Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

а що сі стало?:crazy:

А те кто публично называл СВО войной в 2022-2025, еще сидят, или всех  уже выпустили?

МОСКВА, 5 июля. /ТАСС/. Специальная военная операция РФ постепенно превращается в настоящую войну, поскольку западные спонсоры фактически участвуют в боевых действиях на стороне Киева. Это отметил в беседе с журналистом "Вестей" Павлом Зарубиным пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков.

"Идет война, это настоящая война, - отметил он. - Начиналось все как специальная военная операция. Продолжается как война, потому что за Киевом стоит и Берлин, и Париж, и Гаага, и Осло, и, к сожалению, Вашингтон".

"Потому что им помогают целиться через их спутники, им помогают наводить зарубежные вооружения на наши цели через всю их инфраструктуру", - добавил Песков.

21106055.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Може напряму і не підтримує. Але поляки, як це не дивно, зараз залюбки підтримали антиукраїнськи акції  своєго піпла, інспіровані кацапами.

так вони ж не за Зеленського кацапів, а проти Порошенка українців :lol:

Посилання на коментар

як кацапи зробили з українців злочинців

vidomo.media/ukr/crime/1783246350-u-krivomu-rozi-viyskoviy-u-szch-pogrozhuvav-politsiyi-rushnitseyu

www.rbc.ua/rus/news/odeshchini-viyskoviy-szch-pidirvav-granatu-1783250578.html

kyiv.novyny.live/cholovik-pidirvav-granatu-u-kiievi-postrazhdali-dvoie-pravookhorontsiv-334061.html

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

як кацапи зробили з українців злочинців

кацапощелепні жиди

Давид Самойлов
БАНДИТКА

Спойлер

Я вел расстреливать бандитку.
Она пощады не просила.
Смотрела гордо и сердито.
Платок от боли закусила.

Потом сказала: «Слушай, хлопец,
Я все равно от пули сгину.
Дай перед тем, как будешь хлопать,
Дай поглядеть на Украину.

На Украине кони скачут
Под стягом с именем Бандеры.
На Украине ружья прячут,
На Украине ищут веры.

Кипит зеленая горилка
В белёных хатах под Березно,
И пьяным москалям с ухмылкой
В затылки тычутся обрезы.

Пора пограбить печенегам!
Пора поплакать русским бабам!
Довольно украинским хлебом
Кормиться москалям и швабам!

Им не жиреть на нашем сале
И нашей водкой не обпиться!
Еще не начисто вписали
Хохлов в Россию летописцы!

Пускай уздечкой, как монистом,
Позвякает бульбаш по полю!
Нехай як хочут коммунисты
В своей Руси будуют волю…

Придуманы колхозы ими
Для ротозея и растяпы.
Нам все равно на Украине,
НКВД или гестапо».

И я сказал: «Пошли, гадюка,
Получишь то, что заслужила.
Не ты ль вчера ножом без звука
Дружка навеки уложила.

Таких, как ты, полно по свету,
Таких, как он, на свете мало.
Так помирать тебе в кювете,
Не ожидая трибунала».

Мы шли. А поле было дико.
В дубраве птица голосила.
Я вел расстреливать бандитку.
Она пощады не просила.

Посилання на коментар

1 час назад, hause сказал:

ЗИ:  якою Україна стала зепідаристичною державою...

Судячи по всьому стає копією білорусів-кацапів. Треба ще більше і більше  силовиків ну так про всяк випадок  вовани вони такі...

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, US7IGN сказал:

Хто ніколи не був в Єгипті, покажу їх чисті пляжі з чудовим морем :lol:

www.instagram.com/reel/DXg2IREiaXX/

Все ж таки в Албанії море краще :flag1:

www.instagram.com/reel/DYHoEfMKR79/

Та нуп нахер. 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

Та нуп нахер. 

Ну от я коли ще більшу таку хєрню в каміннях які дехто пляжем називає побачив, погидував в те найчистіше в світі море заходити

Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Вдруг глаза открылись, бывает.

та ладно, большинство просто потенциальные предатели вот и все

ссср так любили любили пока не сказали им , что это было плохо...язык им дали родители и окружение, его так же любили любили пока им не сказали сдать его россиянам...и так у них будет всегда...завтра скажут Украина это зло, через время побегут сами это разносить)))

Посилання на коментар

24 минуты назад, US7IGN сказал:

Ну от я коли ще більшу таку хєрню в каміннях які дехто пляжем називає побачив, погидував в те найчистіше в світі море заходити

В Албанії раз за дев"ять років бачив що якась змія похожа на мідянку в морі плавала,але ж не таке уйобище.

Посилання на коментар

19 минут назад, sergio сказал:

В Албанії раз за дев"ять років бачив що якась змія похожа на мідянку в морі плавала,але ж не таке уйобище.

Да ладно. Мурена. Убить и зажарить. Вон вчера нырял в Тетереве, рыбу ловил. Рядом ныряла выдра, конкурент по этим делам, я ее с прошлого года запомнил. Пара цапель как обычно. Ондатры плавают. Ужи на камнях возле воды умудряются верховодку ловить. Природа, красиво, мы не одни. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Стосовно Карла Маркса: ми всі вивчали про боротьбу класів, а що таке класи у світі - це бідні й багаті. Бідні не люблять багатих - звідси боротьба. Але тут це накрилося мідним тазом. Тому що жлоби, насправді, - це клас, де багаті й бідні не мають жодного значення, бо бідний жлоб і багатий жлоб - все одно жлоби. Тому класова близькість бідного жлоба ближча багатому жлобу, а не бідному інтелігенту. Тому бідний жлоб завжди голосуватиме за багатого жлоба, а не за бідного інтелігента. Тобто бідний жлоб і багатий жлоб - це один клас, і Маркс пролітає.

Деякі люди просто не думають, що вони роблять, вони безвідповідальні. Коли це просто Вася — то одне. Але коли в парламенті приймають дебільні закони — то інше. І саме дебільні закони відкривають шлях корупції. Рагулі відкривають шлях корупції, бо вони не мислять інтересами держави.

Українці хочуть щоб президент був такий справедливий як Ісус Христос, красивий як Ален Делон, щоб він був бідний як Робін Гуд але щоб він усе всім роздавав - щоб він був Янголом! І ще був талановитий, такий як Наполеон.

Можливо цей народ вирішить, що країна ця не має існувати, і що цей народ не має існувати, все можливо. Тоді, значить так. Але можуть бути люди яким це не сподобається, і вони будуть шось робить...

Українці, вони чемпіони по такому я би сказав циклічному суїциду.

Я завжди казав, що українців ніхто не може перемогти крім самих українців. І весь час вони це доводили, протягом всієї своєї історії.

А шо ти з цим зробиш? Ніх*я! Я їм кажу, шо вони дураки, я їм весь час це кажу.

Вони дурні і безвідповідальні, вони як діти... Я не політик, і я можу говорить про свій народ не намагаючись йому сподобатись. Так є.

* Жлоб і рагуль — це майже одне й те саме. Хоча рагуль — більш вишукане визначення
Лесь Подерв'янський

Сегодня просто день офигительных формулировок.
Митець гений, конечно.(C)

photo_2026-07-05_16-06-43.jpg

Посилання на коментар

6 годин тому, Canton сказав:

А ще наші кораблі бороздять простори всесвіта і робимо 3000 ракет до кінця року!

photo_2026-07-04_21-10-51.jpg

Ти вже сміявся, коли Зеленський обіцяв один млн дронів на рік. Ти повний профан, щоби ти про себе не говорив 😅

Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

Тю, та прямо на цьому форумі прямо в цій темі і досі на слова "кацапська окупація" починають прокидатися посібники окупантів (навіть з Чікаго). І розказувати, що Україна сама добровільно приєдналася.  

Звичайно же добровільно, бо в Україні ніколи не бракувало проросійських настроїв. Це лише зараз на час прямої інтервенції вони притихли. 

На відміну від тебе, я вмію аналізувати, а не тупо гаслами кидатися 😅

Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Звичайно же добровільно, бо в Україні ніколи не бракувало проросійських настроїв.

особливо , якщо їх заохочуваоли  , та навпаки - фізично викорінювали  не те що носіїв  антиросійських , а просто проукраїнських поглядів 

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Народ в Польщі чи Чехії ніколи не підтримував кацапів.

Ще раз дивимся відсотки геноциду.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

особливо , якщо їх заохочуваоли  , та навпаки - фізично викорінювали  не те що носіїв  антиросійських , а пролсто проукраїнських поглядів 

Та пох, вони були і вони перемогли. 

Посилання на коментар

18 минут назад, karbo сказал:

Ти вже сміявся, коли Зеленський обіцяв один млн дронів на рік. Ти повний профан, щоби ти про себе не говорив 😅

Во первых - "Тикайте собі у сраку"(С), анальный маструбатор Вы наш...

Во вторых - когда это "зеленое пизdло"(С) звиздело про миллион дронов до конца 24 года - это реально было смешно...это как миллиард деревьев и 3000 Фламинго до конца 2025 года...

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Во первых - "Тикайте собі у сраку"(С), анальный маструбатор Вы наш...

Во вторых - когда это "зеленое пизdло"(С) звиздело про миллион дронов до конца 24 года - это реально было смешно...это как миллиард деревьев и 3000 Фламинго до конца 2025 года...

Скільки зараз млн дронів на рік виробляє Україна?

Точно так і на ракети вийде, бо РФ на плато. 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

На Мальдіви вам точна не можна - а то ще схопите інфаркт від побаченого )

Отруйні змії, мурени, осьміноги, морські їжаки, скати, отруйні риби, акули в товарній кількості ))

ЗИ: на Кінбурні якось пішов вздовж берега русла Дніпра - гадюки прямо під ногами десятками тікали у воду )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

38 минут назад, vadimv сказал:

Ще раз дивимся відсотки геноциду.

також слід звернути увагу на геноцид  українців  кацапами та їхніми посіпаками жидами  на щільно  заселених етнічними   українцями територіях  Малинового клину , Жовтого клину , Сірого клину , Зеленого клину - це десяики мільйонів замордованих , у порівнянні з чим Голокост - то дитячі  забавки в пісочниці . 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

На Мальдіви вам точна не можна - а то ще схопите інфаркт від побаченого )

Отруйні змії, мурени, осьміноги, скати, отруйні риби, акули в товарній кількості ))

ЗИ: на Кінбурні якось пішов вздовж берега русла Дніпра - гадюки прямо під ногами десятками тікали у воду )))

Зато декілька раз було, що сушма підстилка на периоаз, знімав, а ааа ноиз меленькі скорпіончики висіли. Але казали, що не сильно отруйні, хіба місце укусу заниміє. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, karbo сказав:

Звичайно же добровільно, бо в Україні ніколи не бракувало проросійських настроїв.

Ну от - українська мова зовсім не заважає видавати прокацапські тези )

• Дякую 1
Посилання на коментар

18 минут назад, karbo сказал:

Точно так і на ракети вийде, бо РФ на плато. 

Тока пздеть не надо...никто за язык не тянет...

Поэтому весь словесный понос этого картавого гномика - воспринимается как откровенная брехня...которой, по большому счету, и является

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, vadimv сказав:

Ну от - українська мова зовсім не заважає видавати прокацапські тези )

Ти часом не родич шарікова?😅

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

Тока пздеть не надо...никто за язык не тянет...

Нада, Фєдя, нада, якщо це демотивує кацапа. А  воно на фоні текучих подій дуже сильно демотивує.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...