US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Выгода, что я могу расплачиваться крелитными деньгами с грейсом до 55 дней, в то время как мои лежат на депо. Ну и +зашёл телько, что в Приват 24 пишет, снова кешбек по топливу по кредитке 3%х0,77~2,3%чистыми т. е. гривен 150 сэкономлю. А например в Райфе есть карточка с лимитом 50 и грейсом 100 дней. И раз в месяц бывают акции, снять без комиссии наличными. Тупо Можна снять и закинуть на трехмесячное депо. Тут народ взагалі примудряється на кредитні купити ОВГЗ і скинути до кінця грейсу наваривши 2-3тис.(але я так не вмію) forum.finance.ua/topic218660.html?start=10700 такий талант пропадає, а в банках купа вакансій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 часов назад, 7351 сказал: Я прийшов з армії в кінці 1985 року -- і вже через півроку стільки всього "антисовецького" начитався огласите весь список , пожалуйста (с) Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: як протидія злочинному режиму скоріше. з точки зору поточного режиму і Майдан вважався антидержавним Так ці органи з'явилися під час правління режиму "самі знаєтє кого"))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: такий талант пропадає, а в банках купа вакансій Як в нас було нашкробано в 4 му корпусі політеха в одній з аудитооій:"Лучше куем тыкать в миску, чем ипать экономистку." 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 48 хвилин тому, US7IGN сказав: все ж таки я не економіст такі складні схеми розуміти - отримувати відсотки та кешбеки і одночасно поповнювати кредитку але поважаю як розвагу. у мене теж колись жінка вирішила попрацювати, витрачаючи на бензин на дорогу більше ніж отримувала ЗП Та все просто: банки створили, щоб люди гралися в циферки) Беремо кредитку з сотнею гривень на рахунку та кредитним лімітом у сотню тисяч і починаємо розважатись. Є пільговий термін, по пам’яті, 55 діб, у який відсотки не стягуються. На початку місяця людина починає витрачати на покупки гроші банку і попутно отримує всі оті кешбеки та інші свістопєрделкі, які так люблять охочі до халяви) А свої гроші тримає й обертає там, де вважає за доцільне. Бо гроші не сплять, їм потрібно працювати, інакше інфляція з’їсть статки. В кінці місяця, витративши, наприклад, 99 000 грн банківських коштів, людина заводить на рахунок 99 100 грн своїх коштів, закриває місяць з плюсом на карті, забирає кешбеки та повторює цикл гри. Чи знають про це банки? Так. Чи протидіють? Тільки там, де їх можна трахути суттєво. Чому? Бо в такі ігри грає умовний 1% користувачів, а платять за це умовні 99%: ті, хто купує в кредит авто, айфони тощо і тримає гроші на депозитах. Природний добір фінансової еволюції. Читати книжки хитрого японця чи ливантійського понайєха для навчання цих примітивних ігор не обов’язково 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Так ці органи з'явилися під час правління режиму "самі знаєтє кого"))) так він це навмисно зробив усвідомлюючи свою неминучу поразку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 часов назад, vadimv сказал: Та тут прямо в цій темі у квітні 2022 одна модераторка написала, що паскудно ставити чорні мітки на афганцях. уявляю її такою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, XL.pro сказал: "У підсумку вимальовується показова історія. Шабунін публічно таврує людей як злочинців, а в суді визнає, що це були слова без фактів Той самий принцип, який давно асоціюється з НАБУ: гучно звинуватити — і тихо розчинитись, коли приходить час доводити." Тільки мені здається, що нав'язані ззовні: центр протидії корупції, НАБУ, САП, наглядові ради були створені для розвалу держави зсередини? Да. Анонсировано десятки громких дел. На выходе ноль. Но дерьма знатно набросили на вентилятор. И на нынешних , и на прошлых, и на позапрошлых. Получается и выбирать по сути с некого. А в рашке четкенько, все коррупционеры от 20 стройными рядами , не взирая на уровни. Во всяком случае со стороны так получается. Херово получается. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 часов назад, karbo сказал: Лише цю війну фактично зупинив суспільний тиск ви марите - ветерани Афганістану й досі пишаються скоєними там воєнними злочинами - погляньте но на воєнного злочинця кантона до пам'ятника "воїнам інтернаціоналістам" на набережній у Дніпрі і досі гвоздики несуть Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: Да. Анонсировано десятки громких дел. На выходе ноль. Но дерьма знатно набросили на вентилятор. И на нынешних , и на прошлых, и на позапрошлых. Получается и выбирать по сути с некого. А в рашке четкенько, все коррупционеры от 20 стройными рядами , не взирая на уровни. Во всяком случае со стороны так получается. Херово получается. Зауважте, зараз це лайно почали виливати під час "перемовин", здійснюючи тиск на керівництво країни. Розраховано на ідіотів, які будуть розносити "зраду". 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 минут назад, DmiVady сказал: В кінці місяця, витративши, наприклад, 99 000 грн банківських коштів, людина заводить на рахунок 99 100 грн своїх коштів, закриває місяць з плюсом на карті, забирає кешбеки та повторює цикл гри. Тупой я наверное. Потратил я 99000 банка и пополнил эту суму своими. А что изменилось бы если я просто с карты тратил бы свои деньги? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, ks6 сказав: Тупой я наверное. Потратил я 99000 банка и пополнил эту суму своими. А что изменилось бы если я просто с карты тратил бы свои деньги? не отримали б відсотків по депозиту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, yuragon сказал: не отримали б відсотків по депозиту А если бы я депозитных денег не трогал, а просто была карта для выплат этого банка? Я бы ее пополнял и т.д. Или это связано? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, ks6 сказал: Тупой я наверное. Потратил я 99000 банка и пополнил эту суму своими. А что изменилось бы если я просто с карты тратил бы свои деньги? Ага, забыл упомянуть. Кредит позволяет держать себя в тонусе Что нужно поднять жопу, пару гривен заработать, чтобы кредитку закрыть. 😏 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, karbo сказав: Мене блювати вже тягне від теревенів ухилянтів на цьому форумі. Так в чому проблема, не вистачає на квиток в Україну? 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: А если бы я депозитных денег не трогал, а просто была карта для выплат этого банка? Я бы ее пополнял и т.д. Или это связано? Тоді треба кошти з карти для виплат закинути на депозит, користуватися кредитними коштами в межх грейс періоду і отримати ще більше відсотків з більшого тіла депозиту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 20 хвилин тому, ks6 сказав: Тупой я наверное. Потратил я 99000 банка и пополнил эту суму своими. А что изменилось бы если я просто с карты тратил бы свои деньги? На початку місяця ви вклали свої 100 000 грн у справу і за місяць заробили, скажімо, 5 000 грн. Небагато, але приємно. І ризик зменшено: якщо банку прийде капець, гроші залишаться у вас, а не зависнуть на рахунках. Це необов'язкові ігри. Часу майже не віднімають. У мене зараз це просто корисна звичка, як розминка зранку ;). Років 15–20 тому було суттєво прибутковіше і загалом цікавіше, але банки теж вчаться) Мало хто цим скористається, але підкажу одну річ: кешбек не варто забирати собі. Чому? Пояснювати не буду 😉 У мене кешбеки автоматом ідуть у благодійні фонди - допомога дітям тощо. *Депозит, то контроверсійна штука у світі особистих фінансів, але кожному - своє. Гроші поза твоїм контролем - не твої гроші Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 40 хвилин тому, Бездомный сказав: до пам'ятника "воїнам інтернаціоналістам" на набережній у Дніпрі і досі гвоздики несуть В Сумах вулицю Інтернаціоналістів лише нещодавно перейменували. Після спалених кацапських камазів навпроти меморіалу. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: але кожному - своє. Я не позичаю гроші, а вони не продають насіння (с) анекдот 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 33 хвилини тому, Бездомный сказав: пам'ятника "воїнам інтернаціоналістам" на набережній у Дніпрі і досі гвоздики несуть Не будеш шанувати свою армію, то будеш раком стояти перед чужою. Вибір не дуже великий Змінено 1 година тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: Я не позичаю гроші, а вони не продають насіння (с) анекдот Саме так. Бо цей дроч із кредитками не для заробляння грошей, а для підтримання реакції. Такий собі преферанс із банком. А от коли в тебе є доступ до нормальних обсягів і вихід на міжбанк та інше, тоді починаються вже інші ігри) Ще не дорослі, але вже значно цікавіші) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 часа назад, Александр Аврамчук сказал: твій колега . можеш вести блог і заробляти гроші додаткові Якісь довбойоби. Ну взяли вони той бойлер. По перше в них його не приймуть, бо треба розрізати верхню бляху і сокирою зрубати утеплювач. Ну буде там 20 кг заліза. То десь 80-90 грн. Клапана латунного не було, - 20 грн. З ТЕНом треба поїбтись. Там хоч і буде с 200 грам мідяхи, але так не приймуть бо в тій мідясі в середини кераміка з вольфрамом. Короче, щоб впарити прийомщику, спочатку треба ножом осад зчистити з ТЕна і по краях дріт вольфрамовий видерти. І після всього запхати поміж трубки скажімо з холодильника, щоб не помітно було. Короче при найкращому розкладі не більше 200 грн і трохи гемора. Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Так в чому проблема, не вистачає на квиток в Україну? Ухилянт Вадим повчає пенсіонерів, як треба країну захищати))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: 7 минут назад, US7IGN сказал: Саме так. Бо цей дроч із кредитками не для заробляння грошей, а для підтримання реакції. Такий собі преферанс із банком. Понял. Берем яйца по 10 варим и продаем 10. В плюс навар и всегда при деле. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, karbo сказав: Не будеш шанувати свою армію То для тебе кацапська окупаційна армія "своя" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз