МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 14 хвилин тому, sergio сказав: В мене під ключ все було, без дзвінків на урядову. Хіба жалюгідні 2 кг вартують нервових клітин, які не відновлюються?! в мене принцип був)) знаючи ,як так в гаскі вони нерви мотають і харабі пачками беруть,то ні копійки сука. ще й трохи получили,бо дуже швидко після дзвінка прийшов лист напчту з номером)) Змінено 3 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 хвилин тому, МаТраС сказав: ЄС не для нас поки не вимрем ми,які родились в совку. хоча направлення правильне було. я теж втрохи вдохновився,що двигаємся. але й не розчарувався сильно,коли зрозумів,що ні нато ,нв єс при моєму життю не буде Ну в вашому не буде, а у виїхавших в тому напрямку вже є. 8 хвилин тому, sergio сказав: Мусліми це тисячу років тому починали, тому в них це на рівні рефлексу. Та мусліми теж різні є. Є такі, що пруть з увімкненим мафоном повз мечеті під час намазу і навіть не хрестяться ) Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 31 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: t.me/insider_zsy/45808 Що то зв помийка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Мусліми це тисячу років тому починали, тому в них це на рівні рефлексу. Але завдяки мобільним патрулям гідності в нас то все відбудеться значно швидше. І що воно їм дало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, МаТраС сказал: в мене принцип був)) знаючи ,як так в гаскі вони уршки мотають і харабі пачками беруть,то ні копійки сука. ще й трохи получили,бо дуже швидко після дзвінка прийшов лист напчту з номером)) Будівельний звіт самі робили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, US7IGN сказал: І що воно їм дало? Незламну потужність. Навіть піндоси які, згідно легенди, самотужки поконали Гітлера, ні в Афганістані нв Ірані не можуть впоратись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: І що воно їм дало? У мечетях в денну спеку досить прохолодно і килимки м'які ) Якби ще подушки були - було б ідеально )) Порівняйте це з жорсткими дерев'яними лавками у католиків і голою цементною підлогою у православних ))) Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Будівельний звіт самі робили? я не вводив в експлуатацію. бо там ще купа хоз приміщень теплиць планувалась.але життя внесло корективи. щоб не трахатись знову з переробкою буд паспорту вирішив визначитись. наче вже визначився. якщо виживу, то ще під аренду одне типа хоз приміщення зроблю. теплиці і тп відпаали вже давно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому https://www.facebook.com/share/p/1DWbwZCW44/ .... вертіли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, МаТраС сказал: я не вводив в експлуатацію. бо там ще купа хоз приміщень теплиць планувалась.але життя внесло корективи. щоб не трахатись знову з переробкою буд паспорту вирішив визначитись. наче вже визначився. якщо виживу, то ще під аренду одне типа хоз приміщення зроблю. теплиці і тп відпаали вже давно А що ви тоді робили? На підставі Ввода в експлуатацію, робиться приватизація. Я на підставі нього електрику від РЕМа навіть підключав. Навіть для газа достатньо було паспорта БТІ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, sergio сказав: Незламну потужність. Навіть піндоси які, згідно легенди, самотужки поконали Гітлера, ні в Афганістані нв Ірані не можуть впоратись З чим? Щоби що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, МаТраС сказал: https://www.facebook.com/share/p/1DWbwZCW44/ .... вертіли Теж вважаю, що на прещидентському прапорі тризуб на це поміняти треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: У мечетях в денну спеку досить прохолодно і килимки м'які ) Якби ще подушки були - було б ідеально )) Порівняйте це з жорсткими дерев'яними лавками у католиків і голою цементною підлогою у православних ))) Я не проводжу так багато часу в цих закладах щоб це мало для мене якесь значення. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, Canton сказал: Блд, что можно сказать єтим людям? 😱 Під час забігу на честь загиблих Героїв України на Харківщині загинули троє людей Учора близько 09:30 РФ завдала удару «Іскандером» по населеному пункту в Берестинському районі, де проходив пам’ятний забіг. Атака забрала життя трьох людей.(С) Треба сказати " дблблд" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, US7IGN сказав: Я не проводжу так багато часу в цих закладах щоб це мало для мене якесь значення. Тут має бути комент рибака про служителів мамони ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: З чим? Щоби що? Ну з тими моджахедами в КСІРом. Щоб що?! Щоб Трамп на продажі інсайдів більше заробив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Ну з тими моджахедами в КСІРом. Щоб що?! Щоб Трамп на продажі інсайдів більше заробив Я не про керівництво. Самим муслімам що це дало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 56 минут назад, US7IGN сказал: Я не про керівництво. Самим муслімам що це дало? Складне питання. Запитайте в наших віруючих, що їм дає віра в єврейські казки. Upd. t.me/raketa_rakety_de/39075 Змінено 2 години тому користувачем sergio 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 години тому, hause сказав: Квартира уціліла ..., назло гниді яка поставила лайк під моїм попереднім постом... Вибух стався дещо далі, ніж ми думали, є вода поки що, газ дали вчора ввечері - можна жити, світло невідомо коли буде, бо 110-ка від якої живилася вся околиця проходить десь якраз під епіцентром вибуху... Русопідари + земудари = страшна сила І писав вже, що не чули ми ніяких дронів: t.me/BerezaJuice/67926 - тут це саме говорять Зеленський збрехав про вибухи в селі Мила. Цинічно та публічно. І, схоже, що я знаю чому. Ба більше того, я можу обґрунтовано це довести. Зеленський точно володіє інформацією. Він знає дійсно, що відбулося. Але каже про "наслідки російського дронового удару". Давайте по черзі. Спробуємо відновити події вчорашнього вечора в с. Мила. Перші повідомлення про потужний вибух у Милій почали надходити о 20:25–20:30. Тобто, вибух насправді стався приблизно о 20:15–20:20. Це рідтверджують місцеві. Також були повідомлення про попереднє займання (або невеликий вибух), припустімо, за 10 хвилин до потужного. Навіщо така хронологія? Зараз зрозумієте. Справа у тому, що до того вибуху жодного БПЛА не було в повітрі біля та над с. Мила. Це легко перевірити подивившись онлайн-архив руху дронів. Та навіть у момент вибухів жодних безпілотників, спрямованих вектором польоту на Милу, не було (знову дивимося архів онлайн-карти). І це факт, а не припущення. Звіт про це був у Зеленського на столі. Також цю інформацію підтверджують ППОшники, які розташовані біля села Петрушки, що поряд з с. Мила. Не було тоді жодних шахедів, ані зафиксировано, ані збито. Так, цих військових можна зараз примусити змінити покази, але архів онлайн-карт залишиться. Так, наразі, після виступу Зеленського про російський удар по цьому складу (дуже зручна версія, щоб списати власний долбоїбізм і бардак практично в усьому), багато сотень ботів та тих, хто вирішив не перевіряти версію влади, будуть стверджувати, що це був «шахед», «шахед» влучив — і ось він згорів. Але монітори та їхня історія пам’ятають усе. На скрині стан околиць Києва приблизно о 20:05 того жахливого дня. Червона точка — це селище Мила. Ви всі самі все бачите. Підозра, що щось тут не так, виникла після прямого спілкування і отримання інформації від місцевих та військових. Всі вони підтверджують, що шахеда не було. Спочатку був вибух. Не знаю чи то диверсія була, чи то порушення норм безпеки, але тепер президент цинічно бреше про дрон. Все знає, але бреше. І тоді виникає питання - що дійсно відбулося на тому овочесховищі в с. Мила, яке використовувалося, як склад для боєприпасів та ракет? А ще питання, то кого намагається врятувати своєю брехнею Зеленський? Кого він хоче вивести з під відповідальності за загибель українців в с. Мила? Чий це був склад? Чи хтось думає, що він просто помилився? До речі, може ви готові повірити не фактам, картам та свідченням, а Володимиру Олександровичу, який і досі не знає, хто такий Вова для якого будують дім в Династії поряд з будинками Єрмака, Міндіча і Чернишова? Ну що панове. Ніщо на форумі не об'єднує людей так, як нелюбов/ ненависть до діючої влади. Бажаю всім без виключення, щоб були живі, здорові, а домівки цілі. Тепер про дописувача (гандона), біля домівки якого стався вибух в с Мила. Шахедів дійсно там не було, прилетіла ракета. Інформація безпосередньо від військових, у кого є знайомі з ППО, можете перевірити. Ось так і народжуються міфи. У мене все. Змінено 2 години тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Шахедів дійсно там не було, прилетіла ракета. Інформація безпосередньо від військових, у кого є знайомі з ППО, можете перевірити. Ось так і народжуються міфи. У мене все. чесно кажучи я навіть реактивного шахеда жодного разу не чув до моменту вибуху або коли по ньому стріляють, так що не дивно що старих мопедів не чули Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 минут назад, US7IGN сказал: я навіть реактивного шахеда жодного разу не чув до моменту вибуху В четверг своими глазами видел, ебнул в районе Лыбедской/Красноармейской.... По форме/размеру как мопед, но сцука скорость раза в три выше... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 57 хвилин тому, US7IGN сказав: Самим муслімам що це дало? Їх бабИ не навчають ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Там бабИ не навчають ) 4 минуты назад, vadimv сказал: Там бабИ не навчають ) 🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Добре,, що в мене польська майже без акцента. t.me/UaOnlii/131228 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Добре,, що в мене польська майже без акцента. t.me/UaOnlii/131228 Кіболям пох на акцент Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз