US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 хвилин тому, sergio сказав: Походу Фламінги все?! https://www.facebook.com/share/p/1Dv53fKgcn/ www.instagram.com/reel/DR5bt7wjXaZ/?igsh=NnFvY3pwamRhY2Vq 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 30 минут назад, ks6 сказал: Живут же отдельные группы, типа мормоны или иеговы , по этим учениям в своей трактовке. И на здоровья. Но нельзя же навязывать этот движ на всех людей, из которых половина атеисты, а остальные совершенно в других религиозных движениях. А те , другие , которые " атеисты и остальные" , в таком случае не навязывают получается ? Да пожалуйста , можете создавать любое движение и религию, которое регламентирует Государство , но для каких целей называть религию " христианской" если она своей концепцией отвергает учение Христово. ??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Колишній радник Володимира Зеленського Олександр Роднянський дав інтерв'ю і розніс кадрову політику Зеленського. Олександр Роднянський може комусь подобатися, комусь не подобатися, але коли він каже, що 2 плюс 2 дорівнює 4, то треба бути дурнем, щоб сперечатися. Фактично він не сказав нічого нового, щоб ми не знали. Але це вперше, коли член команди, хоча вже і колишній, публічно розносить в клапті примітивізм та невігластво кадрової політики Зеленського. «Я довго сам намагався піти за власним бажанням. Мене вмовляли не йти, хотіли далі тримати у штабі як радника президента з економіки і навіть пропонували нові позиції. Я відмовився від усього, оскільки не бачив сенсу працювати зі слабкою командою, і зробив максимум для країни — як голова комітету з трансформації Ощадбанку, так і раніше в ролі радника», - каже Роднянський І далі він констатує кого і чому вважає «слабкою командою»: «Президента й практично усіх, кого він призначає. Він не в змозі оточити себе сильними людьми. Навіщо мене було включати у ці списки новинні беззмістовних радників Андрія (Єрмака) — гадки не маю», — уточнює Роднянський. А далі розносить вщент "стюардесу Єрмака", яку Алі-Баба пристроїв на посаду прем'єрки: «Нинішня прем'єрка, тоді ще міністерка економіки, сиділа з підручниками з економіки та займалася зумом з якимись незрозумілими тьюторами. Про що тут взагалі говорити, якщо президент у розпал війни обирає таких людей на ключові посади в країні? Разом із тим у неї завжди знаходився час на улюблений серіал "Корона", поки вона вирішувала, кому давати бронь, а кому ні. Тобто кому жити, а кому – ні. І у цей час чоловіки гинули на війні». Кадрова політика Зеленського та його прихильність призначати лояльних, а не комптентних, є одним з головних обгрунтованих приводів для критики. Але головна проблема у тому, що з цим натовпом невігласів, корупціонерів, довбограїв, дебілів та некомпетентних нарцисів у України немає шансів здолати ворога. Без них всі можливості є. Але Зеленському схоже це складно зрозуміти. І це не дивно. Бо шоумен і далі залишається невігласом у переважній кількості питань. На жаль.(c) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 години тому, vadimv сказав: Кем я только не "был www.instagram.com/reel/DSscdi4DLtz/?igsh=djFyYnVudGNwajl6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, vadimv сказал: Истину невозможно превратить в ложь, на то она и истина ) Так ведь ты же только обратное утверждал . Ты хоть следишь за тем, что сам пишешь.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, рыбак сказав: Так ведь ты же только обратное утверждал . Где? ) 4 хвилини тому, рыбак сказав: Ты хоть следишь за тем, что сам пишешь.? Ты опять вместо написаннрго что-то свое прочитал? ) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DR5bt7wjXaZ/?igsh=NnFvY3pwamRhY2Vq Сцуко. Під столом. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, vadimv сказал: Где? ) Ты опять вместо написаннрго что-то свое прочитал? ) Тебе же тут ранее указывали , как ты цепляешься к "буквам , запятыми и аллегориям" , лишь бы показать свою значимость , которой цена - о.о. И тот , кто о тебе это написал , был совершенно прав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Тебе же тут ранее указывали , как ты цепляешься к "буквам , запятыми и аллегориям" , лишь бы показать свою значимость , которой цена - о.о. И тот , кто о тебе это написал , был совершенно прав. Так где ты у меня прочитал, что истина может превратиться в ложь? Ссылку в студию! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Сцуко. Під столом. 😺 Я оце думаю - просто пропаганда чи ШІ? www.instagram.com/reel/DRmeUuQDCze/?igsh=Y2RpbTF4am44YjBy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 9 часов назад, vadimv сказал: Главное при этом не судить других по себе. И ни в коем случае никому не рассказывать, как жеж завалить рашку. А то вдуг кто-то узнает. кацапія валилася неодноразово , і завжди - за одним й тим самим алгоритмом Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: Так где ты у меня прочитал, Разве возможно в пустом мешке что либо обнаружить кроме пустоты. .новый роман Пелевина " Днк и пустота" -))))))) Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: кацапія валилася недноразово , і завжди - за одним й тим самим алгоритмом Тебе они известны ? Назови их. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Разве возможно в пустом мешке что либо обнаружить кроме пустоты. Т.е. тебе не удалось обнаружить в моих постах утверждения, что истину можно превратить в ложь? ) Так что ж это - выходит ты тут клеветой занимаешься? )) Святой человек ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 7 минут назад, Бездомный сказал: кацапія валилася недноразово , і завжди - за одним й тим самим алгоритмом Можно ли считать " алгоритмом " концепцию " армия , мова , віра"? Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Так что ж это - выходит ты тут клеветой занимаешься? )) Святой человек ))) Извини, я ошибался . В действительности: в пустом нечего искать кроме пустоты. Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, рыбак сказав: Извини, я ошибался . Обычное дело - читать что-то свое вместо написанного ) 10 хвилин тому, рыбак сказав: В действительности: в пустом нечего искать кроме пустоты. Как будто в этом есть что-то плохое )) Цитата В буддизме «пустота» — это фундаментальная концепция, означающая, что наши проекции идеализированных способов существования не соответствуют реальности. Понимание пустоты помогает освободиться от иллюзий, страданий и ложных концепций, открывая путь к просветлению. Понимание пустоты распространяется и на «я», указывая на отсутствие постоянной, неизменной души или сущности. Понимание пустоты разрушает иллюзии и проекции, такие как поиск «идеального» партнера или гнев на водителя в пробке, позволяя воспринимать вещи такими, какие они есть, без привязанности и отвращения. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: "буддизме «пустота» — это фундаментальная концепци" Как будто в этом есть что-то плохое )) Так ты уже определись , в тебе есть днк или ты совершенно пустой мешок ?-)))) Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 хвилин тому, vadimv сказав: Обычное дело - читать что-то свое вместо написанного ) Как будто в этом есть что-то плохое )) подсознательный конфликт есть сейчас практически у каждого. Я хочу, чтобы вы осознали его природу. Понимаете ли, мир, который находится вокруг нас, отражается в нашем сознании и становится объектом ума. И когда в реальном мире рушатся какие-нибудь устоявшиеся связи, то же самое происходит и в психике. При этом в замкнутом объёме вашего «я» высвобождается чудовищное количество психической энергии. Это как маленький атомный взрыв. Но всё дело в том, в какой канал эта энергия устремляется после взрыва (с) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 години тому, US7IGN сказав: Це та хєрня що зливає при спробі завантажити щось з торенту? Не обов'язково, тільки коли налаштовано в правилах, то може придушити, а може не чіпати) Звісно адміну(якщо він є) все видно, і виробнику (бо злив алертов йде й у його хмару, легальна ціль - доналаштування та баги, а не ловля порушників) і "злити" може він, тобто фактор "павлікморозов" гіпотетично є. До речі, раз вже зайшла мова - ви вчора сказали, що ваш NotebookLM щось "підгрібає" зовні. Тож я трохи поцікавився(бо мені на то було рівно завжди, оскільки за час користування Гуглом він і так знає, що саме мені втюхлювати), і так, з квітня 25-го NotebookLM отримала функцію Discover sources. Але ви можете в налаштуваннях не давати NotebookLM лізти в інтернет: під час пошуку/ додавання джерел обираєте Drive, а не Web: Choose Web or Drive; Toggle on “Web” and “Deep Research”. support.google.com/notebooklm/answer/16215270?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en Але Великий Брат все одно буде дивитися на вас зі смартфона і керувати вашими думками через Інстаграм 😜😁)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 години тому, рыбак сказав: Так ты уже определись , в тебе есть днк или ты совершенно пустой мешок ?-)))) Тут противоречия могут возникать только у пользующихся двоичной аристотелевой логикой. С точки зрения биологии человек таки представляет собой дырявый кожаный мешок с ДНК, программы которой ему кажутся им самим. Для них он - оболочка, пустой мешок, без них он - труп. С точки зрения буддизма эти программы - они не человек. И если их убрать (мысленно, конечно, бо никуда их не уберешь) - то нифига от "человека" и не останется, одна пустота. Ну и че тут такого сложного и непонятного? ) Вот ваш Иисус поставил на себе эксперимент - что будет, если попробовать убрать эти программы? Ответ был очевидным - труп. И вы еще что-то имеете против фразы "Практика- критерий истины", кто бы там ее ни произносил )) Еще и человечество обвиняете в том, что оно "истину" не поняло и не приняло ) А на деле - если кто-то полез в трансформаторную будку, и его там убило - то кто виноват - тот, кто полез или будка? Змінено 20 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Грош цена той "истине", которую так легко запутать и усложнить. Легко ? Да этим занимаются все государства , все ихние структуры работают над этим денно и ночно . Вся государственная пропаганда на это работает, вместе с твоими докинзами и талебами и марксами с их нелепыми и бессмысленными теориями и " практиками" и жпт чатами. Легко... Змінено 4 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 минут назад, DmiVady сказал: Але Великий Брат все одно буде дивитися на вас зі смартфона і керувати вашими думками через Інстаграм Ха! Пару дней назад консультировал в телефонном режиме одного товарища по узкоспециализированному вопросу. Ответ на который ему GPT дал ОЧЕНЬ расплывчатый. После разговора со мной, на следующий день - он опять полез в него. И получил развернутый ответ на тот же вопрос. Притом даже некоторые фразы чуть не целиком были выдернуты из нашего с ним разговора... Змінено 4 години тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Не обов'язково, тільки коли налаштовано в правилах, то може придушити, а може не чіпати) я мав на увазі виключно те що кожному американцю за спробу скачати щось з порушенням авторських прав одразу прилітає попередження) 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Тож я трохи поцікавився(бо мені на то було рівно завжди, оскільки за час користування Гуглом він і так знає, що саме мені втюхлювати) мав на увазі виключно те що якщо я завантажую для оброблення якісь документи то хочу щоб аналізувалися виключно вони, а не щось ще на розсуд гугля. а виходить що ти приносиш чисті продукти, а повар їх варить в брудному посуді... 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Але ви можете в налаштуваннях не давати NotebookLM лізти в інтернет: схоже ви так і не зрозуміли як працюють ЛЛМ. вони не можуть працювати з вашими документами не опираючись на купу невідомо чого що спожили під час навчання і що безпосередньо впливає на результат. 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Але Великий Брат все одно буде дивитися на вас зі смартфона і керувати вашими думками через Інстаграм тому потрібно мати декілька особистостей та внутрішньочерепни алгоритми оброблення поступаючої інформації з опорою на... складно пояснити. в радіо для цього використовують опорні генератори частоти. будь-що що заходить ззовні звіряється з внутрішнім каліброваним еталоном і обробляється з поправкою на розбіжність. до речі тут допомагають мови. думати кацапською як кацап або англійською як американець чи англік легше з опорою на культурну складову сприйняття одних і тих же речей. як і спілкування різними мовами з різними народами створює 3д модель пласкої теорії світу яку намагається продати будь-яка пропаганда. саме тому я дивлюся рілси 4-ма мовами - для кожної культури та мови свій контент, які дуже рідко пересікаються. Змінено 4 години тому користувачем US7IGN 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 20 минут назад, US7IGN сказал: тому потрібно мати декілька особистостей та внутрішньочерепни алгоритми оброблення поступаючої інформації з опорою на... складно пояснити. в радіо для цього використовують опорні генератори частоти. будь-що що заходить ззовні звіряється з внутрішнім каліброваним еталоном і обробляється з поправкою на розбіжність. И это вот все, конечно же , опирается на личную " практику которая критерий истины"-)))) Кота нет , он бы Канта процитировал, он его в юности читал -)))) Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз