рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, ks6 сказал: Например? Застрелить Путина в Париже в 2019-м? Пример : идет агрессия , её признает само государство против которого агрессия. Агрессор готовится и это не скрывает к более агрессивным действиям . Какие превентивные меры должно выбрать руководство для предотвращения будущих и явных еще более агрессивных действий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, ks6 сказав: Человека лишают свободы законно и незаконно. Во втором случае агрессивная защита это правильно, в первом не очень. Якщо завтра приймуть закон розстрілювати кожного народженого 5, 15 та 25 числа це буде правильно чи не дуже? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 минут назад, US7IGN сказал: В 2019 визнати що невдало пожартував і повернутися в цирк, не заважаючи пороху стримувати агресію ціною... Скільки там в ато гинуло щороку? а що б зробив порох ? розвинув ракето/дроновиробництво ? та сxyялі Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Бездомный сказав: а що б зробив порох ? розвинув ракето/дронобудівництво ? Те що і раніше. Але ж розумію що вам за нього гірше жилося ніж зараз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 минут назад, ks6 сказал: А какие другие превентивные меры могли бы помочь Зеленскому отменить будущую агрессию? В эти превентивные меры можно включить " разминирование заминированных полей " , изображение из себя глупого и беззаботного правителя гочударства , что " мы курим в бане" , что армия и руководство не парится данными разведки и донесениями от других государств и не верит в более агрессивные действия агрессора ? Эти действия подтолкнут агрессора к еще более агрессивным действиям или остановят ? Вы читали статью Залужного в тайм ? Думаешь это Залужный самолично принимал такие решения и действия , без приказа и ведома высшего руководства ? Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: Те що і раніше. Але ж розумію що вам за нього гірше жилося ніж зараз мені однаково жилося що за пепа , що за зе . я завжди жив не залежно від того , хто при владі . більш того - у 2019 році я підтримував пепа . лише згодом до мене дійшло , що пеп працював на прутіна . більше того , я був переконаний , що Зе - аґент прутіна - кдб/фсб завжди вербували всіх акторів оптом - від Вертинського до Оттса з Гурченко . я помилявся . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, рыбак сказал: В эти превентивные меры можно включить " разминирование заминированных полей " , изображение из себя глупого и беззаботного правителя гочударства , что " мы курим в бане" , что армия и руководство не парится данными разведки и донесениями от других государств и не верит в более агрессивные действия агрессора ? Эти действия подтолкнут агрессора к еще более агрессивным действиям или остановят ? Вы читали статью Залужного в тайм ? Сейчас то чего нашей власти делать? В прошлом много чего было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 хвилину тому, ks6 сказав: Сейчас то чего нашей власти делать? В прошлом много чего было. подивитися в Конституцію та піти на***. ну і спизжені гроші в бюджет повернути Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, US7IGN сказал: подивитися в Конституцію та піти на***. ну і спизжені гроші в бюджет повернути Это остановит войну? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: Те що і раніше. Але ж розумію що вам за нього гірше жилося ніж зараз Проїбав стратегічні запаси ракет та снарядів, Не закупив нових за кордоном та не випускав на українських заводах. Здав без бою Донецьк та Луганськ, як його попередник здав без борю Крим. Тобто, здавав би в окупацію одну область України за другою, підписучи "мінськи" один за одним. При цьому не вводячі військового стану -- тобто не даючи українцям можливості отримувати статус біженця за кордоном. zaxid.net/rosiyska_armiya_naysilnisha_v_sviti_i_ukrayina_ne_mozhe_yiy_protistoyati__poroshenko_n1338500 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, ks6 сказал: Сейчас то чего нашей власти делать? В прошлом много чего было. В цирк, как советовал адвокат, вернуться уже не получится. Как вариант : признать себя виновными и просить помилования у народа Украины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, ks6 сказав: Это остановит войну? Цитата С дикими собаками,перепрыгнувшими забор,договориться не получится. То,что они увидели за забором голую задницу,это уже совсем другая история... Единственный вариант если собак пристрелить не можешь - это строить новый забор...лучше того, который был....но нужны реальные строители , а не балаболы разговорного жанра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, рыбак сказал: В цирк, как советовал адвокат, вернуться уже не получится. Как вариант : признать себя виновными и просить помилования у народа Украины. Это остановит войну? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: на окупованих територіях менти вже зафарбовують сині полоси на написи на машинах щоб дрони не прилітали. враховуючи що в Україні все копіюється з парашки в гіршому вигляді та затримці в часі, але... Я не зустрічав подібної інформації, тож нічого з цього приводу сказати не можу Те, що росіяни перефарбовують військову техніку "зеброю", щоб ввести в оману ШІ-наведення українських ударних дронів, так, читав. Якщо вмикати здоровий глузд, то в такому перефарбуванні, у тому числі й автівок ментів, немає нічого дивного. У прифронтовій зоні, а вона вже розширилася до 50+ км, будь-який автомобіль зараз є потенційною ціллю для дрона. Обидві сторони давно вже йобашаться "по гамбурзькому рахунку", без сантиментів. І якщо дрон на хатинці побачить "старлінк", то ніхто не буде перевіряти, чи вийшли хазяї з хати. Хату занулять. Поліція в Україні... Чи можуть їх перетворити на "тітушок без знаків розпізнавання"? Припускаю такий варіант, але не швидко, бо жабу треба варити поступово. До речі, не бачу, щоб задекларовані суспільству обіцянки "зовнішньої законності примусу" завжди та всюди застосовувалися в житті... Вчора вийшов на пробіжку і проходив повз "групу оповіщення" у складі дастер + бус. Жодного поліціянта з ними чи поряд. 22:40, майже ніч, а вони все невтомно "оповіщають". Тож я вже не дивуюся, що на прогулянках та пробіжках майже не бачу людей. Тільки ближче до вихідних на канал рибалки виходять на вечірню та нічну ловлю. То хоч не так сумно бігати чи прогулюватись Навіть набережна вечорами, після 22-00, пуста, хоча ще пару років тому життя вирувало, бо в спеку, тільки після заходу сонця комфортна температура для пересування. Різних "Кіпчоге", яким спека в кайф для пробіжок та прогулянок, до уваги не беру, бо я не нігер: непристосований до такого Змінено 55 хвилин тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 минут назад, рыбак сказал: В цирк, как советовал адвокат, вернуться уже не получится. Как вариант : признать себя виновными и просить помилования у народа Украины. Сосед орет, что он — народ, Что основной закон блюдет Мол — кто не ест, тот и не пьет, — И выпил, кстати. Все сразу повскакали с мест, Но тут малец с поправкой влез: «Кто не работает — не ест, — Ты спутал, батя!» Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Задовбася скролити рибку гупі 😅, то, що воно дебільне, то не дивина, але з ним на рівних розмовляють 😅😅😙 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, ks6 сказал: Это остановит войну? Не факт, но и не факт , что не остановит . Вопрос был в другом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 33 минуты назад, ks6 сказал: А какие другие превентивные меры могли бы помочь Зеленскому отменить будущую агрессию? Я же не власть и не собираюсь. Он же брал на себя обязательства, не я . Что значит "будущую" ? Если она уже была , по утверждения самой же власти. По утверждению самой власти и пропаганды идет война . В это время готовится явно еще большая агрессия . И что делает правление государством ? Говорит : будем готовиться к шашлыкам . Это подтолкнет агрессора к еще более агрессивным действиям или остановит ? Змінено 58 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, 7351 сказал: index.minfin.com.ua/ua/finance/assets/ Собаки брешуть, а караван йде!(С) ....бреше (С) а ціфри на табло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, рыбак сказал: Не факт, но и не факт , что не остановит . Вопрос был в другом. Так все эти прощения и покаяния не имеют никакого смысла без окончания войны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 1 минуту назад, ks6 сказал: Так все эти прощения и покаяния не имеют никакого смысла без окончания войны. Это не факт , а субъективное мнение. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 28 хвилин тому, ks6 сказав: Это остановит войну? зупинив війну порох, а ті хто вважає його ***овим менеджером мають її виграти. 24 хвилини тому, DmiVady сказав: Я не зустрічав подібної інформації, тож нічого з цього приводу сказати не можу я ж вже казав що у мене прямі джерела 25 хвилин тому, DmiVady сказав: Поліція в Україні... Чи можуть їх перетворити на "тітушок без знаків розпізнавання"? невже не здогадаються окремі банди створити? я взагалі здивований що їх все ще немає 27 хвилин тому, DmiVady сказав: Тож я вже не дивуюся, що на прогулянках та пробіжках майже не бачу людей. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 14 хвилин тому, US7IGN сказав: зупинив війну порох Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз