vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, МаТраС сказав: без води модна й 4 дні.без їжі дуже довго. лиш трохи щось кидати. адо чого тут номій,якщо йому теж треба живлення? Ще раз: інформація на носіях зберігається дуже довго. Шкіряним мішкам без електрики буде торба набагато швидше. Як казав Дарвін - виживе найвитриваліший. ЗІ: і ще один фактор - мікропластик. Він вже вбиває шкіряних мішків, а залізякам по барабану. Змінено 58 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 13 минут назад, karbo сказал: Це наслідок є бучої ю4юшої натури 😅 всіх хоче наї бати 😅😅 Поки, що успішно получається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 16 минут назад, karbo сказал: Ще би тим дєвахам дали по пару за підбурювання Такі такі речі робляться втихушку в з-за кута.В ьаовкоаві, як мінімум. Я за тупість, йому на місці судді, ще п"ятку зверху накинув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) Змінено 44 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 1 година тому, Canton сказав: для продаван порох красава. якщо воно таке добре і якісне,як торти,то норм маркетинговий хід по розширенню лінійки Змінено 42 хвилини тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 18 хвилин тому, vadimv сказав: Ще раз: інформація на носіях зберігається дуже довго. Шкіряним мішкам без електрики буде торба набагато швидше. Як казав Дарвін - виживе найвитриваліший. ЗІ: і ще один фактор - мікропластик. Він вже вбиває шкіряних мішків, а залізякам по барабану. люди без цього жили 100 років тому і не вмирали 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 16 хвилин тому, sergio сказав: Поки, що успішно получається Наскільки мені відомо то той з хондою в повній сраці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 38 хвилин тому, sergio сказав: По пацану, що каміння в ментовоз кидав, позавчора Франеку. t.me/gnapinfo/3901 4 роки за хуліганку будуть шити. пацан к успєху шол.. перед піськами тими понтонувся. придумав повод,що троюродного брата друга забрали і він пропав?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 7 хвилин тому, МаТраС сказав: для продаван порох красава. якщо воно таке добре і якісне,як торти,то норм маркетинговий хід по розширенню лінійки Та ми вже зрозуміли що вам ШІ там не робить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 2 минуты назад, karbo сказал: Наскільки мені відомо то той з хондою в повній сраці Ваш знайомий, чи висновок по описаній в відео ситуації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому (змінено) 56 хвилин тому, US7IGN сказав: де яйця по 17? Як на мене, ПОПу треба терміново міняти інтелектуально обдарованих криєйтерів на щось пристойніше. Це рівень напівбітного: "рашапідори", "кретини не вмирають" тощо З такими талантами пройоб 2019 року може здатися перемогою ... Бо неподолання 5% у нашій країні означає передачу чесно нажитих активів в інші руки Змінено 30 хвилин тому користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Не треба прикривати кацапську пропаганду вірою в Христа. " укр. застєнкі" - це тобі Христос навіяв чи казцапи? Процитируй из " кацапской пропаганды" , как ты утверждаешь , основные и первейшие заповеди Христа. Поиск дает как минимум 30 человек осужденных по вере или "узников совести" . Кто захочет , тот найдет , начало лишь процитирую : "Найти таких людей непросто, так как система (суды, СМИ и даже сами церкви) старается стереть их из инфополя или представить как обычных «уклонистов». Я проанализировал материалы международных правозащитных организаций (EBCO, WRI, Forum 18) и украинские судебные реестры за 2024–2026 годы. Вот список людей, которые открыто заявили о своих убеждениях в судах, отказавшись от оружия, несмотря на угрозу тюрьмы. Список «узников совести» и исповедников (Украина, 2022–2026) В этом списке — те, кто получил реальные сроки, и те, чьи дела стали резонансными из-за их твердой позиции:" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Ваш знайомий, чи висновок по описаній в відео ситуації? Читав від нього у чаті 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Як на мене, ПОПу треба терміново міняти інтелектуально обдарованих криєйтерів на щось пристойніше. Це рівень напівбітного: "рашапідори", "кретини не вмирають" тощо З такими талантами пройоб 2019 року може здатися перемогою ... Бо неподолання 5% у нашій країні означає передачу чесно нажитих активів в інші руки я думав то ШІ намалював, хоча мені людина яка з ним близько працює неодноразово казала що його піарщики ті ще єблани. про 5% не знаю бо він грамотно активи розмістив і авторитет за кордоном теж трохи має... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 7 хвилин тому, МаТраС сказав: люди без цього жили 100 років тому і не вмирали 100 років тому людей було в 4 рази менше, ніж зараз. Про смертність годі й казати. Карочє, вимкнення електрики при нинішній кількості населення рівнозначне загибелі людства. Це по-перше. По-друге, якщо навіть не буде війни між роботами і людьми - їх доб'є мікропластик. При тому, що роботам він не шкодить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: мені людина яка з ним близько працює неодноразово казала що його піарщики ті ще єблани. Це кіт про себе так казав? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Не треба прикривати кацапську пропаганду вірою в Христа. " укр. застєнкі" - це Ты представь , гипотетически , что однажды рассекретят архивы кгб и покажут списки людей которых твой дед- московский поп заложил системе. . И дети или внуки этих жертв того режима , которому служил твой дед , захотят торжества справедливости , как ты требуешь и хочешь . Ты им тогда будешь что рассказывать, о голде меїр или молить прощения ссылаясь на заповеди Христовы ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: Це кіт про себе так казав? ) ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: я думав то ШІ намалював, хоча мені людина яка з ним близько працює неодноразово казала що його піарщики ті ще єблани. Ага ... я теж на ютубі про таке кіно бачив 😉 тільки з погляду "освоїти бюджет компанії" вони зовсім не такі, а дуже талановиті А от "показати результат" ми всі вже побачили ... 🧘♂️ 19 хвилин тому, US7IGN сказав: про 5% не знаю бо він грамотно активи розмістив і авторитет за кордоном теж трохи має... Згоден: сам він зовсім не дурень і в політику та всяке інше добре вміє. Тому саме те, що ви написали, його й рятує і, можливо, рятуватиме надалі. Змінено 6 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 20 минут назад, vadimv сказал: 100 років тому людей було в 4 рази менше, ніж зараз. Про смертність годі й казати. Карочє, вимкнення електрики при нинішній кількості населення рівнозначне загибелі людства. Це по-перше. По-друге, якщо навіть не буде війни між роботами і людьми - їх доб'є мікропластик. При тому, що роботам він не шкодить. Першими помрут с голоду тупі інстатьолочки. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Першими помрут с голоду тупі інстатьолочки. 😎 може все ж таки спочатку почнуть їсти друг друга? це ж тупо стільки м'яса пропадати www.imdb.com/title/tt13403046/ Змінено 1 хвилин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 3 часа назад, Вячеслав63 сказал: Не треба прикривати кацапську пропаганду вірою в Христа. " укр. застєнкі" - це тобі Христос навіяв чи казцапи? Ставь в поиск ии ниже цитату и ищи , читай фамилии - " Судебные процессы по статье 336 УК Украины (уклонение от призыва по мобилизации) в отношении граждан, отказывающихся от службы по религиозным или пацифистским убеждениям, исчисляются сотнями. Международные правозащитные организации (в частности, Европейское бюро по вопросам отказа от военной службы по соображениям совести — EBCO) фиксируют эти случаи и публикуют списки лиц, признанных ими узниками совести из-за лишения свободы, реальных тюремных сроков или содержания под стражей. Ниже приведен верифицированный список граждан, которые получили реальные тюремные сроки (включая замененные апелляцией на условные), находятся под стражей на гауптвахтах/СІЗО по обвинениям в непокорении приказу, либо чьи дела завершились обвинительными приговорами.". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз