Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 годин тому, karbo сказав:

Нахрена зациклюватися на вазі батареї, яку ти на шиї не носиш, упускаючи при цьому тисячу переваг у вигляді спрощення водіння та догляду за авто. 

Скільки важить повний бак пального і скільки важить батарея?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, рыбак сказал:

Если уж устанавливать  иерархию по  воинским критериям , то может кто определит эту пирамиду , кто на каком уровне и кто на самом верхнем ?

У мну дед ещё в семидесятые бухого прлковника(, нач одного из управлений в Пентагоне (какого он на Волге возил) с попоек на плечах в машину таскал. Так, что никакого уважения к этим πιдорам.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, sergio сказал:

Тут вони з*їжджають на узбіча, пропускаючи мене. Я проїжджаю, вони їдуть за мною. Метрів через 300 я спецом заїзавс в невеличкий ТЦ в сусідньому селі, вони теж повертають, але стають на іншому боці парковки. Сказав малому выйти з машини і зайти хвилини на 2 в ТЦ(якщо шо типа карточку поповняв). Вийшов сіли, поїхали. Менти лишились на парковці. 

Привчаю сина до нюансів життя в Україні. 

Это называется " открытое,  демонстративное наружное наблюдение за объектом "

Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

Бля. Їду додому вже за містом попереду мусара на новенькому Дастері одному з куплених в минулому році за 250 млн грн. Тут вони з*їжджають на узбіча, пропускаючи мене. Я проїжджаю, вони їдуть за мною. Метрів через 300 я спецом заїзавс в невеличкий ТЦ в сусідньому селі, вони теж повертають, але стають на іншому боці парковки. Сказав малому выйти з машини і зайти хвилини на 2 в ТЦ(якщо шо типа карточку поповняв). Вийшов сіли, поїхали. Менти лишились на парковці. 

Привчаю сина до нюансів життя в Україні. 

їздити на машині небезпечно - у ухилянта документи з собою, здоровий :lol:

Посилання на коментар

8 минут назад, sergio сказал:

У мну дед ещё в семидесятые бухого прлковника(, нач одного из управлений в Пентагоне (какого он на Волге возил) с попоек на плечах в машину таскал. Так, что никакого уважения к этим πιдорам.

пан ставить знак "рівно" між радянським полканом окупантом і захисниками України ? :pozor:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Идуть реформы☝️« уклонение от воинской службы считается уголовным преступлением (сначала штраф, затем уголовная ответственность), задерживать уклонистов будет полиция, затем подвоз в ТЦК и - либо в армию, либо в тюрьму»

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Скромный прораб сказав:

Идуть реформы☝️« уклонение от воинской службы считается уголовным преступлением (сначала штраф, затем уголовная ответственность), задерживать уклонистов будет полиция, затем подвоз в ТЦК и - либо в армию, либо в тюрьму»

все як у кацапів тепер? :lol:

Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

У мну дед ещё в семидесятые бухого прлковника(, нач одного из управлений в Пентагоне (какого он на Волге возил) с попоек на плечах в машину таскал. Так, что никакого уважения к этим .

Вопрос хотел выразить в совсем ином .

Не в иерархии по званию- тут все просто  , а по величине отдаче и участию в воинской защите от врага.

По каким параметрам будем определять кто выше всех : участие явное  в бд .или косвенное ;срок ;, величина; награды; ранения ; боевые выходы и тд и тп . 

Кто будет в приоритете  и у кого слово будет важнее?

Напр.: Один говорит -" Я воевал ( служил) 2 месяца, и я имею слово " . 

Другой грит :- " Твое слово - фуфел , я- пол года ".

Третий : -" Я три раза проехал мимо Бахмута и у меня 2 контузии, мое слово всех перевесит ".

Чье слово будет самое значимо?

Посилання на коментар

11 минут назад, рыбак сказал:

Это называется " открытое,  демонстративное наружное наблюдение за объектом "

Да нет. 

Я года два  назад с трассы к себе в село свернул там 3 км(3 мин хода) ну ими эти πιдорів передо мной воорчатся 40 км/ч, ну и я за ними село и сплошная все-таки. Выезжают из села, ваастают на обочину , я мимо проехал, уже метров сто, выезжают включают синюю мигалку и за мной, я по газам и они догнали аж под  домом, грят, что за мной ехали чого не остановился. А я мол, что их не видел. Короче доибались, что габариты задние не горели. Но главное, что не в поле стал, а уже под домом, соседи на ул це были. Короче мозги поипали, на угон пробили и уехали. 

Я ещё маневр отрыва провел, пока был у них в зоне видимрстм ехал спокойно, а как заехал за поворот под. 90° заросший деревьями  до отсечки на второй передаче закрутил. Но они относительно близко ехали. Но все одно они только секунд через 20 после меня свернули в мою улочку. Таки зацинковали. 

Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

все як у кацапів тепер? :lol:

Это же сколько членов организованных преступных группировок, в народе «людоловов», надо одеть в полицейскую форму, а автомобили(((

Посилання на коментар

7 минут назад, рыбак сказал:

Вопрос хотел выразить в совсем ином .

Не в иерархии по званию- тут все просто  , а по величине отдаче и участию в воинской защите от врага.

По каким параметрам будем определять кто выше всех : участие явное  в бд .или косвенное ;срок ;, величина; награды; ранения ; боевые выходы и тд и тп . 

Кто будет в приоритете  и у кого слово будет важнее?

Напр.: Один говорит -" Я воевал ( служил) 2 месяца, и я имею слово " . 

Другой грит :- " Твое слово - фуфел , я- пол года ".

Третий : -" Я три раза проехал мимо Бахмута и у меня 2 контузии, мое слово всех перевесит ".

Чье слово будет самое значимо?

Будет как при второй ВОВ, всех покалеченых вывезут на выселки. Возможно будут говорить, что мы вас туда не посылали(зачеркнуто) в бус ТЦКашный не паковали. 

Лично я буду военных избегать на всякий случай. Мало ли ПТСР вылезет в неподходящий момент. 

Посилання на коментар

25 минут назад, Бездомный сказал:

пан ставить знак "рівно" між радянським полканом окупантом і захисниками України ? :pozor:

З тими, що своїх солдатів, до крайнього ступеня дестрофії доводять?! А потімз їпалом яке в екран не  влазить питають, чи їх вже забезпечили всім необхідним.?! 😏 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Выезжают из села, ваастают на обочину , я мимо проехал, уже метров сто, выезжают включают синюю мигалку и за мной, я по газам и они догнали аж под  домом, грят, что за мной ехали чого не остановился. А я мол, что их не видел. Короче доибались, что габариты задние не горели. Но главное, что не в поле стал, а уже под домом, соседи на ул це были. Короче мозги поипали, на угон пробили и уехали. 

Я ещё маневр отрыва провел, пока был у них в зоне видимрстм ехал спокойно, а как заехал за поворот под. 90° заросший деревьями  до отсечки на второй передаче закрутил. Но они относительно близко ехали. Но все одно они только секунд через 20 после меня свернули в мою улочку. Таки зацинковали. 

Яке цікаве у вас життя )

Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Будет как при второй ВОВ, всех покалеченых вывезут на выселки. Возможно будут говорить, что мы вас туда не посылали(зачеркнуто) в бус ТЦКашный не паковали. 

Лично я буду военных избегать на всякий случай. Мало ли ПТСР вылезет в неподходящий момент. 

Как по гражданке определишь ?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

З тими, що своїх солдатів, до крайнього ступеня дестрофії доводять?! А потімз їпалом яке в екран не  влазить питають, чи їх вже забезпечили всім необхідним.?! 😏 

головне що пінгвіни нагодовані :flag1:

до речі, який бюджет годування пінгвінів на цей рік закладений? щось Притулі задонатити залишилось? :lol:

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Яке цікаве у вас життя )

ваша улюблена стратегія RUN :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, sergio сказал:

Будет как при 

Так у кого самое веское слово , по каким критериям будем определять? 

Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

до речі, який бюджет годування пінгвінів на цей рік закладений? щось Притулі задонатити залишилось? :lol:

Да сожрал он их всех тех несчастных  пингвинов, разве по нему не видно.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

www.ukrinform.ua/rubric-ato/4117349-madar-anonsuvav-posilenna-atak-na-npz-do-2000-kilometriv-useredini-rosii-bilse-ne-e-mirnim-tilom.html

image.thumb.png.40b411bdf0bfbc2b9706300eeaf92e9e.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

Нову лінію оборони будують від Київського водосховища до Сум, — начальник інженерних військ КСП ЗСУ

Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

Яке цікаве у вас життя )

Тим не менше, якби не мої навички їзди заднім ходом вже три тижня як міг чалитись або в учебці, або на курсах підвищення кваліфікації офіцерів запасу. 😏 Звідки πιдарам було знати, що я інколи з СТ виїжджаю, заднім ходом коло 100 м по щебню і в гору з 10 відсотковим нахилом. Орієнтуючись по дзеркалах а часом коли воні замерзші орієнтуюсь по положенню авто відносно колії і то на швидкості з 20 км/год

Пи. Си. В погонях є прихильником Раян Гослінг стайл. 😎 

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 минут назад, US7IGN сказал:

На минулий рік 10, 5 лямів  баксів був. Хитрі англійці спихнули нам той непотріб. 

Ботяри аргументують необхідність утримання тої станції Україною, що завдяки ній нам належить кусок Анктартиди з відповідними залежами корисних копалин, які ми колись зможемо видобувати. 🤦‍♂️ 

Посилання на коментар

22 минуты назад, рыбак сказал:

Как по гражданке определишь ?

Значит всех буду избегать. 

Но думаю будет и по гражданке видно. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...