Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, sergio сказал:

. Чисто для розуміння життя набагато краще Трилогію Драйзера прочитати, чим ту муть. 

Для якого життя , тваринного ? Що ти під життям розумієш?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, vadimv сказал:

То він просто не знав, що треба бігати )

Я взагалі не розумію, як циклічні струси, що зазнає організм під час бігу, можуть позитивно вплинути на здоров"я?! Скоріше тромб якись обірватись може 😏 

Найоптимальніший стан організму то лежачий і щоб ноги були на невеличкому підвищенні,, для кращого відтоку крові з них. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

Только что, рыбак сказал:

Для якого життя , тваринного ? Що ти під життям розумієш?

Для бізнесу, для бухгалтерії. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

То він просто не знав, що треба бігати )

йому навіть не пропонували ходити. Мабуть розучився з клятими автівками.  

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

Для бізнесу, для бухгалтерії. 

Життя , по твоему , це - бізнес?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Колись по дурці в десятом класі, вивчали"Войну и мир", і я замісць зробити, як раніше - посписувати на контрольних з хрестоматії відповіді на питання, вирішив то прочитати, моїх сил вистачило на півтора семисотсторінкових тома з чотирьох. Результат написання контрольних, порівняно з користуванням хрестоматією не покращився, тож я закинув то гиблу справу. 

Нормальній людині то не заходить. 

5 хвилин тому, sergio сказав:

Чисто для розуміння життя набагато краще Трилогію Драйзера прочитати, чим ту муть. 

То така спеціальна "муть" для промивання мізків і засирання їх імперськими канібальскими установками.

• Лайк 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Прежде чем считать  последствия от какого либо учения ,  необходимо применить то , что сказано в учении.

Так я ж саме про це і кажу - цінність того учєнія для кацвпів нульова, вони його не прімєнять для себе ніколи в силу своєї природи. А от негатив - колосальний. Через таких талстаєвських, нормальні люди які живуть поза сферою впливу одічалих, починають сумніватися і думати що кацапи колись такі зможуть стати людьми. А людожерам тіки це й потрібно - вони просто використовують вікно можливостей для людожерства.

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Я взагалі не розумію, як циклічні струси, що зазнає організм під час бігу, можуть позитивно вплинути на здоров"я?! Скоріше тромб якись обірватись може 😏 

Найоптимальніший стан організму то лежачий і щоб ноги були на невеличкому підвищенні,, для кращого відтоку крові з них. 

Ось що необхідно робити для збільшення тривалості життя: [1]

Фізична активність: Згідно з рекомендаціями ВООЗ, необхідно займатися помірними фізичними навантаженнями щонайменше 150 хвилин на тиждень. Це може бути швидка ходьба, плавання, їзда на велосипеді або силові вправи. [1, 2]

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Гамак під пальмами - ідеально підходить )

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

Колись по дурці в десятом класі, вивчали"Войну и мир", і я замісць зробити, як раніше - посписувати на контрольних з хрестоматії відповіді на питання, вирішив то прочитати, моїх сил вистачило на півтора семисотсторінкових тома з чотирьох. Результат написання контрольних, порівняно з користуванням хрестоматією не покращився, тож я закинув то гиблу справу. 

Чисто для розуміння життя набагато краще Трилогію Драйзера прочитати, чим ту муть. 

читати та бігати то здібності. є не у всіх. як і пралки розбирати чи не гидувати єгипетських пляжей :lol:

кожен має займатися тим що у нього виходить найкраще і приносить задоволення :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Фізична активність: Згідно з рекомендаціями ВООЗ, необхідно займатися помірними фізичними навантаженнями щонайменше 150 хвилин на тиждень. Це може бути швидка ходьба, плавання, їзда на велосипеді або силові вправи. [1, 2]

Обана, а де ж тут біг? )

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

там не стільки про тривалість, скільки про якість. про стан людини можна опосередковано зробити висновок з огляду скільки в нього сексу за тиждень довше 10 хвилин за раз трапляється :flag1:,

звісно профі не рахуються :lol:

Посилання на коментар

13 хвилин тому, рыбак сказав:

Ты по каким измерениям вычисляешь результаты , что твое мерило ?

"По їхніх плодах ви пізнаєте їх." (с)

По кількості смертей невинних вчинених кацапами після написання цих трудів. Маєте якусь іншу методологію підрахунку? Буду вдячний якщо поділитесь нею.

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, рыбак сказал:

Життя , по твоему , це - бізнес?

Це його суттєва складова. 

Завдяки вивченню праць Куосакі, я прямо зараз лежу на дивані, а орендарі їпошать, щоб назбирати мені на оренду. 

Що би я міг почерпнути для себе після прочитання майже трьох тисяч сторінок опису πιздостраждань Наталки Ростової ?! 

• Хаха 4
Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

Так я ж саме про це і кажу - цінність того учєнія для кацвпів нульова, вони його не прімєнять для себе ніколи в силу своєї природи. А от негатив - колосальний. Через таких талстаєвських, нормальні люди які живуть поза сферою впливу одічалих, починають сумніватися і думати що кацапи колись такі зможуть стати людьми. А людожерам тіки це й потрібно - вони просто використовують вікно можливостей для людожерства.

Т.е если говорят , что для жизни и блага необходимо делать то и то , а человеки отказываются , находя какие нелепые причины и отговорки , и в результате получают плачевные результаты , то виновато в этом учение о благе. 

Слушай , не пиши мне больше. Ты мне надоел своими абсурдами  и бредом  

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Обана, а де ж тут біг? )

коли Коран ВООЗ писали, мін ТЦК не було :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

не гидувати єгипетських пляжей :lol:

На пляжі готелю нічого гидувати - все чистенько і прибрано )

На відміну від того, що валялося і плавало на пляжах ЮБК...

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Завдяки вивченню праць Куосакі, я прямо зараз лежу на дивані, а орендарі їпошать, щоб назбирати мені на оренду. 

Що би я міг почерпнути для себе після прочитання майже трьох тисяч сторінок опису πιздостраждань Наталки Ростової ?! 

розуміння ворога

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

про стан людини можна опосередковано зробити висновок з огляду скільки в нього сексу за тиждень довше 10 хвилин за раз трапляється :flag1:,

8+годинний примусовий секс без лубрикантів у офісі рахується? )

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

розуміння ворога

Хибне припущення. Такі твори ними самим якраз і робляться з протилежною метою - щоб завадити їх вороам їх зрозуміти.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

8+годинний примусовий секс без лубрикантів у офісі рахується? )

ви зараз скаржитеся чи вихваляєтеся? :lol:

Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Завдяки вивченню праць Куосакі, я прямо зараз л

Тебе вопрос задан прямой и , надеюсь , понятный , а ты мне начинаешь ..

" Що ти під життям розумієш?"

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 хвилину тому, yuragon сказав:

Хибне припущення. Такі твори ними самим якраз і робляться з протилежною метою - щоб завадити їх вороам їх зрозуміти.

так розуміння цього і дозволяє розуміти ворога та його книги краще. як можна читати книгу без розуміння хто, коли і з якою метою її написав?

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Ну так і в займався помірними фізичними активностями, зараз через зовнішні обставини, не можу. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Т.е если говорят , что для жизни и блага необходимо делать то и то , а человеки отказываются , находя какие нелепые причины и отговорки , и в результате получают плачевные результаты , то виновато в этом учение о благе. 

Слушай , не пиши мне больше. Ты мне надоел своими абсурдами  и бредом  

Ну не прикидуйтесь що не розумієте про що я пишу. Писати щось таке, що писав пізній толстоєвський, для кацапів.... То навіть глибоко поважаємаий вами странствующій равін казав не робити такого - не сипати перла перед свинями.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...