Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

15 минут назад, Canton сказал:

"Пощупали за вымечко" (С)

От нас этой ночью в сторону Москвы полетело не более 350 бпла. И то, ну типа чтоб поотвлекать и подержать в тонусе ПВО, и заодно посмотреть где что на тоненькое и куда и как лететь условно...завтра

помацали за "яблучко" 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

У дурачков седня веселье и очередная пэрэмога. Завтра из их соседей будет кто- то рыдать , но главное для этих идиотов , что  не они, но это пока .

"Весело веселье – тяжело похмелье…"

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 минут назад, рыбак сказал:

У дурачков седня веселье и очередная пэрэмога. Завтра из их соседей будет кто- то рыдать , но главное для этих идиотов , что  не они, но это пока .

що пропонуєте ? 

встати на коліна і благати : їбіть , тільки не бийте ? 

Посилання на коментар

6 минут назад, рыбак сказал:

я правильно понимаю, если бы по москве не летело бы то соседи завтра бы не рыдали? москва бы не бомбила?

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Бармалей сказал:

я правильно понимаю, если бы по москве не летело бы то соседи завтра бы не рыдали? москва бы не бомбила?

ета другоє -  комусь кацапи  у  вуха ссуть 

Посилання на коментар

Давно отмечаю характерную особенность, как только пропаганда начинает ретрансляцию , то тут же активизируется косноязычий  трупоед,  

"Непрочитанные ответы

Вы предпочли игнорировать контент от Бездомный. Опции ".

Даже не читая,  что строчит днепропетровский трупоед , можно с уверенностью  знать контекст остатков его извилин.

Посилання на коментар

24 минуты назад, рыбак сказал:

Давно отмечаю характерную особенность, как только пропаганда начинает ретрансляцию , то тут же активизируется косноязычий  трупоед днепропетровский трупоед

:lol::lol:

а  вавілон з карфагеном , рим з константинополем  - теж я   зруйнував ? :crazy::crazy:

Посилання на коментар

Для кремледрочерів та совкодрочерів у яких "расія нє вінавата":

До 24 лютого 2022 року жодна українська ракета не летіла через український кордон в сторону росії.

З 24.02.2022 по 28.12.2023 росія запустила по Україні 7400 ракет різних типів.

www.rbc.ua/rus/news/stratkomi-porahuvali-skilki-raket-vipustila-1703751389.html

image.png.2b9ee894d772dcf4dfb9187c50628dfb.png

image.png.e28a0d420cd3ff522389e1f874461a5f.png

• Дякую 1
Посилання на коментар

дочекався камент  улюбленого  авіаексперта антисеміта - каже , треба було на 9 травня це робити

Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

Зара на планшеті гляну. 

Ось вам збиття явно зі стрелковки.

Не знаю, чи побачите ви момент ураження на планшеті, мені видно.
============

Що будемо робити зі зрадою?

Які думки експертів щодо наслідків від кацапів?
Бо те, що вони превентивно прилітають щодня-щоночі "это другое".
Куди й чим прилетить "образцово-наказательная ответка"?

"Кокошник" у бойовому спорядженні по кооперативу "Династія"?

Ще варіанти? :o

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Вчора байкери, сьогодні уяйкери , а ще кажуть в таких умовах вибори не можна проводити  :

https://www.facebook.com/reel/2844894632536762

Yura Chepak:

«Справа навіть не тому,що цей чувак який так феєрично стогне на сцені, повинен сидіти зараз в окопі,бо сам свідомо призвався до ЗСУ. І навіть не в тому,хто дозволив таке скупчення народу в Києві,ви являєте що туди прилетить балістика,що там буде? Просто представте , що просто оголосили тривоги і почав десь там тріщати дрон,як ця юрба почне давити один одного в пошуках укриття. Але то так природний відбір ніхто не відміняв.

Справа в тому ,що ще позавчора був траур,була справжня м'ясорубка в Києві, людей по шматкам витягали з завалів і ми можемо тільки уявити різницю між офіційною і не офіційною статистикою жертв. Але на другий день люди спокійно ідуть на концерт,їм весело, так класно. Я не звинувачую ,ні і якому випадку,я просто хочу звернути вашу увагу на страшну річ,до того що ми звикли до цього кривого трешу навкруги. Покалічені долі людей стали нормою. Ми нібито все життя жили так, в війні. Вже ніхто і не уявляє ,як це жити в мирі,коли ти сам вирішуєш,як тобі жити. Ще вчора ті самі люди які стогнали в мережі від новини про народжену дитину ,якій від вибуху відірвало кінцівку і вже на другий день спокійно ідуть на концерт в самі згодні стати мішенню. Як там та дитина,вже нікому не цікаво. Якось,нам ніколи,в нас концерт.

Я давно вже пишу, головна проблема це деградація суспільства. Тут можна творити любу дичину,я б думаю що спалення на згарищах дітей не викликало б в цьому суспільстві якихось емоцій. Ну спалили і спалили,з ким не буває. Я не знаю де ця межа, коли перестали бути людьми мораллю,де честь і гідність це не пустий звук,де репутація це дійсно важливо. Ну вдуматись,що людина який є називає себе патріотом,який так весело співав в броніку " червона калина", просто вирішив ,а ну його на***,не хочу, бо зрозумів що воювати це не красиві роліки,а багно і кров,і вирішив просто з'єбатися. Краще давати концерти. Просто відвертий цинізм і лицемірство і люди це бачать, знають і не бачать нічого страшного йти до цього аморального мутанта на концерти, платити за це чималі кошти , слухати , танцювати, підспівувати. Де ваша гідність , блядь? Гідність просто деградувала, вони просто придумали собі іншу мораль,де аморальність це норма.

Тому коли в мене питають, який вихід,я пишу і кажу його немає,ми деградуємо до стадного стану і питання нашого вимирання це лише питання часу. Нажаль.»

…Підписуюсь під кожним словом автора, бо все це страшна правда існування України..

Суспільство вже настільки адаптувалось до крові, брехні, лицемірства і смерті навкруги, що для нього це просто фон…. Сьогодні витягують дітей по шматках з-під завалів, а завтра ті самі люди йдуть жерти шоу, танцювати і слухати чергового морального мутанта..Хлібі та видовищ!

І найстрашніше — вони навіть не розуміють, що з ними вже щось не так…"

Змінено користувачем hause
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

5 минут назад, DmiVady сказал:

Ось вам збиття явно зі стрелковки.

Не знаю, чи побачите ви момент ураження на планшеті, мені видно.
============

Що будемо робити зі зрадою?

Які думки експертів щодо наслідків від кацапів?
Бо те, що вони превентивно прилітають щодня-щоночі "это другое".
Куди й чим прилетить "образцово-наказательная ответка"?

"Кокошник" у бойовому спорядженні по кооперативу "Династія"?

Ще варіанти? :o

Не заважайте, я зараз займаюсь видобутком кольормету. 

IMG_20260517_144809.jpg

• Хаха 2
Посилання на коментар

13 минут назад, 7351 сказал:

Для  совкодрочерів у яких 

Ты вкурсе , что пользователь с аккаунта которого ты строчишь пропаганду и есть тот самый  совкодрочер ?-

" Всех мужиков с праздником!

23 февраля, 2013
 17 810 ответов

7351

Опубликовано 10 мая, 2013

cimon сказа
Я вообще то патриот СССР, родился в нем и вырос. ..

Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению.
Я всю жизнь в Украине живу, кроме службы в армии - аж в Красноярске-26 служил, 4000 "

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Ты вкурсе , что пользователь с аккаунта которого ты строчишь пропаганду и есть тот самый  совкодрочер ?-

" Всех мужиков с праздником!

23 февраля, 2013
 17 810 ответов

7351

Опубликовано 10 мая, 2013

cimon сказа
Я вообще то патриот СССР, родился в нем и вырос. ..
Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению.
Я всю жизнь в Украине живу, кроме службы в армии - аж в Красноярске-26 служил, 4000 "

Якщо ти не рашистьске дешеве брехло на службі у російських вбивць українських дітей -- давай посилання на вкид своєї брехні.

Посилання на коментар

7 минут назад, 7351 сказал:

Якщо ти 

Ты какой по счету номерной пропагандон , который сменился под 7351 ником? 

Ты опять " забыло " ? :))))))

Там же дата стоит. И это уже обговаривали тут.

:)))

.пс. -Это напоминание было для  розовых пони ,которые  до сих пор считают тебя за живого.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, рыбак сказав:

Ты какой по счету номерной пропагандон , который сменился под 7351 ником? 

Ты опять забыло ? :))))))

Там же дата стоит. И это уже обговаривали тут.

:)))

Ти не в перший раз обісрався зі своєю брехнею.

Обтікай гідно,

якщо тобі зрозуміло про що це.

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

5 минут назад, 7351 сказал:

Ти не 

Посты от номерного почти все как под копирку , с одинаковыми фразами и одинаковым контентом , меняется лишь публикация пропаганды.

Дешевая и примитивная программа .

" Зелена гидота" и тут все деньги разворовала.

Посилання на коментар

Це вже четвертий російський корабель, уражений у Каспійському морі протягом травня 2026 року. До цього, у ніч на 7 травня Сили оборони України дронами уразили малий ракетний корабель проєкту 22800 «Каракурт», а в ніч на 15 травня уразили малий ракетний корабель та мінний тральщик. Всі ураження відбулися неподалік від пункту базування російського флоту «Каспийськ».

militarnyi.com/uk/news/sbs-urazyly-rosijskyj-storozhovyj-korabel/

Посилання на коментар

41 хвилину тому, 7351 сказав:

Для "кантонів" (та інших раша.......):

Зверніть увагу, побєдобєсіє їм все ще не пройшло. І все ще не прийшло розуміння чому їм прилітає... :( 

Треба щоб летіло значно більше... 

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, рыбак сказав:

с одинаковыми фразами и одинаковым контентом

Від цих фраз кремлеботи серуться.

Вивчай:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...