Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Друга Зеленського Шефіра помітили з Ахметовим на матчі "Шахтаря" у Польщі. ФОТО Джерело: https://censor.net/ua/p3609815 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 часов назад, 7351 сказал: та вже є зафільмоване "від першої особи" знищення дроном за 500 долларів гелікоптера за 16 000 000 долларів на заздрість голлівуду . Каменти бразильців тішать . камент базильця : Уявіть Бразилію у подібній ситуаці : поки , вони проведуть випробування , тендер и закуплят безпилотники, війна вже закінчиться. Дивно , що голлівуд досі про цю війну кіно не знімає - "Гондор проти Мордору" - стільки новітніх візуальних ефектів . Чи як Труффальдіно з Бергамо ніяк не виначаться , хто "Гондор" добро - на чий бік ставати ? Хто переможе , той і Гондор ? Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, ks6 сказал: Нет. 3200 это 100 бутылок водки или 270 литров бензина . Сейчас 17400 это 174 бутылки или 250 литров бензина. Стоимость квартир, машин 2013 и сейчас в баксе почти одинаковая. Дык я бы ещё свою стипендию с нынешней у студентов сравнивать начал.Году так в 96 у меня было около 16 грн при том что водка стоила пятерку,,а сейчас больше 2 кг при водке около 130грн.жируют скотыняки.😎 Не сравнивайте качество машин 2013 с нынешними поделками,вон у Теслы даже ручек дверных нет. Змінено 1 година тому користувачем sergio 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Україну чекає надскладна зима: Буданов розповів про стан енергетики Українська енергосистема входить у нову фазу кризи. Попри відсутність масованих блекаутів, енергосистема вже працює в умовах дефіциту, а повернення графіків відключень навіть навесні стало тривожним сигналом: проблеми не зникли. Про критичний стан галузі заявляє Голова Офісу президента України Кирило Буданов, повідомляє Цензор.НЕТ. Подробиці За його словами, такого рівня складності українська енергетика ще не переживала. Він наголошує, що країна вже має значний дефіцит електроенергії, а наступний опалювальний сезон може стати найважчим за всю історію незалежності. Енергосистема втратила частину генеруючих потужностей, а темпи відновлення не встигають за потребами економіки. У результаті навіть у відносно стабільні періоди система працює без запасу міцності. Це вже б'є не тільки по побутових споживачах, а й по бізнесу: висока вартість електроенергії знижує конкурентоспроможність українських підприємств і змушує їх скорочувати виробництво. Повернення відключень світла у квітні стало наслідком одразу кількох факторів. Ситуацію загострили зміни в економіці генерації - зокрема, перегляд умов ціни на газ, через що частина електростанцій стала нерентабельною і скоротила виробництво. Паралельно знизився імпорт електроенергії. Саме тому енергетики змушені знову вводити графіки відключень. Джерело: https://censor.net/ua/n3609849 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Дык я бы ещё свою стипендию с нынешней у студентов сравнивать начал.Году так в 96 у меня было около 16 грн при том что водка стоила пятерку,,а сейчас больше 2 кг при водке около 130грн.жируют скотыняки.😎 Не сравнивайте качество машин 2013 с нынешними поделками,вон у Теслы даже ручек дверных нет. якщо ти не можеш собі купити нове авто це не означае що нові авто погані ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, Бездомный сказав: та вже є зафільмоване "від першої особи" знищення дроном за 500 долларів гелікоптера за 16 000 000 долларів на заздрість голлівуду . Каменти бразильців тішать . камент базильця : Уявіть Бразилію у подібній ситуаці : поки , вони проведуть випробування , тендер и закуплят безпилотники, війна вже закінчиться. Дивно , що голлівуд досі про цю війну кіно не знімає - "Гондор проти Мордору" - стільки новітніх візуальних ефектів . Чи як Труффальдіно з Бергамо ніяк не виначаться , хто "Гондор" добро - на чий бік ставати ? Хто переможе , той і Гондор ? тобто він був правий? suspilne.media/1276216-domogospodarki-i-lego-u-rheinmetall-pereprosili-za-slova-gendirektora-pro-virobnikiv-droniv-v-ukraini/#:~:text=У Rheinmetall перепросили за слова,дронів в Україні — Суспільне Новини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 2 години тому, US7IGN сказав: Якщо наприклад ми з кумом робимо бізнес разом то яка різниця хто з нас що саме робить - я друкую, він купує чи навпаки? По-перше, дякую за посилання на розмову з паном Кирилом. Бо одне діло - читати в інфополі рабинович-переспіви в стилі "він сказав", і зовсім інша річ - самому послухати джерело. Було корисно. Тепер щодо бізнесу "з кумом" на грошах. Мені цікаво це розібрати, бо самому завжди подобалось заробляти чисто на грошах, без усього цього геморойного посередництва з інвестиціями, послугами, товарами, найманими працівниками тощо. Пропоную рухатись гіпотетико-дедуктивною логікою, бо прямих доказів у нас немає. Тож я викладу свою версію, а ви поправите, де треба. Якщо "кум" надрукував гривню і хотів скупити долари за гривню, то логічно було б провернути це через зміцнення гривні, чи не так? Але в січні (1/01 курс НБУ = 42,35), у лютому й до 13/03 березня (курс НБУ = 44,16) ми бачили не зміцнення, а ослаблення гривні на 4,27%. Зараз, із 13/03, є тенденція до зміцнення гривні, але до січневих 42,35 сьогоднішнім 43,47 ще далеко. Тобто "кум" або ще тільки збирається зробити купівлю, або вся схема працює якось інакше. Як можна буде побачити "майбутню купівлю"? Через аномальний продаж долара з боку НБУ. Інший варіант: "кум" виходить із долара і заходить у гривню. Наприклад, йобнувся, або "щось знає", і вирішив купити ОВДП у гривні. Тоді в березні, на піку, ми мали б побачити аномальний міжбанк. Варіант, що "кум" із мільярдом доларів у кузові вантажівки 13 березня об'їжджав усі міняльні контори Києва, я відкидаю Залишається лише звірити цю гіпотезу з тим, що є у відкритих джерелах нашвидкуруч. Хоча, звісно, копнути можна й глибше. Прихований текст Самі все бачите. Можливо, я десь схибив. Або є ще якісь варіанти такого бізнесу. Я поки що не бачу, бо я аматор, і дипломів фінансових чи економічних вишів не маю. *** Економісти обговорюють кризу: — Ти щось розумієш? — Я тобі зараз поясню... - Стоп! Пояснити я можу й сам. Ти щось розумієш? *** 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 5 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: це не означае що нові авто погані ... Відсутність дверних ручок саме це і означає ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 59 минут назад, US7IGN сказал: тобто він був правий? suspilne.media/1276216-domogospodarki-i-lego-u-rheinmetall-pereprosili-za-slova-gendirektora-pro-virobnikiv-droniv-v-ukraini/#:~:text=У Rheinmetall перепросили за слова,дронів в Україні — Суспільне Новини тобто зараз я бачу класичний випадок як виглядала реакція , коли виробник "найкращих у світі" "найдосконаліших" баліст , катапульт та трибушетів проспав винахід артилерії . Змінено 1 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 1 час назад, Бездомный сказал: зазвичай принадних дівок голодупі ніщеброди взагалі не цікавлять обычно это мнение закомплексованного девственника)))...умение развеселить и удивить всегда поможет уложить любую красотку...а вот для замужества - такую моду сами создали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) 51 минуту назад, Бармалей сказал: обычно это мнение закомплексованного девственника)))... о....цитати з тп бінго підігнали пункт 12 Змінено 5 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) 6 хвилин тому, DmiVady сказав: *** Економісти обговорюють кризу: — Ти щось розумієш? — Я тобі зараз поясню... - Стоп! Пояснити я можу й сам. Ти щось розумієш? *** Театр. Новаторська п'єса в стилі пост-модернізму, посеред вистави голос з партеру: - Тут є лікар? В іншому кінці залу для глядачів встає чоловік: - Я лікар! - Колего, скажіть, що тут взагалі відбувається? Змінено 52 хвилини тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому (змінено) 14 минут назад, Бармалей сказал: ...умение развеселить и удивить всегда поможет уложить любую красотку...а вот для замужества - такую моду сами создали звісно ж - мужик у всьому винен народився з статевими ознаками чоловіка = винен він должний !!! (с) моя сука паскуда теща Змінено 42 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: По-перше, дякую за посилання на розмову з паном Кирилом. Бо одне діло - читати в інфополі рабинович-переспіви в стилі "він сказав", і зовсім інша річ - самому послухати джерело. Було корисно. my pleasure мені було вдвічі цікаво бо я той канал люблю, а того "ведучого" особисто знаю 😉 висновки зробив, все буде погано. 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Тепер щодо бізнесу "з кумом" на грошах. Мені цікаво це розібрати, бо самому завжди подобалось заробляти чисто на грошах, без усього цього геморойного посередництва з інвестиціями, послугами, товарами, найманими працівниками тощо. це не мій бізнес тому ми з кумом паразитуємо на тих хто вміє заробляти. кожному своє інвестиції як напрямок для мене поки що скоріше благодійність і намагання допомогти підтримувати/відновлювати те що залишилось від України на противагу любителям їбашитися чужими руками за чужий рахунок. до речі, питання про заступника від хлопця з юридичної лігі та емоційна реакція Буданова на питання які він раніше спокійно сприймав ще одна дуже погана ознака. 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Пропоную рухатись гіпотетико-дедуктивною логікою, бо прямих доказів у нас немає. Тож я викладу свою версію, а ви поправите, де треба. я навіть пояснити не можу, просто факт того що тримається курс/продається долар з резервів вказує на те що хтось за гривню купує долар. а як саме він це робить вже не так важливо бо нам так все одно не буде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: о....тп бінго підігнали вместо обучения всю жизнь отмазкам, лучше бы с молодости пробовал больше женщин (баб)😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) 13 минут назад, Бармалей сказал: вместо обучения всю жизнь отмазкам, лучше бы с молодости пробовал больше женщин (баб)😂 ото штрикаєш - штрикаєш , а наxyя спрашивається ? (c) Змінено 36 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 14 хвилин тому, Бездомный сказав: тобто зараз я бачу класичний випадок як те виглядало , коли виробник "найкращих у світі" баліст , катапульт та трибушетів проспав винахід артилерії . є таке правило в бізнесі "кращий другий". Тесла був гарним винахідником, а що воно йому дало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: штрикаєш - штрикаєш , а наxyя спрашиваєтся ? (c) эх))) не в штриканьи дело...искать и держать нужно ту, чей голос. волос, взгляд совсем немножко, на децл, всегда заставляет сердечко постукивать по другому...жизнь полноценней тогда...сил больше и на поштрикать и на поесть и на покакать😂 а то поштрикают и потом всю жизнь плачут окружающим...бабы...бабы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому (змінено) 33 минуты назад, US7IGN сказал: є таке правило в бізнесі "кращий другий". Тесла був гарним винахідником, а що воно йому дало? то ж треба залучати Едісона , чи хто там хом'ячив бенефіти з винаходів Тесли ? штілерман не дуже схожий не безсрібника теслу Змінено 8 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому (змінено) 25 хвилин тому, US7IGN сказав: Тесла був гарним винахідником, а що воно йому дало? Його прізвище приліпили до люмінієвих відер без ручок ) А ім'я - взагалі до якоїсь шахрайської схеми )) Змінено 16 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 34 минуты назад, Бармалей сказал: эх))) не в штриканьи дело...искать и держать нужно ту, чей голос. волос, взгляд совсем немножко, на децл, всегда заставляет сердечко постукивать по другому...жизнь полноценней тогда...сил больше и на поштрикать и на поесть и на покакать😂 а то поштрикают и потом всю жизнь плачут окружающим...бабы...бабы де ти побачив , що хтось плаче ? від пограбування бабами мене рятували три речі - бідність , лінь та жадібність навпаки - зазвичай плачуть піхвостраждальці , які знайшли та залипли на ту "єдинственну" від якої сердечко "стукує по іншому" баби завжди зневажають емпатичних піхвостраждальців , а спонтанно безкоштовно , тобто "в борг" - під час овуляції дають відбитим нарцисам психопатам рок-н-ролльщикам коли в тебе принадна баба - більшість чоловіків навколо тебе стають твоїми ворогами (с) Змінено 6 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 27 хвилин тому, Бармалей сказав: ту, чей голос. волос, взгляд совсем немножко, на децл, всегда заставляет сердечко постукивать по другому...жизнь полноценней тогда...сил больше и на поштрикать и на поесть и на покакать😂 Главное при этом не забывать, что для нее ты тупо ресурс на поесть и на покакать ) А, еще нарожать таких же новых дармоедок, не факт что от тебя )) Ну и когда сердечко постукивает по-другому, то часто это заканчивается досрочной могилкой Инжой те Змінено 12 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому (змінено) 21 хвилину тому, US7IGN сказав: висновки зробив, все буде погано. Без заперечень. Слава українцям! Невсеремось! 21 хвилину тому, US7IGN сказав: це не мій бізнес тому ми з кумом паразитуємо на тих хто вміє заробляти. кожному своє Аналогічно, у великих іграх я не ОПР, а консультант з додатковими преміями Як казав Артур у фільмі "Мама не горюй": "Я не играю, я счёт веду" 😉 21 хвилину тому, US7IGN сказав: я навіть пояснити не можу, просто факт того що тримається курс/продається долар з резервів вказує на те що хтось за гривню купує долар. а як саме він це робить вже не так важливо бо нам так все одно не буде Моя версія: тримають, бо є надія на 90 (але Буданов сказав що майже нема). Активність населення, яке кинулось скупати валюту, бо вірить владі 😁 теж не вкладається в пояснення. Прихований текст В мене неінтуїтивних пояснень нема. Я свої судження та "чуйку" викладав майже місяць тому в дуже запеклому сперечанні в вузькому колі, рішення прийнято, поки що я собою задоволений 🧘♂️ Анекдот про економістів дублювати не буду Змінено 28 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 21 хвилину тому, DmiVady сказав: Моя версія: тримають ну це теж. а потім як при пороху за один день стало 45. чи це при Зеленському? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз