vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Ще раз питання - чому всі патріоти в парламенті зараз нічого патріотичного не роблять? Тому що не домовилися, як ділити прибутки і на кого зписувати свої пройоби зі збитками ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Тому що не домовилися, як ділити прибутки і на кого зписувати свої пройоби зі збитками ) А може вони нічого не роблять саме через те що про все домовилися і гарненько себе почувають? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, US7IGN сказал: У всіх однакові можливості. Ще раз питання - чому всі патріоти в парламенті зараз нічого патріотичного не роблять? Ще донедавна навіть не всіх вільно випускали за кордон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, kim chen lhoran сказав: Ще донедавна навіть не всіх вільно випускали за кордон. А зараз вжууух, як поїдуть, як поїдуть і все зразу стане супер! ті, кого ще нещодавно не випускали, хочуть виїжджати для вирішення власних справ/відпочинку і власного бізнесу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: А може вони нічого не роблять саме через те що про все домовилися і гарненько себе почувають? Спробуйте ширше подивитись на ситуацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Ой все. Заграница нам поможет (с) У всіх однакові можливості. Ще раз питання - чому всі патріоти в парламенті зараз нічого патріотичного не роблять? Бо вони у парламенті)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, outdoor24 сказал: А зараз вжууух, як поїдуть, як поїдуть і все зразу стане супер! ті, кого ще нещодавно не випускали, хочуть виїжджати для вирішення власних справ/відпочинку і власного бізнесу. Так можна собі зарубати майбутнє - стригти усіх під один гребінець. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: Ой все. Заграница нам поможет (с) У всіх однакові можливості. Ще раз питання - чому всі патріоти в парламенті зараз нічого патріотичного не роблять? Мабуть того, чого і ви:) Не вірять в хороше майбутнє України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Так можна собі зарубати майбутнє - стригти усіх під один гребінець. Так давайте тоді вашу першу 10ку подивимось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Ще донедавна навіть не всіх вільно випускали за кордон. Я нічого не чув про ініціативи змінити законодавство щоб відкрити кордони всім. Думаєте люди б не підтримали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Спробуйте ширше подивитись на ситуацію. Я з середини дивлюся. Поділиться широтою поглядів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: Я нічого не чув про ініціативи змінити законодавство щоб відкрити кордони всім. А законопроєкт Льохи Гончарєнко як же? Мабуть чистий популізм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, vadimv сказав: Хіба що могилку на цвинтарі поправити. Та ладно. Професія перекладача дуже скоро кане в Лєту. Вобщім як гроші закінчаться, так і повернетеся:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, outdoor24 сказал: Так давайте тоді вашу першу 10ку подивимось? Кого європейські спонсори призначать, чи дай боже загальноукраїнська коаліція - я з кожним призначенцем буду згоден. Нагадаю - у більшому ступені ми існуємо завдяки європейським грошам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, US7IGN сказал: Я з середини дивлюся. Поділиться широтою поглядів. Не треба мене троллити. Я з хорошими намірами. Але зараз мій час виходить. Вечірком, як вдасться, зайду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 48 минут назад, Вячеслав63 сказал: А треба б олігархічної, бо там не всі жиди. 95%мабуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та ладно. Професія перекладача дуже скоро кане в Лєту. Вобщім як гроші закінчаться, так і повернетеся:)) Репетиторством буде займатись. В зв"язку з катастрофічно падінням рівня освіти, цілком (станом на зараз) затребувана послуга. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 24 хвилини тому, sergio сказав: Репетиторством буде займатись. В зв"язку з катастрофічно падінням рівня освіти, цілком (станом на зараз) затребувана послуга. Та да, НУШ - це щось. Слава Господу, що воно мене минуло:)) Сильно стрьомно за критичні професії, типу лікарів. Бо як казала одна чиновниця з Мінздрава, ми випускаємо людей з ліцензією на вбивство:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 30 хвилин тому, sergio сказав: Репетиторством буде займатись. В зв"язку з катастрофічно падінням рівня освіти, цілком (станом на зараз) затребувана послуга. Кому та освіта потрібна? Потужним виборцям? Незламним штурмовикам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Мабуть того, чого і ви:) Не вірять в хороше майбутнє України. Хіба хтось когось тримає в Україні?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Хіба хтось когось тримає в Україні?) Та тут якраз цікаві справи з'явилися. Я ж не можу таке пропустить. Світло виключають - це да. Ну акумулятор вирішує. Газ поки є:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Та тут якраз цікаві справи з'явилися. Я ж не можу таке пропустить. Світло виключають - це да. Ну акумулятор вирішує. Газ поки є:) Знаю це єврейське прощання, не один рік чую))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Знаю це єврейське прощання, не один рік чую))). Тю, так в Німеччині скучно, нема того українського флеру. В Україні набагато прикольніше:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Знаю це єврейське прощання, не один рік чую))). 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Вобщім як гроші закінчаться, так і повернетеся:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому Тільки що, US7IGN сказав: Та нє, в мене гроші в іншій тумбочці:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз