Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

19 хвилин тому, Canton сказав:

Семь лет сегодня, как Владимир Александрович стал президентом.

Я спросила у ИИ, какие свои предвыборные обещания он сдержал. Вот, что мне ответил ИИ:

Погано, коли в людей нема розуму використовувати готові інструменти, які давно створено. Без розуму і ШІ не допоможе.
Ні, збрехав, допоможе - написати безглуздий пост чи статтю 😁)))

Зеленський Володимир Олександрович. Виконані й невиконані обіцянки. Обіцянки в процесі виконання.

1242589476_.thumb.png.be689a2cef0d072318a1f7e44b3c4395.png

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, DmiVady сказал:

Погано, коли в людей нема розуму використовувати готові інструменти, які давно створено.

А автор любит постебаться...

Посилання на коментар

Тільки що, Canton сказав:

А автор любит постебаться...

В сенсі - постріляти собі в скроню з гаубиці?
Конверсійна забавка, особливо для дівчинки :pardon:

Посилання на коментар

20 хвилин тому, DmiVady сказав:

Погано, коли в людей нема розуму використовувати готові інструменти, які давно створено. Без розуму і ШІ не допоможе.

Зеленський Володимир Олександрович. Виконані й невиконані обіцянки. Обіцянки в процесі виконання.

У багатьох вимушених переселенців з Донбасу якийсь незрозумілий потяг до сивочолого. Він для них, як месія.

"Таня Адамс (справжнє ім'я — Тетяна Худякова) — відома українська блогерка, яка активно підтримує п'ятого президента України Петра Порошенка та його партію «Європейська Солідарність». Її діяльність часто спрямована на критику чинної влади, зокрема Володимира Зеленського, та захист політики Порошенка."

Вони чомусь думають, що якби президентом став знову Порошенко, то кацапи б не напали. Тому, у всіх їхніх бідах винуватий народ України який зробив такий вибір і Зеленський, який не дав виграти Порошенку. Кацапи ж на чолі з пуйлом тут вже якось другорядні.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

У багатьох вимушених переселенців з Донбасу якийсь незрозумілий потяг до сивочолого. Він для них, як месія.

"Таня Адамс (справжнє ім'я — Тетяна Худякова) — відома українська блогерка, яка активно підтримує п'ятого президента України Петра Порошенка та його партію «Європейська Солідарність». Її діяльність часто спрямована на критику чинної влади, зокрема Володимира Зеленського, та захист політики Порошенка."

Вони чомусь думають, що якби президентом став знову Порошенко, то кацапи б не напали. Тому, у всіх їхніх бідах винуватий народ України який зробив такий вибір і Зеленський, який не дав виграти Порошенку. Кацапи ж на чолі з пуйлом тут вже якось другорядні.

партнери  сучого пороха - мертвечук , мураєв , ківа ....

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, Вячеслав63 сказал:

У багатьох вимушених переселенців з Донбасу якийсь незрозумілий потяг до сивочолого

Потому что большинство вменяемых оттуда - как раз в курсе тех событий мальца поболе, чем вышиватные телепузики-теоретики

PS. И факт вам по всему ипалу - в его каденцию ТАКОЙ войны не было...и нех..й тут рассуждать - работали на нерасширение  со всем усердием и профессионализмом

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Тому, у всіх їхніх бідах винуватий народ України який зробив такий вибір і Зеленський, який не дав виграти Порошенку

Да, вы виноваты так же как и балалайня...

Друг друга стоите...

И, по большому счету - заслужили, старались со всем усердием...

Тока опять повторюсь - причем тут я?

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Потому что большинство вменяемых оттуда - как раз в курсе тех событий мальца поболе, чем вышиватные телепузики-теоретики

Або так вважають і теж далеко не все знають. В мене в Сніжному двоюрідна сестра з чоловіком живе.. Останній раз він приїжджав за переоформленням пенсії в Ощадбанк за пару місяців перед повномасштабною війною. 

Теоретики чи ні - всі судять про людину по справам.

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Я у вашу гризню не полізу: для мене ядерні порохоботи, зелеботи й інші прихильники теперішнього режиму однаково недолугі лемінги, позбавлені критичного мислення. Тож йебаштеся одне з одним самі, жеріть одне одного, поки кацапи дожирають Україну. Ненавчені.

Ті ж, хто свого часу голосував за одного чи іншого, не обов'язково належать до цих груп інформаційно залежних і тих, кому легко щось навіяти. Вони вміють робити висновки й уже зробили свої. Помилки виправити, звісно, набагато складніше, і це не завжди в їхніх силах.

Мразота здохне! :p
Слава розумним українцям! :flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 6
Посилання на коментар

Україна завершила ремонт пошкодженої ділянки нафтопроводу "Дружба", що дозволяє відновити його функціонування. Питання енергетичної безпеки та постачання пального стало одним із ключових під час переговорів із партнерами.

Київ очікує подальших рішень від європейських союзників щодо фінансової та енергетичної підтримки. Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі. www.obozrevatel.com/ukr/politics-news/ukraina-zavershila-remont-naftoprovodu-druzhba-zelenskij-ozvuchiv-ochikuvannya-vid-evropejskih-partneriv.htm

російська федерація планує припинити транзит нафти з Казахстану до Німеччини через нафтопровід «Дружба» вже з початку травня. www.slovoidilo.ua/2026/04/21/novyna/svit/rosiya-zupynyaye-tranzyt-nafty-nimechchyny-cherez-druzhbu-reuters

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Canton сказав:

Да, вы виноваты так же как и балалайня...

Друг друга стоите...

И, по большому счету - заслужили, старались со всем усердием...

Тока опять повторюсь - причем тут я?

О, ти вже ділиш вину порівну між агресором і жертвою і ще й приховано оправдуєш агресію - "заслужили".  А "при чём (привіт Бауманці) тут я"?  Не знаю. Головне оправдання агресії - "защіта рускоязичних", яких там притісняли. Чоиу ти не виступив і не сказав, що не було ніякого "прітєснєнія", як і зараз в Харкові? 

• Дякую 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Чоиу ти не виступив і не сказав, що не було ніякого "прітєснєнія", як і зараз в Харкові? 

"Я никому ничего не должен"(С) Не пипчит меня этот вопрос от слова совсем...

И "тикайте собі у сраку" (С), фирштейн?

• Хаха 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

В мене в Сніжному двоюрідна сестра з чоловіком живе.

Я говорил про вменяемых, а не поху...тов, которым не важно, под кем лежать...

"Родина там, где жопа в тепле"? (С)

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, DmiVady сказав:

Я у вашу гризню не полізу: для мене ядерні порохоботи, зелеботи й інші прихильники теперішнього режиму однаково недолугі лемінги, позбавлені критичного мислення. Тож йебаштеся одне з одним самі, жеріть одне одного, поки кацапи дожирають Україну. Ненавчені.

Ті ж, хто свого часу голосував за одного чи іншого, не обов'язково належать до цих груп інформаційно залежних і тих, кому легко щось навіяти. Вони вміють робити висновки й уже зробили свої. Помилки виправити, звісно, набагато складніше, і це не завжди в їхніх силах.

Мразота здохне! :p

Ви мене плутаєте з зеботами. Я неодноразово вже казав - я прихильник національно-патріотичних сил (справжніх) за які я голосую ще з часів Чорновола. Але не імітаторів, типу Порошенка, тому речі треба називати своїми іменами. Є цікаве відео від Якименка, де він розказував про перших рухівців, які жили Україною 24 на 7. Він каже, що давно вже такого немає. Все якісь бізнес-проекти. Бізнесмени йдуть у владу, щоб тупо заробити більше грошей, бо так можна брати хабарі і розподіляти державні кошти.

А це для "розумних людей" - 

Симороз Олег Олександрович

@SymorozOfficial

«Любі друзі» - так називали команду Ющенка в період його президентства. Червоненко, Порошенко, Третьяков, Жванія, Балога, Мартиненко…, - ці особи були кістяком його команди, і в результаті вони отримали ключові посади в країні. Але дива не сталося, бо на той момент всі вони вже мали досвід у схемах з дерибану бюджетних коштів. В результаті влада, правоохоронці та судді мало чим відрізнялися від часів того ж Кучми.

"У 2019 році був уповноваженою особою від партії ВО “Свобода” у виборчому окрузі частині Оболонського та Святошинського районів Києва.

Того ж року Олег Симороз був офіційним спостерігачем кандидата на посаду Президента України - Руслана Кошулинського (від партії ВО “Свобода”).

Народився 3 червня 1997 року в Києві.

У 2022 році після початку повномасштабного вторгнення росії Симороз пішов на фронт. Того ж року отримав важке поранення на Донеччині."

Свободівці - більшість в "Небесній сотні" і воювали з 2014-ого на найтяжчих ділянках фронту. Оце я розумію - патріоти, в яких слова не розходяться зі справами.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Я говорил про вменяемых, а не поху...тов, которым не важно, под кем лежать...

"Родина там, где жопа в тепле"? (С)

Ну, це ж добре, що ви наскирдували грошей, вислужуючись в савєцькій армії, а в них грошей не вистачило тут щось купити. Двокімнатна квартира з ремонтом в Сніжному коштувала 5 тисяч. Вони пошукали-пошукали, та й вернулися додому. І це основна причина, чому багато мешканців Донбасу залишилися або вернулися вдома.

• Сумно 1
Посилання на коментар

Закон про цивільну зброю, деталі теракту в Києві та дії патрульних. Головне з розмови міністра внутрішніх справ Клименка з журналістами.

Цитата

Жінка-патрульна, яка потрапила на відео, коли тікала від стрільця і залишила під вогнем цивільних, служить з 2015 року. У департамент патрульної поліції вона пройшла за конкурсом у 2015 році.

Чоловік закінчив Академію патрульної поліції та прийшов служити на початку 2024-го.

Зі слів міністра виходить, що damn Poroshenko та Аваков тим поліціянтам-убігантам у штани не срали ... :unknown:
Бо одна отримала зброю і повноваження "від ефективних непоказушних грузинок":p, а другий - від самі знаєте кого :pardon:

*використано джерело з білого списку прозорих та відповідальних медіа. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Canton сказал:

вышиватные телепузики-теоретики

сказав  кацапощелепний кацапський воєнний злочинець , а макиївський рейдер лайк поставив

правильно назвати  =  правильно зрозуміти

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

11 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Вони пошукали-пошукали, та й вернулися додому. І це основна причина, чому багато мешканців Донбасу залишилися або вернулися вдома.

Вот поэтому их мнение о тех событиях имеет ценность чуть меньше, чем ноль целых, х..й десятых

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Закон про цивільну зброю, деталі теракту в Києві та дії патрульних. Головне з розмови міністра внутрішніх справ Клименка з журналістами.

Зі слів міністра виходить, що damn Poroshenko та Аваков тим поліціянтам-убігантам у штани не срали ... :unknown:
Бо одна отримала зброю і повноваження "від ефективних непоказушних грузинок":p, а другий - від самі знаєте кого :pardon:

*використано джерело з білого списку прозорих та відповідальних медіа. 

Хух, добре хоч вони непричетні. Є ще така цікава річ, як система, в якій там якісь "маленькі гвинтіки". Ви  ж самі казали про те, що потрібні постійні тренування в стрільбі і т.п. Грузинки ж були короткий період, далі був якраз Аваков (Порошенко був і при грузинках), чому нічого не робили? Якщо винуватий Зеленський зі своєю командою, то за період попередника винуватий цей самий попередник зі своює. Ну, аналогічно ж.

Дивна логіка у людей, які думають, що зміна людини в системі (хай і не маленького "гвинтіка") кардинально змінює цю систему. Якраз на прикладі цієї поліцейської видна "стабільність". Це ж не новонабраний "утікант", а дії ті ж самі. 

Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

Семь лет сегодня, как Владимир Александрович стал президентом.

Я спросила у ИИ, какие свои предвыборные обещания он сдержал. Вот, что мне ответил ИИ:

Виконані обіцянки:

- Зняття депутатської недоторканності

- Цифровізація (Держава у смартфоні)

- Закон про імпічмент

- Відкриття ринку землі

Но самый цимес обещаний, на котором Зеленский сделал себе 75% одобрения - это вовсе не Дія. 
Люди голосовали за прекращение войны, за повышение благосостояния, за борьбу с коррупцией. Именно это Зеленский обещал на стадионе, наматывая на лопасти народного одобрения своих  прекрасных обещаний оппонента. 
"Армія, мова, віра" продавались на рынке перспектив сильно хуже, чем "весна придет, сажать будем",  мир в глазах Путина и снижение тарифов. 

Только суть не в том, что пишут проклятые порохоботы "Путин напал, потому что украинцы выбрали Зеленского".
Суть в том, что в 19м украинцы проголосовали за КОНЦЕПЦИЮ.

Концепция борьбы, наращивания оборонки и сопротивления агрессору с треском проиграла концепции "договоримся по середине". 
Украинцы выбрали иллюзорную мечту помириться с тем, кто счёл возможным отобрать у нас кусок территории, договориться с тем, кто пришел воевать. 

А если жертва воевать не хочет, то "середина" автоматически проводится так, как надо агрессору, это ж вроде очевидно. Середину агрессор четко обозначил в проекте "Новороссия" и закрепил в своей Конституции новыми субъектами РФ в октябре 22го. 

Не Зеленский спровоцировал полномасштабку, а мы сами. Зеленский озвучил свои планы, украинцы сказали "о'кей!!! ".
Зеленский сказал "мы будем строить дороги, а не армию", украинцы сказали "Ура. На*** тот Донбасс!". 

И в общем-то полностью закономерно то, что началось в 22. Вы не хотите драться за Донбасс, ну значит расширим Донбасс примерно по Днепр, ещё и с заходом на правый берег. 

Так что как Путин так и Зеленский являются четким воплощением чаяний своего народа. 
В 19м мы дали Зеленскому мандат беспрецедентного народного доверия на лозунгах про тарифы, зарплаты учителям, мир во всем мире и борьбу с проклятыми барыгами. 
А то, что на 7м году украинцы получили растущие тарифы, не растущие зарплаты, полномасштабку и пополнение новыми лицами в рядах барыг, это как раз чудесная иллюстрация на тему того, как разводят лохов заведомо невыполнимыми обещаниями. 

Вы ж как-то предполагали себе самозарождение в бюджете зарплат учителям по 4к?
 Вы ж как-то рисовали себе середину, на которой внезапно наступит долгожданный мир?
Вы ж были уверены почему-то, что Путин передумает забирать запланированные ещё в 14м области, что он просто пошутил не смешно?

Ну вот теперь улыбаемся и машем. С годовщиной нас всех.(С)

Як завжди посіпаки рашапідорів повторюють волання з "болот":

"расія нє вінавата!"

• Дякую 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Ви мене плутаєте з зеботами.

Ні, я досить зрозуміло написав: "...й інші прихильники теперішнього режиму однаково недолугі лемінги, позбавлені критичного мислення."

Сподіваюсь, що так ясніше і ви нарешті відїєбетеся від мене, й перестанете коментувати мої пости. :p

Можна ж просто з ниряном на пару дизлайки ставити, і ще когось позвати на допомогу 😉
Бажаю вам успіхів у віртуальних битвах на вашій улюбленій сміттярці пліч-о-пліч з такими ж "патріотами чужим коштом".

Мразота здохне! 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

В Україні влада - це великий бізнес. Пам'ятаю рекетирів 90-х, які частенько засідали у нашому ресторані. Потім вони розширювали свою діяльність, щось вже рейдерили, були якісь договорняки з мером Кукобою про якийсь розподіл прибутків (це вже бачив наш клавішнік, який працював потім в іншому ресторані). А потім щось не поділили, мер викликав київський "Беркут". Положили цих братків мордою в бетон і хто не встиг втекти - посадили. МВС і СБУ зрозуміли, що зайві конкуренти їм не потрібні. ОБНОН - нерідко виявлявся органом не по боротьбі, а по кришуванню наркоторгівлі. Після Майданів є якісь потуги по зміні цієї системи - але система працює. Змінюються лише керманичі на потоках. Та й по "двушечці на москву" бачимо, що і старі в долі. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

5 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Мені таке більше подобається - 

Джинси хоч носите?

Прогрес йде невпинно, навіть в музиці...

А молодь йде за прогресом...завжди.

Тому хтось програє вибори (якщо голоси лічать не підрахyї, як було до 2019 року).

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...