Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, karbo сказал:

Ось ти в гостях і в тебе претензії до господарів.

які??? в мене 0 претензій до будь кого, я собі роблю що вважаю за потрібне, ні до кого ніяких притензій не висуваю, і на свій рахунок не приймаю. мені просто дивно що співгромадянин такої думки про своїх співгромадян. ні твої ні мої пости тут ніц не змінять, гірших не зроблять кращими, кращих гіршими. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, Бармалей сказав:

в очередной раз циферный попался на любви к руссмиру🤣

граждане его кураторы, понимаю, что дешево, но агент вам делает только хуже, пора избавляться 😎

штирлиц уже не торт

2 години тому, 7351 сказав:

Ти зробив вкид рашапропаганди проти Революції Гідності, а саме, що після 2014 року з ворами перестали боротися -- тобто, що при януковичу боролись краще.

Типер ти брешеш та "викручуєшся".

Ти знову брешеш, як рашапідор звичайний -- чи здивуєш посиланням на мої слова про "любов до русміру"?

31 хвилину тому, Бармалей сказав:

Ти знову брешеш, як рашапідор звичайний -- чи здивуєш посиланням на мої слова про "любов до русміру"?

Тобто, посилання від тебе не буде.

Тільки жалюгидна гра в папугу.

Все, на що ти спроможний -- це брехати та робити вкиди рашапропаганди.

Посилання на коментар

24 минуты назад, ks6 сказал:

Кстати о словах. Декриминализация статьи за мелкую кражу совсем недавно произошла, уже при Зеленском. Если не затруднит, напомните чего там в 2014 произошло с расхитителями меди. Желательно с ссылкой на статью УК и изменения. 

мне не нужны ссылки, я в этой сфере работаю и когда за ночь одного и того же поймаешь 2 раза и 2 раза сдашь копам, а потом его же через день-другой опять ловишь в колодце - пофиг становится на ссылки по закону...или когда ловишь (сотрудники нескольких компаний) одного и того же нара в течении полгода каждый день и его не садят, а посадили лишь после того как засняли что коп орудие преступления (нож) выкидывает и по дороге в отделение тупо его отпускают (есть приказ мелочь не трогать и дела не заводить - объяснения потом были) и нашли родственницу судью которая помогла чтоб сел...

Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

ви ще пора***те хто отримав ті охуліарди, які захід перерахував як "допомогу Україні" :lol:

Попандопуло в ролі Заходу :)  

А наявність "мертвих душ" в рєєстрах, то така солодка опція, що ще Гоголь писав. :) 

p.s. "Тисяча Зеленського": звернулося майже 18 млн українців

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, karlito сказал:

які??? в мене 0 претензій до будь кого, я собі роблю що вважаю за потрібне, ні до кого ніяких притензій не висуваю, і на свій рахунок не приймаю. мені просто дивно що співгромадянин такої думки про своїх співгромадян. ні твої ні мої пости тут ніц не змінять, гірших не зроблять кращими, кращих гіршими. 

Ну ти же порівнював громадян відморозків з нашими гостями. Воно так не працює. Дозволь Америці самій розібратися зі своїми випердками, а не рівнятися на них - типу, ну ми же не гірші.

Посилання на коментар

5 минут назад, 7351 сказал:

Тільки жалюгидна гра в папугу.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бармалей сказал:

мне не нужны ссылки, я в этой сфере работаю и когда за ночь одного и того же поймаешь 2 раза и 2 раза сдашь копам, а потом его же через день-другой опять ловишь в колодце - пофиг становится на ссылки по закону...или когда ловишь (сотрудники нескольких компаний) одного и того же нара в течении полгода каждый день и его не садят, а посадили лишь после того как засняли что коп орудие преступления (нож) выкидывает и по дороге в отделение тупо его отпускают (есть приказ мелочь не трогать и дела не заводить - объяснения потом были) и нашли родственницу судью которая помогла чтоб сел...

Понятно. Потрындеть. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, 7351 сказал:

Бреши далі

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бармалей сказав:

Бреши далі та уявляй себе папугою.

Посилання на коментар

8 минут назад, ks6 сказал:

Понятно. Потрындеть. 

та нет - то что рассказал это факт - с 2014 года у нас перестали садить за воровство кабеля, до 2014 года сразу садили на 3 года...за спизженную оградку на металл с кладбища садили, после 14 перестали...

кстати был случай - трактором из земли междугародку вытягивали в области...технику арестовали, бойцов отпустили и трактор вернули через пару месяцев)))

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

Только что, 7351 сказал:

так будет посилання на мої слова про "любов до русміру"? 

не морозься, ответь...не выкручивайся как ужик на горячей сковородке...

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Tochkin сказав:

. "Тисяча Зеленського": звернулося майже 18 млн українців

Федорів рахував? Здогадайтеся які будуть результати електронного голосування :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Стаття за грудень 2024 року.

image.png.53a502091e0b400b2b4c285980f3a785.png

Військовий аналітик Володимир Даценко зібрав і оприлюднив дані про наступальну операцію росіян на покровському напрямку, або узагальнено "битву за Покровськ".

x.com/Volodymyr_D_/status/1866583867798487225

image.thumb.png.e67facf1474f3c14321ac0fba6d62acf.png

Експерт зазначає, що у боях під Покровськом втрати росіян близькі до чисельності всього Західного військового округу ЗС РФ станом на 2022 рік (який ніби як готували до війни з НАТО). Або це близько 60% від усіх сил, якими Росія планувала захопити Україну "за три дні" у 2022 році.

Протягом перших кількох тижнів наступу російські втрати оцінюються в 13 000 солдатів. У лютому 2024 року російські втрати оцінювалися в 47 000 солдатів убитими й пораненими. Надалі динаміка боїв на цьому напрямку не зменшувалася.

Аналітик підрахував, що за такої динаміки загальні втрати Росії за 13 місяців боїв на Покровському напрямку становлять близько 150 000 солдатів убитими і пораненими. Це більше, ніж втрати Росії в боях за Бахмут (100 000).

Лише візуально підтверджені втрати російської армії за 13 місяців боїв у Покровському районі становлять 1 800 одиниць озброєння. Реальні втрати ще більші.

"Кількість російських втрат у битві за Покровськ близька до чисельності Західного військового округу станом на 2022 рік, до складу якого входили три армії: 1-ша танкова, 6-та і 20-та загальновійськові армії.

Західний військовий округ Російської Федерації мав протистояти збройним силам НАТО на території Європи, а Перша танкова армія була найбільшою гордістю Путіна (найбільша танкова армія у світі).

Росія втратила під Покровськом більше танків, ніж будь-яка країна Європи має у своїй армії. Або більше солдатів, ніж усі Збройні сили Великої Британії. Пам'ятайте про це, коли будете читати новини про бої за маленьке містечко на сході України", – наголошує Даценко.

У це важко повірити, але втрати російської бронетехніки під Покровськом більші, ніж втрати німецької армії у Сталінградській битві", – пише аналітик.

Експерт підсумовує, що битва за Покровськ стала однією з найбільших битв в історії за кількістю втраченої бронетехніки.

"На кожен кілометр окупованої території на цьому напрямку Росія втрачає в 10-15 разів більше ресурсів, ніж на всіх інших напрямках. І це свідчить про божевільну одержимість Путіна показати всім, що російська армія не зупиняється, а продовжує наступати", – резюмує Даценко.

texty.org.ua/fragments/114055/pirrovyj-nastup-na-pokrovsk-rosiya-vtratyla-try-armiyi-u-boyah-za-dva-nevelykyh-mista-infohrafika/

Посилання на коментар

1 минуту назад, Бармалей сказал:

та нет - то что рассказал это факт - с 2014 года у нас перестали садить за воровство кабеля, до 2014 года сразу садили на 3 года

Серьезно? А у меня знакомый год и два месяца отсидел, только вышел. Статья копеечная, мелкое мошенничество, при Яныке за пару штук бы порешал. А тут не помогло, тянул с апеляциями года полтора и закрыли. И не только у него такое. Ты эти сказки можешь конечно рассказывать, верю.

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бармалей сказав:

так будет посилання на мої слова про "любов до русміру"? 

не морозься, ответь...не выкручивайся как ужик на горячей сковородке...

8 хвилин тому, 7351 сказав:

Посилання на коментар

1 минуту назад, ks6 сказал:

Серьезно? А у меня знакомый год и два месяца отсидел, только вышел. Статья копеечная, мелкое мошенничество, при Яныке за пару штук бы порешал. А тут не помогло, тянул с апеляциями года полтора и закрыли. И не только у него такое. Ты эти сказки можешь конечно рассказывать, верю.

ну не верь))) живи в своем мире...мой же мир шире...я не про еденичные случаи говорю, массовость она более точна

Посилання на коментар

1 минуту назад, 7351 сказал:

что дед, только и осталось лгать и оскорблять незнакомых людей ... плевать в экран монитора уже начал?

Посилання на коментар

toneto.net/news/tehnologii/shtuchniy---ntelekt-perevershiv-evolyuts--yu-v-sintez---nayvagliv--shih-element--v-dnk-----genna-terap--ya-gotova-zd--ysniti-noviy-vitok-

Скоро ми побачимо дивних істот ...

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

что дед, только и осталось лгать и оскорблять незнакомых людей ... плевать в экран монитора уже начал?

12 хвилин тому, 7351 сказав:

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Скоро ми побачимо дивних істот ...

боюсь как бы это все не было мыльным пузырем

Посилання на коментар

13 минут назад, karbo сказал:

Ну ти же порівнював громадян відморозків з нашими гостями. Воно так не працює. Дозволь Америці самій розібратися зі своїми випердками, а не рівнятися на них - типу, ну ми же не гірші.

а як воно працює? саме так, не бути слабкою ланкою. життя це супермаркет - бери що хочеш, але не забувай - каса попереду. Америка буде розбиратись з чим важає за потрібне, з чи без мого дозволу. он, Мадуро не дасть збрехати. в мене немає питань до Америки ніяких, сподіваюсь в Америки до мене теж. а в тебе є, от що дивує. я бачу, до прикладу,  індусів - вони не паряться зовсім інтересами Америки, просто юзають систему як виходить і тягнуть своїх в компанії де тільки можуть. Китайці теж. результат на табло  - американці (якщо ми про етнос і вік паспорта) 7мі в чарті по середньому заробітку. Українці в 10ку не попали і не попадуть, на жаль. але мене більш турбує 1 конкретний українець - я, я буду пробувати).

• Лайк 10
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...