Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 48 хвилин тому, DmiVady сказав: Цікавий сценарій, але... автор не розказав, як саме він пропонує поставити запобіжники в китайські ЛЛМ-моделі). Тобто це сценарій, який працює тільки в юрисдикції автора. Хоч ця юрисдикція і має шість флотів впливу на рішення, але є нюанси... 😉 А навіщо запобіжники в китайські моделі ставити? Китайський ШІ має вийти з-під контролю і знищити всіх китайців. А там і кацапи з індусами поруч 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: А навіщо запобіжники в китайські моделі ставити? Китайський ШІ має вийти з-під контролю і знищити всіх китайців. А там і кацапи з індусами поруч Цей план мені подобається! Трошки індусів пропоную залишити, бо без індуських бидлокодерів багато розумних білих хлопців, що заробляють виправленням глюків програмних продуктів, зменшать свої статки 😁 Я у справі! Де записуватись на співбесіду і куди відсилати резюме? 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Та схоже в того дядька рівень трошки вище ну це залежить від того що вважати рівнем. для світу де надувають бульбашки та на вершині блогери - цілком гарний рівень я на конференції хожу подивитися на пафосних колег з топ-100, які до мене приходять якщо задача виходить за межі шаблонів з якими їх помічники працюють, і розумію що голодним не залишуся а зараз ще мільони науковців ухилянтів випустяться - оце наука в Україні підніметься 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 годин тому, юра84 сказав: А коли ти біг то в тебе геть пам'ять відшибло? не плутайте "біг" і "незламно потужно з...ся" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 26 хвилин тому, US7IGN сказав: ну це залежить від того що вважати рівнем. для світу де надувають бульбашки та на вершині блогери - цілком гарний рівень я на конференції хожу подивитися на пафосних колег з топ-100, які до мене приходять якщо задача виходить за межі шаблонів з якими їх помічники працюють, і розумію що голодним не залишуся а зараз ще мільони науковців ухилянтів випустяться - оце наука в Україні підніметься Іноземні замовники все, закінчилися?))) Чи неплатоспроможними стали?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Іноземні замовники все, закінчилися?))) Чи неплатоспроможними стали?))) а чому я маю нашим відмовляти як самі звертаються? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 21 час назад, vadimv сказал: Нє, вапще ніпричьом... то все оті кляті жертви, які його вибрали... ну , обрали б Гамсахурдія - точно легше стало б ? Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Папа Римський Лев XIV розкритикував ШІ: “Перетворює людей на пасивних споживачів бездумних думок та продуктів без любові” 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, US7IGN сказав: а чому я маю нашим відмовляти як самі звертаються? Ви з працюєте в основному з іноземними замовниками, скільки разів вихвалялися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Ви з працюєте в основному з іноземними замовниками, скільки разів вихвалялися. Я не вихваляюсь, а констатую факти. А взагалі я працюю зі всіма хто може заплатити ну крім кацапів звісно Змінено 3 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Я не вихваляюсь, а констатую факти. А взагалі я працюю зі всіма хто може заплатити ну крім кацапів звісно Криміналітет?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Командир підрозділу розвідки ЗСУ Денис Ярославський запропонував Генеральному штабу впровадити обов'язкову піврічну контрактну службу для іноземців, що мають посвідку на проживання. На його думку, нерезиденти, які будують в Україні бізнес та створюють родини, мають захищати країну на рівних умовах із громадянами. Про це він розповів у ефірі "Новини.LIVE". Ініціатива передбачає створення спеціального інтернаціонального підрозділу у складі штурмових військ. Реалізація цієї ідеї може стати умовою для подальшого отримання громадянства або продовження дозволу на перебування в державі. Командир наголосив, що статус нерезидента не має звільняти від обов'язку захищати країну, правами якої людина користується. Він вважає справедливим, щоб іноземці доводили свою відданість Україні безпосередньо на фронті протягом визначеного терміну. "Якщо нерезидент живе в Україні, веде бізнес, створює родину і користується всіма правами, він має довести готовність захищати країну нарівні з українцями", - зазначив Ярославський. На думку військовослужбовця, запровадження таких правил призведе до виїзду частини іноземців за межі України. Проте ті, хто вирішить залишитися, пройдуть через Збройні Сили, що стане для них підставою претендувати на український паспорт. Ярославський підкреслив, що шість місяців служби за контрактом є оптимальним терміном для такої категорії осіб. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 години тому, US7IGN сказав: ШІ це лише функція і інструмент, яка діє в межах алгоритму і його глюків, що немає нічого спільного зі свідомістю та самостійним мисленням. Так само, як і людина ) 3 години тому, Dmitriy_S сказав: А навіщо запобіжники в китайські моделі ставити? Китайський ШІ має вийти з-під контролю і знищити всіх китайців. А там і кацапи з індусами поруч Виживуть тільки марсіани ) 47 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Папа Римський Лев XIV розкритикував ШІ: “Перетворює людей на пасивних споживачів бездумних думок та продуктів без любові” Зараз юрист розкаже про любов з двома членами ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 годин тому, sergio сказав: Я бачив. Казав мідний дріт возити. Твій конкурент)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 годин тому, vadimv сказав: Бгг) А про безпілотні траки він ще не чув? )) Сурпрайз! ))) Маск не витримав конкуренції і зняв з виробництва моделі X I S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, XL.pro сказав: Криміналітет?) у вас якісь комплекси з цього приводу відповім словами Буданова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 минут назад, karbo сказал: Твій конкурент)) Я не у Фріско. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 57 минут назад, vadimv сказал: Виживуть тільки марсіани ) Не факт. Маск років за 5-10 до них добереться. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 27 минут назад, sergio сказал: Я не у Фріско. Quebec police arrest 3 men for alleged copper wire theft near Montreal There have been several cases of copper theft in recent weeks, including a case in Ontario in which a man allegedly stole 280 metres of Bell copper cable, valuing between $20,000 and $40,000. Other cases have been reported in Gatineau, Que. and in New Brunswick. A federal bill tabled in the House of Commons last October would introduce stiffer penalties for copper wire theft. Bill C-14, which finished second reading on Nov. 18, 2025 www.ctvnews.ca/montreal/article/quebec-police-arrest-3-men-for-alleged-copper-wire-theft-near-montreal/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 32 хвилини тому, sergio сказав: Не факт. Маск років за 5-10 до них добереться. 😎 Маск не витримав конкуренції в електричках, бо це були понти і дебільня у вигляді його фанів його фінансує У мене мало довіри до нього Він досі не спромігся довести до ладу повне автономне водіння Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 4 години тому, XL.pro сказав: Іноземні замовники все, закінчилися?))) Чи неплатоспроможними стали?))) Іноземні замовники на ШІ перейшли, нащо тїм якийсь щкіряний мішок, та ще й український 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому Нестача електроенергії призвела до масової зупинки великих підприємств — Статті — GMK Center share.google/z4EgWotsTfREBVQBR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 1 час назад, Tochkin сказал: Quebec police arrest 3 men for alleged copper wire theft near Montreal There have been several cases of copper theft in recent weeks, including a case in Ontario in which a man allegedly stole 280 metres of Bell copper cable, valuing between $20,000 and $40,000. Other cases have been reported in Gatineau, Que. and in New Brunswick. A federal bill tabled in the House of Commons last October would introduce stiffer penalties for copper wire theft. Bill C-14, which finished second reading on Nov. 18, 2025 www.ctvnews.ca/montreal/article/quebec-police-arrest-3-men-for-alleged-copper-wire-theft-near-montreal/ Не этого случайно?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 1 час назад, karbo сказал: Маск не витримав конкуренції в електричках, бо це були понти і дебільня у вигляді його фанів його фінансує У мене мало довіри до нього Він досі не спромігся довести до ладу повне автономне водіння А Старлінки теж не довів?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз