US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Ще один ***овий олігарх, на війні наживається. Розстріляти! Міхал Стрнад - чеський підприємець став найбагатшим бізнесменом в оборонній сфері share.google/Y1XowEDDBL4NBvE8E Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: заздріть мовчки Відсутності світла і дровам втридорога? Збави боже ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Деякі шлунки радіють влучанню по будівлі фабрики «Рошен». Черговий доказ того, що Шаріков встиг дати потомство. І час який минув, так хитро розставив його нащадків, що вони тепер зустрічаються майже скрізь. Дійсно… Треба взагалі закрити весь бізнес в країні. (А шобинєнаживалися баригі). Дрібний. Середній. Крупний. Весь. Забрати усі активи та роздати максимально мудрому наріду. І всі одразу будуть щасливі. Правда недовго…(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, рыбак сказал: Это похороны? Его в могилу провожал насмешек шквал Иные хохотали просто бешено И толькоя, лишь я один рыдал Я так мечтал узреть его повешеным! (С) Змінено 2 години тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, Canton сказав: Т.е. ради "кофе в Вене на выходные" (С) нужно было въе...ть страну в бетонную стену войны? Я правильно понимаю? Шо там Бездомный про шмат колбасы периодически пишет? Для тебе жити під кацапами не вперше, ти навіть їм добровільно служив, і нічого би не трапилося, якби вся Україна під ними була. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 хвилин тому, Canton сказав: Забрати усі активи та роздати максимально мудрому наріду. І всі одразу будуть щасливі. Правда недовго…( Забрати Україну і віддати кацапу. Ти ж не проти. Лішь би нєбило вайни Рошен ніззя, ето же святоє Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 часов назад, US7IGN сказал: бгг. як ви не зрозумієте що грошима щось міряють тільки бідні мідний бунт відбувся внаслідку чергового відсмоку "багатих кацапів" в Укранїни на черзі - мідний бунт 2 ? Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, karbo сказал: Рошен ніззя, ето же святоє Сьогодні вночі був приліт на київську фабрику "Рошен", одна працівниця загинула, є поранення і значні руйнування. Петро Порошенко - один з найбільших приватних донорів в Україні, які підтримують ЗСУ. Фонд Порошенка витратив на армію понад 6 мільярдів гривень станом на кінець 2024 року, зараз цифри значно більші, попри введені Зеленським санкції. Робота цього Фонду росіянам як більмо на оці, тому що Порох підходить до військових закупівель з тією ж ефективністю, як веде свій бізнес. Все найкраще, найрозумніше, передові технології, випробування, тісна взаємодія із військовими. Так співпало - випадково, звісно - що Зеленський пішов на безпрецедентну брехню, фальсифікації та репутаційні втрати, щоб заблокувати роботу Фонду. Були введені санкції, які зараз розсипаються у Верховному суді. Представники Офісу президента вже бояться приходити у суд, бо розуміють, що вони лишилися стрілочниками, які цими показами у суді руйнують своє майбутнє. Але попри блокування рахунків ПП все одно знаходив можливості поставляти нові партії техніки та обладнання для ЗСУ. Вочевидь, росіяни побачили, що санкції від їхнього ситуативного партнера працюють не так, як би їм хотілося, і сьогодні влупили вже ракетою. Що ж, я вірю, що Порох все одно не здасться. А зі свого боку піду і накуплю сьогодні солодощів. (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, vadimv сказав: Так и живем, пока ))) Я тільки хочу, щоб ви зрозуміли, що людина є reductio ad absurdum природи. В нас природа сама себе нищить. В нас докінчується одна з галузей земної еволюції, і ніхто після нас не прийде, ніякі надлюди. Ми — останнє кільце в ланцюгу, що розгортатиметься, може, ще не раз на землі, але іншими путями і в інших напрямах. Мозок — ось найголовніший ворог людини... Але, друже, не дивіться так пильно на ту жінку в синьому капелюхові, хоч це й дуже природно! (c) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Сьогодні вночі був приліт на київську фабрику "Рошен", одна працівниця загинула, є поранення і значні руйнування. Петро Порошенко - один з найбільших приватних донорів в Україні, які підтримують ЗСУ. Фонд Порошенка витратив на армію понад 6 мільярдів гривень станом на кінець 2024 року, зараз цифри значно більші, попри введені Зеленським санкції. Робота цього Фонду росіянам як більмо на оці, тому що Порох підходить до військових закупівель з тією ж ефективністю, як веде свій бізнес. Все найкраще, найрозумніше, передові технології, випробування, тісна взаємодія із військовими. Так співпало - випадково, звісно - що Зеленський пішов на безпрецедентну брехню, фальсифікації та репутаційні втрати, щоб заблокувати роботу Фонду. Були введені санкції, які зараз розсипаються у Верховному суді. Представники Офісу президента вже бояться приходити у суд, бо розуміють, що вони лишилися стрілочниками, які цими показами у суді руйнують своє майбутнє. Але попри блокування рахунків ПП все одно знаходив можливості поставляти нові партії техніки та обладнання для ЗСУ. Вочевидь, росіяни побачили, що санкції від їхнього ситуативного партнера працюють не так, як би їм хотілося, і сьогодні влупили вже ракетою. Що ж, я вірю, що Порох все одно не здасться. А зі свого боку піду і накуплю сьогодні солодощів. (С) Та я розумію на людей зараз пох бо звикли а ось манатків святого Петра шкода Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: до речі, ви чули теорію що Іран планує раз'єбати Ізраїль ядеркою і євреї вже пакують валізи щоб переїхати в Україну незважаючи на жахливий клімат? і саме вони зараз реально домовляються про закінчення війни з кацапами, а не ото все Друг Коте, Шмуель Каменецький, 25 жовтня 2025 року казав, що війна закінчиться ... Прихований текст ...15 січня 2026 року - не вгадав 😉 Шмуєль.MP4 З Моссадом теж трошки незручно вийшло, коли історики підняли часописи 😉 Момент в серіалі, діалог та гра слів - Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Пошкодили якусь там одну мільйонну частку статків святого Порошенка і вже така біда. Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 минут назад, Canton сказал: Т.е. ради "кофе в Вене на выходные" (С) нужно было въе...ть страну в бетонную стену войны? Я правильно понимаю? Шо там Бездомный про шмат колбасы периодически пишет? Не правильно. Перспектив у молодежи на 2013 практически никаких, во всяком случае в провинции. Для большинства. Племянница жены, чтобы устроится на работу в госструктуру в райцентре давала взятку. На зарплату в 120 долларов. Законченное высшее образование. В фирме где я работал в Киеве , девочки на четверых снимали однушку за 500 долларов. Зарплаты у них были аж 400. У некоторых 500. Молодые 22-28, с высшим. Живи и радуйся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Перспектив у молодежи на 2013 практически никаких я це з 90-х чую, але тим хто рухається ніщо не завадило піднятися 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, karbo сказав: Для тебе жити під кацапами не вперше, ти навіть їм добровільно служив А ти тіпа нє ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: Не правильно. Перспектив у молодежи на 2013 практически никаких, во всяком случае в провинции. Для большинства. Племянница жены, чтобы устроится на работу в госструктуру в райцентре давала взятку. На зарплату в 120 долларов. Законченное высшее образование. В фирме где я работал в Киеве , девочки на четверых снимали однушку за 500 долларов. Зарплаты у них были аж 400. У некоторых 500. Молодые 22-28, с высшим. Живи и радуйся. Кантон спокійно собі служив у кацапів і з ним нічого особливого не трапилося, тож нічого страшного не було би і твоїм дєвочкам при руських. Живи собі і радуйся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: А ти тіпа нє ) Я тіпа нє. Я в союзі служив. І українці там були не на ролі прислуги руським. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: я це з 90-х чую, але тим хто рухається ніщо не завадило піднятися Именно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: я це з 90-х чую, але тим хто рухається ніщо не завадило піднятися Речь не о пробивных. Не было хотя бы базового минимума для молодежи, желающих работать по специальности Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, US7IGN сказав: В нас докінчується одна з галузей земної еволюції, і ніхто після нас не прийде, ніякі надлюди. Та вже прийшли ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: я це з 90-х чую, але тим хто рухається В бік державного кордону... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Речь не о пробивных. Не было хотя бы базового минимума для молодежи, желающих работать по специальности це все балачки. будь-яка спеціальність завжди потрібна якщо ти в ній гарний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, karbo сказав: Я тіпа нє. Я в союзі служив. Та да 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: В бік державного кордону... Остап надел на голые ноги апельсинные штиблеты, прошелся по комнате и начал: – Вы через какую границу? Польскую? Финляндскую? Румынскую? Должно быть, дорогое удовольствие. Один мой знакомый переходил недавно границу, он живет в Славуте, с нашей стороны, а родители его жены – с той стороны. По семейному делу поссорился он с женой, а она из обидчивой фамилии. Плюнула ему в рожу и удрала через границу к родителям. Этот знакомый посидел дня три один и видит – дело плохо: обеда нет, в комнате грязно, и решил помириться. Вышел ночью и пошел через границу к тестю. Тут его пограничники и взяли, пришили дело, посадили на шесть месяцев, а потом исключили из профсоюза. Теперь, говорят, жена прибежала назад, дура, а муж в допре сидит. Она ему передачу носит… А вы тоже через польскую границу переходили? (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, vadimv сказав: Та да Союз був типу США лише без ринкової економіки повір я маю що зрівняти бо тут прожив трошки і там був немало років Якщо я зараз в США то що я англосаксам служу?))) В СССР не було панівної нації була панівна роль комуністичної партії Багатопартійність плюс ринкова економіка це були би ті самі США Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз