Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Трамп ругается со всеми старыми друзьями Америки. Тут держался дольше всего Президент США Дональд Трамп во время телефонного разговора назвал премьер-министра Израиля Биньямина Нетаньяху "сумасшедшим" и обвинил в неблагодарности. Об этом сообщает Axios Трамп был взбешен из-за того, что Израиль продолжал эскалацию в Ливане - и это, по его словам, грозило сорвать переговоры с Ираном. Во время разговора он заявил израильскому премьеру, что бомбардировка Бейрута лишь еще больше изолирует Израиль на международной арене "Ты, черт возьми, сошел с ума. Ты бы был в тюрьме, если бы не я. Я спасаю тебя. Все тебя сейчас ненавидят. Все ненавидят Израиль из-за этого", - приводит слова Трампа один из американских чиновников. Другой источник уточнил, что в определенный момент Трамп прямо крикнул: "Что ты, черт возьми, делаешь?" 😁268🤔117🤡61👍 Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vbb сказав: Ми можемо багато про це говорити. згоден. і є дуже багато але. мова то таке. якщо немає цінності то ідеальна мова не допоможе, якщо є - то перекладача дадуть/візьмуть. мені вивчення мови дало якраз не переклад, а розуміння культури та уявлень. сантехніку та ж мова потрібна тільки для отримання сертифікату, а коли спільні справи треба вести то софт скіли важливіші за хард. і з точки технологічності теж цікаво - ті всі навороти не всім потрібні. мене якось вразив сайт цієї скромної компанії написаний ще на бейсику мабуть www.berkshirehathaway.com/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, US7IGN сказал: який у нього баланс на сьогодні? активи-пасиви (зобов'язання). порівняйте зі своїми Залежить яка методологія. В них будинок то пасив який тягне купу податків, страхівок, НОА. В мене актив, бо дає оренду. В нього баланс може і херовий (на даний момен)''але росте по експоненті. А в мене пряма в додатній площині графіку, але з тенденцією до падіння,(нерухомість старіє, шини зношуються, зуби кришаться) В останній серії його дружина попала в ДТП на Вольво(не з їх вини), машина скоріш за все тотал і на Україну піде. Він вже думає,, як нову купити, причому за кеш. А не дай боже, як на Хонді попадаю в ДТП тотал. Дадуть 500 баксів іяс нафіг с пляжа. Мене вже на Ланосі КАМАЗ вдарив. Бачив, як вони нараховують. На бампері є подряпина справа, а вдарили зліва? Нікуя не положено, бо бампер на момент ДТП вже був пошкоджений. Дали 3300 грн, що ледве на гаража вистачило пофарбувати дверку і крило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, Бездомный сказал: Трамп ругается со всеми старыми друзьями Америки. Тут держался дольше всего Президент США Дональд Трамп во время телефонного разговора назвал премьер-министра Израиля Биньямина Нетаньяху "сумасшедшим" и обвинил в неблагодарности. Об этом сообщает Axios Трамп был взбешен из-за того, что Израиль продолжал эскалацию в Ливане - и это, по его словам, грозило сорвать переговоры с Ираном. Во время разговора он заявил израильскому премьеру, что бомбардировка Бейрута лишь еще больше изолирует Израиль на международной арене "Ты, черт возьми, сошел с ума. Ты бы был в тюрьме, если бы не я. Я спасаю тебя. Все тебя сейчас ненавидят. Все ненавидят Израиль из-за этого", - приводит слова Трампа один из американских чиновников. Другой источник уточнил, что в определенный момент Трамп прямо крикнул: "Что ты, черт возьми, делаешь?" 😁268🤔117🤡61👍 Що краще для України, що нас залесять індійці чи іжраельтяни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Що краще для України, що нас залесять індійці чи іжраельтяни? краще якщо іранці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Що краще для України, що нас залесять індійці чи іжраельтяни? озвучте весь перелік можливостей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, ks6 сказал: А что это дает? Чечетов выпал с этажей, Еремеев с лошади, Семенюк застрелилась и т.д. И только мой знакомый 30 лет пасет коз на берегу Тетерева и все у него хорошо. Дает жизнепонимание . У пастуха коз оно может быть значительно выше. У пастуха есть время созерцать жизнь и размышлять. У озабоченных суетой это отсуствует, они пытаются отыскать смысл жизни там где этого нет- в самой суете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 43 минуты назад, рыбак сказал: И коричневые и зеленые вели и ведут в одном и том же направлении - в пропасть. Это тебе адвокат , по своей рабочей специфике, пытается вину навязать , и что ,якобы если дерьмо другого цвета , то оно не воняет и перестанет им быть. Да там в одной держконторе ушёл дир - бывший глава ЕС по ло, пришёл молодой не опытный, которым фактически руководила зам у которой муж друг семьи Шмыгаля. Г-гадюшник. Короче в 21 м году конкретно ударило по доходам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, sergio сказал: Да там в одной держконторе ушёл дир - бывший глава ЕС по ло, пришёл молодой не опытный, которым фактически руководила зам у которой муж друг семьи Шмыгаля. Г-гадюшник. Короче в 21 м году конкретно ударило по доходам. Тебе не то адвокат ввинял Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ігор Лаврененко народився в Донецьку, втратив звичне життя після російської окупації Донбасу у 2014 році, почав заново в Запоріжжі, пережив повномасштабне вторгнення, розлуку з родиною і переїзд до США. Сьогодні він живе в Орландо, розвиває українську ІТ-бізнес-спільноту в Америці. Ігорю, як би ви коротко описали свій шлях? Якщо коротко, я тричі починав життя з нуля. Перший раз був у Донецьку, коли я відкрив свої перші бізнеси. Другий раз був після 2014 року, коли Росія окупувала Донецьк, і ми з дружиною виїхали фактично з літніми речами. Третій раз був у США, коли я прилетів у Нью-Йорк у 2023 році і почав усе з кімнати, резюме, першої роботи та пошуку способу привезти родину. Зараз я живу в Орландо, розвиваю Rathly Marketing і будую Smarfle CRM. Як 2014 рік змінив ваше життя? 2014 рік зламав усе, що ми будували. Ми з Наталією готували весілля, але після окупації Криму ситуація на Донбасі швидко стала небезпечною. У Донецьку з’явилися озброєні люди, блокпости, пропаганда і страх. Одного ранку я їхав на роботу і побачив людей зі зброєю, які перевіряли документи. Наступного дня я вже не поїхав. Коли поруч із будинком впав мінометний снаряд, ми зрозуміли, що треба їхати. Ми виїхали на підконтрольну Україні територію. З того часу ми не повернулися до Донецька. Що змінилося після повномасштабного вторгнення? 24 лютого 2022 року ми були в Запоріжжі. Місто стало близьким до фронту, туди везли поранених, люди готувалися до оборони. Ми допомагали, чим могли: купували ліки, продукти, підтримували військових у лікарнях. Найважчим було рішення відправити дружину з дітьми до Німеччини. Це було не про комфорт, а про безпеку. Я залишився в Україні, щоб закінчити робочі справи. Чому ви вирішили їхати саме до США? США для мене були країною, де мій досвід у SEO, маркетингу і бізнесі міг мати більший ринок. У лютому 2023 року я прилетів із Франкфурта до Нью-Йорка і знову почав з нуля. Я жив в Airbnb, шукав кімнату, подавався на дозвіл на роботу, відправив сотні резюме. Без роботи і кредитної історії було важко орендувати житло. Але головною ціллю було створити базу для родини. У серпні 2023 року моя дружина та діти прилетіли до США. Це був момент, коли я вперше відчув, що третій старт має сенс. Ми знову були разом. Розкажіть про Rathly Marketing. У 2025 році я заснував Rathly Marketing. Для мене це продовження досвіду, який почався ще в Україні. Тоді я робив сайти для локального бізнесу. Зараз я допомагаю бізнесам у США рости через SEO, web design, PPC, social media, UGC і lead generation. Основний фокус Rathly Marketing - локальні та сервісні бізнеси: лікарі, юристи, стоматологи, агенти з нерухомості, pest control companies та інші ніші, де важливі дзвінки, заявки, локальна видимість і довіра. Я не люблю підхід “ми просто зробимо вам красивий сайт”. Красивий сайт без лідів це витрата. Мене цікавить інше: як зробити сайт, який ранжується, пояснює цінність, конвертує відвідувачів і допомагає бізнесу рости. А що таке Smarfle CRM? Smarfle CRM це SaaS-продукт для малого бізнесу. Багато локальних сервісних бізнесів досі працюють у хаосі. Ліди приходять із сайту, дзвінків, SMS, email, Google Business Profile і реклами. Частина губиться. Частина не отримує швидку відповідь. Smarfle CRM має допомогти малому бізнесу тримати все в одному місці: leads, clients, jobs, scheduling, invoices, payments, SMS/email communication, client portal, AI tools і AI receptionist. Я бачу Smarfle як CRM не для корпорацій, а для реальних local service businesses. Це бізнеси, де кожен пропущений дзвінок може означати втрачений дохід. Яке головне повідомлення ви хочете донести? Можна втратити місто, бізнес і плани, але не можна втратити здатність діяти. Я народився в Донецьку. Моє місто досі окуповане. Запоріжжя, де ми почали життя заново, досі поруч із фронтом. Війна забрала в українців дуже багато. Але вона не забрала головного - бажання жити, працювати і будувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) танго танцюють двоє 👍 Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: краще якщо іранці Хлопці в шльопках теж круті. Калаші на колінках роблять не гірше Іжевських. Або старі ванни переплавляють в гальмівні барабани, для вантажівок, яка іде а збоку кілометрова прірва. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Тебе не то адвокат ввинял Та мне воще пофиг коричневое говно или зеленая слизь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 минут назад, sergio сказал: Що краще для України, що нас залесять індійці чи іжраельтяни? щоб жиди з янкі вщерть посралися Yigal Levin 7 ч. · Добрался и наконец-то разобрал вот это интервью с Алексом Карпом для WIRED — главой компании Palantir, одной из ведущих оборонно-технологических компаний в области софта и ИИ, программное обеспечение которой используется США, Израилем, Украиной и еще некоторыми странами. Далее представляю выжимку его основных мыслей: • По сути, Карп формулирует современную войну как связку: сенсоры — данные — планирование — дроны/малые платформы — преодоление РЭБ — поражение цели. • На вопрос, не становится ли война с использованием ИИ страшнее, Карп отвечает в своей привычной логике: вопрос не в том, будет ли война страшной, а в том, кто будет страшнее — Америка или ее враги. • Он предупреждает, что война будущего неизбежно станет более технологичной, и если Запад не будет в ней сильнее, сильнее станут враги Запада. • По теме Израиля Карп напоминает, что Израиль — страна с ВВП меньше, чем у Швейцарии, и она постоянно находится в условиях массированной атаки/угрозы. Он отмечает, что некоторые критические замечания по отношению к Израилю обоснованы, но другие — нет и являются просто агрессивными нападками. • Поэтому Карп готов защищать Израиль. По его словам, когда люди будут справедливы к Израилю и будут относиться к нему как к любой другой нации, он будет гораздо охотнее публично выражать то, что сейчас выражает израильтянам только в частном порядке. • По теме Украины Карп отмечает, что Palantir участвовала в войне с самого начала, а ее софт помог украинцам применять смертоносную силу. Он рассказывает, что сначала они помогали Киеву в вопросах "программной оркестрации малых объектов", но русские научились глушить устройства, и ключевым стало не просто наличие дрона, а способность провести его через зону РЭБ. • Глава Palantir подчеркивает, что то, что мы наблюдаем в Украине, сильно отличается от того, как велись войны в прошлом. • Карп является евреем, но признается, что очень любит немецкую культуру, и немного "жалуется", что основные темы, на которые с ним хотят постоянно поговорить, — это ICE, Израиль и Украина. Все шишки и критика, которые на него летят, в основном связаны именно с этими тремя темами. • Palantir занимается всем: поиском террористов, софтом для подразделений спецназа, ИИ для общевойсковых военных, инструментами для разведок и многим другим. • Тех, кто копает под Palantir, желает компании неудачи и хочет ей только вреда, он называет прогрессистами с любого политического крыла, будь то левые или правые. Левые — это всевозможные радикальные борцы за справедливость, а правые — всевозможные конспирологи и технофобы всех мастей. И те и другие — противники меритократии, которую Palantir поднимает на свое знамя. • В Palantir много германской культуры — весь процесс работы погружен в уровень тщательности и точности. Карп отмечает, что их высокий стандарт качества в некоторой степени является следствием влияния немецких авторов, которых он изучал, и людей, с которыми он имел дело в Германии. Карп также отмечает, что приносит в Америку часть немецкой культуры. • Palantir пошла навстречу правительству США, когда остальные отвернулись. Именно так появилась система Maven — специальный ИИ для военного планирования, созданный специально для армии США. • Что до Силиконовой долины, то, по словам Карпа, по крайней мере за закрытыми дверями, она стала более патриотичной. Но что всегда было хорошо в Силиконовой долине, так это то, что она выступает за меритократию, а Palantir это максимально приветствуе Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Війна забрала в українців дуже багато. Але вона не забрала головного - бажання жити, працювати і будувати. поза її межами 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 46 хвилин тому, US7IGN сказав: такий дорослий, а в казки вірить. давно в Мексиці були? з рибаками з ідеальною англійською спілкувалися? Це алегорія, не звертайте уваги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, sergio сказал: Та мне воще пофиг коричневое говно или зеленая слизь. Это сейчас появилось понимание, наверное. А тогда ведь ходил голосовать И я ходил , правда за все время и учитывая все все голосовалки которые были , то может раза 4 . Что считаю абсурдным деянием. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Что считаю абсурдным деянием. Почему? Если все не пойдут, то власть будет несменяемая. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 хвилини тому, sergio сказав: Та я відразу погуглив як написав,але не став редагувати свій допис, щоб ви могли з мене познущатися 😏 Αле: Єслі нада абʼяснять, то нінада абʼяснять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, рыбак сказал: Это сейчас появилось понимание, наверное. А тогда ведь ходил голосовать И я ходил , правда за все время и учитывая все все голосовалки которые были , то может раза 4 . Что считаю абсурдным деянием. Бля. Уже в сотый раз пишу. Голосовал за ЗЕ, но в зраду за ЄС, чтобы так называемая система сдержек и противовесов была. Но, за Слуг слишком много пересичных проголосовало, чтобы это работало. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, ks6 сказал: Почему? Если все не пойдут, то власть будет несменяемая. Так считаю - для себя и человека вообще. " все не пойдут"- это нереально. Абсурдность в выборе начальника концлагеря . Я в этом участвовать не намерен. Даже хотя бы с той точки зрения- обсуждений какой пан лучше. если такая понятна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, sergio сказал: . Голосовал за ЗЕ, но в зраду за ЄС, чтобы так называемая система сдержек и противовесов была. Но, за Слуг слишком много пересичных проголосовало, чтобы это работало. Думаю , что " система сдержек" работает почти исключительно. Как ты и хотел:))) Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: Бля. Уже в сотый раз пишу. Голосовал за ЗЕ, но в зраду за ЄС, чтобы так называемая система сдержек и противовесов была. Но, за Слуг слишком много пересичных проголосовало, чтобы это работало. пересічні не зрозуміли твого геніального вибору... Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Думаю , что " система сдержек" работает исключительно. Как ты и хотел:))) система його стримує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: система його стримує добудує йому будиночок де він буде сидіти 5 років Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз