Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

hromadske.ua/kyyiv/251929-biznesmen-iz-kyyeva-iakyy-nazvav-khvylynu-movchannia-na-khreshchatyku-prymusovoiu-pokazukhoiu-rozpoviv-pro-vizyt-sbu-i-pohrozy-sluzboiu?traffic_source=ukr.net

чого не мобілізували? купив бронь?  

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Бізнесмен

Посилання на коментар

Зрозуміло чому Бігус мобілізувався:

censor.net/ua/news/3575722/do-vr-vnesly-zakonoproyekt-pro-zminy-do-tsyvilnogo-kodeksu

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, МаТраС сказав:

«

«З 1000 людей, яких зупинили ТЦК, мобілізували 24 особи. 340 людей мали відстрочку, 360 мали бронювання, решта – непридатні, молоді та літні. Ці 24 особи бусифікували, бо вони не змогли купити відстрочку або ще якось ухилитися. Потім ці люди сидять по 60+ днів на позиціях, і ми очікуємо, що вони стримуватимуть настання противника»

, - заступник командира 3-го армійського корпусу Кухарчук.
ЗАПРОПОНУВАТИ НОВИНУ
ПІДПИСАТИСЯ: @AndriyuKK

Так буває, коли мобілізацією займаються довбойоби:)

Цікаво, скільки Україна ще протягне з такими підходами.

Посилання на коментар

З просторів інету:

image.thumb.png.d035d8bc31691d2bfdc46aa80a688305.png

gazeta.ua/articles/economics/_u-poroshenka-viznayut-scho-ukrayina-dopomagala-buduvati-krimskij-mist/839832

image.png.8b75d6a5ca7e3ff0cabe74da14eb15ef.png

incident.obozrevatel.com/crime/boris-babin-2-plan-most-proliv-opasnost.htm

Питання для "ікспердів":

Кримский міст не використовувався для підвезення зброї та боєприпасів у лютому 2022 року до та під час повномасштабного вторгнення на півдні України?

Посилання на коментар

2 часа назад, Фрай сказал:

Пару ночей тому до нас прилетіло більше 20-ти шахедів, били в одне місце, за пару днів до того з десяток в інше і також цілеспрямовано.

Я навіть подумати не міг, що там щось могло бути, тому так, без наводки не обійшлося і не важливо хто там криса свої гниди, переселенці чи противники бусифікації.

Аби працювали як треба ті кому треба то може і було б інакше, а так маємо те, що маємо.

ось свіжий приклад, щойно:

СБУ затримала очільника квартирно-експлуатаційної служби однієї з бригад Повітряних Сил ЗСУ, який готував координати для ракетно-дронової атаки.

а де вона була до цього, куди дивились усі оці численні служби? 

А питання у тому, що

Окупанти залучили чоловіка до співпраці за допомогою його колишньої дружини, яка теж була військовою.
Наразі вона входить до агентурного апарату фсб у тимчасово захопленому Мелітополі.

Він вже після «розлучення» мав бути під ковпаком, хоча як начальник КЕЧу взагалі апріорі.

А так за чотири роки війни що він напередавав одному богу відомо, сам в усьому не зізнається.

Зловмисник готував координати для масштабної ракетно-дронової атаки росіян по авіаційній інфраструктурі України. Основними цілями ворога були аеродроми та логістичні бази техобслуговування бойових літаків ЗСУ.

тотальний поліграф дешевший за прильоти 

• Лайк 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Не знаю. Мене це не стосується. А от шум довкола цього теж вважаю показухою. Бо то ніяк не допомагає ні ЗСУ ні Україні ні полеглим героям. 

В чому сіть зупинки мегаполісу в час пік? Воно має якусь аргументацію окрім ідеологічної? А чи має воно законні підстави? Чим воно корисне для українців і України? Це якось наближає перемогу? Рух заради руху... 

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, porterlv сказав:

Не знаю. Мене це не стосується. А от шум довкола цього теж вважаю показухою. Бо то ніяк не допомагає ні ЗСУ ні Україні ні полеглим героям. 

В чому сіть зупинки мегаполісу в час пік? Воно має якусь аргументацію окрім ідеологічної? А чи має воно законні підстави? Чим воно корисне для українців і України? Це якось наближає перемогу? Рух заради руху... 

Ну ви ото наче в школі на піонерській лінійці ніколи не були:))

Посилання на коментар

52 хвилини тому, US7IGN сказав:

hromadske.ua/kyyiv/251929-biznesmen-iz-kyyeva-iakyy-nazvav-khvylynu-movchannia-na-khreshchatyku-prymusovoiu-pokazukhoiu-rozpoviv-pro-vizyt-sbu-i-pohrozy-sluzboiu?traffic_source=ukr.net

Нирян лайки не віддає ... знов писати ... 

Хм ... вляпався бізнесмен, молодий-небитий, може пронесе, а може й ні ...

Все ж непогано розуміти, що коли ти голосно кидаєш суспільний виклик, то завжди знайдеться той хто поцікавиться "а ти вивезеш?" ...

А кидати виклик режиму, коли той створює ритуали, то таке собі зайняття ... то як великого злого дядька в очі поганим словом обізвати ...

Режими, вони як скажені психопати, коли їх дратують, можуть й зуби потрощити, як злий Тоні, за дочку:

Посилання на коментар

8 хвилин тому, porterlv сказав:

В чому сіть зупинки мегаполісу в час пік? Воно має якусь аргументацію окрім ідеологічної?

image.png.07d7f5d7500a00ca334f6de534257c93.png

bukinfo.com.ua/polityka/arhive-49300

Посилання на коментар

13 хвилин тому, porterlv сказав:

Воно має якусь аргументацію окрім ідеологічної?

розпалювати ненависть до героїв. головне правильно фокус навести. якби було щось про ідеологію, то на місці членіна на Хрещатику вже б давно Бандера стояв :flag1:

15 хвилин тому, porterlv сказав:

А чи має воно законні підстави?

а чи має законні підстави позбавлення волі працівниками тцк? хоч якимось сраним наказом МО передбачено утримання рабів в підвалах?

16 хвилин тому, porterlv сказав:

Рух заради руху... 

до речі, жодного пам'ятника Чорноволу я теж не бачив

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

А кидати виклик режиму

то хіба виклик? схоже взагалі на постанову щоб інших зашугати. хоча з іншого боку, де б ми були якби хтось періодично не кидав виклик режиму?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

жодного пам'ятника Чорноволу я теж не бачив

Пам'ятник В'ячеславу Чорноволу встановлено на початку вулиці Грушевського навпроти стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Його відкрили 23 серпня 2006 року, напередодні 15-ї річниці Незалежності України. 

Місце для монумента вибрано не випадково – він розташований навпроти будівлі, де 1989 року знаходився штаб Народного Руху Висота бронзового пам'ятника становить 5 метрів, його вага – 6,5 тонни.

Автори: скульптор Б. Мазур, архітектор Ю. Мельничук.

Адреса: вулиця Михайла Грушевського, 6 (на розі з Музейним провулком).

image.thumb.png.312af07085d7bf122c549c2971bc2233.png

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

19 годин тому, DmiVady сказав:

Зовнішні, наші "партнери" - їм то зараз не треба, бо ВОЗ виконує задачу спалювати українців у війні, що дає їм час стати більш готовими до серйозної конфронтації з РФ. Після параду у Пекіні та більш впевненої трансляції намірів РФ, "партнерам" вже ясно, що вона, гаряча конфронтація, буде, не ясно у якій формі. Тому "полігон Україна" та "буферна зона Україна" за їхніми планами повинні виконувати якнайдовше свої функції з відпрацювання протидії російській зброї й тактиці. Паралельно вже накатані схеми відкатів та іншого лобізму на виготовленні та продажу зброї Україні, тож усім все добре-сито.

Сума "репараційного кредиту" Європейського Союзу для України може скласти до 130 мільярдів євро. Остаточний розмір буде погоджено з Міжнародним валютним фондом. Про це пише Reuters з посиланням на офіційних осіб.

www.unian.ua/economics/finance/dopomoga-ukrajini-vid-yes-reuters-diznalosya-umovi-poziki-na-130-mlrd-yevro-13141476.html?utm_source=ukrnet_news

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

то хіба виклик? схоже взагалі на постанову щоб інших зашугати. хоча з іншого боку, де б ми були якби хтось періодично не кидав виклик режиму?

Може й так, або просто почекали, щоб хтось висунувся, а може так співпало)

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

хоча з іншого боку, де б ми були якби хтось періодично не кидав виклик режиму?

Вівцями 😉, але я вже трохи битий, в юності поплигав, і тепер отак, з шашкою і на коні вже не полізу ).

В мене був досить мудрий товариш по бухлу, казах(але дуже любив Україну), так ми з ним балакали після 14-го за кацапів у Казахстані, і він мені сказав: "ми їм будемо вдень посміхатись, а вночі різати" ... отака східна манера протидії, або мудрість, хто зна )

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

за кацапів у Казахстані

Казахстан відмовився бути посередником у війні між Росією та Україною

komersant.ua/kazakhstan-vidmovyvsia-buty-poserednykom-u-konflikti-mizh-rosiieiu-ta-ukrainoiu/

Посилання на коментар

56 хвилин тому, sergio сказав:

Зрозуміло чому Бігус мобілізувався:

censor.net/ua/news/3575722/do-vr-vnesly-zakonoproyekt-pro-zminy-do-tsyvilnogo-kodeksu

Да уж. Якого геть вже   прикрутять людей. 

• Сумно 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Казахстан відмовився бути посередником у війні між Росією та Україною

komersant.ua/kazakhstan-vidmovyvsia-buty-poserednykom-u-konflikti-mizh-rosiieiu-ta-ukrainoiu/

Може співпало ...

"Каспійський трубопровідний консорціум, офіс якого в Новоросійську було атаковано українськими дронами-камікадзе, є основним маршрутом експорту казахстанської нафти — на піку через нього проходило до 80% усього експорту з Казахстану.

До цього нафтопроводу надходить нафта з різних родовищ Західного Казахстану, а також іноді сировина російських нафтових компаній, після чого транспортується до морського термінала компанії КТК біля Новоросійська, звідки танкерами через Чорне море доставляється замовникам."

Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Вівцями 😉, але я вже трохи битий, в юності поплигав, і тепер отак, з шашкою і на коні вже не полізу ).

В мене був досить мудрий товариш по бухлу, казах(але дуже любив Україну), так ми з ним балакали після 14-го за кацапів у Казахстані, і він мені сказав: "ми їм будемо вдень посміхатись, а вночі різати" ... отака східна манера протидії, або мудрість, хто зна )

На казахів не схоже зовсім. В мене є гарний знайомий, айтішнік зараз, син досить відомої казахської активістки. Нема там такого зараз і близько:))

Посилання на коментар

52 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Так буває, коли мобілізацією займаються довбойоби:)

Цікаво, скільки Україна ще протягне з такими підходами.

Ну ваш останній прогноз наче про кінець восени..

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

Ну ваш останній прогноз наче про кінець восени..

Прогноз-прогнозом... А я вже в кінці осені буду не в Україні... На всякий случай:lol:

Посилання на коментар

Комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради “Київська обласна клінічна лікарня” планує облаштувати гольф-майданчик на території лікарні вартістю майже 46 млн гривень. Роботи мають завершити до кінця 2026 року.

• Хаха 1
  • Конфуз 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Тільки що, МаТраС сказав:

Комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради “Київська обласна клінічна лікарня” планує облаштувати гольф-майданчик на території лікарні вартістю майже 46 млн гривень. Роботи мають завершити до кінця 2026 року.

чекають на Трампа :flag1:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...