Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

15 хвилин тому, vadimv сказав:

Причому це вже другий кейс, коли чувак їздив на Кенгу (у його випадку дизельній) і отримав в зуби повістку.

Цікаве співпадіння )

співпадіння в обох випадках тому що він просто вийшов на вулицю...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 минут назад, vadimv сказал:

Причому це вже другий кейс, коли чувак їздив на Кенгу (у його випадку дизельній) і отримав в зуби повістку.

Цікаве співпадіння )

Тому тільки японці! ТЦКашники дупою відчувають, що самураї з криком"Банзай" можуть протаранити їх бусика разом з ними. 😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, karbo сказав:

Тут ти стикаєшся з власним запереченням необхідності та перспективи електричних авто))

Де саме я заперечував необхідність та перспективи електричних авто, можна цитату? )

Наскільки я пам'ятаю, я завжди писав, що на даному етапі це якісь калічні недоробки, недомобілі, напівфабрикати для бета-тестерів, а не авто ))

А ще писав, що люди чомусь читають шось своє зі своєї голови замість написаного )))

Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Де саме я заперечував необхідність та перспективи електричних авто, можна цитату? )

Наскільки я пам'ятаю, я завжди писав, що на даному етапі це якісь калічні недоробки, недомобілі, напівфабрикати для бета-тестерів, а не авто ))

А ще писав, що люди чомусь читають шось своє зі своєї голови замість написаного )))

Друже, ти вже поміняв тональність)) вже не так агресивно та однозначно, не так далеко до повної толерантності до електричок 😆

Посилання на коментар

28 хвилин тому, US7IGN сказав:

а своїми словами в чому суть бізнесу

Винайти велосипед? )

28 хвилин тому, US7IGN сказав:

і де прибутки за відсутності людей в цій схемі?

Це ж очевидно - з того моменту, як селян замінили безпілотні джондіри, а містян - роботи-зварювальники, люди почали генерувати збитки замість прибутків, бо вони просирають невідтворювані ресурси планети. Раніше їх терпіли, бо нічим було замінити, але зараз їхній баланс користі-шкоди остаточно вийшов в мінус.

Тому відбувається те, що відбувається - відпрацьовуються і масштабуються методи утилізації біосміття (в термінах кота). Інжойте. І не кажіть, що вас не попереджали.

Прогрес не спинити.

07.11.2013 в 10:34, Wasabi сказав:

Слава роботам! Убить всех человеков!

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

Друже, ти вже поміняв тональність)) вже не так агресивно та однозначно, не так далеко до повної толерантності до електричок 😆

Ще раз - з мене зробили якесь пугало і постійно приписують те, чого я ніколи не казав.

Через це постійно доводиться видаляти пости і цілі теми, бо там жеж можна прочитати, що опонент писав зовсім інше, а не те, що йому приписують )

Посилання на коментар

14 хвилин тому, vadimv сказав:

Ще раз - з мене зробили якесь пугало і постійно приписують те, чого я ніколи не казав.

Через це постійно доводиться видаляти пости і цілі теми, бо там жеж можна прочитати, що опонент писав зовсім інше, а не те, що йому приписують )

Я багато з тобою спілкувався безпосередньо, мені не потрібні чужі характеристики))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Я багато з тобою спілкувався безпосередньо, мені не потрібні чужі характеристики))

Цитату в студію із запереченнями необхідності та перспективи електричних авто))

Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Цитату в студію із запереченнями необхідності та перспективи електричних авто))

Все із контексту. Єдине, що від тебе не підбереш, це вміння ніс по вітру тримати, перевбуватися, чисто, як арестович 😂

Посилання на коментар

Міністр оборони України Михайло Федоров повідомив, що провів закриту зустріч зі штурмовиками та піхотинцями з 13 підрозділів, які щодня тримають фронт й особисто виконують украй складні завдання. Сержанти й солдати працюють на Донецькому, Сумському, Запорізькому, Харківському та Херсонському напрямках.

За його словами, під час зустрічі обговорили реальну ситуацію на фронті та зафіксували проблемні питання: тривалість перебування на позиціях, складність заходів і виходів, ускладнену логістику під постійними атаками дронів, дефіцит людей, якість підготовки військовослужбовців, забезпечення дронами й необхідною технікою, моральний стан та звʼязок на передовій.

«Разом провели краштест рішень, які готує команда Міноборони для армії. Зокрема, ключові зміни в процесі мобілізації та СЗЧ, а також окремі підходи для штурмовиків і піхотинців — щодо термінів служби та грошового забезпечення. Це буде пакет конкретних проєктів, які мають системно змінити ситуацію.

sud.ua/uk/news/ukraine/356735-mikhail-fedorov-minoborony-gotovit-klyuchevye-izmeneniya-v-protsesse-mobilizatsii-i-resheniya-po-szch

Підходи до мобілізації в Києві можуть переглянути, зокрема з урахуванням принципу справедливого розподілу мобілізаційного навантаження. Про це заявив народний депутат Федір Веніславський у Верховній Раді.

sud.ua/uk/news/ukraine/356726-v-kieve-mogut-prosmotret-podkhody-k-mobilizatsii-iz-za-neravnomernogo-raspredeleniya-venislavskiy

• Хаха 1
Посилання на коментар

33 хвилини тому, karbo сказав:

Все із контексту.

Ну тобто з власного сприйняття з власної голови - приписування того, що співбесідник ніколи не казав.

33 хвилини тому, karbo сказав:

вміння ніс по вітру тримати, перевбуватися

1. Я ніколи не казав, що євробляхи або мотлох з американського звалища - це гарна справа.

2. Я ніколи не казав, що релігія і церква - це гарна штука

2. Я ніколи не казав, що расіся - це карашо

Посилання на коментар

Yigal Levin

1 дн. ·

The Economist выпустили небольшое интервью с Робертом "Мадяром" Бровди — бывшим бизнесменом, который сегодня стал одним из ключевых архитекторов беспилотных систем Украины.

Выжимка самого главного:

• Под его командованием подразделение "Птахи Мадяра" превратилось в полноценную технологическую экосистему, где каждая миссия логируется и анализируется с помощью специализированного ПО.

• Главной целью стратегии "Мадяра" стало не просто удержание территорий, а физическое истощение российской армии через прицельное уничтожение живой силы темпами, превышающими возможности мобилизации.

• Техническая новизна подхода Бровди заключается в создании замкнутых kill chains, где управление боем больше напоминает работу гражданской логистической компании. Используя аналитические инструменты, штаб отслеживает эффективность каждого вылета, заменяя в отчетах "тонны зерна" на "количество пораженных целей" и "расход боеприпасов".

• В декабре 2024 года, согласно данным Бровди, был достигнут критический порог: верифицированные потери РФ от дронов впервые превысили темпы пополнения армии личным составом, что позволило уничтожить на 8776 солдат больше, чем было набрано за тот же период.

• Особое внимание уделяется внутренней экосистеме дронов, которая включает 15 взаимосвязанных функций — от РЭБ и разведки до собственного производства взрывчатки и минирования.

• По словам командующего, западные генералы совершают ошибку, пытаясь найти "лучший дрон", в то время как успех зависит от работы всей машины обеспечения, стоящей за спиной одного пилота. Эта модель позволяет наносить удары по пехоте даже в условиях дефицита классической артиллерии, создавая сплошную зону поражения на глубину 3–5 км за линией фронта.

• При этом, как говорит и сам "Мадяр", экономическая эффективность такой войны выглядит беспрецедентной: средняя стоимость ликвидации одного русского комбатанта в подразделении Мадяра составляет всего 878 долларов в материалах.

• При этом использование FPV-дронов и скидов позволяет достичь феноменального соотношения потерь — Бровди заявляет о показателе 400 к 1 в пользу своих беспилотных сил. Основной приоритет в 30% случаев отдается именно живой силе, а не технике, так как восстановить запасы "пластика и металла" Украине проще, чем России обучить новых специалистов или солдат.

• Несмотря на высокую эффективность, Бровди признает, что война превратилась в технологическую гонку на выживание без скорого финала. Строгие протоколы безопасности позволяют держать уровень потерь среди операторов дронов на отметке 1%, что критически важно для сохранения опытных кадров.

• Весь этот процесс "доения" врага направлен на то, чтобы довести ресурс российской армии до критического истощения, однако командующий не питает иллюзий и готовится к длительному противостоянию, где победит тот, чья промышленная и программная экосистема окажется выносливее.

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Ну тобто з власного сприйняття з власної голови - приписування того, що співбесідник ніколи не казав.

1. Я ніколи не казав, що євробляхи або мотлох з американського звалища - це гарна справа.

2. Я ніколи не казав, що релігія і церква - це гарна штука

2. Я ніколи не казав, що расіся - це карашо

Ми про електрички та їхню перспективу))

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бездомный сказав:

однако командующий не питает иллюзий и готовится к длительному противостоянию

In Gold We Trust :flag1:

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

In Gold We Trust :flag1:

та знаємо ми вас макиївських , знаємо

Посилання на коментар

14 хвилин тому, karbo сказав:

Ми про електрички та їхню перспективу))

Ще раз, я ніколи не писав, що електрички взагалі не потрібні  і ні на що не здатні.

Я завжди писав, що на даному етапі недорозвитку цієї технології це калічні недоробки і що виробники відверто знущаються над бета-тестерами, примушуючи (в тому числі заборонами) купувати мотлох і непортріб.

І як тільки тиск з боку влади трохи ослаб - косяком пішли під ніж програми "електрифікації" і закриття найбільш одіозних недоробок типу модел XS.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бездомный сказав:

та знаємо ми вас макиївських , знаємо

ви в слові мукачівських багато помилок зробили :lol:

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

ви в слові мукачівських багато помилок зробили :lol:

взагалі то він свою голову на кон поставив - кацапи не припинять спроб йому помститися незалежно від будь яких мирних угод .

надто багато він їм лиха наробив .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...