Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 минут назад, Canton сказал: "Пощупали за вымечко" (С) От нас этой ночью в сторону Москвы полетело не более 350 бпла. И то, ну типа чтоб поотвлекать и подержать в тонусе ПВО, и заодно посмотреть где что на тоненькое и куда и как лететь условно...завтра помацали за "яблучко" Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) У дурачков седня веселье и очередная пэрэмога. Завтра из их соседей будет кто- то рыдать , но главное для этих идиотов , что не они, но это пока . "Весело веселье – тяжело похмелье…" Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, рыбак сказал: У дурачков седня веселье и очередная пэрэмога. Завтра из их соседей будет кто- то рыдать , но главное для этих идиотов , что не они, но это пока . "Весело веселье – тяжело похмелье…" що пропонуєте ? встати на коліна і благати : їбіть , тільки не бийте ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, рыбак сказал: У дурачков седня веселье и очередная пэрэмога. Завтра из их соседей будет кто- то рыдать , но главное для этих идиотов , что не они, но это пока . "Весело веселье – тяжело похмелье…" я правильно понимаю, если бы по москве не летело бы то соседи завтра бы не рыдали? москва бы не бомбила? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, Бармалей сказал: я правильно понимаю, если бы по москве не летело бы то соседи завтра бы не рыдали? москва бы не бомбила? ета другоє - комусь кацапи у вуха ссуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Давно отмечаю характерную особенность, как только пропаганда начинает ретрансляцию , то тут же активизируется косноязычий трупоед, "Непрочитанные ответы Вы предпочли игнорировать контент от Бездомный. Опции ". Даже не читая, что строчит днепропетровский трупоед , можно с уверенностью знать контекст остатков его извилин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24 минуты назад, рыбак сказал: Давно отмечаю характерную особенность, как только пропаганда начинает ретрансляцию , то тут же активизируется косноязычий трупоед, днепропетровский трупоед а вавілон з карфагеном , рим з константинополем - теж я зруйнував ? Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Для кремледрочерів та совкодрочерів у яких "расія нє вінавата": До 24 лютого 2022 року жодна українська ракета не летіла через український кордон в сторону росії. З 24.02.2022 по 28.12.2023 росія запустила по Україні 7400 ракет різних типів. www.rbc.ua/rus/news/stratkomi-porahuvali-skilki-raket-vipustila-1703751389.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) дочекався камент улюбленого авіаексперта антисеміта - каже , треба було на 9 травня це робити Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, sergio сказав: Зара на планшеті гляну. Ось вам збиття явно зі стрелковки. Не знаю, чи побачите ви момент ураження на планшеті, мені видно. ============ Що будемо робити зі зрадою? Які думки експертів щодо наслідків від кацапів? Бо те, що вони превентивно прилітають щодня-щоночі "это другое". Куди й чим прилетить "образцово-наказательная ответка"? "Кокошник" у бойовому спорядженні по кооперативу "Династія"? Ще варіанти? Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому Для "кантонів" (та інших раша.......): Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) Вчора байкери, сьогодні уяйкери , а ще кажуть в таких умовах вибори не можна проводити : https://www.facebook.com/reel/2844894632536762 Yura Chepak: «Справа навіть не тому,що цей чувак який так феєрично стогне на сцені, повинен сидіти зараз в окопі,бо сам свідомо призвався до ЗСУ. І навіть не в тому,хто дозволив таке скупчення народу в Києві,ви являєте що туди прилетить балістика,що там буде? Просто представте , що просто оголосили тривоги і почав десь там тріщати дрон,як ця юрба почне давити один одного в пошуках укриття. Але то так природний відбір ніхто не відміняв. Справа в тому ,що ще позавчора був траур,була справжня м'ясорубка в Києві, людей по шматкам витягали з завалів і ми можемо тільки уявити різницю між офіційною і не офіційною статистикою жертв. Але на другий день люди спокійно ідуть на концерт,їм весело, так класно. Я не звинувачую ,ні і якому випадку,я просто хочу звернути вашу увагу на страшну річ,до того що ми звикли до цього кривого трешу навкруги. Покалічені долі людей стали нормою. Ми нібито все життя жили так, в війні. Вже ніхто і не уявляє ,як це жити в мирі,коли ти сам вирішуєш,як тобі жити. Ще вчора ті самі люди які стогнали в мережі від новини про народжену дитину ,якій від вибуху відірвало кінцівку і вже на другий день спокійно ідуть на концерт в самі згодні стати мішенню. Як там та дитина,вже нікому не цікаво. Якось,нам ніколи,в нас концерт. Я давно вже пишу, головна проблема це деградація суспільства. Тут можна творити любу дичину,я б думаю що спалення на згарищах дітей не викликало б в цьому суспільстві якихось емоцій. Ну спалили і спалили,з ким не буває. Я не знаю де ця межа, коли перестали бути людьми мораллю,де честь і гідність це не пустий звук,де репутація це дійсно важливо. Ну вдуматись,що людина який є називає себе патріотом,який так весело співав в броніку " червона калина", просто вирішив ,а ну його на***,не хочу, бо зрозумів що воювати це не красиві роліки,а багно і кров,і вирішив просто з'єбатися. Краще давати концерти. Просто відвертий цинізм і лицемірство і люди це бачать, знають і не бачать нічого страшного йти до цього аморального мутанта на концерти, платити за це чималі кошти , слухати , танцювати, підспівувати. Де ваша гідність , блядь? Гідність просто деградувала, вони просто придумали собі іншу мораль,де аморальність це норма. Тому коли в мене питають, який вихід,я пишу і кажу його немає,ми деградуємо до стадного стану і питання нашого вимирання це лише питання часу. Нажаль.» …Підписуюсь під кожним словом автора, бо все це страшна правда існування України.. Суспільство вже настільки адаптувалось до крові, брехні, лицемірства і смерті навкруги, що для нього це просто фон…. Сьогодні витягують дітей по шматках з-під завалів, а завтра ті самі люди йдуть жерти шоу, танцювати і слухати чергового морального мутанта..Хлібі та видовищ! І найстрашніше — вони навіть не розуміють, що з ними вже щось не так…" Змінено 54 хвилини тому користувачем hause 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 5 минут назад, DmiVady сказал: Ось вам збиття явно зі стрелковки. Не знаю, чи побачите ви момент ураження на планшеті, мені видно. ============ Що будемо робити зі зрадою? Які думки експертів щодо наслідків від кацапів? Бо те, що вони превентивно прилітають щодня-щоночі "это другое". Куди й чим прилетить "образцово-наказательная ответка"? "Кокошник" у бойовому спорядженні по кооперативу "Династія"? Ще варіанти? Не заважайте, я зараз займаюсь видобутком кольормету. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) 13 минут назад, 7351 сказал: Для совкодрочерів у яких Ты вкурсе , что пользователь с аккаунта которого ты строчишь пропаганду и есть тот самый совкодрочер ?- " Всех мужиков с праздником! 23 февраля, 2013 17 810 ответов 7351 Опубликовано 10 мая, 2013 cimon сказа Я вообще то патриот СССР, родился в нем и вырос. .. Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению. Я всю жизнь в Украине живу, кроме службы в армии - аж в Красноярске-26 служил, 4000 " Змінено 52 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Тільки що, рыбак сказав: Ты вкурсе , что пользователь с аккаунта которого ты строчишь пропаганду и есть тот самый совкодрочер ?- " Всех мужиков с праздником! 23 февраля, 2013 17 810 ответов 7351 Опубликовано 10 мая, 2013 cimon сказа Я вообще то патриот СССР, родился в нем и вырос. .. Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению. Я всю жизнь в Украине живу, кроме службы в армии - аж в Красноярске-26 служил, 4000 " Якщо ти не рашистьске дешеве брехло на службі у російських вбивць українських дітей -- давай посилання на вкид своєї брехні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому (змінено) 7 минут назад, 7351 сказал: Якщо ти Ты какой по счету номерной пропагандон , который сменился под 7351 ником? Ты опять " забыло " ? :)))))) Там же дата стоит. И это уже обговаривали тут. :))) .пс. -Это напоминание было для розовых пони ,которые до сих пор считают тебя за живого. Змінено 39 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 8 хвилин тому, рыбак сказав: Ты какой по счету номерной пропагандон , который сменился под 7351 ником? Ты опять забыло ? :)))))) Там же дата стоит. И это уже обговаривали тут. :))) Ти не в перший раз обісрався зі своєю брехнею. Обтікай гідно, якщо тобі зрозуміло про що це. Змінено 35 хвилин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 5 минут назад, 7351 сказал: Ти не Посты от номерного почти все как под копирку , с одинаковыми фразами и одинаковым контентом , меняется лишь публикация пропаганды. Дешевая и примитивная программа . " Зелена гидота" и тут все деньги разворовала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому Реально пердаки рве у рашапідорів від атаки ЗСУ на москву... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому Це вже четвертий російський корабель, уражений у Каспійському морі протягом травня 2026 року. До цього, у ніч на 7 травня Сили оборони України дронами уразили малий ракетний корабель проєкту 22800 «Каракурт», а в ніч на 15 травня уразили малий ракетний корабель та мінний тральщик. Всі ураження відбулися неподалік від пункту базування російського флоту «Каспийськ». militarnyi.com/uk/news/sbs-urazyly-rosijskyj-storozhovyj-korabel/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 41 хвилину тому, 7351 сказав: Для "кантонів" (та інших раша.......): Зверніть увагу, побєдобєсіє їм все ще не пройшло. І все ще не прийшло розуміння чому їм прилітає... Треба щоб летіло значно більше... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 16 хвилин тому, рыбак сказав: с одинаковыми фразами и одинаковым контентом Від цих фраз кремлеботи серуться. Вивчай: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз