Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, МаТраС сказав:

без води модна й 4 дні.без їжі дуже довго. лиш трохи щось кидати. адо чого тут номій,якщо йому теж треба живлення? 

Ще раз: інформація на носіях зберігається дуже довго.

Шкіряним мішкам без електрики буде торба набагато швидше.

Як казав Дарвін - виживе найвитриваліший.

ЗІ: і ще один фактор - мікропластик. Він вже вбиває шкіряних мішків, а залізякам по барабану.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, karbo сказал:

Це наслідок є бучої ю4юшої натури 😅 всіх хоче наї бати 😅😅

Поки, що успішно получається 

Посилання на коментар

16 минут назад, karbo сказал:

Ще би тим дєвахам дали по пару за підбурювання 

Такі такі речі робляться втихушку в з-за кута.В ьаовкоаві, як мінімум. Я за тупість, йому на місці судді, ще п"ятку зверху накинув. 

Посилання на коментар

:lol:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

HJpLRzrWAAAyui0.jpg

для продаван порох красава. якщо воно таке добре і якісне,як торти,то норм маркетинговий хід по розширенню лінійки

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

18 хвилин тому, vadimv сказав:

Ще раз: інформація на носіях зберігається дуже довго.

Шкіряним мішкам без електрики буде торба набагато швидше.

Як казав Дарвін - виживе найвитриваліший.

ЗІ: і ще один фактор - мікропластик. Він вже вбиває шкіряних мішків, а залізякам по барабану.

люди без цього жили 100 років тому і не вмирали

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

Поки, що успішно получається 

Наскільки мені відомо то той з хондою в повній сраці

Посилання на коментар

38 хвилин тому, sergio сказав:

По пацану, що каміння в ментовоз кидав, позавчора Франеку. 

t.me/gnapinfo/3901

4 роки за хуліганку будуть шити. 

пацан к успєху шол..
перед піськами тими понтонувся. придумав повод,що троюродного брата друга забрали і він пропав?)

Посилання на коментар

7 хвилин тому, МаТраС сказав:

для продаван порох красава. якщо воно таке добре і якісне,як торти,то норм маркетинговий хід по розширенню лінійки

Та ми вже зрозуміли що вам ШІ там не робить :lol:

Посилання на коментар

2 минуты назад, karbo сказал:

Наскільки мені відомо то той з хондою в повній сраці

Ваш знайомий, чи висновок по описаній в відео ситуації? 

Посилання на коментар

56 хвилин тому, US7IGN сказав:

де яйця по 17?

Як на мене, ПОПу треба терміново міняти інтелектуально обдарованих криєйтерів на щось пристойніше.
Це рівень напівбітного: "рашапідори", "кретини не вмирають" тощо :pozor:
З такими талантами пройоб 2019 року може здатися перемогою ... :pardon:
Бо неподолання 5% у нашій країні означає передачу чесно нажитих активів в інші руки :razz:
:o

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 3
Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Не треба прикривати кацапську пропаганду вірою в Христа. " укр. застєнкі" - це тобі Христос навіяв чи казцапи?

Процитируй из " кацапской пропаганды" , как ты утверждаешь , основные и первейшие  заповеди Христа. 

Поиск дает как минимум 30 человек осужденных по вере или  "узников совести" . Кто захочет , тот найдет , начало лишь процитирую :

"Найти таких людей непросто, так как система (суды, СМИ и даже сами церкви) старается стереть их из инфополя или представить как обычных «уклонистов».
Я проанализировал материалы международных правозащитных организаций (EBCO, WRI, Forum 18) и украинские судебные реестры за 2024–2026 годы. Вот список людей, которые открыто заявили о своих убеждениях в судах, отказавшись от оружия, несмотря на угрозу тюрьмы.
Список «узников совести» и исповедников (Украина, 2022–2026)

В этом списке — те, кто получил реальные сроки, и те, чьи дела стали резонансными из-за их твердой позиции:"

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Ваш знайомий, чи висновок по описаній в відео ситуації? 

Читав від нього у чаті

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Як на мене, ПОПу треба терміново міняти інтелектуально обдарованих криєйтерів на щось пристойніше.
Це рівень напівбітного: "рашапідори", "кретини не вмирають" тощо :pozor:
З такими талантами пройоб 2019 року може здатися перемогою ... :pardon:
Бо неподолання 5% у нашій країні означає передачу чесно нажитих активів в інші руки :razz:

я думав то ШІ намалював, хоча мені людина яка з ним близько працює неодноразово казала що його піарщики ті ще єблани.

про 5% не знаю бо він грамотно активи розмістив і авторитет за кордоном теж трохи має...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, МаТраС сказав:

люди без цього жили 100 років тому і не вмирали

100 років тому людей було в 4 рази менше, ніж зараз. Про смертність годі й казати.

Карочє, вимкнення електрики при нинішній кількості населення рівнозначне загибелі людства. Це по-перше.

По-друге, якщо навіть не буде війни між роботами і людьми - їх доб'є мікропластик. При тому, що роботам він не шкодить.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

мені людина яка з ним близько працює неодноразово казала що його піарщики ті ще єблани.

Це кіт про себе так казав? )

Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Не треба прикривати кацапську пропаганду вірою в Христа. " укр. застєнкі" - це

Ты представь , гипотетически , что однажды  рассекретят архивы кгб и покажут списки людей которых твой дед- московский поп заложил системе. . И дети или внуки этих жертв того режима , которому служил твой дед , захотят торжества справедливости , как ты требуешь и хочешь . Ты им тогда будешь что рассказывать, о голде меїр или молить прощения ссылаясь на заповеди Христовы  ?

Посилання на коментар

19 хвилин тому, US7IGN сказав:

я думав то ШІ намалював, хоча мені людина яка з ним близько працює неодноразово казала що його піарщики ті ще єблани.

Ага ... я теж на ютубі про таке кіно бачив 😉 тільки з погляду "освоїти бюджет компанії" вони зовсім не такі, а дуже талановиті :flag1:
 А от "показати результат" ми всі вже побачили ... 🧘‍♂️

19 хвилин тому, US7IGN сказав:

про 5% не знаю бо він грамотно активи розмістив і авторитет за кордоном теж трохи має...

Згоден: сам він зовсім не дурень і в політику та всяке інше добре вміє.
Тому саме те, що ви написали, його й рятує і, можливо, рятуватиме надалі. :unknown:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

20 минут назад, vadimv сказал:

100 років тому людей було в 4 рази менше, ніж зараз. Про смертність годі й казати.

Карочє, вимкнення електрики при нинішній кількості населення рівнозначне загибелі людства. Це по-перше.

По-друге, якщо навіть не буде війни між роботами і людьми - їх доб'є мікропластик. При тому, що роботам він не шкодить.

Першими помрут с голоду тупі інстатьолочки. 😎 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Першими помрут с голоду тупі інстатьолочки. 😎 

може все ж таки спочатку почнуть їсти друг друга? це ж тупо стільки м'яса пропадати

www.imdb.com/title/tt13403046/

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

3 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Не треба прикривати кацапську пропаганду вірою в Христа. " укр. застєнкі" - це тобі Христос навіяв чи казцапи?

Ставь в поиск  ии ниже цитату и ищи , читай фамилии -

"

Судебные процессы по статье 336 УК Украины (уклонение от призыва по мобилизации) в отношении граждан, отказывающихся от службы по религиозным или пацифистским убеждениям, исчисляются сотнями. Международные правозащитные организации (в частности, Европейское бюро по вопросам отказа от военной службы по соображениям совести — EBCO) фиксируют эти случаи и публикуют списки лиц, признанных ими узниками совести из-за лишения свободы, реальных тюремных сроков или содержания под стражей.
Ниже приведен верифицированный список граждан, которые получили реальные тюремные сроки (включая замененные апелляцией на условные), находятся под стражей на гауптвахтах/СІЗО по обвинениям в непокорении приказу, либо чьи дела завершились обвинительными приговорами.".

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...