Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

️Я особисто попросив путіна не обстрілювати Київ та інші міста протягом тижня через сильні морози в Україні. Він погодився, — Трамп

@karboяк вважаєте, Путін виконає прохання Трампа чи клав на нього?

• Хаха 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, Tochkin сказав:

Quebec police arrest 3 men for alleged copper wire theft near Montreal

There have been several cases of copper theft in recent weeks, including a case in Ontario in which a man allegedly stole 280 metres of Bell copper cable, valuing between $20,000 and $40,000. Other cases have been reported in Gatineau, Que. and in New Brunswick.

A federal bill tabled in the House of Commons last October would introduce stiffer penalties for copper wire theft. Bill C-14, which finished second reading on Nov. 18, 2025

www.ctvnews.ca/montreal/article/quebec-police-arrest-3-men-for-alleged-copper-wire-theft-near-montreal/

• Хаха 3
Посилання на коментар

Цитата

Українська влада дізналася про припинення вогню із заяв (https://t.me/truexanewsua/130816) Трампа, не отримувала сигналу від рф і ще не впевнена, що перемир'я дійсно встановлено, – репортер FT з посиланням на українських чиновників.

скоріше за все і війна так закінчиться - договором із США 

• Хаха 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, XL.pro сказав:

️Я особисто попросив путіна не обстрілювати Київ та інші міста протягом тижня через сильні морози в Україні. Він погодився, — Трамп

ого, аж цілий тиждень. пасіба. потім надолужать? сидіти без світла,тепла, води, каналізації  при -20 і при -5 є різниця?

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, akineo сказав:

ого, аж цілий тиждень. пасіба. потім надолужать? сидіти без світла,тепла, води, каналізації  при -20 і при -5 є різниця?

вам Україну з людьми чи без? (с) анекдот

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

вам Україну з людьми чи без? (с) анекдот

дивлячись як пустіють села, то без

цкаво які хати будуть будуть будувати індуси 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

24 минуты назад, akineo сказал:

У Вас немає на сьогодні світла тепла каналізації води? Взагалі?

Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

А Старлінки теж не довів?! 

Вся його космонавтика фінансувалася із державного бюджету 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

У Вас немає на сьогодні світла тепла каналізації води? Взагалі?

конкретно у мене - лише води

а переліченого не має у киян

цікаво що якщо б це було в іншому місті, то всім було би по .. 

Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

Чекаю на дзвінок від Трампа,  мав би мені доповісти про результат 

Посилання на коментар

3 минуты назад, akineo сказал:

конкретно у мене - лише води

а переліченого не має у киян

цікаво що якщо б це було в іншому місті, то всім було би по .. 

5км  від Теремків. Світло було  з 9-00 без перерви до цього часу. Можливо не все так погано? 

Посилання на коментар

11 годин тому, vadimv сказав:

А шо ви так удівляєтесь, ніби в савєцькій школі не вчилися? Там жеж з першого класу готували віддати своє нікчемне життя за родіну за сталіна.

Пруська армія була зразком для руської, руська - для савєцької, а савецька - ну і так далі...

Обезьяна взяла палку.jpg

internal-soviet-border-patrol-poster-in-case-when-its-v0-5gevqjfj95gg1.webp

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

у вас якісь комплекси з цього приводу :lol:

відповім словами Буданова 

от що мене дивує, так це нерозуміння більшістю населення ролі адвоката

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

internal-soviet-border-patrol-poster-in-case-when-its-v0-5gevqjfj95gg1.webp

Да ладно. Все по уставу. У нас в части в 91 году часовой застрелил пацаненка 16 лет. Ночью сливали бензин с техники. Предупредительный и на поражение .  Отпуск дали, поощрение.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, ks6 сказав:

Да ладно. Все по уставу. У нас в части в 91 году часовой застрелил пацаненка 16 лет. Ночью сливали бензин с техники. Предупредительный и на поражение .  Отпуск дали, поощрение.

прапора який зливав більше всіх хоч не зачепило?:lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

прапора який зливав більше всіх хоч не зачепило?:lol:

У прапоров все грамотно было. Не подкопаться. Это было типа нападение на пост охраняемый боевую технику. Симферополь. Я к тому что тогда особо не задумывались, есть устав караульной службы по нему и работали. По идее так должно быть всегда,  может и 2014 не было бы.

Посилання на коментар

Тільки що, ks6 сказав:

У прапоров все грамотно было. Не подкопаться. Это было типа нападение на пост охраняемый боевую технику. Симферополь. Я к тому что тогда особо не задумывались, есть устав караульной службы по нему и работали. По идее так должно быть всегда,  может и 2014 не было бы.

от і я ж кажу що все відносно. а хто в даному випадку більший злочинець - пацан чи прапор? а потім дивуються коли для рибаків не має різниці хто саме вбиває...

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

от і я ж кажу що все відносно. а хто в даному випадку більший злочинець - пацан чи прапор? а потім дивуються коли для рибаків не має різниці хто саме вбиває...

Застрелил кстати рядовой или младший сержант, не помню, прапор начальник караула был. Пацан вдвоем  с подельников с двумя канистрами сливали бензин. Видать не первый раз. По сути мелкая кража, но не в том месте.

Посилання на коментар

50 минут назад, karbo сказал:

Вся його космонавтика фінансувалася із державного бюджету 

Ι що?! 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

А ви багато караулів відтягли? Бо так упевнено навішали ярликів, що аж прям цікаво стало, який у вас досвід у цій справі)
Звідки у вас така впевненість, що вартовий вночі бачив: то підліток-крадун чи дорослий кацап-диверсант?
Все ж написали вище: діяв вартовий згідно з СГВС. А коли воно вночі, то, крім СГВС, у вартового є алгоритми дій. І підходити перевіряти, хто там копирсається, та задурно героїчно гинути в ті алгоритми не входить.

Звісно, можна й конспірології накинути: вартовий, щоб поїхати у відпустку (10 діб це стандартне заохочення за правильні дії в караулі), заманив хлопця зливати бензин.

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

Ι що?! 

В нього дочку в НАСА не взяли, бо юфоюшники, штучний інтелект та Маск тому завадили. Не дратуйте людину)))

• Хаха 4
Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

А ви багато караулів відтягли? Бо так упевнено навішали ярликів, що аж прям цікаво стало, який у вас досвід у цій справі)
Звідки у вас така впевненість, що вартовий вночі бачив: то підліток-крадун чи дорослий кацап-диверсант?
Все ж написали вище: діяв вартовий згідно з СГВС. А коли воно вночі, то, крім СГВС, у вартового є алгоритми дій. І підходити перевіряти, хто там копирсається, та задурно героїчно гинути в ті алгоритми не входить.

Звісно, можна й конспірології накинути: вартовий, щоб поїхати у відпустку (10 діб це стандартне заохочення за правильні дії в караулі), заманив хлопця зливати бензин.

тут треба обережно, бо можна дійти до того що і кацапи лише виконують накази. не ***ло ж особисто ті всі дрони та ракети пускає :lol:

Посилання на коментар

11 минут назад, US7IGN сказал:

тут треба обережно, бо можна дійти до того що і кацапи лише виконують накази. не ***ло ж особисто ті всі дрони та ракети пускає :lol:

Вроде к простым солдатам Вермахта тоже вопросов не было? Я не в материале, но как-то  отличаются  военные преступники от обычной солдатни.

Змінено користувачем ks6
Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Вроде к простым солдатам Вермахта тоже вопросов не было? Я не в материале, но как-то  отличаются  военные преступники от обычной солдатни.

тобто ви просто йдете вбивати людей в іншу країну і відчуваєте себе звичайним солдатом чи військовим злочинцем? ви взагалі як вважаєте когось вбивати - гарною справою?

• Хаха 1
Посилання на коментар

47 хвилин тому, ks6 сказав:

Застрелил кстати рядовой или младший сержант, не помню, прапор начальник караула был. Пацан вдвоем  с подельников с двумя канистрами сливали бензин. Видать не первый раз. По сути мелкая кража, но не в том месте.

Звичайна номінація на премію Дарвіна. Чи то крадуни не знали, що залізли на військовий об'єкт.
Я в армії був у ЗГВ, біля колишнього кордону вже об'єднаної на той час Німеччини. І в нас були випадки, коли гинули й караульні.
Жарти мало хто розумів. А крайні пів року майже через день у караул ходили: притомних, кому можна довірити, мало залишалося. Бували й доволі адреналінові випадки, але в нас без втрат пройшло. Бувало і смішне.
Якось на мене командиру частини "блатний солдат" пожалівся. Хотів удень через закритий парк пройти, а мені підставлятися (бо могли настучати) не було бажання. Тож я йому сказав, коли він рагуля ввімкнув, що я йому сраку прострілю та у відпустку поїду. Він повірив, бо клацання затвора АК діє навіть на самих тупих. Пройшло без наслідків, бо все згідно із СГВС, наказувати нема за що.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...