Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 хвилин тому, vadimv сказав: Причому це вже другий кейс, коли чувак їздив на Кенгу (у його випадку дизельній) і отримав в зуби повістку. Цікаве співпадіння ) співпадіння в обох випадках тому що він просто вийшов на вулицю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16 минут назад, vadimv сказал: Причому це вже другий кейс, коли чувак їздив на Кенгу (у його випадку дизельній) і отримав в зуби повістку. Цікаве співпадіння ) Тому тільки японці! ТЦКашники дупою відчувають, що самураї з криком"Банзай" можуть протаранити їх бусика разом з ними. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 16 хвилин тому, karbo сказав: Тут ти стикаєшся з власним запереченням необхідності та перспективи електричних авто)) Де саме я заперечував необхідність та перспективи електричних авто, можна цитату? ) Наскільки я пам'ятаю, я завжди писав, що на даному етапі це якісь калічні недоробки, недомобілі, напівфабрикати для бета-тестерів, а не авто )) А ще писав, що люди чомусь читають шось своє зі своєї голови замість написаного ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Де саме я заперечував необхідність та перспективи електричних авто, можна цитату? ) Наскільки я пам'ятаю, я завжди писав, що на даному етапі це якісь калічні недоробки, недомобілі, напівфабрикати для бета-тестерів, а не авто )) А ще писав, що люди чомусь читають шось своє зі своєї голови замість написаного ))) Друже, ти вже поміняв тональність)) вже не так агресивно та однозначно, не так далеко до повної толерантності до електричок 😆 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: а своїми словами в чому суть бізнесу Винайти велосипед? ) 3 години тому, US7IGN сказав: і де прибутки за відсутності людей в цій схемі? Це ж очевидно - з того моменту, як селян замінили безпілотні джондіри, а містян - роботи-зварювальники, люди почали генерувати збитки замість прибутків, бо вони просирають невідтворювані ресурси планети, не створюючи при цому ніц корисного, крім парникового метану. Раніше їх терпіли, бо нічим було замінити, але зараз їхній баланс користі-шкоди остаточно вийшов в мінус. Тому відбувається те, що відбувається - відпрацьовуються і масштабуються методи утилізації біосміття (в термінах кота). Інжойте. І не кажіть, що вас не попереджали. Прогрес не спинити. 07.11.2013 в 10:34, Wasabi сказав: Слава роботам! Убить всех человеков! Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 4 хвилини тому, karbo сказав: Друже, ти вже поміняв тональність)) вже не так агресивно та однозначно, не так далеко до повної толерантності до електричок 😆 Ще раз - з мене зробили якесь пугало і постійно приписують те, чого я ніколи не казав. Через це постійно доводиться видаляти пости і цілі теми, бо там жеж можна прочитати, що опонент писав зовсім інше, а не те, що йому приписують ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Ще раз - з мене зробили якесь пугало і постійно приписують те, чого я ніколи не казав. Через це постійно доводиться видаляти пости і цілі теми, бо там жеж можна прочитати, що опонент писав зовсім інше, а не те, що йому приписують ) Я багато з тобою спілкувався безпосередньо, мені не потрібні чужі характеристики)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Я багато з тобою спілкувався безпосередньо, мені не потрібні чужі характеристики)) Цитату в студію із запереченнями необхідності та перспективи електричних авто)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: Цитату в студію із запереченнями необхідності та перспективи електричних авто)) Все із контексту. Єдине, що від тебе не підбереш, це вміння ніс по вітру тримати, перевбуватися, чисто, як арестович 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Міністр оборони України Михайло Федоров повідомив, що провів закриту зустріч зі штурмовиками та піхотинцями з 13 підрозділів, які щодня тримають фронт й особисто виконують украй складні завдання. Сержанти й солдати працюють на Донецькому, Сумському, Запорізькому, Харківському та Херсонському напрямках. За його словами, під час зустрічі обговорили реальну ситуацію на фронті та зафіксували проблемні питання: тривалість перебування на позиціях, складність заходів і виходів, ускладнену логістику під постійними атаками дронів, дефіцит людей, якість підготовки військовослужбовців, забезпечення дронами й необхідною технікою, моральний стан та звʼязок на передовій. «Разом провели краштест рішень, які готує команда Міноборони для армії. Зокрема, ключові зміни в процесі мобілізації та СЗЧ, а також окремі підходи для штурмовиків і піхотинців — щодо термінів служби та грошового забезпечення. Це буде пакет конкретних проєктів, які мають системно змінити ситуацію. sud.ua/uk/news/ukraine/356735-mikhail-fedorov-minoborony-gotovit-klyuchevye-izmeneniya-v-protsesse-mobilizatsii-i-resheniya-po-szch Підходи до мобілізації в Києві можуть переглянути, зокрема з урахуванням принципу справедливого розподілу мобілізаційного навантаження. Про це заявив народний депутат Федір Веніславський у Верховній Раді. sud.ua/uk/news/ukraine/356726-v-kieve-mogut-prosmotret-podkhody-k-mobilizatsii-iz-za-neravnomernogo-raspredeleniya-venislavskiy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 33 хвилини тому, karbo сказав: Все із контексту. Ну тобто з власного сприйняття з власної голови - приписування того, що співбесідник ніколи не казав. 33 хвилини тому, karbo сказав: вміння ніс по вітру тримати, перевбуватися 1. Я ніколи не казав, що євробляхи або мотлох з американського звалища - це гарна справа. 2. Я ніколи не казав, що релігія і церква - це гарна штука 2. Я ніколи не казав, що расіся - це карашо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Yigal Levin 1 дн. · The Economist выпустили небольшое интервью с Робертом "Мадяром" Бровди — бывшим бизнесменом, который сегодня стал одним из ключевых архитекторов беспилотных систем Украины. Выжимка самого главного: • Под его командованием подразделение "Птахи Мадяра" превратилось в полноценную технологическую экосистему, где каждая миссия логируется и анализируется с помощью специализированного ПО. • Главной целью стратегии "Мадяра" стало не просто удержание территорий, а физическое истощение российской армии через прицельное уничтожение живой силы темпами, превышающими возможности мобилизации. • Техническая новизна подхода Бровди заключается в создании замкнутых kill chains, где управление боем больше напоминает работу гражданской логистической компании. Используя аналитические инструменты, штаб отслеживает эффективность каждого вылета, заменяя в отчетах "тонны зерна" на "количество пораженных целей" и "расход боеприпасов". • В декабре 2024 года, согласно данным Бровди, был достигнут критический порог: верифицированные потери РФ от дронов впервые превысили темпы пополнения армии личным составом, что позволило уничтожить на 8776 солдат больше, чем было набрано за тот же период. • Особое внимание уделяется внутренней экосистеме дронов, которая включает 15 взаимосвязанных функций — от РЭБ и разведки до собственного производства взрывчатки и минирования. • По словам командующего, западные генералы совершают ошибку, пытаясь найти "лучший дрон", в то время как успех зависит от работы всей машины обеспечения, стоящей за спиной одного пилота. Эта модель позволяет наносить удары по пехоте даже в условиях дефицита классической артиллерии, создавая сплошную зону поражения на глубину 3–5 км за линией фронта. • При этом, как говорит и сам "Мадяр", экономическая эффективность такой войны выглядит беспрецедентной: средняя стоимость ликвидации одного русского комбатанта в подразделении Мадяра составляет всего 878 долларов в материалах. • При этом использование FPV-дронов и скидов позволяет достичь феноменального соотношения потерь — Бровди заявляет о показателе 400 к 1 в пользу своих беспилотных сил. Основной приоритет в 30% случаев отдается именно живой силе, а не технике, так как восстановить запасы "пластика и металла" Украине проще, чем России обучить новых специалистов или солдат. • Несмотря на высокую эффективность, Бровди признает, что война превратилась в технологическую гонку на выживание без скорого финала. Строгие протоколы безопасности позволяют держать уровень потерь среди операторов дронов на отметке 1%, что критически важно для сохранения опытных кадров. • Весь этот процесс "доения" врага направлен на то, чтобы довести ресурс российской армии до критического истощения, однако командующий не питает иллюзий и готовится к длительному противостоянию, где победит тот, чья промышленная и программная экосистема окажется выносливее. Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Ну тобто з власного сприйняття з власної голови - приписування того, що співбесідник ніколи не казав. 1. Я ніколи не казав, що євробляхи або мотлох з американського звалища - це гарна справа. 2. Я ніколи не казав, що релігія і церква - це гарна штука 2. Я ніколи не казав, що расіся - це карашо Ми про електрички та їхню перспективу)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, Бездомный сказав: однако командующий не питает иллюзий и готовится к длительному противостоянию In Gold We Trust 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, US7IGN сказал: In Gold We Trust та знаємо ми вас макиївських , знаємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: Ми про електрички та їхню перспективу)) Ще раз, я ніколи не писав, що електрички взагалі не потрібні і ні на що не здатні. Я завжди писав, що на даному етапі недорозвитку цієї технології це калічні недоробки і що виробники відверто знущаються над бета-тестерами, примушуючи (в тому числі заборонами) купувати мотлох і непортріб. І як тільки тиск з боку влади трохи ослаб - косяком пішли під ніж програми "електрифікації" і закриття найбільш одіозних недоробок типу модел S&X. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, Бездомный сказав: та знаємо ми вас макиївських , знаємо ви в слові мукачівських багато помилок зробили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 минуты назад, US7IGN сказал: ви в слові мукачівських багато помилок зробили взагалі то він свою голову на кон поставив - кацапи не припинять спроб йому помститися незалежно від будь яких мирних угод . надто багато він їм лиха наробив . Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: як тільки тиск з боку влади трохи ослаб - косяком пішли під ніж програми "електрифікації" і закриття найбільш одіозних недоробок типу модел XS. Сотня років електрички в загоні і лише біля десяти стимуляції розвитку, тоді як нафтове лоббі більше століття при владі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, karbo сказав: Сотня років електрички в загоні В якому загоні? ) Електрички взагалі з'явилися на 50 років раніше ДВЗ )) 50 років фори ))) На початку 1900 їх їздило більше, ніж ДВЗ )))) 1 година тому, karbo сказав: і лише біля десяти стимуляції розвитку Яких десяти років? Ще в 90х Каліфорнія з'їхала з глузду і почала закручувати гайки, вимагаючи у виробників матеріалізувати з повітря авто з 0 викидами )) Результат "стимуляції" зараз на табло - десятки мільярдів збитків, криза галузі, тисячі беззробітних, ризик краху економіки, Євросоюзу, війни і т.д. і т.п. 1 година тому, karbo сказав: нафтове лоббі більше століття при владі Тобто якщо єврокомісари адміністративними методами пересадять всіх на електрички - зразу настане зелений рай? ) Я так бачу, комуняцька звичка командувати електронами нікуди не ділася )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, US7IGN сказав: In Gold We Trust "...Что такое деньги? Это символическая кровь мира. На ней всё держится и у людей, и у нас. Только держится по-разному, потому что мы живём в реальности, а люди — в мире иллюзий. — А почему? — спросил я. — Неужели все они такие глупые? — Они не глупые. Просто так устроена жизнь. Человек рождается на свет для того, чтобы вырабатывать баблос из гламурного концентрата." © 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 хвилин тому, vadimv сказав: В якому загоні? ) Електрички взагалі з'явилися на 50 років раніше ДВЗ )) 50 років фори ))) На початку 1900 їх їздило більше, ніж ДВЗ )))) Перечитай моє повідомлення, і там йдеться про останніх сотню років. Під час розвитку електричок ніхто не давив нафтові технології Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 хвилин тому, vadimv сказав: Тобто якщо єврокомісари адміністративними методами пересадять всіх на електрички - зразу настане зелений рай? ) Я так бачу, комуняцька звичка командувати електронами нікути не ділася )) В ракурсі нинішніх подій ці адміністративні методи абсолютно виправдані. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: "...Что такое деньги? Это символическая кровь мира. На ней всё держится и у людей, и у нас. Только держится по-разному, потому что мы живём в реальности, а люди — в мире иллюзий. — А почему? — спросил я. — Неужели все они такие глупые? — Они не глупые. Просто так устроена жизнь. Человек рождается на свет для того, чтобы вырабатывать баблос из гламурного концентрата." © "говорить, что доллар не обеспечен ничем, все-таки преувеличение – он обеспечен хотя бы десятью авианосными группами." © Але з того, що зараз відбуваєтться з тими групами, схоже, що йому таки кірдик ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 хвилин тому, karbo сказав: Під час розвитку електричок ніхто не давив нафтові технології Перші 50 років їх просто не існувало, нафтових технологій ) 9 хвилин тому, karbo сказав: В ракурсі нинішніх подій ці адміністративні методи абсолютно виправдані. Якщо я напишу, що думаю про людей, які на повному серйозі вважають, що командним порядком можна змусити технологію розвиватися, то мене знову забанять ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз