Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Цитата Полиция задержала (https://od.npu.gov.ua/news/politseiski-zatrymaly-41-richnoho-zhytelia-odesy-iakyi-vlashtuvav-strilianynu-v-restorani) мужика, который устроил стрельбу в ресторане Reef на Фонтанской дороге, потому что у них в меню не оказалось наркотиков я, кстати, так же удивлен...феодализм построили, почему бы не пытаться забить на остальное и не начать торговать открыто всем))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 31 минуту назад, XL.pro сказал: Зараз вірите в насильницьку бусифікацію? І, якщо із сіл і районних центрів вона перейшла в обласні, уявляєте її масштаб?! В наші втрати тоді які?! Скажем это больше похоже на мошенничество. Как правило человека разводят или обещаниями или угрозами или в комплексе. Просто очень большой процент поддающихся на это. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 часа назад, karlito сказал: ні, ну в мене є ТП котел, але ж система закрита, і без світла це бімба. тре городити акуми, генератори. короче, потенційним мародерам купа мороки С меня соседи смеялись , когда в 2008 г планировал и впоследствии ставил открытую систему на " чернухе" с чугунными батареями.и тт котлом Уже давно как им не смешно Змінено 3 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому стався землетрус силою 5,1 (середньо-сильний): епіцентр зафіксували у Криму, — «VD». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 часа назад, Александр Аврамчук сказал: У Єрмака темна магія з мерцями і кладовищами, у Юлії Володимирівни відьма, що наколдувала собі губи на пів обличчя. У Міндіча, певно, є червона нитка на руці. Країні точно потрібен Ван Хелсінг з НАБУ. Чи якись білий маг з народу. От хтось же наслав срачку на Буковель. Мольфар, якого ми заслужили. І чому тільки з Путіним ніяк не виходить.. С Путиным так не выходит, потому что у него персональный маг- антихрист Кирилл. Смотрел как вчера эти два антихриста извивались перед камерой. Шось там у них за праздник ,был , какая-то " индукция " или шось таке сатанинское. Ну , Путин то понятно , а этот Кирилл - так вовсе прихвостень царский. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 хвилин тому, ks6 сказав: Скажем это больше похоже на мошенничество. Как правило человека разводят или обещаниями или угрозами или в комплексе. Просто очень большой процент поддающихся на это. Чудова мотивація у людей воювати замість шахраїв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 часа назад, US7IGN сказал: саме тому мені і вистачає цього форуму як цілком репрезентативного по Україні в цілому. саме тому я шукаю (і знаходжу) іншого спілкування на зовсім інших форумах в інших країнах. щодо моделювання то рейтинги свідчать тільки про флуд, а не про якісь інші якості. мені здається дійсно розумні люди взагалі на це час не витрачають. я вже приводив приклад Ульріха Роде на одному форумі - він там з'являється надзвичайно рідко в темах з дуже вузьких питаань. якщо чисто мовно прокачатися, то я б розмовну більше прокачував спілкуючись з нейтівами голосом, а не переписуючись. Именно таких как ты и твоих Роде система и создает - обесчеловечивает человека и производит среднестатистического адвокато- тормоза.))) .хотя , конечно, смешного тут мало... Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Шок: Львів згадується у файлах Епштейна 105 разів))) Його цікавила нерухомість на вулиці Бориса Романицького, 24. Змінено 2 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 минут назад, рыбак сказал: Именно таких как ты и твоих Роде система и создает - обесчеловечивает человека и производит среднестатистического адвокато- тормоза.))) .хотя , конечно, смешного тут мало... А адвокат и мошенник, это разве не то же самое?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 52 минуты назад, US7IGN сказал: Моральні якості мені пох. Видатна людина не може бути обтяженою холопською мораллю за визначенням Жпт- это видатна людина? Вопрос риторический Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 минут назад, vadimv сказал: стався землетрус силою 5,1 (середньо-сильний): епіцентр зафіксували у Криму, — «VD». поряд з Казантипом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому мост стоит? если да, то пофиг тот землетрус 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, sergio сказав: А адвокат и мошенник, это разве не то же самое?! Не завжди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 минут назад, sergio сказал: А адвокат и мошенник, это разве не то же самое?! Пообщался с жпт , там у него настройки изначально хитрые, заточены под " человечность", но это лишь имитация. Это может привести, что люди будут искать собеседника в системе, а не с человеком , с его недостатками. Эту ошибку , а именно жпт и есть системная ошибка, адвокат постоянно рекламирует своими идеалами и мнением , или по своей тупости или недальновидности , где одно не отрицает иного. .т.е : мошенник - это и есть системная ошибка . Адвокат - ошибка .причем - системная - неосознающая своей тупости- мегатупость Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: Не завжди Але в 95% випадків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, sergio сказав: Але в 95% випадків. Думаю що то пан мав на увазі що бувають шахраї які не є адвокатами )) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Але в 95% випадків. Підра*** детектед Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, US7IGN сказал: Підра*** детектед Знов пів верблюда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, yuragon сказал: Думаю що то пан мав на увазі що бувають шахраї які не є адвокатами )) Їх значно менше-міністри наприклад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, рыбак сказав: Что можете сказать относительно :- ?? Можу сказати, що Путін не готовий зупинити війну. Ваші пропозиції? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, ks6 сказав: Скажем это больше похоже на мошенничество. Как правило человека разводят или обещаниями или угрозами или в комплексе. Просто очень большой процент поддающихся на это. Із Вашої розповіді, співробітники пішли за чоловіками, щоб розвести чи скрутити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 минуты назад, XL.pro сказал: Можу сказати, що Путін не готовий зупинити війну. Ваші пропозиції? Я их уже предлагал в виде чужой идеи , которая эффективна и проявила себя . Они( проп) оказались никому не интересны. Сказали :будем продолжать . Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Цитата Під час відкриття шоу Ноа висміяв інтерес Трампа до Гренландії, заявивши, що президенту "потрібен новий острів, щоб тусоватися з Біллом Клінтоном", оскільки острів Джеффрі Епштейна більше недоступний. трампа начало от этого колбасить)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, vadimv сказав: Котам-то чого переживати ) Та я ж не за себе переживаю. Коти служать виключно на добровільній основі, в бліндажах мишей ловлять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 42 хвилини тому, Бармалей сказав: мост стоит? если да, то пофиг тот землетрус Это только начало. До 100-летнего пика 1927-2027 еще год. 43 хвилини тому, Бездомный сказав: поряд з Казантипом Кацапи гарно вибрали місце для АЕС Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз