DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 годин тому, Дощ сказав: Викрадення - ні, вбивство - однозначно закінчить війну. х уйла немає ким замінити - він знищив усіх конкурентів, а колективний кацапський розум не зможе швидко народити повноцінну заміну. Найпростіший, найшвидший, найдешевший шлях - вбити х уйла і закінчити війну. Всі війни Сучасний освальд ввійде в історію як спаситель світу 11 годин тому, XL.pro сказав: В тому числі залежить від Путіна. Трамп на прикладі Мадуро показав, коли захопити лідера, еліти залишаються на місці, їх не прибирають, якщо спроможні на переговори. Панове, дякую за ваші думки, але залишусь при своєму судженні. У РФ перемогла партія війни (остаточно - або наприкінці літа, або восени, коли Козак пішов у відставку). Тож швидкого переформату дій не буде. Якщо вб’ють Путіна, буде пауза на перебудову, а потім - повернення до досягнення цілей. А цілі озвучені (і це не про території). 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, ks6 сказав: Здравый смысл. з точки зору радянської влади дисиденти були тими ще підарасами і сиділи як злочинці. а потім стали героями. 4 хвилини тому, sergio сказав: У прикордонників дронщиків нехай візьмуть. Думаю. Батальйон пілотів без проблем нагребуть. ще один фантазер 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, рыбак сказал: В чем он заключается ? Для человека, кто бы там чего не говорил, в приоритете личная жизнь, здоровье, жизнь и здоровье наиболее близких людей. В любом порядке. Принимая то или иное решение учитываются эти факторы, ну и бонусом плюшки в случае удачи. Ну и существенны ли плюшки, что бы рисковать первым. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, ks6 сказал: Для человека, кто бы там чего не говорил, в приоритете личная жизнь, здоровье, жизнь и здоровье наиболее близких людей. В любом порядке. Принимая то или иное решение учитываются эти факторы, ну и бонусом плюшки в случае удачи. Ну и существенны ли плюшки, что бы рисковать первым. А для гражданина ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, DmiVady сказал: Якщо вб’ють Путіна, буде пауза на перебудову, а потім - повернення до досягнення цілей. А цілі озвучені (і це не про території). Нет, вся вертикаль рушится и начинается гиперинфляция, не до войны будет. Но никто его не ебнет, будет еще лет 10 точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Якщо вб’ють Путіна, буде пауза на перебудову, а потім - повернення до досягнення цілей. А цілі озвучені (і це не про території). невже ви думаєте там цей варіант не прорахували і не вирішили хто буде наступний? навіть якщо і ні, то смерть сраліна показала як швидко домовляються 3 хвилини тому, ks6 сказав: Для человека, кто бы там чего не говорил, в приоритете личная жизнь, здоровье, жизнь и здоровье наиболее близких людей. В любом порядке. це у вільної людини з непромитими мізками. ви що, в школу не ходили та телемарафон не дивилися? вас треба терміново відловити та ізолювати від суспільства як особливо небезпечного мислезлочинця — Ти зрадник! — заволав він. — Ти мислезлочинець! Ти євразійський шпигун! Я тебе застрелю, я тебе випарую, я тебе до соляних шахт відправлю! І ось вони вже стрибали навколо нього, вигукуючи «Зрадник!» і «Мислезлочинець!», і дівчинка повторювала за братом кожен рух. Це було навіть страшнувато, наче дивитися на те, як бавляться тигренята, з яких скоро вже виростуть людожери. (с) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, рыбак сказал: А для гражданина ? Это вторично. Инстинкт самосохранения в приоритете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, ks6 сказал: Для минималки достаточно 15 плюс. Там речь у кого вообще меньше15 Почитал. Если15-23 лет то на пенсию с 65 лет, 23 + с 63.На моменте докупить год стажа 21500 грн. В принципе думаю с 20 лет говно стажа насобирается, а там или докуплю пару лет, или может за предстоящих надцать лет успею догребсти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, ks6 сказал: Это вторично. Инстинкт самосохранения в приоритете. Т.е свою жизнь вы ставите в приоритете над государством ,так? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: — Ти зрадник! — заволав він. — Ти мислезлочинець! Ти євразійський шпигун! Я тебе застрелю, я тебе випарую, я тебе до соляних шахт відправлю! І ось вони вже стрибали навколо нього, вигукуючи «Зрадник!» і «Мислезлочинець!», і дівчинка повторювала за братом кожен рух. Це було навіть страшнувато, наче дивитися на те, як бавляться тигренята, з яких скоро вже виростуть людожери. Ага. Потом родного папку доця сдала. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 минут назад, ks6 сказал: Это вторично. Инстинкт самосохранения в приоритете. У государства- власти также инстинкт самосохранения . У кого он сильней? У кого больше возможностей и сил принуждения ? Змінено 3 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 41 хвилину тому, US7IGN сказав: як ви там казали не казати за всіх? Так це не я сказав, а психіатр ) Цитата Людина — це тварина, яка збожеволіла. Із цього божевілля є два виходи: або вона знову має стати твариною, або стати більшим, ніж людина. Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, US7IGN сказал: це у вільної людини з непромитими мізками. ви що, в школу не ходили та телемарафон не дивилися? вас треба терміново відловити та ізолювати від суспільства як особливо небезпечного мислезлочинця Еще один. Конституцию и украинский гимн уважаете ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, ks6 сказав: Ага. Потом родного папку доця сдала. тому виховання дітей не тільки не можна довіряти школам, а ще й боротися з тими хто намагається промити мізки вашим дітям. а краще обирати школи для особливих дітей особливих батьків. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 минут назад, рыбак сказал: Т.е свою жизнь вы ставите в приоритете над государством ,так? Государство это Я! © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Только что, sergio сказал: Государство это Я! © Государство РФ хочет захватить твое Я- государство . Почему ты не сражаешься ? Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Так це не я сказав, а психіатр ) це той хто перший халат вдягнув? Після того, як надприродне заперечено, неприродне лишилося нашою єдиною втіхою,— сказав поет. — Про щастя, тобто цілковите задоволення, не можна говорити без огиди. Це найтваринніша з людських ілюзій, саме тому, що вона найприродніша. Він налив склянки. — Послухайте мене,— вів він.— Всі ті, хто розводиться про природність, тямлять у житті, як свиня на помаранчах. Бо відколи людський розум почав абстрагувати, людина безнадійно шлях природності покинула, і навернути її знову на цей шлях можна тільки відтявши їй голову. Самі зміркуйте: як може людина руйнувати природу, поза собою, не руйнуючи природності в собі? Кожне дерево, зрубане на землі, показує, що щось природне підтято вже і в людській душі. Відколи людина проміняла природну печеру на роблений курінь, відколи почала тесати природний камінь, уже тоді вона стала на шлях штучності, який і нам у спадок залишився. Хіба ж природно визнавати недовершеність життя в даний момент і прагнути до нових форм його? Або взагалі наше життя засуджувати? Природно було б не помічати його хиб та прославляти його безоглядно, як і роблять це різні солов’ї. Тому всякий поступ є поступ від природи в оточенні, мисленні й почуттях. Всі ми дрібнобуржуазні, бо мусимо померти. Дайте вічного життя, і ми станемо нові, величні, повноцінні. А поки смертні, ми смішні й нікчемні. (с) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, рыбак сказал: У государства- власти также инстинкт самосохранения . У кого он сильней? Вопрос спорный, учитывая алгоритм некоторых действий власти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: .Всі ми дрібнобуржуазні, бо мусимо померти. Дайте вічного життя, і ми станемо нові, величні, повноцінні. А поки смертні, ми смішні й нікчемні. (с) Дали же , 2 тысячи лет назад, и перечень составили. Глаза откройте , прочтите и исполняйте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, ks6 сказав: Вопрос спорный, учитывая алгоритм некоторых действий власти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, ks6 сказал: Вопрос спорный, учитывая алгоритм некоторых действий власти. Это власть так делает практически всегда- перекладывает на граждан или рабов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 30 минут назад, рыбак сказал: А для гражданина ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, US7IGN сказав: невже ви думаєте там цей варіант не прорахували і не вирішили хто буде наступний? навіть якщо і ні, то смерть сраліна показала як швидко домовляються Здається, довге спілкування з елітою ай-ті світу на вас подіяло... повертайтеся на свій рівень! Перепрошую за підйоб) Я, здається, досить ясно написав - нічого в цілях РФ не зміниться. Ви пишете те саме, просто іншими словами й з інтонацією заперечення) Тобто я вважаю, що формат "Путін здох" пропрацьовано, і не в одному варіанті. А пауза буде - може три дні, а може місяць, бо переформат під "нового лідера" все одно потребує часу. До речі, військові дії на ЛБЗ у цей час можуть і не зупинятися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, DmiVady сказал: Тобто я вважаю, що формат "Путін здох" пропрацьовано, і не в одному варіанті. Вероятнее всего . Но меня интересует , второстепенно, пропрацьован ли вариант " зеленский здох" , вот в чем вопрос. .и что , в таком случае изменится и изменится ли, и в какую сторону ?? Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Ось вам!!! 🤮 Пане Президенте! Володимир Зеленський! Переглянула сьогодні свої пости за минулі роки, в яких вітаю Вас з Днем Народження. Там я бажаю Вам сил і витримки у спілкуванні з нашими "партнерами" у відстоюванні українських інтересів в постійних наполегливих проханнях надати нам зброю, щоб захистити не тільки нас, а й їх... Бажаю Вам наснаги в тому, щоб не втрачати надію, коли чуєш пусті обіцянки... Бажаю не здатися, не зламатись, не йти на принизливі поступки, до яких схиляють... Сьогодні ж, в 26-му році, наприкінці четвертого року війни я можу впевнено сказати: Ви витримали. Ви зміцнились. Ви зросли на дві голови вищим за всіх разом європейських лідерів, якщо їх поставити один на одного. Ви навчилися казати в обличча правду. Гірку і дратуючу. Але ця правда зрушить з місця цей заскорузлий коматозний двигун. Європа почула, що нарешті в них з'явився Лідер. Той, який змінить все. Лідер, який буде визнаним на довгі роки, якими були Вінстон Черчіль, або Вацлав Гавел. І цей Лідер - Президент України. Це Ви, Володимир Олександрович. Колись я писала, що Ви не шостий. Ви - Перший. Перший справжній Президент України, який не схибив і не злякався. Який не заради слави ввечері 24.02.22-го сказав "Я тут!", а для того, щоб розворушити стару леніву Європу, щоб змусити Байдена хоч на якісь здорові дії серед його засинаючої енергії. Вже рік Вам важче, ніж було три до цього. Але Ви стали реально сталевим левом, якого всесвітня історія зачекалась. Два старих маразматика ділять старий Світ, в якому народжується Нова Україна в центрі Європи! Я дякую Вам за витримку. За силу і абсолютну впевненість: "Путін сконає. Росія розсипеться. А Європа, якщо буде з Україною... об неї ніхто і ніколи не витере ноги!" Бажаю лише одного: здоров'я. Все інше вам під силу! Це знають вже всі, окрім тих, хто ще плекає надію на повернення історії взад.) Хай вони всі і йдуть в зад. Нам треба лише вперед! Разом! До Перемоги! Л. Богуцька 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз