рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 минут назад, XL.pro сказал: Переломний момент настав. Осінню, після виборів, в РФ почнеться масова мобілізація. Хоча прихована не зупинялась з 2022 р. @ks6 Я помню , 3 июня - почалось. .Было же вродь , если не ошибаюсь " до осени" ? Уже продлили ? Кстати , помню , что такую- же ценную информацию писали источники и перед выборами президента рф.. Шо , опять ? Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 35 минут назад, ks6 сказал: живет с женой в частном секторе еще легче чем в городской застройке))) соседи, родственники, учитель ребенка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 19 хвилин тому, XL.pro сказав: В далекому 2024 році, коли проговорювали про позбавлення права керування ТЗ, блокування/арешт рахунків "розумні ухилянти" повинні були переоформити своє майно, переводити безготівкові кошти в готівку. Якщо вони цього не зробили, то розумними їх не назвеш. Це навіть не обговорюється. Для тих, хто став на шлях тру-ухилянта, розібратися з основними ресурсами природно і вже зроблено (ми про розумних). Але завжди залишається життєвий дріб’язок: на 5-10-20 тисяч, НП тощо. Те, чого не шкода, "якщо шо". Люди звикли до зручності: все одно більшість робить це з фінтелефону. Інста, фейсбук та інше палево - з особистого. Але, по суті, на сам телефон як гаджет майже пофіх, бо це може бути і планшет, і комп. Сенс у тому, що саме з цього телефону робили й роблять, і як потім розійшлися кола по озеру Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: зачем если условный я при наличии доступа сидя в Днепре спокойно передаю наряду во Львове координаты телехфона Сержио лежащего возле бассейна Я не настолько в теме, чтобы знать, с какой точностью сотовые операторы сейчас определяют местоположение бассейна ) Во времена фильма "Враг государства" это было плюс-минус несколько сот метров. Можно не на того Сержио наехать, а того долго не в том месте искать. С Дастером по любому точнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, Бармалей сказал: зачем если условный я при наличии доступа сидя в Днепре спокойно передаю наряду во Львове координаты телехфона Сержио лежащего возле бассейна Ещё раз: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, рыбак сказал: И тогда , когда государство применит к пойманому за руку насилие , то так тому и поделом ? Естественно. Получилось переиграть систему, молодец. Нет, ну бывает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Є такий вкид від 5 го 🤔 Володимир Зеленський обговорював із Валерієм Залужним його амбіції щодо участі у президентських виборах. Для цього президент України викликав посла у Великій Британії на тлі відставки Кіра Стармера, — джерела «Української правди». За словами співрозмовників видання, президент запитав про наміри Залужного балотуватися, якщо вибори відбудуться восени. На що отримав однозначну відповідь: "Так. Буду". 🇺🇦 Залужний пояснював свою позицію тим, що він ніколи не прагнув політичної кар'єри, але українці покладають на нього свої надії. Як пишуть автори матеріалу, переконували Залужного «подумати ще раз» також секретар РНБО Рустем Умєров та голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія. Аргументували це можливим суспільним розколом, небезпекою надто конфліктної кампанії та ризиками для держави. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Я не настолько в теме, чтобы знать, с какой точностью сотовые операторы сейчас определяют местоположение бассейна ) Во времена фильма "Враг государства" это было плюс-минус несколько сот метров. Можно не на того Сержио наехать, а того долго не в том месте искать. С Дастером по любому точнее. точность растет неуклонно...количество сайтов-вышек увеличивается, чем больше вокруг Сержио, тем быстрее ему нужно перепрятать медь) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, МаТраС сказал: Є такий вкид від 5 го 🤔 Володимир Зеленський обговорював із Валерієм Залужним його амбіції щодо участі у президентських виборах. Для цього президент України викликав посла у Великій Британії на тлі відставки Кіра Стармера, — джерела «Української правди». За словами співрозмовників видання, президент запитав про наміри Залужного балотуватися, якщо вибори відбудуться восени. На що отримав однозначну відповідь: "Так. Буду". 🇺🇦 Залужний пояснював свою позицію тим, що він ніколи не прагнув політичної кар'єри, але українці покладають на нього свої надії. Як пишуть автори матеріалу, переконували Залужного «подумати ще раз» також секретар РНБО Рустем Умєров та голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія. Аргументували це можливим суспільним розколом, небезпекою надто конфліктної кампанії та ризиками для держави. Якщо під кожною дільрицею будуть стояти мобільні групи оповіщення, то нах такі вибори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, ks6 сказал: Естественно. Получилось переиграть систему, молодец. Нет, ну бывает. А если система поймана на мухляже , то как ? В суд ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, sergio сказал: Ещё раз: не нужно верить советским газетам))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, vadimv сказав: Я не настолько в теме, чтобы знать, с какой точностью сотовые операторы сейчас определяют местоположение бассейна ) Во времена фильма "Враг государства" это было плюс-минус несколько сот метров. Можно не на того Сержио наехать, а того долго не в том месте искать. С Дастером по любому точнее. Пару метрів . І якщо постаратись, то й висота буде Змінено 1 година тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: точность растет неуклонно...количество сайтов-вышек увеличивается, чем больше вокруг Сержио, тем быстрее ему нужно перепрятать медь) Если предварительно поблочат карточки, нафиг тогда тот финномер вообще будет нужен. А так, мне как жуткому интроверту практически никто не звонит. Телефон не очень и нужен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Бармалей сказал: не нужно верить советским газетам))) Ну окей 500 м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, МаТраС сказал: Пару метрів Ну да, базовая станция пеленгует с точностью до сотой градуса. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Ну окей 500 м Мені знайшли +- 20 метрів. В райцентрі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Ну да, базовая станция пеленгует с точностью до сотой градуса. 😏 Не стикався не ***и Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, МаТраС сказал: Мені знайшли +- 20 метрів. В райцентрі. Может вас по фото нашли, а не по сигналам от БС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, DimaF сказав: Может вас по фото нашли, а не по сигналам от БС. По залупі полтавській. Не мене, а мені мій телефон знайшли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Це навіть не обговорюється. Для тих, хто став на шлях тру-ухилянта, розібратися з основними ресурсами природно і вже зроблено (ми про розумних). Але завжди залишається життєвий дріб’язок: на 5-10-20 тисяч, НП тощо. Те, чого не шкода, "якщо шо". Люди звикли до зручності: все одно більшість робить це з фінтелефону. Інста, фейсбук та інше палево - з особистого. Але, по суті, на сам телефон як гаджет майже пофіх, бо це може бути і планшет, і комп. Сенс у тому, що саме з цього телефону робили й роблять, і як потім розійшлися кола по озеру Тоді vpn, браузер Тор. Без прив'язки до ухилянства. Реєстрація ТОВ/ФОП прив'язана до певного номеру телефону/юридичної адреси. Відповідно з цього номеру (бажано окремого гаджету) можна заходити в електронний кабінет платника податків, здавати звітність, реєструвати податкові накладні. Для мене дико було читати, коли при дроблені бізнесу всі звіти подавали з однієї ip адреси. А для кишенькових витрат відкривається на дружину карточка з лівим номером (який умовно рік можна навіть не поповнювати) і витрачаються кошти на власні потреби. P.S. Такі речі не можна писати публічно, тому все це мої гіпотетичні припущення))). 21 хвилину тому, рыбак сказав: Я помню , 3 июня - почалось. .Было же вродь , если не ошибаюсь " до осени" ? Уже продлили ? Тривалість війни залежить від однієї людини (нелюда) - Путіна. Поки він при владі, РФ буде воювати. Варіантів, власне, 2: 1. Толстоєвсткий на території 2. Путіна усунуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, XL.pro сказал: рік-два тому не вірив в бусифікацію, оскільки не бачив її на власні очі. Я и сейчас не сильно ее вижу. Просто сейчас в Киеве поменяли систему в отличие от двухгодичной давности. Если раньше работали блок-посты на вьезд и выезд, то сейчас они пустые, но выставляются периодически на короткое время мобильные блокпосты во всех районах и создается видимость всеобщего шухера. Особенно заметно для водителей, которые раньше были на расслабоне , а сейчас нужно продумывать маршруты. У нас в Житомире точно пошло на спад , если сравнивать год, полтора. Для водил опасность очень низкая. Увеличилась для спальных районов. Центр, вокзалы, торговые центры очень-очень редко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, МаТраС сказал: По залупі полтавській. Не мене, а мені мій телефон знайшли Интимные подробности для Бездомного оставьте, ДБ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DimaF сказав: Интимные подробности для Бездомного оставьте, ДБ. Ну то не тупи , читай уважно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, XL.pro сказав: Тоді vpn, браузер Тор. Без прив'язки до ухилянства. Реєстрація ТОВ/ФОП прив'язана до певного номеру телефону/юридичної адреси. Відповідно з цього номеру (бажано окремого гаджету) можна заходити в електронний кабінет платника податків, здавати звітність, реєструвати податкові накладні. Для мене дико було читати, коли при дроблені бізнесу всі звіти подавали з однієї ip адреси. А для кишенькових витрат відкривається на дружину карточка з лівим номером (який умовно рік можна навіть не поповнювати) і витрачаються кошти на власні потреби. P.S. Такі речі не можна писати публічно, тому все це мої гіпотетичні припущення))). То й не будемо писати публічно Тим паче, що нам за це ухилянти навіть мідяка ламаного не дадуть 😉 Кожен сам собі злобний Буратіно! Поїду я краще кілька сотень набоїв у тирі спалю. Пребувайте в безпеці! Слава розумним українцям! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Тоді vpn, браузер Тор. Без прив'язки до ухилянства. Реєстрація ТОВ/ФОП прив'язана до певного номеру телефону/юридичної адреси. Відповідно з цього номеру (бажано окремого гаджету) можна заходити в електронний кабінет платника податків, здавати звітність, реєструвати податкові накладні. Для мене дико було читати, коли при дроблені бізнесу всі звіти подавали з однієї ip адреси. А для кишенькових витрат відкривається на дружину карточка з лівим номером (який умовно рік можна навіть не поповнювати) і витрачаються кошти на власні потреб Вичисляли і покруче шифраторів. Але це не рівень дона сержіо) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз