Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

23 минуты назад, karlito сказал:

інфантицид це не для матері бенефіт (побічний хіба що), це якраз щоб сіблінгам здоровішим вистачило ресурсів. в вашому тверджені і відповідь - коли занадто багато народжується. є ще інфантицид батьків (в левів хрестоматійно, коли прайд міняє ватажка, новий лев вбиває левенят від попереднього. правда це вже їм боком починає вилазити, на межу зникнення стали, не витримують цього всього + підари мисливці), там інші механізми, батьківського інстинкту не існує, або він значно менше виражений. більш складніші популяції вже своїх дітей не чіпають ( в Сапольські є цікавий епізот, коли один шимпанзе прикривався від альфа самця його мавпенятками, і це працювало поки він випадково не прикрився власним мавпенятком).  це не може еволюційно бути нормою, там де при найменьших проблемах мати виключає свій інстинкт і харчується дітьми шанси на виживання мізерні. тут ми гірше звірів, неокортекс вимкнув материнський інстинкт і людські матері без етикі та моралі вбивають своє потомство набагато частіше, ніж ті ж бонобо.

Если цель превратить человека в животное , то  ищите в этом смысл- пригодится.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, Бездомный сказал:

необхідно  зносити геть такий неокортекс , який приводить до самознищеня 

зовсім ні. тому що це не масово - раз (ріст популяції доводить), і можна позбавитись - два. тут в дебатах nature vs. nurture я думаю що в nurture трабл, в хадзі такого не бачили за всю історію спостереження, а вони живуть досить близько до стилю мисливців-збирачів.

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

Окупація Криму — військовий Андрій Олійник про окупацію Криму у 2014 — Суспільне Крим share.google/9oi01sG2h4pxQFXAE

обамамама ( за попередньою домовленісттю ?) допомагала прутіну анексувати Крим - спроби  смикатися призвели б  до зливу  кацапами сотні  "глявійцьких" консерв , у яких звинуватили б Україну  ( 2 квітня у  Одесі ).

кацапи тримали обамумаму за яйця залежністю від кацапів  логістики  американського угрупування у Афганістані 

Змінено користувачем Бездомный
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Это капец. Водитель вез дымоходные трубы с завода в Василькове по объектам. Возле Обухова тормознули и загребли, повестку на сейчас выписали и уговорили проехать. Машина с материалами осталась на дороге, фирма другого водилу послала .

Буряти прийдуть і труби ті вже нікому не потрібні будуть 

Посилання на коментар

Только что, karlito сказал:

. цікава мені тема антропології та різних теорій поведінки.  а вченні істиною не кидаються - в них теорії та гіпотези, з....

багато з них "знають істину". а я "знаю що я нічого не знаю" (с), тому мені цікавіше з тими, хто її шукає, а не вже знайшов

Как они ищут истину не зная что это ?

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Буряти прийдуть і труби ті вже нікому не потрібні будуть 

помрій

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, рыбак сказал:

Как они ищут истину не зная что это ?

де я написав що вони шукають істину? наука відповідає на питання - як, чому, яким чином.якусь "істину в собі" може філософи шукають, я не в курсі. я не вважаю що дисципліни, де навіть теоретично не можна досягти повторюваного експерименту, є чистою наукою. вірніше вони є, там використовують науковий метод де виходить, але субєкривізму там в рази більше ніж в природничих дисциплінах. тому психологія, економіка, навіть історія з антропологією - не зовсім "наукова наука" ))).спочатку хімія, фізика, математика, біологія, геологія - а тоді вже всякі забавки

• Лайк 2
Посилання на коментар

Только что, karlito сказал:

де я написав що вони шукають істину? наука відповідає на питання - як, чому, яким чином.якусь "істину в собі" може філософи шукають, я не в курсі. я не вважаю що дисципліни, де навіть теоретично не можна досягти повторюваного експерименту, є чистою наукою. вірніше вони є, там використовують науковий метод де виходить, але субєкривізму там в рази більше ніж в природничих дисциплінах. тому психологія, економіка, навіть історія з антропологією - не зовсім "наукова наука" ))).спочатку хімія, фізика, математика, біологія, геологія - а тоді вже всякі забавки

Вот же:"тому мені цікавіше з тими, хто її шукає, а не вже знайшов".

Посилання на коментар

а, в цьому сенсі? то ж я не про вченних, а про таких як я, "шукачів" в вільний від роботи час. знайду - буду знати. може. а може пройду повз, не зрозумівши. може вже пройшов. хто зна. поки що далі In vino veritas нічого не виходило)

Посилання на коментар

1 минуту назад, karlito сказал:

а, в цьому сенсі? то ж я не про вченних, а про таких як я, "шукачів" в вільний від роботи час. знайду - буду знати. може. а може пройду повз, не зрозумівши. може вже пройшов. хто зна. поки що далі In vino veritas нічого не виходило)

В Чем тогда " сенс' ?  Для чего вы что либо делаете , какой конечный смысл в этом ? Суета сует ?

.или как у самурая ?

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

типу так, суєта суєт і цікавість. стільки всього взнаю нового. "поживєшь подольше - увідіш побольшє" (с). може внуків дочекаюсь. і щоб путін зник, цікаво що буде в 2му сезоні "рашка - останній пригожин герой". і куди поверне Америка після Трампа, що зможе ШІ і генетика в найближчі десятиліття. купа цікавого в світі ж. для мене це достатній стимул працювати і жити. ось, йогою зайнявся, вже 2й місяць пішов. почав вчити іспанську - слухаю поки в "позі". ну кайф же

Змінено користувачем karlito
  • Лайк 6
Посилання на коментар

2 минуты назад, karlito сказал:

типу так, суєта суєт і цікавість. стільки всього взнаю нового. "

". ну кайф же

Сейчас , наверное благодаря ии , стало часто употребляться понятие " дофамин"  вместо " кайф".

Но этот  дофамин , как нам пишут " знающие" в этом , разный по качеству.

Самый  " качественный " в чем или из чего  можно  получить ?

• Хаха 2
Посилання на коментар

). я хз, не занурювався. так, по вершках знаю що гомеостаз дофаміна залежить від якихось генів. до прикладу, поділимо шкалу на 10, в одної персони гомеостаз на 8ці, в іншої на 3ці. то та що на 8ці буде легко досягати 10ки, а та що на 3ці від природи може 1-2 рази за життя 10ку побачити, а може і ніколи. це все випадок, як і все інше. для мене особисто не так дофамін важливий - як відсутність кортизолу))). моя мотивація по життю - не до досягнень, а від проблем. не скажу що я дуже сильний оптиміст, і що завжди відчуваю себе щасливим - так що не варто на мене рівнятись - але відповім, що мені ховати? З хорошого дофаміну - секс, мікродосягнення поставлених цілей в різних маленьких речах - як спорт, чи вивчення мови, чи знайдена нова робота і т. д., вуглеводні завантаження після кількох місяців на рисі з курятиною. з поганих - алкоголь на новий рік чи день народження. коли війна почалась - то був частіше. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 02.03.2026 в 13:44, US7IGN сказал:

Я б його до свого піцюрика не підпустив 😉

Вас ( кацапів ) стебут уж все с вашими постоянными анальными и оральными фантазиями в камментах, но нет, настойчиво продолжаете так писать. (с)

Посилання на коментар

3 минуты назад, karlito сказал:

). З хорошого дофаміну - секс, мікродосягнення поставлених цілей в різних маленьких речах - як спорт, чи вивчення мови, чи знайдена нова робота і т. д., вуглеводні завантаження після кількох місяців на рисі з курятиною. з поганих - алкоголь на новий рік чи день народження. коли війна почалась - то був частіше. 

Это перечисленное считается " дешёвым" . Вопрос был другой. 

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

Вас стебут уж все с вашими постоянными анальными и оральными фантазиями в камментах, но нет, настойчиво продолжаете так писать.

Ты бы помолчал любитель педовагинь....😂

Посилання на коментар

4 минуты назад, DimaF сказал:

Ты бы помолчал любитель педовагинь....😂

радянська/пострадянська  піхвопедомразота - то каста професійних знущальниць з чужих  дітей , підготовлена за патернами гулагу

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

радянська/пострадянська  піхвопедомразота - то каста професійних знущальниць з дітей , підготовлена за патернами гулагу

Тваи багини, с Йулькой вместе...🤣

Посилання на коментар

1 минуту назад, DimaF сказал:

Тваи багини, с Йулькой вместе...🤣

грігянша кдбшниця - потвора , розлита з тієї ж бочки

Посилання на коментар

1 минуту назад, рыбак сказал:

Это перечисленное считает " дешёвым" . Вопрос был другой. 

ну значить мені достатньо дешевого.  одне з атрибутів щастя яке я придумав (може і не я, але ніде не зустрічав) - це мати доступні хобі. я з небагатої сім"ї, з совка ще, радів мандраринам на новий рік, читав Хрещений батько за ніч ,бо потрбно було віддати. можу всі свої іграшки перерахувати, до сьогодні памятаю, пальців двох рук вистачить.  зараз радію таким "дешевим", як ви вважаєте,  джерелам дофаміну. ось сьогодні вихідний, ковтнув з дружиною серіал Лицар 7 королівств, посексились, вона спить а я тут з вами переписуюсь).  що ще треба.  я проста, "неглибока" людина з простими бажаннями. не хочу ні на лімузинах кататись, ні на острів Епштейна, ні навіть нового айфону.

а, ще кайфую коли в сина виходить щось, що він хоче. вчив його нишком їздити з нуля тут в субурбії, трохи ризикуючи, бо не мав на це права (права тутешні були менше року). радів коли він здав на права. і що не зловили копи поки вчив)

• Лайк 5
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, karlito сказал:

а, ще кайфую коли в сина виходить щось, що він хоче. вчив його нишком їздити з нуля тут в субурбії, трохи ризикуючи, бо не мав на це права (права тутешні були менше року). радів коли він здав на права. і що не зловили копи поки вчив)

ну так це ж і є - дорогий дофамін - для слабких , це тягар , для сильних - привілей 

Посилання на коментар

6 часов назад, Vinsol2009 сказал:

Украине тысячи прокуроров в судах добились резкого повышения своих пенсий.

Ну так ..булож у кого перейняти барижну хватку🤣Та ще там купа інвалідів.

472236843_578282985175098_1405519200503225546_n.jpg

ВРВР.png

65ек.png

• Дякую 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...