US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, MaxS сказав: якщо вивів 443 млн грн. у формі дивідендів, то мабуть і податки сплатив? скоріше за все ні. на таких сумах вже нормальні механізми задіяні з виводом майже без витрат. але звісно пан XL.pro на власні очі бачив всі документи та рух тих грошей) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: Чим порадував зелений українців крім піцюрика за щоку? 5 хвилин тому, US7IGN сказав: ох вже ця звичка рахувати чужі гроші, особилво коли сам 200000 навіть за рік не задонатив У кожного свої звички: краще рахувати гроші, ніж тримати "піцюрника за щокою"))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 хвилин тому, US7IGN сказав: скоріше за все ні. на таких сумах вже нормальні механізми задіяні з виводом майже без витрат. але звісно пан XL.pro на власні очі бачив всі документи та рух тих грошей) а міг би на ФОПи під інформаційно -консультаційні. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 22 хвилини тому, XL.pro сказав: З 2011 р вкладав гроші в цеглу (будинок), яка може в будь-який момент скластися. Золото - інвестиція на довгу перспективу...від 10 років, коли немає куди дівати грошей. Заощадження, які не в обороті (не приносять дохід), інфлюють і втрачають свою вартість. Крім того, золото - не обов'язково має бути у злитках, його можна купувати безготівково. Так воно більш ліквідне, при продажу не втрачається різниця в 10-15%. А спред по фізичному емісійному золоту і справді 10-15% ? А який спред (в середньому) при продажу безготівкового золота зараз, а які при цьому додаткові комісії банків? А наскільки гривень застраховано вклад у безготівковому золоті в українських банках на сьогодні? Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 хвилин тому, XL.pro сказав: ніж тримати "піцюрника за щокою"))))) це до Бездомного 5 хвилин тому, MaxS сказав: а міг би на ФОПи під інформаційно -консультаційні. то для маленьких сум, на великих інші інструменти. буде пару зайвих сотень мілйонів, звертайтесь, проконсультую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: це до Бездомного то для маленьких сум, на великих інші інструменти. буде пару зайвих сотень мілйонів, звертайтесь, проконсультую я КУАхи відкривав коли ще векселі паперові ходили 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, MaxS сказав: я КУАхи відкривав коли ще векселі паперові ходили були часи то вам не треба пояснювати навіщо кредиторку у ФГВФО на мілйьярди за копійки люди купляють 😉 Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 54 хвилини тому, DmiVady сказав: А спред по фізичному емісійному золоту і справді 10-15% ? А який спред (в середньому) при продажу безготівкового золота зараз, а які при цьому додаткові комісії банків? А наскільки гривень застраховано вклад у безготівковому золоті в українських банках на сьогодні? Та зараз взагалі-то є токенізоване золото, там спредів практично нема. Можна навіть без комісії купляти продавати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, MaxS сказал: страшно за вас а мені байдуже що до вас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, DmiVady сказав: А спред по фізичному емісійному золоту і справді 10-15% ? А який спред (в середньому) при продажу безготівкового золота зараз, а які при цьому додаткові комісії банків? А наскільки гривень застраховано вклад у безготівковому золоті в українських банках на сьогодні? По фізичному 5-10-15% в залежності від періоду. По безготівковому різниця невелика, менша 1% На сьогодні комісією не цікавився, оскільки заощадження відсутні. Але "безготівкове золото" завжди вигідніше за фізичне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Цитата Если Украина не возобновит транзит нефти, Венгрия применит силу для разблокировки «Дружбы», — Орбан «Не будет никаких соглашений, никаких компромиссов. Мы силой сломаем украинскую нефтяную блокаду. Нефть Венгрии скоро снова потечёт по трубопроводу Дружба», — заявил он. у нас (в мире)еще один Наполеон родился Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 хвилину тому, XL.pro сказав: Але "безготівкове золото" завжди вигідніше за фізичне. один мій кум цим бавиться, але я не цікавився скільки і якого у нього. для мене гроші які не використовуються, просто не мають сенсу. а віддати "на зберігання" щось тим кого я навіть не знаю особисто взагалі нонсенс) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Президент України Володимир Зеленський повідомив, що на ремонт доріг потрібно 52 млрд грн, sud.ua/uk/news/ukraine/355057-zelenskiy-soobschil-chto-na-remont-dorog-nuzhno-52-milliarda-griven «Надіємося, що одна особа в Євросоюзі не буде блокувати 90 млрд, або перший транш з 90 млрд і в українських воїнів буде зброя. Інакше - даємо адресу цієї особи нашим Збройним силам, хлопцям нашим - нехай вони йому дзвонять і з ним спілкуються своєю мовою», - сказав Зеленський. sud.ua/uk/news/ukraine/355050-esli-odin-chelovek-v-es-budet-blokirovat-eur90-mlrd-to-dadim-adres-etogo-cheloveka-vsu-pust-oni-s-nim-obschayutsya-zelenskiy Український бізнесмен Гарік Корогодський виставив на продаж торговельно-розважальний центр ТРЦ Dream на столичній Оболоні. Вартість об’єкта оцінюється приблизно у 100 млн доларів. bigkyiv.com.ua/biznesmen-garik-korogodskyj-prodaye-trcz-dream-u-kyyevi-za-100-mln-forbes/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, US7IGN сказав: один мій кум цим бавиться, але я не цікавився скільки і якого у нього. для мене гроші які не використовуються, просто не мають сенсу. а віддати "на зберігання" щось тим кого я навіть не знаю особисто взагалі нонсенс) Ну...я ж не агітую за радянський союз, написав як одну з альтернатив доларів. А взагалі, немає грошей - немає проблем, немає баб - все як любить Бездомний))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 годин тому, рыбак сказав: Вопщем шансы победить Иран у америко- евреев крайне минимальны. Війні три дні, а цей вже всі крапки розставив. Пророк бля 😂 Там кожен день дві сотні літаків зрівнюють Іран з землею. Це не пукавки шахедами відправляти Це сотні тонн вибухівки кожен день та в потрібне місце Що буде при такій тенденції з іранською промисловістю через місяць чи два? За декілька тижнів там від ППО лише згадка залишиться А бомб, на відміну від ракет, сотні і сотні тисяч тонн Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, Бармалей сказав: немного в ленту перемог заодно и поляки потренируются как проводить мобилизацию Ще декілька днів тому тут розказували, як поляки громадянство будуть роздавати українцям наліво та направо)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Вибачте...🤷♂️ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, рыбак сказав: Если Иран ушатает газ и нефть в Азербайджане , то можно себе представить цену в Европе. Тоді уяви собі наземну операцію Туреччини та Азербайджану при підтримці азербайджанців в Ірані Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 минуту назад, Tochkin сказал: Вибачте...🤷♂️ ну или в гости зайдет очередной молодой паренек из Днепра и спасет от восстания машин этот мир 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Цитата Отримали запит від США на конкретну підтримку в захисті від «шахедів» у регіоні Близького Сходу. Доручив надати необхідні засоби та забезпечити присутність українських спеціалістів, які можуть гарантувати необхідну безпеку, — Зеленський. Цитата Зеленський має взятися за справу та укласти угоду. Я думаю, що Путін готовий укласти її. Неможливо уявити, що Зеленський є перешкодою. У вас немає карт. Тепер у нього ще менше карт, — Трамп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Цитата Трамп, відповідаючи на запитання про пропозицію допомоги від Зеленського з України у боротьбі проти іранських дронів, сказав: Я прийму будь-яку допомогу. у кого то тузы оказались не козырными и карты стали заканчиваться))) Змінено 1 година тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, kkost сказав: Та зараз взагалі-то є токенізоване золото, там спредів практично нема. Можна навіть без комісії купляти продавати. У сенсі просто розважитись улюбленою грою лемінгів: "Я віддав гроші поза моїм контролем, а тепер думаю, як їх забрати назад?" Чи ви маєте на увазі співпрацю з тими, хто торгує алокованим золотом? Якщо про друге, то з ким краще працювати? Звісно, з редемпшном у країнах білих людей. І, звісно, тих, у кого мінімум 13,5 кг, не розглядаємо: не мій рівень розваг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Пролистываю новостную ленту бегло и читаю , что нефть может стоить 100уе. Что интересного , Иран бомбит арабские нефтерминалы , основной нефтетерминал Ирана никто не трогает . Как- то не логично . Вот загадка для обывателя . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, DmiVady сказав: токенізоване золото звучить як безалкогольна горілка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: звучить як безалкогольна горілка Безалкогольне пиво бельгійці, німці та ірландці вже навчились робити досить пристойно 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз