Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 19 хвилин тому, Tochkin сказав: ті кляті дикі тварюки, бобри, бабаки, єноти та ін білки, я оно одну вчора майже не розчавив, а може й розчавив, хто його зна, бігають зненацька посеред дороги хай їм грець. Та в нас теж живність гарно розплодилася як полювання заборонили. В мене в дворі білка живе. Горіхи потроху тирить. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 14 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та в нас теж живність гарно розплодилася як полювання заборонили. В мене в дворі білка живе. Горіхи потроху тирить. В мене їх 4 чи 5. Ці падлюки мало того що дирки в газоні роблять... оно минулого тижня вийшов на двір, чую "бум.... бум.... бум...", а то білки зривають шишки з ялинки та кидають їх об дах сарая... Назбирав 60 чи 70 штук за ними. А ще вони їх жеруть, тож багато де розкидани лушпайки та кочани від шишок, як ото лушпайки від сємок та кочани від кукурудзи в селі. ))) А ще бабуся-сусідка їх горіхами годує....аааааа.... Змінено 4 години тому користувачем Tochkin 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та в нас теж живність гарно розплодилася як полювання заборонили. В мене в дворі білка живе. Горіхи потроху тирить. Гарно, коли білки живуть тільки на дворі людини ... 😉 У мене кішка свого часу вижила з двору сім'ю ласок. Поки в хаті була стара підлога з дощок і підпілля - їм жилося комфортно, і на подвір'ї не було ані мишей, ані всіляких жуків тощо. Гарний був симбіоз, хоч іноді горіхи та інша здобич у дірки в плінтусах не пролазили та валялися по хаті. 😉 * а потім я прочитав на форумі тему "поли по грунту" ... ))))) Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 10 хвилин тому, Tochkin сказав: В мене їх 4 чи 5. Ці падлюки мало того що дирки в газоні роблять... оно минулого тижня вийшов на двір, чую "бум.... бум.... бум...", а то білки зривають шишки з ялинки та кидають їх об дах сарая... Назбирав 60 чи 70 штук за ними. А ще вони їх жеруть, тож багато де розкидани лушпайки та кочани від шишок, як ото лушпайки від сємок та кочани від кукурудзи в селі. ))) А ще бабуся-сусідка їх горіхами годує....аааааа.... Кажуть, що в тих ваших Канадах найбільш шкодливі тварюки - то єноти:) Змінено 4 години тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 часов назад, karbo сказал: Трамп увів тарифи на Китай+100% Продовжу логічний ланцюг Трамп и Зеленский обсудили поставки ракет «Томагавк» для Украины, сообщает Axios со ссылкой на источники. Разговор состоялся сегодня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 22 часа назад, karbo сказал: Бачу, люди тут не дуже з баченням)) якщо закриває Китай, то буде сприяти здобуванню цих металів у себе, в значить і в Україні. А це означає посилення України Вчора я сказав, а вже сьогодні: Трамп и Зеленский обсудили поставки ракет «Томагавк» для Украины, сообщает Axios со ссылкой на источники. Разговор состоялся сегодня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Трампу не вдалося розірвати зв'язки Росії та Китаю, тож тепер він буде розривати Росію. Росію на кусочки щоб вона ціла і сильна не дісталася Китаю. Змінено 3 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, karbo сказал: Трампу не вдалося розірвати зв'язки Росії та Китаю, тож тепер він буде розривати Росію. Росію на кусочки щоб вона ціла і сильна не дісталася Китаю. А мы при этом таран Та ну нах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 18 минут назад, Vitaliy67 сказал: А мы при этом таран Та ну нах. На чеченському члені, зате живий))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) , хорошо из штатов писать. Идиот Вам там без разницы сколько тут народа поляжет. У вас там геополитика. Пора и вас бомбить. А то умные сильно Змінено 3 години тому користувачем Vitaliy67 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 9 минут назад, Vitaliy67 сказал: , хорошо из штатов писать. Идиот Вам там без разницы сколько тут народа поляжет. У вас там геополитика. Пора и вас бомбить. А то умные сильно Це я винен, що Україна має такого сусіда? Чи може я винен, що українці просрали все ради дешевого газу? Нагадую, все озброєння віддали за газ по 50, чи то ще по 30. Символічна ціна. Змінено 3 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Щоби відчувати себе на рівних з Китаєм Росія повинна розширювати свої території десь до рівня СССР. Хотів би знати при чому тут Америка? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 минут назад, karbo сказал: Це я винен, що Україна має такого сусіда? Чи може я винен, що українці просрали все ради дешевого газу? Ну а кто . Ты же советский прапорщик. А все знают , что главная крыса в армии - прапорщик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 минут назад, karbo сказал: Це я винен, що Україна має такого сусіда? Чи може я винен, що українці просрали все ради дешевого газу? Нагадую, все озброєння віддали за газ по 50, чи то ще по 30. Символічна ціна. Вы в этом не участвовали? Любой такой старый пердун рассказывает что все вокруг козлы а он один святой Змінено 2 години тому користувачем Vitaliy67 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 минут назад, рыбак сказал: Ну а кто . Ты же советский прапорщик. А все знают , что главная крыса в армии - прапорщик. Я рядовий, і то з обліковим записом - токар холодної обробки металу))) У мене навіть зброї ніколи не було)) Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Вы в этом не участвовали? Любой такой старый пердун рассказывает что все вокруг козлы а он один святой шкода що не може прийти забанений та пояснити що то були не українці, а хтось інший все за них зробив. а потім ще й в штани насрав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Вы в этом не участвовали? Любой такой старый пердун рассказывает что все вокруг козлы а он один святой У моїх батьків газу не було та і в мене також, так вже склалося. Жодних дотацій чи субсидій я теж ніколи не отримував Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, karbo сказал: Я рядовий, і то з обліковим записом - токар холодної обробки металу))) Да да. Рядовый, сколько ты там говорил служил , 20 лет или сколько уже не помню. Разграбил армию и сбежал в америку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, рыбак сказал: Да да. Рядовый, сколько ты там говорил служил , 20 лет или сколько уже не помню. Разграбил армию и сбежал в америку. Служив я півтора року і з них в частині знаходився не більше 3 місяців сумарно При тому старшина крав мої гроші сім рублів щомісячно Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, karbo сказал: У моїх батьків газу не було та і в мене також, так вже склалося. Жодних дотацій чи субсидій я теж ніколи не отримував Кто бы сомневался. Все вокруг козлы, один я святой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Vitaliy67 сказал: Кто бы сомневался. Все вокруг козлы, один я святой Це говорить про мою незацікавленість Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) А сейчас интерес прорезался? Чем дальше от Украины, тем патриотичнее. Змінено 2 години тому користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Vitaliy67 сказал: А сейчас интерес прорезался? Чем дальше от Украины, тем патриотичнее. Я не був зацікавлений у продажу зброї в обмін на дешевий газ. Не тупи так сильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 19 минут назад, karbo сказал: Служив я півтора року і з них в частині знаходився не більше 3 місяців сумарно "" "Карбо. В армії колись в авіації служив. Пам'яятаю, що з спиртом там робили"---- украл и пропил . То ты мастер спирта ссср. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Та конечно. Ты просто выбрал тех, кто это сделал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз