рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, sergio сказал: . Чисто для розуміння життя набагато краще Трилогію Драйзера прочитати, чим ту муть. Для якого життя , тваринного ? Що ти під життям розумієш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: То він просто не знав, що треба бігати ) Я взагалі не розумію, як циклічні струси, що зазнає організм під час бігу, можуть позитивно вплинути на здоров"я?! Скоріше тромб якись обірватись може 😏 Найоптимальніший стан організму то лежачий і щоб ноги були на невеличкому підвищенні,, для кращого відтоку крові з них. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, рыбак сказал: Для якого життя , тваринного ? Що ти під життям розумієш? Для бізнесу, для бухгалтерії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: То він просто не знав, що треба бігати ) йому навіть не пропонували ходити. Мабуть розучився з клятими автівками. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, sergio сказал: Для бізнесу, для бухгалтерії. Життя , по твоему , це - бізнес? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Колись по дурці в десятом класі, вивчали"Войну и мир", і я замісць зробити, як раніше - посписувати на контрольних з хрестоматії відповіді на питання, вирішив то прочитати, моїх сил вистачило на півтора семисотсторінкових тома з чотирьох. Результат написання контрольних, порівняно з користуванням хрестоматією не покращився, тож я закинув то гиблу справу. Нормальній людині то не заходить. 5 хвилин тому, sergio сказав: Чисто для розуміння життя набагато краще Трилогію Драйзера прочитати, чим ту муть. То така спеціальна "муть" для промивання мізків і засирання їх імперськими канібальскими установками. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Прежде чем считать последствия от какого либо учения , необходимо применить то , что сказано в учении. Так я ж саме про це і кажу - цінність того учєнія для кацвпів нульова, вони його не прімєнять для себе ніколи в силу своєї природи. А от негатив - колосальний. Через таких талстаєвських, нормальні люди які живуть поза сферою впливу одічалих, починають сумніватися і думати що кацапи колись такі зможуть стати людьми. А людожерам тіки це й потрібно - вони просто використовують вікно можливостей для людожерства. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Я взагалі не розумію, як циклічні струси, що зазнає організм під час бігу, можуть позитивно вплинути на здоров"я?! Скоріше тромб якись обірватись може 😏 Найоптимальніший стан організму то лежачий і щоб ноги були на невеличкому підвищенні,, для кращого відтоку крові з них. Ось що необхідно робити для збільшення тривалості життя: [1] Фізична активність: Згідно з рекомендаціями ВООЗ, необхідно займатися помірними фізичними навантаженнями щонайменше 150 хвилин на тиждень. Це може бути швидка ходьба, плавання, їзда на велосипеді або силові вправи. [1, 2] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Найоптимальніший стан організму то лежачий і щоб ноги були на невеличкому підвищенні,, для кращого відтоку крові з них. Гамак під пальмами - ідеально підходить ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Колись по дурці в десятом класі, вивчали"Войну и мир", і я замісць зробити, як раніше - посписувати на контрольних з хрестоматії відповіді на питання, вирішив то прочитати, моїх сил вистачило на півтора семисотсторінкових тома з чотирьох. Результат написання контрольних, порівняно з користуванням хрестоматією не покращився, тож я закинув то гиблу справу. Чисто для розуміння життя набагато краще Трилогію Драйзера прочитати, чим ту муть. читати та бігати то здібності. є не у всіх. як і пралки розбирати чи не гидувати єгипетських пляжей кожен має займатися тим що у нього виходить найкраще і приносить задоволення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Ось що необхідно робити для збільшення тривалості життя: [1] Фізична активність: Згідно з рекомендаціями ВООЗ, необхідно займатися помірними фізичними навантаженнями щонайменше 150 хвилин на тиждень. Це може бути швидка ходьба, плавання, їзда на велосипеді або силові вправи. [1, 2] Обана, а де ж тут біг? ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Ось що необхідно робити для збільшення тривалості життя: [1] Фізична активність: Згідно з рекомендаціями ВООЗ, необхідно займатися помірними фізичними навантаженнями щонайменше 150 хвилин на тиждень. Це може бути швидка ходьба, плавання, їзда на велосипеді або силові вправи. [1, 2] там не стільки про тривалість, скільки про якість. про стан людини можна опосередковано зробити висновок з огляду скільки в нього сексу за тиждень довше 10 хвилин за раз трапляється , звісно профі не рахуються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 13 хвилин тому, рыбак сказав: Ты по каким измерениям вычисляешь результаты , что твое мерило ? "По їхніх плодах ви пізнаєте їх." (с) По кількості смертей невинних вчинених кацапами після написання цих трудів. Маєте якусь іншу методологію підрахунку? Буду вдячний якщо поділитесь нею. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Життя , по твоему , це - бізнес? Це його суттєва складова. Завдяки вивченню праць Куосакі, я прямо зараз лежу на дивані, а орендарі їпошать, щоб назбирати мені на оренду. Що би я міг почерпнути для себе після прочитання майже трьох тисяч сторінок опису πιздостраждань Наталки Ростової ?! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, yuragon сказал: Так я ж саме про це і кажу - цінність того учєнія для кацвпів нульова, вони його не прімєнять для себе ніколи в силу своєї природи. А от негатив - колосальний. Через таких талстаєвських, нормальні люди які живуть поза сферою впливу одічалих, починають сумніватися і думати що кацапи колись такі зможуть стати людьми. А людожерам тіки це й потрібно - вони просто використовують вікно можливостей для людожерства. Т.е если говорят , что для жизни и блага необходимо делать то и то , а человеки отказываются , находя какие нелепые причины и отговорки , и в результате получают плачевные результаты , то виновато в этом учение о благе. Слушай , не пиши мне больше. Ты мне надоел своими абсурдами и бредом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Обана, а де ж тут біг? ) коли Коран ВООЗ писали, мін ТЦК не було 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: не гидувати єгипетських пляжей На пляжі готелю нічого гидувати - все чистенько і прибрано ) На відміну від того, що валялося і плавало на пляжах ЮБК... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, sergio сказав: Це його суттєва складова. Завдяки вивченню праць Куосакі, я прямо зараз лежу на дивані, а орендарі їпошать, щоб назбирати мені на оренду. Що би я міг почерпнути для себе після прочитання майже трьох тисяч сторінок опису πιздостраждань Наталки Ростової ?! розуміння ворога Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: про стан людини можна опосередковано зробити висновок з огляду скільки в нього сексу за тиждень довше 10 хвилин за раз трапляється , 8+годинний примусовий секс без лубрикантів у офісі рахується? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: розуміння ворога Хибне припущення. Такі твори ними самим якраз і робляться з протилежною метою - щоб завадити їх вороам їх зрозуміти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, vadimv сказав: 8+годинний примусовий секс без лубрикантів у офісі рахується? ) ви зараз скаржитеся чи вихваляєтеся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 3 минуты назад, sergio сказал: Це його суттєва складова. Завдяки вивченню праць Куосакі, я прямо зараз л Тебе вопрос задан прямой и , надеюсь , понятный , а ты мне начинаешь .. " Що ти під життям розумієш?" Змінено 10 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, yuragon сказав: Хибне припущення. Такі твори ними самим якраз і робляться з протилежною метою - щоб завадити їх вороам їх зрозуміти. так розуміння цього і дозволяє розуміти ворога та його книги краще. як можна читати книгу без розуміння хто, коли і з якою метою її написав? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 8 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Ось що необхідно робити для збільшення тривалості життя: [1] Фізична активність: Згідно з рекомендаціями ВООЗ, необхідно займатися помірними фізичними навантаженнями щонайменше 150 хвилин на тиждень. Це може бути швидка ходьба, плавання, їзда на велосипеді або силові вправи. [1, 2] Ну так і в займався помірними фізичними активностями, зараз через зовнішні обставини, не можу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Т.е если говорят , что для жизни и блага необходимо делать то и то , а человеки отказываются , находя какие нелепые причины и отговорки , и в результате получают плачевные результаты , то виновато в этом учение о благе. Слушай , не пиши мне больше. Ты мне надоел своими абсурдами и бредом Ну не прикидуйтесь що не розумієте про що я пишу. Писати щось таке, що писав пізній толстоєвський, для кацапів.... То навіть глибоко поважаємаий вами странствующій равін казав не робити такого - не сипати перла перед свинями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз