vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 33 хвилини тому, ks6 сказав: Вы это так видите. А я не поленился и сравнил свой набор продуктов между АТБ и Меркадоной на сейчас и как минимум на 50% в Испании дороже. Меркадону некорректно сравнивать с АТБ ) Надо хотя бы Ле Сильпо )) Уровень АТБ - это примерно супермаркет Dia ))) Я так вижу... Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, XL.pro сказал: Якість продуктів однакова? Давно дивився програму про пральні порошки/миючі засоби для Європи (Німеччини), Польщі та України. Одні й ті ж самі виробники постачають продукцію різного сорту. Яйцо куриное, рис Басмати, лук, морковь, куриные крылышки. Чем там качество может отличаться. Возможно только в говядине, которая возле меня 7 евро, а в Меркадоне 15. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 37 хвилин тому, ks6 сказав: Вы это так видите. А я не поленился и сравнил свой набор продуктов между АТБ и Меркадоной на сейчас и как минимум на 50% в Испании дороже. Але у Європі й середній статок пересічного громадянина вищий, і ще багато нюансів. Тож якщо людина заробляє в будь-якій точці світу достатньо грошей для проживання (плюс 100–200% запасу - стандарт фінграмотності), то можна не прив’язуватися до одного місця. Я до народження дитини подумував про океанську парусну яхту) Але в мене гроші завжди були результатом командної роботи й прибиті цвяхами до України) Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, vadimv сказал: Меркадону некорректно сравнивать с АТБ ) Надо хотя бы Ле Сильпо )) Уровень АТБ - это примерно супермаркет Dia ))) Но я у нас на районе могу купить еще дешевле чем в АТБ. Во всяком случае мясо и яйца. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 8 минут назад, XL.pro сказал: Одні й ті ж самі виробники постачають продукцію різного сорту. Это да, реально срань полная... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я до народження дитини подумував про океанську парусну яхту) я теж, а потім почитав як це і вирішив що мені мотоцикла вистачить щоб дорого бомжувати час від часу 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Але в мене гроші завжди були результатом командної роботи й прибиті цвяхами до України) командна робота це завжди більше грошей і менше роботи, а від України відірватися дійсно важко, але можливо. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 минуты назад, DmiVady сказал: і ще багато нюансів. Аренда жилья, медицина, обслуживание авто, детский сад и т.д. Боюсь если все нюансы подсчитать, то не очень весело получится. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 часа назад, XL.pro сказал: Операція по захопленню Криму планувалась не один місяць і навіть не рік)))) Вот я еду на машине, а в багажнике совершенно случвйно пару вёдер и шуфля. Вот вижу куча песка.Уже интересно. Осматриваюсь, рядрм никого нет, на близлежащих дорогах тоже вроде никого. Камер нет. Естесно, что остановлюсь наберу пару вёдер. В хозяйстве пригодится. Если есть возможность, то почему бы ею не воспользоваться?! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, ks6 сказав: Аренда жилья, медицина, обслуживание авто, детский сад и т.д. Боюсь если все нюансы подсчитать, то не очень весело получится. але деякі держави вважають що всім має бути однаково погано саме у них 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 49 хвилин тому, рыбак сказав: Что ты ко мне прицепился , как репейник. У тебя тексты нажористые ) 49 хвилин тому, рыбак сказав: проповедовать христианство на этой территории еще пока не запрещено. Ну это пока ) 49 хвилин тому, рыбак сказав: Если проповедование христианства подрывает основы государства Шо значит "если", если ты сам так писал и в пример толстоевского приводил, как зеркало революции? ) 49 хвилин тому, рыбак сказав: то грош цена такому государству. Та любому государству грош цена, разве что может кроме какой-то военной хунты или секты чучхе ) 49 хвилин тому, рыбак сказав: зачем тогда оно нужно. Исполнять роль оседлого бандита ) 49 хвилин тому, рыбак сказав: чем оно ( государство) и ты отличаетесь от тех , которые распяли Истину ? А я тут причем к вашему распятию? Я к 12 коленам Израилевым ни ухом ни рылом, потому меня в Израиловку и не взяли ) Претензии можете к соплеменникам ребе Иешуа предьявлять )) 27 хвилин тому, рыбак сказав: Ты же недавно утверждал , что "Грош цена той "истине", которую так легко запутать и усложнить.". А тут уже переживаешь за государство . Я переживаю?!! ) Не, я просто озвучиваю очевидные вещи - твои проповеди тут на руку кремлю. Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 годину тому, sergio сказав: А я на всю зиму едой на 1000 грн запасся. На 900 купил 100 кг картошки и лука на сотку. Теперь вот жарим каждый день. 😎 Що це за картопля по 9 грн. за кіло? Я домашню брав по 20 грн. Та й не хватить 100 кг. на родину, якщо кожен день жарить. Не кажучи вже про те, що від такої їжі мало користі. Економить на продуктах - то погана ідея. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 30 хвилин тому, DmiVady сказав: якщо дійдемо до 2 годин електроенергії на добу, стане некомфортно. Настане час купувати електричку 23 години тому, vadimv сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 минуты назад, DmiVady сказал: Я до народження дитини подумував про океанську парусну яхту) У меня клиент был интересный. Небедный, неглупый, достаточно порядочный, как для депутата...всю жизнь мечтал о яхте...целенаправленно к этому шел... Прошел все обучения, получил все сертификаты, купил какую то лоханку и отправился в круиз...в океан не выходил, добрался из Севаса до Гибралтара...потом вернулся на Кипр встретить жену - она прилетела на его день рождения. Прчалил, вышел на пирс, сел на лавочку...и умер мгновенно...тромб оторвался... Вот такая не совсем аппетитная история... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, Canton сказав: У меня клиент был интересный. Небедный, неглупый, достаточно порядочный, как для депутата...всю жизнь мечтал о яхте...целенаправленно к этому шел... Прошел все обучения, получил все сертификаты, купил какую то лоханку и отправился в круиз...в океан не выходил, добрался из Севаса до Гибралтара...потом вернулся на Кипр встретить жену - она прилетела на его день рождения. Прчалил, вышел на пирс, сел на лавочку...и умер мгновенно...тромб оторвался... Вот такая не совсем аппетитная история... чудове життя, чудова смерть. все встиг і не страждав. що не так? йому тільки заздрити можна 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 25 хвилин тому, sergio сказав: есть пару коаптыков собственной земли, где можна выращивать картошку и быть независимым. Прям вспомнились 12 соток картохи в Никольском (15 км от границы с мордором), где щас все перепахано FPV вдоль и поперек... У меня еще две бумажки на их приватизацию в папочке лежат. Можно зажевать вместо картохи... Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 минуты назад, Canton сказал: добрался из Севаса до Гибралтара...потом вернулся на Кипр встретить жену - она прилетела на его день рождения. Не пойму в чем кайф. Ладно Колумб, Магелан или Дрейк. Там финансовые интересы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Що це за картопля по 9 грн. за кіло? Я домашню брав по 20 грн. Та й не хватить 100 кг. на родину, якщо кожен день жарить. Не кажучи вже про те, що від такої їжі мало користі. Економить на продуктах - то погана ідея. В нас на оптовому базарі Шувар. Така трохи червона. . В мене сусід пізніше взагалі а нас в селі по 7.5 купив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: чудове життя, чудова смерть. все встиг і не страждав. що не так? йому тільки заздрити можна Скорее ДА, чем НЕТ... Жалко дядьку. У нас с ним были планы...вырисовывалась в конце наверное лучший в моей инсталляционной карьере проект Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, ks6 сказав: Не пойму в чем кайф. Ладно Колумб, Магелан или Дрейк. Там финансовые интересы. це про 5-й рівень піраміди Маслова, а не про море 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, vadimv сказал: Та любому государству грош цена, разве что может кроме какой-то военной хунты или секты чучхе ) Исполнять роль оседлого бандита ) Тогда зачем люди жертвуют самым дорогим - своей жизнью , ради " грош цены" , я понять не могу. Мало того что они поступают сами безумно , так они еще насильно втягивают других людей в свою секту насилия и говорят - утверждают , что так нужно и правильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 2 минуты назад, sergio сказал: В мене сусід пізніше взагалі а нас в селі по 7.5 купив. Я у себя в селе по 8 тарился домашней. Прямо у хозяев...Королева Анна. В этом году была халява... Змінено 10 годин тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 18 хвилин тому, ks6 сказав: Яйцо куриное, рис Басмати, лук, морковь, куриные крылышки. Чем там качество может отличаться. Возможно только в говядине, которая возле меня 7 евро, а в Меркадоне 15. а ви порівнювали її на смак, ту яловичину? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, vadimv сказав: Еще раз: тут аренда квартиры с отдельной спальней, гостиной, ванной и балконом стоит 100 евро. Бензин 18 грн литр. Такси 50 грн. Автобус/маршрутка 10 грн. Три больших сумки с едой 600 грн. Це де таке, в Хургаді? І ви ще не берете до уваги місцеве населення. Не всім підходить жити серед жебракуючих папуасів. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, Canton сказав: Скорее ДА, чем НЕТ... Жалко дядьку. У нас с ним были планы...вырисовывалась в конце наверное лучший в моей инсталляционной карьере проект навіть місцевий любитель сонця підтвердить що головне це вчасно з'їбатися. а з України чи життя не така вже велика різниця 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Прям вспомнились 12 соток картохи в Никольском (15 км от границы с мордором), где щас все перепахано FPV вдоль и поперек... У меня еще две бумажки на их приватизацию в папочке лежат. Можно зажевать вместо картохи... Не успели в електронную форму перевести? Бумажки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз