Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, vadimv сказав: Причому це вже другий кейс, коли чувак їздив на Кенгу (у його випадку дизельній) і отримав в зуби повістку. Цікаве співпадіння ) співпадіння в обох випадках тому що він просто вийшов на вулицю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, vadimv сказал: Причому це вже другий кейс, коли чувак їздив на Кенгу (у його випадку дизельній) і отримав в зуби повістку. Цікаве співпадіння ) Тому тільки японці! ТЦКашники дупою відчувають, що самураї з криком"Банзай" можуть протаранити їх бусика разом з ними. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, karbo сказав: Тут ти стикаєшся з власним запереченням необхідності та перспективи електричних авто)) Де саме я заперечував необхідність та перспективи електричних авто, можна цитату? ) Наскільки я пам'ятаю, я завжди писав, що на даному етапі це якісь калічні недоробки, недомобілі, напівфабрикати для бета-тестерів, а не авто )) А ще писав, що люди чомусь читають шось своє зі своєї голови замість написаного ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Де саме я заперечував необхідність та перспективи електричних авто, можна цитату? ) Наскільки я пам'ятаю, я завжди писав, що на даному етапі це якісь калічні недоробки, недомобілі, напівфабрикати для бета-тестерів, а не авто )) А ще писав, що люди чомусь читають шось своє зі своєї голови замість написаного ))) Друже, ти вже поміняв тональність)) вже не так агресивно та однозначно, не так далеко до повної толерантності до електричок 😆 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 28 хвилин тому, US7IGN сказав: а своїми словами в чому суть бізнесу Винайти велосипед? ) 28 хвилин тому, US7IGN сказав: і де прибутки за відсутності людей в цій схемі? Це ж очевидно - з того моменту, як селян замінили безпілотні джондіри, а містян - роботи-зварювальники, люди почали генерувати збитки замість прибутків, бо вони просирають невідтворювані ресурси планети. Раніше їх терпіли, бо нічим було замінити, але зараз їхній баланс користі-шкоди остаточно вийшов в мінус. Тому відбувається те, що відбувається - відпрацьовуються і масштабуються методи утилізації біосміття (в термінах кота). Інжойте. І не кажіть, що вас не попереджали. Прогрес не спинити. 07.11.2013 в 10:34, Wasabi сказав: Слава роботам! Убить всех человеков! Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 хвилини тому, karbo сказав: Друже, ти вже поміняв тональність)) вже не так агресивно та однозначно, не так далеко до повної толерантності до електричок 😆 Ще раз - з мене зробили якесь пугало і постійно приписують те, чого я ніколи не казав. Через це постійно доводиться видаляти пости і цілі теми, бо там жеж можна прочитати, що опонент писав зовсім інше, а не те, що йому приписують ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Ще раз - з мене зробили якесь пугало і постійно приписують те, чого я ніколи не казав. Через це постійно доводиться видаляти пости і цілі теми, бо там жеж можна прочитати, що опонент писав зовсім інше, а не те, що йому приписують ) Я багато з тобою спілкувався безпосередньо, мені не потрібні чужі характеристики)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Я багато з тобою спілкувався безпосередньо, мені не потрібні чужі характеристики)) Цитату в студію із запереченнями необхідності та перспективи електричних авто)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: Цитату в студію із запереченнями необхідності та перспективи електричних авто)) Все із контексту. Єдине, що від тебе не підбереш, це вміння ніс по вітру тримати, перевбуватися, чисто, як арестович 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Міністр оборони України Михайло Федоров повідомив, що провів закриту зустріч зі штурмовиками та піхотинцями з 13 підрозділів, які щодня тримають фронт й особисто виконують украй складні завдання. Сержанти й солдати працюють на Донецькому, Сумському, Запорізькому, Харківському та Херсонському напрямках. За його словами, під час зустрічі обговорили реальну ситуацію на фронті та зафіксували проблемні питання: тривалість перебування на позиціях, складність заходів і виходів, ускладнену логістику під постійними атаками дронів, дефіцит людей, якість підготовки військовослужбовців, забезпечення дронами й необхідною технікою, моральний стан та звʼязок на передовій. «Разом провели краштест рішень, які готує команда Міноборони для армії. Зокрема, ключові зміни в процесі мобілізації та СЗЧ, а також окремі підходи для штурмовиків і піхотинців — щодо термінів служби та грошового забезпечення. Це буде пакет конкретних проєктів, які мають системно змінити ситуацію. sud.ua/uk/news/ukraine/356735-mikhail-fedorov-minoborony-gotovit-klyuchevye-izmeneniya-v-protsesse-mobilizatsii-i-resheniya-po-szch Підходи до мобілізації в Києві можуть переглянути, зокрема з урахуванням принципу справедливого розподілу мобілізаційного навантаження. Про це заявив народний депутат Федір Веніславський у Верховній Раді. sud.ua/uk/news/ukraine/356726-v-kieve-mogut-prosmotret-podkhody-k-mobilizatsii-iz-za-neravnomernogo-raspredeleniya-venislavskiy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 33 хвилини тому, karbo сказав: Все із контексту. Ну тобто з власного сприйняття з власної голови - приписування того, що співбесідник ніколи не казав. 33 хвилини тому, karbo сказав: вміння ніс по вітру тримати, перевбуватися 1. Я ніколи не казав, що євробляхи або мотлох з американського звалища - це гарна справа. 2. Я ніколи не казав, що релігія і церква - це гарна штука 2. Я ніколи не казав, що расіся - це карашо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому (змінено) Yigal Levin 1 дн. · The Economist выпустили небольшое интервью с Робертом "Мадяром" Бровди — бывшим бизнесменом, который сегодня стал одним из ключевых архитекторов беспилотных систем Украины. Выжимка самого главного: • Под его командованием подразделение "Птахи Мадяра" превратилось в полноценную технологическую экосистему, где каждая миссия логируется и анализируется с помощью специализированного ПО. • Главной целью стратегии "Мадяра" стало не просто удержание территорий, а физическое истощение российской армии через прицельное уничтожение живой силы темпами, превышающими возможности мобилизации. • Техническая новизна подхода Бровди заключается в создании замкнутых kill chains, где управление боем больше напоминает работу гражданской логистической компании. Используя аналитические инструменты, штаб отслеживает эффективность каждого вылета, заменяя в отчетах "тонны зерна" на "количество пораженных целей" и "расход боеприпасов". • В декабре 2024 года, согласно данным Бровди, был достигнут критический порог: верифицированные потери РФ от дронов впервые превысили темпы пополнения армии личным составом, что позволило уничтожить на 8776 солдат больше, чем было набрано за тот же период. • Особое внимание уделяется внутренней экосистеме дронов, которая включает 15 взаимосвязанных функций — от РЭБ и разведки до собственного производства взрывчатки и минирования. • По словам командующего, западные генералы совершают ошибку, пытаясь найти "лучший дрон", в то время как успех зависит от работы всей машины обеспечения, стоящей за спиной одного пилота. Эта модель позволяет наносить удары по пехоте даже в условиях дефицита классической артиллерии, создавая сплошную зону поражения на глубину 3–5 км за линией фронта. • При этом, как говорит и сам "Мадяр", экономическая эффективность такой войны выглядит беспрецедентной: средняя стоимость ликвидации одного русского комбатанта в подразделении Мадяра составляет всего 878 долларов в материалах. • При этом использование FPV-дронов и скидов позволяет достичь феноменального соотношения потерь — Бровди заявляет о показателе 400 к 1 в пользу своих беспилотных сил. Основной приоритет в 30% случаев отдается именно живой силе, а не технике, так как восстановить запасы "пластика и металла" Украине проще, чем России обучить новых специалистов или солдат. • Несмотря на высокую эффективность, Бровди признает, что война превратилась в технологическую гонку на выживание без скорого финала. Строгие протоколы безопасности позволяют держать уровень потерь среди операторов дронов на отметке 1%, что критически важно для сохранения опытных кадров. • Весь этот процесс "доения" врага направлен на то, чтобы довести ресурс российской армии до критического истощения, однако командующий не питает иллюзий и готовится к длительному противостоянию, где победит тот, чья промышленная и программная экосистема окажется выносливее. Змінено 24 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Ну тобто з власного сприйняття з власної голови - приписування того, що співбесідник ніколи не казав. 1. Я ніколи не казав, що євробляхи або мотлох з американського звалища - це гарна справа. 2. Я ніколи не казав, що релігія і церква - це гарна штука 2. Я ніколи не казав, що расіся - це карашо Ми про електрички та їхню перспективу)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 5 хвилин тому, Бездомный сказав: однако командующий не питает иллюзий и готовится к длительному противостоянию In Gold We Trust Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому Только что, US7IGN сказал: In Gold We Trust та знаємо ми вас макиївських , знаємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому (змінено) 14 хвилин тому, karbo сказав: Ми про електрички та їхню перспективу)) Ще раз, я ніколи не писав, що електрички взагалі не потрібні і ні на що не здатні. Я завжди писав, що на даному етапі недорозвитку цієї технології це калічні недоробки і що виробники відверто знущаються над бета-тестерами, примушуючи (в тому числі заборонами) купувати мотлох і непортріб. І як тільки тиск з боку влади трохи ослаб - косяком пішли під ніж програми "електрифікації" і закриття найбільш одіозних недоробок типу модел XS. Змінено 8 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 5 хвилин тому, Бездомный сказав: та знаємо ми вас макиївських , знаємо ви в слові мукачівських багато помилок зробили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому (змінено) 4 минуты назад, US7IGN сказал: ви в слові мукачівських багато помилок зробили взагалі то він свою голову на кон поставив - кацапи не припинять спроб йому помститися незалежно від будь яких мирних угод . надто багато він їм лиха наробив . Змінено 8 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз