Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 минут назад, US7IGN сказал: всі старанно робили вигляд що це місцеві сепаратисти швидше , не сепаратисти , а лоялісти - під час війни за незаллежність США лоялісти складали вагому частку британського колоніального війська Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Яку територію вона конкретно окупувала якої кількості була ця армія У тебе ж крім гугла і вікі є ШІ під рукою Я тільки одне додам - створення днр/лнр йшло чітко по методичках створення донецько-криворізької радянської республіки і тимчасового робітниче-селянського уряду України (ТРСУУ) за вказівкою ЦК РКП(б) у Курську зразка 1918 року. Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: У тебе ж крім гугла і вікі є ШІ під рукою Я тільки одне додам - створення днр/лнр йшло чітко по методичках створення донецько-криворізької радянської республіки зразка 1918 року. Мені нах твої днр давай по суті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: Мені нах твої днр Тоді починай знову про добровільне входження Нью-Мексико і Гаваїв у склад USSA ) 3 хвилини тому, karbo сказав: давай по суті Ще раз - у тебе є ШІ, який тобі вже написав про окупацію )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Тоді починай знову про добровільне входження Нью-Мексико і Гаваїв у склад USSA ) Ще раз - у тебе є ШІ, який тобі вже написав про окупацію )) Ясно, нічого по суті сказати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Ясно, нічого по суті сказати Я вже все сказав - Україну було окуповано кацапами в ході війни. Що неясно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Я вже все сказав - Україну було окуповано кацапами в ході війни. Що неясно? Де і які частини і що конкретно захопили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) трамп в рашке курсы проходил однозначно...нужно захватить канаду, а то ее захватит китай (почти цы) ну прямо как рашка с нато борется... короче трамп палится...по кальке работает и не нобелевскую премию хочет, а путину с экрана намекает - хочу героя россии... Змінено 2 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, DmiVady сказал: Іііееех, таку складну та багатоходову схему людям заруїніли 😁 А Шмигаль не збрехав: ситуація з паливом в Україні контрольована. Тиждень тому на заправці мені сказали, що “дизель-пульс” нема і не буде. Ну от, як сказали, так і є… Сьогодні глянув на карті: нема) У двох містах у місті залишився, благо що одне недалеко від басейну. Завтра спробую встигти. Якось розслабили трошки булки містяни, відвикли від дефіцитів війни) ситуація додає тонусу кожен день 😉 Сьогодні знайомий дзвонив з Ніжина то каже в останне світло було вчора с 22.00до 00.00 вода замерзла, у кого централізоване то взагалі немає, каже ледь знайшов 20л солярки, ну за підприємства годі казати так що план Маргентау як він є тільки не там де ми очікували. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, XL.pro сказав: Можливо у Шмуеля була інформація про викрадення Путіна ... інших підстав не бачу для закінчення війни. З паном Шмуелем я не балакав, не мій рівень) А от закінчення війни, як на мене, від викрадення Путіна не залежить. Взагалі. У 2015-му в піонертаборі ізраїльський інструктор мені сказав: "Тепер у вас є своя Палестина, і це дуже надовго" (не ручаюсь за дослівність, але сенс той самий). Так що… крихке "перемир’я" найближчим часом, може, й буде. Але війна... як на мене, надовго. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Цинічна правда того часу Якщо сказати максимально просто: була купка свідомих українських вояків , які справді билися; була масса втомлених і деморалізованих солдатів , яким: не хотілося воювати, не було великої різниці, чия саме печатка буде на паперах влади. А зверху – Центральна Рада, яка: запізнилася з армією, не хотіла бути жорсткою владою , програла тим, хто не цурався терору й сили (Муравйов та більшовики). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 минут назад, DmiVady сказал: Але війна... як на мене, надовго. війна триває з догеродотових часів Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, karbo сказав: програла тим, хто не цурався терору й сили (Муравйов та більшовики). Ну тобто окупантам. І що тут можна заперечувати - взагалі невідомо. Це ж очевидний факт. Але і це вже неабиякий прогрес, на 5-му році повномасштабного вторгнення. Раніще тут взагалі втирали, що УРСР добровільно увійшла до складу совка. І що совки "асвабаждали" Європу. І Афганістан. І що на "афганцях" паскудно ставити мітки. І що їм лєніна жалко і його повне собраніє сочінєній. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, юра84 сказав: Сьогодні знайомий дзвонив з Ніжина то каже в останне світло було вчора с 22.00до 00.00 вода замерзла, у кого централізоване то взагалі немає, каже ледь знайшов 20л солярки, ну за підприємства годі казати так що план Маргентау як він є тільки не там де ми очікували. В нас, у порівнянні, поки що все непогано. Світло зараз є, може, й п'ять-шість годин за день набереться. Паливо є все, окрім "дизель-пульс" (то в мене морда плекана, звик). Сиджу в теплі. Навіть басейни-спортзали в місті працюють. А як воно буде далі у людей і як їх будуть спасати... хз. Чи є у керманичів план, як втримати в блекаут банківську систему та безготівкові розрахунки... теж хз. Багато чого... хз... побачимо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Цитата Германия хочет вернуть своё золото из США, — The Guardian Берлин хранит в США 1236 тонн золота (~164 млрд евро), что делает её вторым крупнейшим владельцем после США. Ранее вопрос возвращения золота поддерживала в основном партия «АдГ», но сейчас к нему присоединились и экономисты. Главным фактором риска немецкие аналитики называют непредсказуемость политики Трампа. Они считают, что немецкое золото больше не находится в полной безопасности в американских хранилищах, так как Вашингтон может ограничить доступ к резервам в случае политических разногласий. писта германии...будут её ломать, если не фейк конечно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 22 минуты назад, Бездомный сказал: війна триває з догеродотових часів Ты и твои два сыны вы признаете украинскую конституцию и украинские законы ? Содержание ст.17 и 65 вам троим известно ? .ты не напомнишь ту свою историю , как ты " заглянув в очі воєнкому " . Как там все происходило ? Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Бездомный сказал: для відкосу потрібні були ресурси , і критична налаштованість до совдеп окупації . у радянської молоді мізки промиті були настільки , о на призовному пункті писали рапорти , щоб відпправили гейройствувати у Афганістан В Косово поехать погеройствовать тут тоже очередь стояла. Никто насильно туда не отправлял. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: Ну тобто окупантам. І що тут можна заперечувати - взагалі невідомо. Це ж очевидний факт. Але і це вже неабиякий прогрес, на 5-му році повномасштабного вторгнення. Раніще тут взагалі втирали, що УРСР добровільно увійшла до складу совка. І що совки "асвабаждали" Європу. І Афганістан. І що на "афганцях" паскудно ставити мітки. І що їм леєіна жалко і його повне собраніє сочінєній. Цілих три тижні муравйов був в Києві. А ще там було німці, поляки свою владу принесли Але врешті-решт перемогли більшовики які в принципі мали досить сильну підтримку українців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 хвилин тому, karbo сказав: Цілих три тижні муравйов був в Києві. А ще там було німці, поляки свою владу принесли Ще раз: 28 листопада 1918 р. у Курську за вказівкою ЦК РКП(б) кацапи створили картонну дурилку під назвою "Тимчасовий робітниче-селянський уряд України (ТРСУУ)" і на штиках запхали його спочатку в Харків, потім в Київ, в потім у Львів. Це і є окупація. Так само вони діяли під час війни з Фінляндією. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 29 минут назад, karbo сказал: Цинічна правда того часу Якщо сказати максимально просто: була купка свідомих українських вояків , які справді билися; була масса втомлених і деморалізованих солдатів , яким: не хотілося воювати, не було великої різниці, чия саме печатка буде на паперах влади. А зверху – Центральна Рада, яка: запізнилася з армією, не хотіла бути жорсткою владою , програла тим, хто не цурався терору й сили (Муравйов та більшовики). переміг той ,хто контролював виробництво патронів та снарядів Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Ще раз: 28 листопада 1918 р. у Курську за вказівкою ЦК РКП(б) кацапи створили картонну дурилку під назвою "Тимчасовий робітниче-селянський уряд України (ТРСУУ)" і на штиках запхали його спочатку в Харків, потім в Київ, в потім у Львів. Це і є окупація. Так само вони діяли під час війни з Фінляндією. Лише ті штики тримали українці, ніколи не забувай це вказувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Бездомный сказав: переміг той , то контролював виробництво патронів та снарядів Виграли прихильники російського більшовизму народу було пох на всіх Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 минут назад, karbo сказал: Виграли прихильники російського більшовизму народу було пох на всіх виграв той , кому було чим стріляти ( привіт петіному патронному заводу та пройобаним ракетно-артилерійським арсеналам ) Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Бездомный сказал: ну я рисягав . куди було подітися ? В смысле " подітися " , на каком основании ? Как учиться и лечиться , пенсию предкам то государство - согласно конституции . А как защищать то ищут куда удрать. Так не канает .дядя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, karbo сказав: Лише ті штики тримали українці, ніколи не забувай це вказувати Окупаційна армія Муравйова, яка припхалася з боліт - була з українців? Чи з кацапів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз