Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 4 часа назад, МаТраС сказал: спорт- це круто. якщо не перезавнтажувати себе, то да. лібідо підіймається. але в останній час якось не заходить спорт. так ото подьогрався на перекладині да три підходи віджимання,щоб не засохнути на пятому десятку)) спорт - то статусна справа , на відміну від бухалова Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 2 години тому, Бездомный сказав: тобто ? релігія - то не про Бога в метафізичному сенсі , а про ефективне управління юнітами та конкурентоспроможний суспільний уклад , про приборкання полігамії та бабської гіпергамії ви , схоже , відмітили п'ятницю ? звісно, що ми з вами не такі тупіци,щоби нами управляти.і до чого тут баби? вірите в вищу силу:? відмітив, але не касається того.. Змінено 6 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 години тому, Бездомный сказав: спорт - то статусна справа , на відміну від бухалова в мене купа товаришів спортиків, нам за 40 . один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби, а дядя типа борьби.. а бухалово, то таке. і вони в гості заїзжали, і на гриби ходили..профі-спорт-це путь на інвалідність... Змінено 5 годин тому користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 часа назад, МаТраС сказал: звісно, що ми з вами не такі тупіци,щоби нами управляти.і до чого тут баби? вірите в вищу силу:? відмітив, але не касається того.. бабі Бог необхідний , бо якщо баба Бога не боїться , то їй можна геть усе Визволи нас від лукавого (с) Бог - то ефективний інструмент дресірування любімоїї озяни Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 часа назад, МаТраС сказал: в мене купа товаришів спортиків, нам за 40 . один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби, а дядя типа борьби.. а бухалово, то таке. і вони в гості заїзжали, і на гриби ходили..профі-спорт-це путь на інвалідність... дурню й кришталевий прутень - не надовго - розіб'є та руки поріже Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Бездомный сказав: бабі Бог необхідний , бо якщо баба Бога не боїться , то можна геть усе Вбережи нас від лукавого (с) Бог - то ефективний інструмент дресірування любімоїї озяни так,вони при вірі більщ змиренні.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 33 минуты назад, МаТраС сказал: так,вони при вірі більщ змиренні.. без Бога баби лізуть до психовагінь , ворожок та у іншу шизотерику не даремно всю оту пошесть палили у Середньовічча Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 часов назад, karbo сказал: Тут @Tochkin якось розказував, що робота для американських програмістів під ногами валяється, і що це лише мої вигадки, що її немає)) І тут раптом: www.whitehouse.gov/presidential-actions/2025/09/restriction-on-entry-of-certain-nonimmigrant-workers/ Коротко, якщо якась компанія в США захоче найняти іноземця, то їй прийдеться заплатити за візу H-1B 100 тисяч доларів. Тю, и що? Все змінюється. Я пам'ятаю як в Київі були рекламні сессії (в готелі "Козацький" що на Майдані незалежності) "Понаїхайте в Канаду!" І канадський PR можна було автоматично отримати через CSQ який роздавали майже на вулиці. Спробуйте зараз отмати PR чи отой CSQ (Certificat de sélection du Québec). І що? Все змінюється. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 49 минут назад, МаТраС сказал: так,вони при вірі більщ змиренні.. бабі навіть й в голову не приходить посягати не те що на ранг Бога , а й на ранг церкви - тобто священника , а от робити спроби провести інверсію домунування на ранг чоловіка у шлюбі , баба може смикатися ледь не по десять разів на день : Та хочу, щоб ви знали, що кожному чоловіку голова — Христос, голова жінці — чоловік, а голова Христу — Бог. (с) якщо ти не вивозиш дресірувати любіму абізяну , любіма абізяна дресіруватиме тебе Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 годин тому, юра84 сказав: Ви по його дописам не бачите?🤣 Тобто сам визнає, що він лох. Мабуть ще й дружина видає гроші на пиво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, МаТраС сказав: в мене купа товаришів спортиків, нам за 40 . один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби, а дядя типа борьби.. а бухалово, то таке. і вони в гості заїзжали, і на гриби ходили..профі-спорт-це путь на інвалідність... А президент Чехії на мотику проїхав 3000 км за відпустку у 64 роки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Бездомный сказав: а голова Христу — Бог. ( В хто цю маячню написав? Мабуть якийсь гонитель християн? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Бездомный сказав: бабі навіть й в голову не приходить посягати не те що на ранг Бога , а й на ранг церкви - тобто священника , а от робити спроби провести інверсію домунування на ранг чоловіка у шлюбі , баба може смикатися ледь не по десять разів на день : Та хочу, щоб ви знали, що кожному чоловіку голова — Христос, голова жінці — чоловік, а голова Христу — Бог. (с) якщо ти не вивозиш дресірувати любіму абізяну , любіма абізяна дресіруватиме тебе Я оце вранці зайшов у тему, то аж злякався, думав що щастлівий брак сюди переїхав, чи то я тему поплутав:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, МаТраС сказав: в мене купа товаришів спортиків, нам за 40 . один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби, а дядя типа борьби.. а бухалово, то таке. і вони в гості заїзжали, і на гриби ходили..профі-спорт-це путь на інвалідність... Бухать - це не спортом занімацця, для цього здоровля треба... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому (змінено) 5 годин тому, МаТраС сказав: один качалка -бокс ..ледь шию зараз тримає, в дгугого посипасись суглоби Як там кажуть - здуру можна і *** зламати... 50 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Бухать - це не спортом занімацця, для цього здоровля треба... Причому неабияке, я навіть по молодості не вивозив... Змінено 45 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 1 година тому, Vinsol2009 сказав: А президент Чехії на мотику проїхав 3000 км за відпустку у 64 роки. Мотик хоч чеський? Чизет чи Ява? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 2 години тому, Tochkin сказав: Тю, и що? Все змінюється. Я пам'ятаю як в Київі були рекламні сессії (в готелі "Козацький" що на Майдані незалежності) "Понаїхайте в Канаду!" І канадський PR можна було автоматично отримати через CSQ який роздавали майже на вулиці. Спробуйте зараз отмати PR чи отой CSQ (Certificat de sélection du Québec). І що? Все змінюється. Я ото вобше не понімаю, як в Канаді буть програмістом... Я ще понімаю в Каліфорнії... Холодне пиво, голі дівчата... Але в Канаді... Де люди в вересні вже у шапках ходять... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Я ото вобше не понімаю, як в Канаді буть програмістом... Я ще понімаю в Каліфорнії... Холодне пиво, голі дівчата... Але в Канаді... Де люди в вересні вже у шапках ходять... Легальний канабіс мабуть допомагає ) Хоча я знаю місце, де є і тепле море, і холодне пиво, і голі дівчата, і легальний канабіс ) Це Торремолінос у Іспанії )) Змінено 41 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз