Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

14 минут назад, sergio сказал:

Третій хороший ТЦКашник це добре. І головне теж зарізаний ножем. Ще ті різаки в нас. Не те що Дніпровські соплежуї.

Львів - культурна столиця

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, truck55 сказал:

Першого зарізав ІТівець, другого митник, цікаво хто цим разом. 

Посилання на коментар

33 минуты назад, sergio сказал:

Я вже три місяці з хати далі 50 метрів не вихожу, тож то не я 

:lol:

в мене так двоюрідний брат ,  переховувався  вдома ( за сто метрів від господи - парк Сагайдак з  бомбезним  пляжем  на Дніпрі ) 

сидів-сидів , набрав двадцять кіло та помер від інфаркту в 51 рік :unknown:

unnamed (6).webp

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

А хіба даремно була створена соцсистема - ця справжня школа крадиізму? Воно у декого вже в генах сидить!

Тому досить смішно виглядають потуги місцевої кацапні, похитнути імідж найвеличнішого якимись дрібними корупційними скандалами. У народу таке могутнє щеплення після хатинки Кравчука, Кучми і тих рук, що нічого не крали, свинарчуків, що зе, в цьому плані нічого не загрожує. Він фізично і математичнно не зможе наздогнати папєрєдників, хоча, нє скіглить, бере лопату і годує свою сім’ю.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Бездомный сказал:

:lol:

в мене так двоюрідний брат ,  ховався  вдома ( за сто метрів від господи - парк Сагайдак з  бомбезним  пляжем  на Дніпрі ) 

сидів-сидів , набрав двадцять кіло та помер від інфаркту в 51 рік :unknown:

Та більш менш в межах тримаю вагу. В басіку вже вода прохолодна стає. Якісь роботи захожу. Плитку в кухни переклав частину, а то від тепла плити відійшла від стіни. Ще різне  по дрібному. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, sergio сказал:

Та більш менш в межах тримаю вагу. В басіку вже вода прохолодна стає. Якісь роботи захожу. Плитку в кухни переклав частину, а то від тепла плити відійшла від стіни. Ще різне  по дрібному. 

вагу необхідно пильнувати , бо в нашому віці  збалансована вага - то дорівнює  життю 

• Лайк 1
Посилання на коментар

До річниці Незалежності 

шановному  Вадиму - на радянському/пострадянському тб панували ось ці  "володарі думок" - і влегку розчинили білорусів "в русском море" - перетворили білорусів в бидлотрусів

Спойлер

від'єднати український тб етер від кацапського тб етеру - то подвиг , у порівнянні з яким подвиги Геракла - пусте  

і Кучма те зробив

Кучма переграв кацапів у мистецтві легких торканнь.

Прийняти Кучму  мені було так саме складно , як прийняти батька - з усіма його факапами .

Тарас Петриненко  теж  будував  кар'єру на масквабаді 

• Дякую 1
Посилання на коментар

11 часов назад, DmiVady сказал:

А що сьогодні у влади за черговий факап?
Хто там ще що вкрав та попалився?
Бо бачу що боти активно спамлять у темі, а в новинах нових крадунів сьогодні не показують :pardon:

Містер Tochkin, припиняйте знущатись! 🧘‍♂️
Зараз більшість українців, що ще в країні, трошки "Оля Полякова" ...  :razz:

Так там крадуть постійно. То привентивно. 

Посилання на коментар

13 годин тому, vadimv сказав:

Станом на 16 серпня 2026 року в Росії зафіксовано нову хвилю паливної кризи. За даними моніторингового сервісу, на який посилаються ЗМІ, наявність бензину та дизеля спостерігалася лише на 28,1% автозаправних станцій (тижнем раніше показник становив 41%)

www.instagram.com/reel/DcTX-8ZITJC/

Посилання на коментар

9 минут назад, sergio сказал:

Так там крадуть постійно. То привентивно. 

а ти б не крав ?

все , що каже людина - вона розповідає про себе (с)

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

46 минут назад, sergio сказал:

а Парубія взагалі застрелив татусь  парубка , який геройськи заганув боронячи Україну

Посилання на коментар

згорів  мегахаб Озону під Куйбишевом - Самарою 

дахусім 

Спойлер

«Дахусим» — это известная спортивная байка о советском лыжнике Вячеславе Веденине на Зимней олимпиаде 1972 года в Саппоро. Согласно легенде, перед гонкой на 30 километров из-за сильного снега японский журналист спросил его, помогут ли мази, на что лыжник ответил матерной фразой, которую газеты приняли за русское заклинание

Посилання на коментар

29.04.2026 в 22:10, vadimv сказав:

Електричка таку відстань з однієї зарядки не проїде ні спокійно, ні неспокійно.

www.instagram.com/reel/Dbldd8CBCg5/

Посилання на коментар

Сейчас опять алкаши, спекулянты и тунеядцы начнут строчить, как они страдали при Союзе:lol:

Посилання на коментар

Українці платитимуть 20% ПДВ за всі посили з-за кордону: міністр фінансів анонсував нові правила.

Українці зараз не мають платити ПДВ за посилки з-за кордону вартістю до 150 євро, однак цю пільгу планують скасувати вже в 2027-му. Реформа покликана вирівняти правила оподаткування для всіх гравців на ринку України – і тих, хто виробляє товар в країні, і тих, хто імпортує. 

Про це в інтерв'ю 24 каналу розповів міністр фінансів Сергій Марченко. "Поточна податкова пільга створює нерівні умови саме для українського виробника. І це несправедливо", – пояснює міністр. 

www.obozrevatel.com/ukr/ekonomika-glavnaya/economy/ukraintsi-platitimut-20-pdv-za-vsi-posili-z-za-kordonu-ministr-finansiv-anonsuvav-novi-pravila.html

А де подивитися аналоги наприклад батарей вироблені в Україні? 

www.instagram.com/reel/Db_fvTqiFAF/

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

Слов’янськ став територією активних бойових дій freeradio.com.ua/sloviansk-stav-terytoriieiu-aktyvnykh-boiovykh-dii-shcho-tse-oznachaie-dlia-mistsevykh/

Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Ситуация. Живет особь и живет никому , по её версии ,не причиняет вреда или зла. Тут в её личное пространство вторгаются некие особи и заявляют , что она должна соблюсти и принять некие правила ,которые особь воспринимает как агрессию против себя  и свободу существования . 

Имеет ли в этом случае  особь  право самозащиты или не имеет , кто и какими законами это определяет и имеет право определять ?

. В даном случае : законом особи ; законом особей или третьи лица со своими законами ?

Как должна происходить процедура : обратиться  в суд , какой , к кому и выяснять законность или не законность  ;  действовать исходя из своих соображений ??

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

3 минуты назад, рыбак сказал:

Ситуация. Живет особь и живет никому , но её версии ,не причиняет вреда или зла. Тут в её личное пространство вторгаются некие особи и заявляют , что она должна соблюсти и принять некие правила ,которые особь воспринимает как агрессию против себя  и свободу существования . 

Имеет ли в этом случае  особь  право самозащиты или не имеет , кто и какими законами это определяет и имеет право определять ?

. В даном случае : законом особи ; законом особей или третьи лица со своими законами ?

Явная самооборона была. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

26 минут назад, US7IGN сказал:

Слов’янськ став територією активних бойових дій freeradio.com.ua/sloviansk-stav-terytoriieiu-aktyvnykh-boiovykh-dii-shcho-tse-oznachaie-dlia-mistsevykh/

Щиро кажу, що мені пофіг. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

Явная самооборона была. 

Это с какой точки зрения и законом  , особи , особей или третьей стороны?

Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

Щиро кажу, що мені пофіг. 

А если Пу скажет,, гипотетически, и если гипотетически можно  ему верить ( на самом деле -нет ) ,что если они захватят Славянск и тогда война закончится   ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 годин тому, 7351 сказав:

Нагадаєте, хто був Верховним Головнокомандувачем у 2017 році?

image.thumb.png.25d34b4e6372e7faef5eef932a5e17b9.png

zakon.rada.gov.ua/laws/show/1951-19#Text

Якщо зараз для вас написати постанову і зобов'язати вас вести реєстр, та будь який, але не дати ні грошей, ні ресурсів, ні правових підстав, ні реальних можливостей - багато раєстрІВ наведете? Все одно що дати наказ штурмуй посадку але я тобі нічого не дам, моя задача - твої проблеми, зато потім неодмінно спитаю про результат

Ще раз напишу - тцк працюють чітко в межах повноважень, визначених законом і забезпечених ресурсами. От які в них можливості були так вони його і вели. І закон розповсюджується не лиш на тцк, а й на громадян, які зобов'язані "... в 7 денний термін стати на військовий облік, вчасно оновлювати облікові дані, прибувати за викликом..."

А не отетовот "Від кого я ховаюсь? Від яких повісток я ховаюсь? Я публічна людина, мене не змогли знайти і дати мені у руки повістку? Про що ви говорите? Ви знову брешете"

• Хаха 4
Посилання на коментар

2 часа назад, truck55 сказал:

Кого столица ? По чем определять  , если бы загрыз зубами то тогда - не культурная ?

Посилання на коментар

8 минут назад, рыбак сказал:

Это с какой точки зрения и законом  , особи , особей или третьей стороны?

С точки зрения того самого уголовного кодекса. "Напад групою осіб з нанесенням тілесних ушкоджень середньої важкості." 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...