Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, MaxS сказав:

в вихідні дні точно відновлювати не можна, аварійники мають відпочивати.

Ordnung, оrdnung über alles! ©

Чи то я вже плутаю, і пан Тіль не "орднунг" співав 😉 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 годин тому, Бездомный сказав:

Костянтин Машовець

1 дн. ·

ДО ... американської "інфільтрації", за оцінкою цілого ряду експертів, Вєнесуєла мала найбільш потужну та ешелоновану систему ППО... у Латинській Америці:crazy:

- 20 -22 одиниці Су-30МКВ

- До 10-и одиниць F-16 (старенькі, але, принаймні, половина у працездатному стані)

- По 2 зенітних ракетних дивізіона (зрдн) - ЗРК С-300ВМ та Бук-2МЕ (в тому числі, до 12-и ПУ першого типу + не меньше 200 ЗКР до нього)

- Від 10-и до 12-и ЗРК Тор-М1

- Під 250 одиниць різнотипних ПЗРК (+ якусь кількість пуйло встиг переправити ДОДАТКОВО, ще до американського вторгнення).

- Під 260 одиниць "стволів" зенітної артилерії, включно із шведськими "Бофорсами" (яких - приблизно 100-110), типу Bofors L70

- До 18-и одиниць РЛС, включно із китайськими трьохкоординатними JYL-1 та JY-11B (десь від 8-и до 10-и)...

Судячи з перших кадрів, де США вже впевнено застосовують у повітряному просторі Вєнесуєли свої бойові вертольоти, це все - не допомогло ...

тут можливі лише два варіанта - або американці зуміли заздалегідь (в першу чергу), все це "повиносити", або вєнесуєльські військові не зуміли (чи не схотіли) організувати бойове застосування цих засобів.

в США є найкращий літак для прориву будь якого ПВО по ціні паперу і фарби - запакований свіжонадрукованими доларами Боїнг.

Бо ті вертольотики, що летіли як на параді, ІМХО, місцеві бабки з балконів пакунками з кокаїном позбивали би.

Змінено користувачем MaxS
  • Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, DmiVady сказал:

Можливо, ви маєте рацію: я не верифікував цю новину в китайських джерелах, бо вона не настільки значуща, щоб витрачати час. Її просто підкинуло в рекомендації, така собі приколюха. Відео й фото із золотом та скирдами грошей могли легко прикрутити з інших місць. Інфопомийки теж люблять заробляти на переглядах. 😉

Та власне вбивав прізвище цього кренделя, місто, суму грошей. Нічого  ролевантного. Видало с десяток справ по корупцію з смертними вироками, але подібного в близько немає. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Пан Тіль не вміє співати, він начитує текст під музичку )

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Та власне вбивав прізвище цього кренделя, місто, суму грошей. Нічого  ролевантного. Видало с десяток справ по корупцію з смертними вироками, але подібного в близько немає. 

Ви вмієте в китайську? Круто! :good:
Я не перевіряв, і не буду, бо пан юрист видав вже найкращу верифікацію:

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

чекап на здоровий глузд 😉

Дякую :beer:

Посилання на коментар

9 хвилин тому, vadimv сказав:

Пан Тіль не вміє співати, він начитує текст під музичку )

а як йому співати, якщо будь яка пісня на німецькому як марш вермахту виходить? в універі викладачка з великим досвідом роботи в Німеччині нас заставляла вчити німецькі застольні пісні. Кращого культурного відпочинку для п'яної людини ніхто не придумав.

Прихований текст

Змінено користувачем MaxS
  • Хаха 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, MaxS сказав:

а як йому співати, якщо будь яка пісня на німецькому як марш вермахту виходить? в універі викладачка з великим досвідом роботи в Німеччині нас заставляла вчити німецькі застольні пісні. Кращого культурного відпочинку для п'яної людини ніхто не придумав.

Та ладно ) Ось хай візьме пару уроків у блондинки з Британії:

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 хвилини тому, MaxS сказав:

а як йому співати, якщо будь яка пісня на німецькому як марш вермахту виходить?

В юності, коли він ще стадіони збирав,  він намагався і німецькою 😉 

Але пана Удо такі експерименти теж виходили непогано, досвід не проспіваєш )))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Та ладно ) Ось хай візьме пару уроків у блондинки з Британії:

це в пропераційну (ЩШ) на розтин спеціалісту. Що стерво з Блекмором зробила :(. Був колись  на їх концерті -виходив блювати. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, DmiVady сказал:

Ви вмієте в китайську? Круто! :good:
Я не перевіряв, і не буду, бо пан юрист видав вже найкращу верифікацію:

Дякую :beer:

Можна всерйоз тим зайнятись. Знайти перелік всіх мерів того міста, там здається є роки коли він був на тій посаді, потім біографію погуглити. Зараз гуглтраслейт навіть з китайської непогано перекладає. Але потім думаю, а нахіба воно мені?! 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

В юності, коли він ще стадіони збирав,  він намагався і німецькою 😉 

Але пана Удо такі експерименти теж виходили непогано, досвід не проспіваєш )))

Стара панк (-ерша) з НДР показала все-таки що таке спів на німецькій мові.

Прихований текст

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Можна всерйоз тим зайнятись. Знайти перелік всіх мерів того міста, там здається є роки коли він був на тій посаді, потім біографію погуглити. Зараз гуглтраслейт навіть з китайської непогано перекладає. Але потім думаю, а нахіба воно мені?! 

Так отож, такі відосики спецом підкидуються у стрічку тим, хто купує золото на швейцарських фабриках )

А не продає мідяху скуповщикам ))

Посилання на коментар

21 хвилину тому, DmiVady сказав:

Ordnung, оrdnung über alles! ©

знайомий німець з Мюнхена сказав що так їм і треба і ще пару вибухів гучних щоб зрозуміли як українцям живеться :lol:

16 хвилин тому, DmiVady сказав:

вже найкращу верифікацію:

та це я по бідності. нема грошей на сучасні ШІ щоб за мене думали :lol:

3 хвилини тому, sergio сказав:

а нахіба воно мені?! 

та як сказати :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, MaxS сказав:

Стара панк (-ерша) з НДР показала все-таки що таке спів на німецькій мові.

Приховати вміст

та давайте вже всіх старих німок пригадаємо :lol:

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Так отож, такі відосики спецом підкидуються у стрічку тим, хто купує золото на швейцарських фабриках )

А не продає мідяху скуповщикам ))

Вчора тільки в добув з кондея. 💪

IMG_20260104_162244.jpg

Посилання на коментар

13 хвилин тому, MaxS сказав:

що таке спів на німецькій мові.

Мадярка непогано показала

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Сандра - взагалі француженка, у її батька типово "німецьке" ім'я Робер, а у брата - Гастон )

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Вчора тільки в добув з кондея. 💪

IMG_20260104_162244.jpg

12 годин тому, DmiVady сказав:

Оце крадун так крадун:

inshe.tv/criminal/2026-01-02/970964/

😉

не в той метал китаєць вклався

Посилання на коментар

2030 год: Дельта Форс на старых GMC и фордах штурмует Эль-Бабко. До Каракаса осталось всего 1 488 км. Мирные переговоры затрудняются тем, что 3 венесуэльских штата уже внесены в Конституцию США. Сенатор Линдси Грем на месте заявляет, что "США здесь навсегда". Ночью дроны поразили техасский НПЗ "Marathon Petroleum". В Майами в результате подрыва автомобиля погиб начальник управления генштаба Чарльз Гамильтон. Билл Гейтс объявил сбор на 1 ретранслятор, 4 мавика 8 генераторов, 8 старлинков и китайскую электричку BYD для Дельты. Илон маск погиб в результате игры с гранатами под кокаином на борту самолета после примирительного бунта. Спустя 9 месяцев мясных штурмов при помощи Канадских солдат (в обмен на вагоны кленового сиропа) выбили армию Венесуэлы из Аризоны. Венесуэла загнала американский флот в удалённые порты Гренландии, и вывела из строя треть летающей стратегической авиации США на тыловых аэродромах…

:o

з ТГ каналу....

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Сандра - взагалі француженка

Треба відредагувати вікіпедію :lol:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Сандра_(певица)

Посилання на коментар

1 час назад, MaxS сказал:

це в пропераційну (ЩШ) на розтин спеціалісту. Що стерво з Блекмором зробила :(. Був колись  на їх концерті -виходив блювати. 

у всьому , що  з хлопцем зробила будь якак баба , винна  єдина баба  - його мати 

після 7 років хлопчика взагалі ізолювати від матері необхідно - щоб не виховала зручного  слимака  піхвосмока

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

11 хвилин тому, vadimv сказав:

Мадярка непогано показала

І тут теж :lol:

en.wikipedia.org/wiki/Doro_Pesch

Щось ваш чатгпт глючить зранку. Сервери на ZX-80 в Сумах залишилися?:lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Україні можуть запровадити низку фінансових та адміністративних обмежень для військовослужбовців, які самовільно залишили частину (СЗЧ), та для ухилянтів. Про це в інтерв'ю "Телеграфу" заявив народний депутат, член парламентського комітету з нацбезпеки та оборони Федір Веніславський,

За його словами, нардепи обговорюють механізми, які дозволять блокувати банківські рахунки та картки ухилянтів та СЗЧшників, подібно до того, як це робиться з боржниками за аліменти або комунальні послуги.
Веніславський зазначив, що блокування права керування транспортом практично ніяк не вплинув на порушників.

«Зараз залишилося тільки обмеження водійських прав, але це не ефективно — не змушує ухилянтів або тих, хто залишив частину, дотримуватися закону. Це малоефективний засіб», — наголосив Веніславський.

Він також підкреслив, що нинішня ситуація несправедлива, коли людина не несе покарання за невиконання свого конституційного обов’язку. «Якщо людина не сплатила комунальні послуги, її рахунки блокують миттєво. А якщо вона не виконала свій конституційний обов’язок або здійснила СЗЧ, вона вільно користується банківськими картками. Над цим зараз працюємо», — зазначив Веніславський.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

Треба відредагувати вікіпедію :lol:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Сандра_(певица)

Навіщо, якщо про батька Робера і брата Гастона саме там і написано )

В ту ж саму копілку C. C. Catch, яка взагалі з ... Нідерландів )

Посилання на коментар

24 минуты назад, US7IGN сказал:

Пы. Сы. Сабринв была более дрочибельна чем Сандра. 😎

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...