ozor Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 12 годин тому, karbo сказав: Нахрена зациклюватися на вазі батареї, яку ти на шиї не носиш, упускаючи при цьому тисячу переваг у вигляді спрощення водіння та догляду за авто. Скільки важить повний бак пального і скільки важить батарея? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Если уж устанавливать иерархию по воинским критериям , то может кто определит эту пирамиду , кто на каком уровне и кто на самом верхнем ? У мну дед ещё в семидесятые бухого прлковника(, нач одного из управлений в Пентагоне (какого он на Волге возил) с попоек на плечах в машину таскал. Так, что никакого уважения к этим πιдорам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 минуты назад, sergio сказал: Тут вони з*їжджають на узбіча, пропускаючи мене. Я проїжджаю, вони їдуть за мною. Метрів через 300 я спецом заїзавс в невеличкий ТЦ в сусідньому селі, вони теж повертають, але стають на іншому боці парковки. Сказав малому выйти з машини і зайти хвилини на 2 в ТЦ(якщо шо типа карточку поповняв). Вийшов сіли, поїхали. Менти лишились на парковці. Привчаю сина до нюансів життя в Україні. Это называется " открытое, демонстративное наружное наблюдение за объектом " Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Бля. Їду додому вже за містом попереду мусара на новенькому Дастері одному з куплених в минулому році за 250 млн грн. Тут вони з*їжджають на узбіча, пропускаючи мене. Я проїжджаю, вони їдуть за мною. Метрів через 300 я спецом заїзавс в невеличкий ТЦ в сусідньому селі, вони теж повертають, але стають на іншому боці парковки. Сказав малому выйти з машини і зайти хвилини на 2 в ТЦ(якщо шо типа карточку поповняв). Вийшов сіли, поїхали. Менти лишились на парковці. Привчаю сина до нюансів життя в Україні. їздити на машині небезпечно - у ухилянта документи з собою, здоровий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 8 минут назад, sergio сказал: У мну дед ещё в семидесятые бухого прлковника(, нач одного из управлений в Пентагоне (какого он на Волге возил) с попоек на плечах в машину таскал. Так, что никакого уважения к этим πιдорам. пан ставить знак "рівно" між радянським полканом окупантом і захисниками України ? Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Идуть реформы☝️« уклонение от воинской службы считается уголовным преступлением (сначала штраф, затем уголовная ответственность), задерживать уклонистов будет полиция, затем подвоз в ТЦК и - либо в армию, либо в тюрьму» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: Идуть реформы☝️« уклонение от воинской службы считается уголовным преступлением (сначала штраф, затем уголовная ответственность), задерживать уклонистов будет полиция, затем подвоз в ТЦК и - либо в армию, либо в тюрьму» все як у кацапів тепер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, sergio сказал: У мну дед ещё в семидесятые бухого прлковника(, нач одного из управлений в Пентагоне (какого он на Волге возил) с попоек на плечах в машину таскал. Так, что никакого уважения к этим . Вопрос хотел выразить в совсем ином . Не в иерархии по званию- тут все просто , а по величине отдаче и участию в воинской защите от врага. По каким параметрам будем определять кто выше всех : участие явное в бд .или косвенное ;срок ;, величина; награды; ранения ; боевые выходы и тд и тп . Кто будет в приоритете и у кого слово будет важнее? Напр.: Один говорит -" Я воевал ( служил) 2 месяца, и я имею слово " . Другой грит :- " Твое слово - фуфел , я- пол года ". Третий : -" Я три раза проехал мимо Бахмута и у меня 2 контузии, мое слово всех перевесит ". Чье слово будет самое значимо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 11 минут назад, рыбак сказал: Это называется " открытое, демонстративное наружное наблюдение за объектом " Да нет. Я года два назад с трассы к себе в село свернул там 3 км(3 мин хода) ну ими эти πιдорів передо мной воорчатся 40 км/ч, ну и я за ними село и сплошная все-таки. Выезжают из села, ваастают на обочину , я мимо проехал, уже метров сто, выезжают включают синюю мигалку и за мной, я по газам и они догнали аж под домом, грят, что за мной ехали чого не остановился. А я мол, что их не видел. Короче доибались, что габариты задние не горели. Но главное, что не в поле стал, а уже под домом, соседи на ул це были. Короче мозги поипали, на угон пробили и уехали. Я ещё маневр отрыва провел, пока был у них в зоне видимрстм ехал спокойно, а как заехал за поворот под. 90° заросший деревьями до отсечки на второй передаче закрутил. Но они относительно близко ехали. Но все одно они только секунд через 20 после меня свернули в мою улочку. Таки зацинковали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 минут назад, US7IGN сказал: все як у кацапів тепер? Это же сколько членов организованных преступных группировок, в народе «людоловов», надо одеть в полицейскую форму, а автомобили((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 7 минут назад, рыбак сказал: Вопрос хотел выразить в совсем ином . Не в иерархии по званию- тут все просто , а по величине отдаче и участию в воинской защите от врага. По каким параметрам будем определять кто выше всех : участие явное в бд .или косвенное ;срок ;, величина; награды; ранения ; боевые выходы и тд и тп . Кто будет в приоритете и у кого слово будет важнее? Напр.: Один говорит -" Я воевал ( служил) 2 месяца, и я имею слово " . Другой грит :- " Твое слово - фуфел , я- пол года ". Третий : -" Я три раза проехал мимо Бахмута и у меня 2 контузии, мое слово всех перевесит ". Чье слово будет самое значимо? Будет как при второй ВОВ, всех покалеченых вывезут на выселки. Возможно будут говорить, что мы вас туда не посылали(зачеркнуто) в бус ТЦКашный не паковали. Лично я буду военных избегать на всякий случай. Мало ли ПТСР вылезет в неподходящий момент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 16 минут назад, US7IGN сказал: все як у кацапів тепер? Навіть краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 25 минут назад, Бездомный сказал: пан ставить знак "рівно" між радянським полканом окупантом і захисниками України ? З тими, що своїх солдатів, до крайнього ступеня дестрофії доводять?! А потімз їпалом яке в екран не влазить питають, чи їх вже забезпечили всім необхідним.?! 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Выезжают из села, ваастают на обочину , я мимо проехал, уже метров сто, выезжают включают синюю мигалку и за мной, я по газам и они догнали аж под домом, грят, что за мной ехали чого не остановился. А я мол, что их не видел. Короче доибались, что габариты задние не горели. Но главное, что не в поле стал, а уже под домом, соседи на ул це были. Короче мозги поипали, на угон пробили и уехали. Я ещё маневр отрыва провел, пока был у них в зоне видимрстм ехал спокойно, а как заехал за поворот под. 90° заросший деревьями до отсечки на второй передаче закрутил. Но они относительно близко ехали. Но все одно они только секунд через 20 после меня свернули в мою улочку. Таки зацинковали. Яке цікаве у вас життя ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, sergio сказал: Будет как при второй ВОВ, всех покалеченых вывезут на выселки. Возможно будут говорить, что мы вас туда не посылали(зачеркнуто) в бус ТЦКашный не паковали. Лично я буду военных избегать на всякий случай. Мало ли ПТСР вылезет в неподходящий момент. Как по гражданке определишь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: З тими, що своїх солдатів, до крайнього ступеня дестрофії доводять?! А потімз їпалом яке в екран не влазить питають, чи їх вже забезпечили всім необхідним.?! 😏 головне що пінгвіни нагодовані до речі, який бюджет годування пінгвінів на цей рік закладений? щось Притулі задонатити залишилось? 3 хвилини тому, vadimv сказав: Яке цікаве у вас життя ) ваша улюблена стратегія RUN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 минуты назад, sergio сказал: Будет как при Так у кого самое веское слово , по каким критериям будем определять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 7 минут назад, US7IGN сказал: головне що пінгвіни нагодовані до речі, який бюджет годування пінгвінів на цей рік закладений? щось Притулі задонатити залишилось? ваша улюблена стратегія RUN Да сожрал он их всех тех несчастных пингвинов, разве по нему не видно. Змінено 8 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому www.ukrinform.ua/rubric-ato/4117349-madar-anonsuvav-posilenna-atak-na-npz-do-2000-kilometriv-useredini-rosii-bilse-ne-e-mirnim-tilom.html 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid03YeSBPKzwuuKXVqdDTEfVyWdKYiHmqbbWmNuGEXn6YgdyEgZFt3yhupbMvGS3Hg3l Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Нову лінію оборони будують від Київського водосховища до Сум, — начальник інженерних військ КСП ЗСУ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 минут назад, vadimv сказал: Яке цікаве у вас життя ) Тим не менше, якби не мої навички їзди заднім ходом вже три тижня як міг чалитись або в учебці, або на курсах підвищення кваліфікації офіцерів запасу. 😏 Звідки πιдарам було знати, що я інколи з СТ виїжджаю, заднім ходом коло 100 м по щебню і в гору з 10 відсотковим нахилом. Орієнтуючись по дзеркалах а часом коли воні замерзші орієнтуюсь по положенню авто відносно колії і то на швидкості з 20 км/год Пи. Си. В погонях є прихильником Раян Гослінг стайл. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 15 минут назад, US7IGN сказал: головне що пінгвіни нагодовані до речі, який бюджет годування пінгвінів на цей рік закладений? щось Притулі задонатити залишилось? ваша улюблена стратегія RUN На минулий рік 10, 5 лямів баксів був. Хитрі англійці спихнули нам той непотріб. Ботяри аргументують необхідність утримання тої станції Україною, що завдяки ній нам належить кусок Анктартиди з відповідними залежами корисних копалин, які ми колись зможемо видобувати. 🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 22 минуты назад, рыбак сказал: Как по гражданке определишь ? Значит всех буду избегать. Но думаю будет и по гражданке видно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз