от робити спроби провести інверсію домунування на ранг чоловіка у шлюбі , баба може смикатися ледь не по десять разів на день : Та хочу, щоб ви знали, що кожному чоловіку голова — Христос, голова жінці — чоловік, а голова Христу — Бог. (с) якщо ти не вивозиш дресірувати любіму абізяну , любіма абізяна дресіруватиме тебе Я оце вранці зайшов у тему, то аж злякався, думав що щастлівий брак сюди переїхав, чи то я тему поплутав:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 4 години тому, МаТраС сказав: в мене купа товаришів спортиків, нам за 40 . один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби, а дядя типа борьби.. а бухалово, то таке. і вони в гості заїзжали, і на гриби ходили..профі-спорт-це путь на інвалідність... Бухать - це не спортом занімацця, для цього здоровля треба... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 5 годин тому, МаТраС сказав: один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби Як там кажуть - здуру можна і *** зламати... 50 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Бухать - це не спортом занімацця, для цього здоровля треба... Причому неабияке, я навіть по молодості не вивозив... Змінено 15 годин тому користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 година тому, Vinsol2009 сказав: А президент Чехії на мотику проїхав 3000 км за відпустку у 64 роки. Мотик хоч чеський? Чизет чи Ява? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, Tochkin сказав: Тю, и що? Все змінюється. Я пам'ятаю як в Київі були рекламні сессії (в готелі "Козацький" що на Майдані незалежності) "Понаїхайте в Канаду!" І канадський PR можна було автоматично отримати через CSQ який роздавали майже на вулиці. Спробуйте зараз отмати PR чи отой CSQ (Certificat de sélection du Québec). І що? Все змінюється. Я ото вобше не понімаю, як в Канаді буть програмістом... Я ще понімаю в Каліфорнії... Холодне пиво, голі дівчата... Але в Канаді... Де люди в вересні вже у шапках ходять... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Я ото вобше не понімаю, як в Канаді буть програмістом... Я ще понімаю в Каліфорнії... Холодне пиво, голі дівчата... Але в Канаді... Де люди в вересні вже у шапках ходять... Легальний канабіс мабуть допомагає ) Хоча я знаю місце, де є і тепле море, і холодне пиво, і голі дівчата, і легальний канабіс ) Це Торремолінос у Іспанії )) Змінено 15 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Маразм крєпчал... Трамп заявив, що зупинив війну між Камбоджею та Вірменією Цитата Камбоджа та Вірменія, це тільки починалося, і це було погано. Подумайте про це. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Маразм крєпчал... Трамп заявив, що зупинив війну між Камбоджею та Вірменією 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 24 хвилини тому, US7IGN сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому ну раз вже астрологи намутили тиждень програмістів, то інжойтє Народний депутат Олександр Федієнко повідомив, що у відкритому доступі виявили файл з персональними даними понад 20 мільйонів громадян України. За його словами, йдеться про архів із даними громадян, частина з яких уже знаходилась у відкритому доступі через різні державні реєстри, однак тепер ці дані зібрано в єдиний масив. Депутат зазначив, що наразі у відкритому доступі лише обмежений фрагмент, а повний масив пропонують купити. Федієнко радить оновити паролі на всіх додатках, поштовій скриньці, увімкнути двофакторну ідентифікацію і, за можливості, замінити фінансовий номер телефону. 1. Фінансовий номер не повинен бути публічним. "Тобто, якщо ви знаєте, що у вас один номер на всьому, банківська картка, соціальні мережі, месенджери, краще так не робити. Ідеально коли на кожен додаток який потребує для підтвердження номер (куди прийде sms) мати окремі номери", - заявив депутат. 2. Електронні адреси. Треба встановити стійкий до перебору пароль, двофакторну автентифікацію. "Звісно ваша поштова скринька, також не повинна ніяк перетинатись з номером мобільного телефону", - сказав Федієнко. Федієнко не виключає хвилю фішингових атак, яка вже почала проявлятись, зокрема в месенджерах. Він порадив користувачам Telegram перевірити розділ активних сесій і переконатися, що ніхто не отримав несанкціонований доступ. Депутат Федієнко також додав, що наявність у витоку номерів телефонів, прив’язаних до фінансових сервісів або важливих облікових записів, становить особливу загрозу, адже саме ці дані можуть бути використані для захоплення доступу. sud.ua/uk/news/ukraine/341614-lichnye-dannye-20-mln-grazhdan-slili-v-set-nardep-aleksandr-fedienko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Дозвіл на виїзд за кордон 18-22-річних українських юнаків був помилкою з боку влади. Зараз необхідно, щоб усі люди, особливо молоді, залишалися в Україні. Адже війна з Росією — надовго, і Україні знадобиться кожен громадянин. Усі мають воювати або працювати на перемогу. Такими думками поділився в ефірі NTA секретар комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко today.ua/482424-u-radi-proponuyut-negajno-zakriti-kordoni-ukrayini-i-pripiniti-viyizd-molodi/#google_vignette 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Маразм крєпчал... Трамп заявив, що зупинив війну між Камбоджею та Вірменією так зганьбити сша могли лише самі янкі нагадаю - трамп з заможної сім'ї , має дорогу престижну приватну освіту чи може його теж на якогось умовно білоруського бомжа васіліча замінили ? Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 годин тому, Бездомный сказав: Та хочу, щоб ви знали, що кожному чоловіку голова — Христос, голова жінці — чоловік, а голова Христу — Бог. (с) страрий, де ти в сучасному світі 30-40 років найдеш таку?? в монастирі,яка в ліжку брівно будеҐ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз