Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, karbo сказал:

На Хелловін діти беруть по одній конфеті, прийшли українці і згребли усі)))

Ну дай Всесвіт щоб це було найстрашніше, з чим я зіткнуся. Я , якби знав, що ти маєш під словом "творять", то б не дискутував. Таке творять, да. А ще в фуд банки ходять, коли мають кошти на їжу, впарюютт корчі і непотрібні страховки, доки заповнюють з помилками за немалі гроші. Але до гастролерів з Латаму не дотягують. Почитай Картель, від Дона Уінслоу, побачиш які українці кльові

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, DmiVady сказав:

О, факінг рашен 🤬

Ну, ранок буде не в усіх добрим.

До шостої можна відпочивати, якщо мопеди не дошкуляють
Невсеремося :flag1:

Та вже з півгодини розважаємося :lol:

• Сумно 1
Посилання на коментар

Київ це не Каракас :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

1 час назад, karlito сказал:

При цьому не порушуючи закон, не забувай. А красти "з общого" під час війни то трохи не те. Можна подумати тут якісь люди не такі, долоньки в іншу сторону гнуться. Читав про використання службового літака в особистих цілях директором ФБР? 

Це незаконне користування бенефітами від держави. За таке депортувати можуть. 

Посилання на коментар

1 час назад, karlito сказал:

Ну дай Всесвіт щоб це було найстрашніше, з чим я зіткнуся. Я , якби знав, що ти маєш під словом "творять", то б не дискутував. Таке творять, да. А ще в фуд банки ходять, коли мають кошти на їжу, впарюютт корчі і непотрібні страховки, доки заповнюють з помилками за немалі гроші. Але до гастролерів з Латаму не дотягують. Почитай Картель, від Дона Уінслоу, побачиш які українці кльові

Коли виросте він буде щось крупніше тягнути))

Посилання на коментар

6 часов назад, DmiVady сказал:

Не можу відповісти, бо не зрозумів питання. Якщо про пана Кличка, то він не зовсім самостійна фігура, а про тіньові його статки я не в курсі.

Китаєць здивував розмахом, ну і тим, що навіть такі статки не врятували від покарання. Це не НАБУ на чай мільйон залишити та гуляти ... 

Ну, може стільки і не нахомячив.але сотку, другу лямів думаю має. 

Наш Доля за 20 рвків, мабуть більше наскирдував. 

Пи. Си. Погуглив цю новину, немає посилань на якісь серйозні джерела, якісь інсти і  ФБ. Максимум що знайшов, що якогось міністра розстріляли за хабарі на сто з копійками лямів баксів. А тут в 30 разів більше. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

7 часов назад, karbo сказал:

Я про людську мораль, а не яким чином ти собі уявляєш США 

бідолашний , вираховуєш національну  мораль   по кожній  "зайвій" цукерці  , яку діти з'їли  на Хелловін ? :pozor:

кто-ты-такое.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

4 минуты назад, Бездомный сказал:

бідолашний , рахуш кожну цукерку , яку діти з'їли ? :pozor:

кто-ты-такое.jpg

Дружина розповідала, що ще до одруження ходила чи на чиєсь весілля чи ДР, ну і там, якись конкурс, чи типа того, короче світло на недовго вимкнули,Ну і поруч сім"я якась з дитиною сиділа. А на столі вже під кінець солодке стояло. Ну і вирубають світло, а їх  син каже:" Тату дай цукерку поки світло вимкнули". 😺

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Дощ сказав:

Рішення - це гострити ножі і петляти років 30, а коли вже постав вибір між зарубою і окупацією то це пісдець

Цей вибір постав ще у грудні 2013, ніяких 30 років на петляння не було.

Посилання на коментар

27 минут назад, vadimv сказал:

Цей вибір постав ще у грудні 2013, ніяких 30 років на петляння не було.

вибір стояв з 1991 року - відчайдушне петляння Кравчука "між крапельками" - так  звана  кучмівська  "багатовекторність" , е.т.с.  тривало 31 рік  - когось це бісило , когось - надихало на жарти , а виявляється - це була єдина працююча програма виживання .

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

.....

Посилання на коментар

10 годин тому, karbo сказав:

Україну рятує допомога

Яку дають в кредит через піпетку, щоб Україна недайбох раптом не перемогла 

морального заходу

Який кинув її під автобус 

бо своє розікрали

ЯЗ, стратегічні бомбардувальники  і ракети до них "моральний захід" змусив віддати кацапам або порізати 

image.png.ec25b8c0cc90f0306eb5b1eaee979071.png

бо каса на виході))))

У кого каса, а у кого Байкове або Монако

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Бездомный сказав:

тут можливі лише два варіанта - або американці зуміли заздалегідь (в першу чергу), все це "повиносити", або вєнесуєльські військові не зуміли (чи не схотіли) організувати бойове застосування цих засобів.

"Це ж було вже!" ©, коли іракські військові без бою здали Багдад.

Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

Яку дають в кредит через піпетку, щб Україна недайбох раптом не перемогла 

і так  раптом - майже з повітря  - з'являються укранська програма діпстрайк зброі  та навіть -  ракетна програма , яка стає кісткою в горлі не лише кацапам , а й янкі - виявляєься , надати  Украні Томагавки було б дешевше

Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

"Це ж було вже!" ©, коли іракські військові без бою здали Багдад.

але ж Каракас ніхто не здавав , і схоже - здавати не збирається

Посилання на коментар

6 годин тому, karlito сказав:

Читав про використання службового літака в особистих цілях директором ФБР? 

Та шо там далеко ходити - сам Трамп закопав першу дружину на гольф-полі, щоб не платити податок, бо це мовляв тепер цвинтар )

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 годин тому, karlito сказав:

Ну дай Всесвіт щоб це було найстрашніше, з чим я зіткнуся. Я , якби знав, що ти маєш під словом "творять", то б не дискутував. Таке творять, да.

Діти провалили зефірний експеримент ) Яка дивина )) 

7 годин тому, karbo сказав:

Вангую - це тому, що вдома їх батьки не ***или по руках за те, що потягли канхвети з бухвета )

4 години тому, karbo сказав:

Коли виросте він буде щось крупніше тягнути))

Мідяху і пісок тачками )

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

Діти провалили зефірний експеримент ) Яка дивина ))

коли якесь падло когось ненавидить , воно не шукає причину , воно шукає виправдання своєї  ненависті - карбо - класична кацапура , дарма , що україномовна .

кацап - то не кров , і навіть не завжди - мова , кацап - то світогляд 

Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

Вангую - це тому, що вдома їх батьки не ***или по руках за те, що потягли канхвети з бухвета )

Прогуливался на днях по берегу Тетерева. Там забор завода Рудь. Это который мороженное выпускает. Забор три метра, сверху колючая проволока. Наверное от кацапов защищаться.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Прикольно.В Китає ввели нові вимоги до електроскутерів. Вага не більше 55 кг і обмеження швидкості до 25 км/гол. І головне наявність ЖПС трекера(що цікаво, якщо у вас вкрадуть скутер, то поліція не буде шукати по ньому де він знаходиться😏) . У зв"язку з тим почались масові конфіскації скутерів які не відповідають вимогам. 

Посилання на коментар

1 година тому, ks6 сказав:

Прогуливался на днях по берегу Тетерева. Там забор завода Рудь. Это который мороженное выпускает. Забор три метра, сверху колючая проволока. Наверное от кацапов защищаться.

Такие самые заборы я видел в совке вокруг насосного завода, хлебзавода и старой обувной фабрики.

В Украине вокруг хлебзавода, кондитерской фабрики и новой обувной фабрики уже такого не видел.

Посилання на коментар

11 минут назад, ks6 сказал:

так понад триста років завзято переробляли українців на кацапів - обнуляли в м'ясних штурмах чергового Ізмаілу ( щоб привласнити потім славу собі ),  знищували небажаючих перетворюватися на кацапів на каторгах ( корінь слова  каторга - кат ? :crazy:)  в концтаборах  , виморювали Голодоморами , примусово  перемішували , примусово  асимілювали - он , карбо - ідеальний приклад україномовного кацапа , який рахує кожну "зайву"  цукерку , яку з'їли українські діти:pozor:

Посилання на коментар

3 минуты назад, ks6 сказал:

Я когда-то 25 лет то па на Свиточе пару месяцев проработал-тот ещё концлагерь был. Года два назад пошёл взять в их отдел кадров бумагу для ПФ, что я у них когда-то работал по трудовому договору. Когда увидел их новую проходную, я окуел. Наверное как на монетном дворе. 😳

• Хаха 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Бездомный сказав:

кацап - то не кров , і навіть не завжди - мова , кацап - то світогляд 

Ну так а які ще потрібні маркери, коли для нього права людини - то трахати козу, Декларацію писали мудаки, нацисти - то християни, а технічний прогрес робиться зеками в шарашках.

Це ж типова кацапська прошивка.

Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Такие самые заборы я видел в совке вокруг насосного завода, хлебзавода и старой обувной фабрики.

В Украине вокруг хлебзавода, кондитерской фабрики и новой обувной фабрики уже такого не видел.

Наверно руководство поменялось...

При совке лазили на Мотозавод тот,что Зайки, мопеды Верховина. Можна было запчасти за недорого купить. Знакомому за сотку (при цене мопеда 225 руб кажется) вытянули слегка некомплектные Карпаты.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...