XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Майдану не буде. А от громадянська війна майже напевне. І вона буде зовсім не такою, як собі Дощі уявляють. Дощі чомусь думають, що будуть з автоматими і на танках битися з цивільними з вилами, а воно буде зовсім не так. Громадянська війна буде до виборів чи після?))) Чи після того, як виїдете до Німеччини?) Вже два роки як))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, рыбак сказав: Этот бункерный командир не сегодня такой . Он- форумный стукач. Вот его Один из постов , когда он угрожает завуалировано отцу погибшего в боях солдата , можете прочесть по дате на какое сообщение была угроза : "Дощ Опубликовано 3 сентября, 2023 В 03.09.2023 в 19:04, рыбак сказал: Теперь ,такого шанса кремлевские не дадут. А хто у них питатиме? Русскіх окупантів в Україні вб'ємо всіх. А після розберемось з всякими рибаками та іншими колаборантами. Чи може спершу... ну як піде. " Чувак, у мене є сумнів що в тебе взагалі є/був син, і ця історія - легенда для прикриття своєї кооаборантської діяльності а якщо ж я помиляюсь - то ти відкрито ганьбиш пам'ять загиблого, прикриваючись ним як виродок сцельніков 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 28 хвилин тому, kkost сказав: а як вважаєте, сценарій - умовна 45-та штурмова проти 97-ї, можливий? Ні, це абсолютно нереалістичний сценарій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Громадянська війна буде до виборів чи після?))) Замість:) Цитата Чи після того, як виїдете до Німеччини?) Вже два роки як))) Та дайте хоч півмільйона та я вже поїду. Бо бачу вам Кіт тут сильно заважає в Україні;) Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, ks6 сказав: Понятно. А Вы сваливаете в бундес, и радуетесь за правильно сделанный выбор. Нифига. Не будет даже намека на такое, кроме роликов сомнительного происхождения. Мой прогноз , война еще с полгода, потеря еще чуть территорий и шаткое перемирие до следующего шухера. В социальной сфере будет хреново, но не катастрофа, спонсоры поддержат на плаву. Півроку ні. Цей рік буде переломним. В РФ вже фінансові проблеми, можливо Путін піде на мобілізацію. В от наступного року якесь припинення бойових дій буде. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 33 минуты назад, Дощ сказал: Чувак, у мене є сумнів що в тебе взагалі є/був син, і ця історія - легенда для прикриття своєї кооаборантської діяльності а якщо ж я помиляюсь - то ти відкрито ганьбиш пам'ять загиблого, прикриваючись ним як виродок сцельніков Не мельтеши , тапок. Это ты ганьбиш звание командира - десантника. В моем представлении я их не такими видел . Ты порочишь это звание. У тех десантников- командиров которых я знал лично присутствовало понятие чести , они не позволили бы себе угрожать безоружным людям . У тебя нет ни чести ни достоинства присущие командиру и десантнику. Десантники воюют на передовой , в отличии от тебя . Перед тобой , форумным стукачем , я отчитываться не собираюсь. Мой сын не понимал , за какое будущее он воюет , пропаганда и в том числе таких как ты сделала свое черное дело. Это огромное горе для меня , его не передать и выразить словами. Да и перед кем , собственно ... Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому А де це ви головного моргентау геостратега поділи? Знов до ноутбука доступ не дають? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Замість:) Та дайте хоч півмільйона та я вже поїду. Бо бачу вам Кіт тут сильно заважає в Україні;) Нате:))). Собака, яка гавкає, як правило не кусає. Перекладаю, коти, які киздять, нікуди не поїдуть))). Хто хотів, той виїхав))). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, XL.pro сказав: Собака, яка гавкає, як правило не кусає. Перекладаю, коти, які киздять, нікуди не поїдуть))). Хто хотів, той виїхав))). Навіть не мрійте, що я лишусь. Такого мудрого Кота ви не заслужили. В Україні лишаться тіко сумашеччі, дураки і підараси:) Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: тіко сумашеччі, дураки і підараси:) Такі як Ви) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Такі як Ви) Боже збав, ні сумашеччим, ні дураком, ні підарасом ніколи не був і не збираюся:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 23 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Та дайте хоч півмільйона та я вже поїду. Бо бачу вам Кіт тут сильно заважає в Україні;) Тут писали один на порожніх баночках з пива такі гроші за рік підняв. Ви не тим займаєтесь 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Боже збав, ні сумашеччим, ні дураком, ні підарасом ніколи не був і не збираюся:)) Хто із підарасів вважає себе таким?!))). Ото ж бо)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 хвилин тому, murava сказав: Тут писали один на порожніх баночках з пива такі гроші за рік підняв. Ви не тим займаєтесь Шо, здав на прийомку метала? Я стіко не вип'ю:) Пи.Си. Знайшов, sergio, я так і подумав. Ну то в гривнях. А мені в зеленій валюті півмільйона:)) Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Хто із підарасів вважає себе таким?!))). Ото ж бо)))) Ну це гарно видно на вашому прикладі:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, Дощ сказав: Масло масляне Цей термін "примусова мобілізація" не я вигадав, претензії не за адресою ) 2 години тому, Дощ сказав: Особливо авторитетно чути розсусоліванія про мобілізацію від ухилянтів Звісно ж "авторитетами" (це мабуть термін з кримінального світу?) повинні бути самі мобілізатори, а то ж "робоча система" не працюватиме. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну це гарно видно на вашому прикладі:)) Мені до Вас ще далеко))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, рыбак сказав: Если закроют какого журнашлюху , то сразу на западе хай подымут - закрыли "за убеждения и правду." А тут молчат , как в рот воды набрали. Еще могут добавить, что Украина не защищает Европу. 2 години тому, рыбак сказав: Православных ведь сектантами не называют . На английском православные именуются ортодоксами, что где-то рядом. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та дайте хоч півмільйона та я вже поїду. 12.02.2026 в 09:35, Dmitriy_S сказав: Недобачати Кот на старості став Змінено 57 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 37 хвилин тому, XL.pro сказав: Мені до Вас ще далеко))) Ну не знаю, про вас даже відєо є:)) Прихований текст grok-video-2c5f8249-2142-4678-bbe5-bb3a3ed0ed7d (1).mp4 Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Ні, це абсолютно нереалістичний сценарій. Цитата На Дніпропетровщині група з шести осіб напала на військовослужбовців підрозділу «Айдар». Під час інциденту один із нападників застосував вогнепальну зброю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз