Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

а вам чого не спиться? :lol:

Тут сонце починає шарашити о шостій, після сьомої спати вже фізично неможливо, о восьмій нарід вже масово валить на пляж )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, US7IGN сказал:

я розумію у мене балістику збивають, а вам чого не спиться? :lol:

Так назбивали, що в прямо в салон Zeekr  попало. 

• Сумно 1
Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

2022 рік показав як "надзвичайно кваліфіковані люди" з вищою освітою за кордоном пішли працювати руками.

а як щодо тих хто в нас і тут працює руками, не знає англійської, і показує ту саму продуктивність?  Плиточники, мулярі, і т д? мої сусіди - і тут, і в Україні були - один фарбує(не дуже шарить)  за 25 в час, інший мурує (гарний спец) за 30 за кеш.  обидва не знають англ, тому працюють на поляків. на себе чи з американцями все веселіше.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

А что ему мешало платить 3 минималки? 

здоровий глузд. підприємці вони взагалі зазвичай практичні люди і рахувати вміють навіть без кулькулятора

вам теж сонце в око світить? :lol:

Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

Тут сонце починає шарашити о шостій, після сьомої спати вже фізично неможливо, о восьмій нарід вже масово валить на пляж )

Дивно, в Албанії ми теж на пляж приїжджали перед дев"ятою, і, коли, починалась о першій справжня спека, а ми збирались додому, на пляж  тільки починали приїжджати албанці. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Так назбивали, що в прямо в салон Zeekr  попало. 

я не сплю в салоні зікру. мені і в звичайному ліжку непогано спиться :flag1:

2 хвилини тому, karlito сказав:

а як щодо тих хто в нас і тут працює руками, не знає англійської, і показує ту саму продуктивність?  Плиточники, мулярі, і т д? мої сусіди - і тут, і в Україні були - один фарбує(не дуже шарить)  за 25 в час, інший мурує (гарний спец) за 30 за кеш.  обидва не знають англ, тому працюють на поляків. на себе чи з американцями все веселіше.

так в Україні плиточник більше заробляє. принаймні на власну квартиру

Посилання на коментар

4 минуты назад, karlito сказал:

Дивлюсь декілька каналів поки плиточникам в штатах, Баксів 600 за добу в середньому робиться без більших напрягів. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Дивно, в Албанії ми теж на пляж приїжджали перед дев"ятою, і, коли, починалась о першій справжня спека, а ми збирались додому, на пляж  тільки починали приїжджати албанці. 

Тут місцеві (як і на Гоа) приїжджають на пляж перед заходом сонця. Якраз не жарко, вітер стихає і море тепле і спокійне.

На днях бачив Lamborghini Urus )

• Лайк 2
Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

Дивлюсь декілька каналів поки плиточникам в штатах, Баксів 600 за добу в середньому робиться без більших напрягів.

я не спорю, (хоча на дядю навряд), я не маю знайомих. кажу ж - один різноробочий-маляр, інший муляр, роблять на дядь - поляків

7 минут назад, US7IGN сказал:

здоровий глузд. підприємці вони взагалі зазвичай практичні люди і рахувати вміють навіть без кулькулятора

може ще щось. чув байку від людини дотичної до відкриття Церзаніту в Новоград-Волинському. що, коли в адміністрації, дяді з портфелями дивились на бізнес-план, і побачили ФОП - сказали, не вздумайте, платіть чуть більше середньої по регіону, бо до вас всі вояки повтікають. інакше працювати не дамо. 

мені слабо вірилось тоді, зараз думаю - що може й правда.

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

вам теж сонце в око світить? :lol:

3 роки відробив в тестя в малому підприємстві(середина нульових) ,робили шлакоблоки і перевезення самоскидами і шаландою. Так тоді ті срані сто баксів ЗП в місяць водіям було проблематично виплатити. Часом,, щоб ПДВ заплатити доводилось свої гроші в касу вносити. Короче, якщо в тебе яйця по 17 грн /шт ніхто не купляє то до сраки такій бізнес. Тільки докладати будеш. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, US7IGN сказал:

я не сплю в салоні зікру. мені і в звичайному ліжку непогано спиться :flag1:

так в Україні плиточник більше заробляє. принаймні на власну квартиру

Та да. Волоско не дасть збрехати. 

Посилання на коментар

16 минут назад, karlito сказал:

я не спорю, (хоча на дядю навряд), я не маю знайомих. кажу ж - один різноробочий-маляр, інший муляр, роблять на дядь - поляків

може ще щось. чув байку від людини дотичної до відкриття Церзаніту в Новоград-Волинському. що, коли в адміністрації, дяді з портфелями дивились на бізнес-план, і побачили ФОП - сказали, не вздумайте, платіть чуть більше середньої по регіону, бо до вас всі вояки повтікають. інакше працювати не дамо. 

мені слабо вірилось тоді, зараз думаю - що може й правда.

Звісно, що на себе. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

5 годин тому, sergio сказав:

А ШІ не сказав де на того електричного Кенго взяти гроші?Не говорячи про те, що в нього холодильник двохметровий не влізе. Якщо тут передостанній χερ без солі дрїдаєш?! 

читання Фінансисту не допомогло?  

• Хаха 4
Посилання на коментар

32 хвилини тому, vadimv сказав:

Тут місцеві (як і на Гоа) приїжджають на пляж перед заходом сонця. Якраз не жарко, вітер стихає і море тепле і спокійне.

в Україні таке авто або аналог частіше побачиш. 

в Україні з'явилися нові суперкари 2026 модельного року — це ефектний суперкросовер Ferrari Purosangue (вартість близько \(\$500 000\)). Одразу кілька таких авто вже були помічені на українських номерах у Києві та Одесі. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

22 хвилини тому, vadimv сказав:

я вчора теж бачив. і rr spectre новий. що всі ці лохи роблять в Україні? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, US7IGN сказал:

якщо не влаштовує низька зарплата - не працюй на жлоба. роби свій бізнес і ще й іншим плати більше ніж тобі буде залишатися

Лично я в основном и работаю на себя. Речь о другом. Большинство людей так или иначе в найме. И если не считать последние 4 года, то ориентир был минималка. А две, три то не суть. Если она есть, значит есть люди которым она плотиться. Или официально минимум а доплата налом.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ks6 сказав:

Лично я в основном и работаю на себя. Речь о другом. Большинство людей так или иначе в найме. И если не считать последние 4 года, то ориентир был минималка. А две, три то не суть. Если она есть, значит есть люди которым она плотиться. Или официально минимум а доплата налом.

ну вище вже відповідали що платять рівно стільки скільки люди себе цінують

Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

3 роки відробив в тестя в малому підприємстві(середина нульових) ,робили шлакоблоки і перевезення самоскидами і шаландою. Так тоді ті срані сто баксів ЗП в місяць водіям було проблематично виплатити. Часом,, щоб ПДВ заплатити доводилось свої гроші в касу вносити. Короче, якщо в тебе яйця по 17 грн /шт ніхто не купляє то до сраки такій бізнес. Тільки докладати будеш. 

"Кінчайте, батьку, торгувать, бо вже здачу давати нічим" (с)

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Коли те саме можна робити тут )

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Це тіки до того моменту, поки кордон відкритий. Потім вже можна не платити й того.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

ще і дорогі автівки завозять під обстріли. тримають в бункері під час обстрілів?   

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

мотивація військовослужбовця не може ґрунтуватися лише на страху перед відповідальністю. Якщо людина стикається з приниженням, ігноруванням її прав або неможливістю вирішити законне питання в межах служби, це не посилює дисципліну, а навпаки — руйнує довіру до системи. unba.org.ua/news/11790-ne-lishe-pokarannya-u-naau-obgovorili-problemu-szch.html

Посилання на коментар

7 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

читання Фінансисту не допомогло?  

Мен i до 19 року i так непогано жилось без Рено Кенгу.Бiльше нiж читанная Фiнансиста ,допомогае тiльки читaння Куосакi.

А таки допомогло,бо зараз лежу собi на диванi,a не мушуу крастись на роботу, боячись,щоб по дорозi тцкуни не забусярили,або ,щоб начальство бронь не зняло.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Це тіки до того моменту, поки кордон відкритий. Потім вже можна не платити й того.

можна простий експеримент провести - припинити працювати хоча б три дні поспіль. тільки всі одразу.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Мен i до 19 року i так непогано жилось без Рено Кенгу.Бiльше нiж читанная Фiнансиста ,допомогае тiльки читaння Куосакi.

А таки допомогло,бо зараз лежу собi на диванi,a не мушуу крастись на роботу, боячись,щоб по дорозi тцкуни не забусярили,або ,щоб начальство бронь не зняло.

тебе не зрозуміеш. то ти жаліешся що не вистачае грошей на автівку. а зараз вже кажеш що все добре. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

Понятно. Самооценка норвежцев и швейцарцев выше крыши. А жители Зимбабве и Бангладеш несчастные терпилы. Оказывается все просто.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...