sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 минут назад, Александр Аврамчук сказал: То вже не в тренді. Зараз такі модні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 годин тому, vadimv сказав: Робочу систему роблять – Коррупция, – вздохнул я. – Везде в этом мире коррупция. – Не везде, – ответил Ломас. – А где ее нет? – У вас в Добросуде. – Вы серьезно? – Конечно. Коррупция – это язва на здоровом теле. Девиация. А когда вместо здорового тела имеется одна большая язва, это уже не отклонение от нормы. Это такой социальный строй. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому «Рішення про підозру директору НАБУ Кривоносу і близькій особі керівника САП Клименку не було погоджене в ОП» - ЗМІ. «Рішення Генпрокурора підписати підозру директору НАБУ буде скасовано» - ЗМІ з посиланням на джерела в ОП. Цивілізаційно ми вже давно випередили самі усамітнені африканські племена. Тільки в зворотному напрямку. (C) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, Canton сказав: Кравченко підписав підозру дружині керівника САП Клименка Джерело: https://censor.net/ua/n4023269 цікаво чи не будуть музи одна одну за волосся в камері тягати? куры-заточницы (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, US7IGN сказал: цікаво чи не будуть музи одна одну за волосся в камері тягати? куры-заточницы (с) Як це за волосся? Їх там що, вже не голять налисо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 хвилини тому, sergio сказав: бабаї в шльопказ з протикорабельними комплексами Бастіон захопили острови в Баб-Аль-Мандебській протоці Це за 2000 км від Хургади ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 годину тому, Canton сказав: Подписал и свалил ночью из Украины... Блядский цирк... Знову не встигли виписати підозру, заарештувати...."блядский цирк". Але НАБУ "працює по великій рибі", чекаємо на нові гучні справи))). Ніхто не бачить закономірність щодо: 1) публічного звинувачення, 2) наданням часу для завершення справ (відкупитись), 3) безперешкодний виїзд за кордон ? Це ж було вже (с) Змінено 4 години тому користувачем XL.pro 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 хвилини тому, US7IGN сказав: это уже не отклонение от нормы. Это такой социальный строй. "Робочий стан робочої системи" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 27 хвилин тому, sergio сказав: Я бы так не тішився. Вчора дивився аналітиків. Сказали, що в зв"язку з тим що бабаї в шльопказ з протикорабельними комплексами Бастіон захопили острови в Баб-Аль-Мандебській протоці, чим загрожують судноплавству через Суецький канал, на який припадає 15-17 ВВП Єбипту. Єбипет розглядає можливість проведення спеціальної аійськової операції там. З частковою мобілізацією. Для максимальної оперативності перекидання військ будуть проводити в найближчих до Червоного моря місцевостях. Пи. Си Запасів Калашів з шестиденої війни на всіх не вистачить. Карамультук тримати вмієте? 😎 Схоже Ви знайдете виправдання всьому, сидячи в заперті, перебуваючи під обстрілами))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Ніхто не бачить закономірність щодо: 1) публічного звинувачення, 2) наданням часу для завершення справ, 3) безперешкодний виїзд за кордон? Це ж було вже (с) Ще за царя панька - "нацарювати і втекти" (с) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 годин тому, karbo сказав: Українці одна з найпродажніших націй Доведи це беззаперечними доказами на прикладах всіх інших націй світу, звісно, якщо ти не звіздабол на підсосі у кремля. Можеш почати з «росіян» і далі по списку. Я впевнений, що ти вибереш, щоб тебе називали рашазвіздаболом і довести свою рашистську брехню не зможеш. Змінено 4 години тому користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 13 хвилин тому, vadimv сказав: Ще за царя панька - "нацаріювати і втекти" (с) Тут питання в силовиках. Справа Міндіча нічому не навчила? Чи поділились і відпустили? Якщо не садять одного, другого, третього, то це робоча схема - "нацарювати-поділитися-втекти". Але за крадіжку в магазині на умовну 1000 грн надають 5-7 років реального строку. Змінено 4 години тому користувачем XL.pro 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 минут назад, XL.pro сказал: Схоже Ви знайдете виправдання всьому, сидячи в заперті, перебуваючи під обстрілами))) Забув коли нас тут останній раз бомбили. С "в заперті" все може змінитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 минут назад, vadimv сказал: Це за 2000 км від Хургади ) Але 15-17 % ВВП на дорозі не валяються. Чи в Єбипті на потоках ніхто не сидить?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Забув коли нас тут останній раз бомбили. Вчора - zaxid.net/u_striyu_prolunali_vibuhi_n1645599 1 хвилину тому, sergio сказав: С "в заперті" все може змінитися. Коли почнуть масово ходити по хатах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 31 хвилину тому, truck55 сказав: Як це за волосся? Їх там що, вже не голять налисо? ви мали на увазі лазерну епіляцію? 29 хвилин тому, XL.pro сказав: Ніхто не бачить закономірність щодо: завтра піде на "угоду зі слідством". я бачу що пересидента будуть технічно виносити на мороз. треба терміново підписувати мирову угоду і проблема навіть не в тому що хтось не хоче, а в тому що представники чинного "київського режиму" не виглядають легітимними в очах інших підписантів... Змінено 4 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: завтра піде на угоду зі слідством. я бачу що пересидента будуть технічно виносити на мороз. треба терміново підписувати мирову угоду і проблема навіть не в тому що хтось не хоче, а в тому що представники чинного "київського режиму" не виглядають легітимними в очах інших підписантів... Від кого залежить початок і закінчення війни, від Зеленського чи Путіна? Якби ***ло хотіло її завершити, то посередники (в особі США/Європи) не потрібні. Відправили б якогось Абрамовича і війна заморозилась би на лінії розмежування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 24 хвилини тому, XL.pro сказав: Знову не встигли виписати підозру, заарештувати...."блядский цирк". Але НАБУ "працює по великій рибі", чекаємо на нові гучні справи))). Ніхто не бачить закономірність щодо: 1) публічного звинувачення, 2) наданням часу для завершення справ (відкупитись), 3) безперешкодний виїзд за кордон ? Це ж було вже (с) Все чекав поки напишете Набу генпрокурора особисто не чіпала, ніяких звинувачень не висували Но на злодієві шапка загорілась На якій підставі його (генпрокурора(!) треба було арештувати? Придумайте щось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Від кого залежить початок і закінчення війни, від Зеленського чи Путіна? Якби ***ло хотіло її завершити, то посередники (в особі США/Європи) не потрібні. Відправили б якогось Абрамовича і війна заморозилась би на лінії розмежування. Мені здається ви занадто спрощено все сприймаєте... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, Дощ сказав: Все чекав поки напишете Набу генпрокурора особисто не чіпала, ніяких звинувачень не висували Но на злодієві шапка загорілась На якій підставі його (генпрокурора(!) треба було арештувати? Придумайте щось Написав коли з'явився час, наступного разу швидше відреагую, буду знати, що чекаєте))). Вигадувати (знаходити виправдання) - Ваша прерогатива. Моя - сухі факти 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Мені здається ви занадто спрощено все сприймаєте... Я взагалі все вивернутої сприймаю. І в моїй картині світу - "французи" планомірно знищують слов'ян. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Написав коли з'явився час, наступного разу швидше відреагую, буду знати, що чекаєте))). Вигадувати (знаходити виправдання) - Ваша прерогатива. Моя - сухі факти То підстав немає? Невже? Але набу все одно гандони Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: взагалі все вивернутої сприймаю А тепер ускладнюєте. Є проста техніка. Ідентифікуйте всіх діючих осіб і послідовно поставте себе на їх місце. Подумайте що, чому і як вони роблять. Як би зробили ви і які наслідки б це мало. Для справи і вас особисто. А тепер би як зробили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 хвилин тому, Дощ сказав: То підстав немає? Невже? Але набу все одно гандони За "підставами" звертайтесь до Желєзняка, він знає таємниці всіх слідства, чому за їх публічне розголошення його не посадили - ще та загадка))). НАБУ молодці, можуть ще раз виписати підозру Тимошенко!))) Змінено 4 години тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: А тепер ускладнюєте. Є проста техніка. Ідентифікуйте всіх діючих осіб і послідовно поставте себе на їх місце. Подумайте що, чому і як вони роблять. Як би зробили ви і які наслідки б це мало. Для справи і вас особисто. А тепер би як зробили? Як я насправді думаю написав вище. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, XL.pro сказав: Як я насправді думаю написав вище. правильно. ви так думаєте або так хочете. але чому всі інші мають думати так само і хотіти того ж? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз