Бездомный Опубліковано: В понеділок в 19:56 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:56 (змінено) 9 часов назад, Бармалей сказал: Ты лучше подскажи как правильно мат б.л.я.т.ь сказать не матерясь? на русском - говорим блин...млинець как то не звучит🤣 хвойда , шльондра , шмата , курва , порванка , покритка , розпусниця - вистачить ? Змінено учора в 05:01 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В понеділок в 19:59 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:59 1 минуту назад, Бездомный сказал: хвойда , шльондра , шмата , курва , порванка , покритка - вистачить ? вижу польщину тут продвигаешь юный подаван))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 20:01 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:01 (змінено) 4 минуты назад, Бармалей сказал: вижу польщину тут продвигаешь юный подаван))) аби не кацапщину . Львівські батяри нігди не розбирали - Жид ти чи поляк, аби не кацап був не фраєр Змінено В понеділок в 20:03 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: В понеділок в 20:01 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:01 8 часов назад, MaxS сказал: в США є найкращий літак для прориву будь якого ПВО по ціні паперу і фарби - запакований свіжонадрукованими доларами Боїнг. Бо ті вертольотики, що летіли як на параді, ІМХО, місцеві бабки з балконів пакунками з кокаїном позбивали би. С учетом того что по итогу американцы взяли под контроль 303 миллиарда баррелей нефтяных резервов по цене 57 доларов за барель = 17 триллионов долларов, на какие-то там чемоданы с напечатанной бумагой они точно не скупились Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В понеділок в 20:02 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:02 Только что, Бездомный сказал: аби не кацапщину . пчела против меда...забавно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 20:03 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:03 (змінено) 20 хвилин тому, vadimv сказав: "Кілька неділь" ще не пройшло ) Можливо "хитрий" кіт мав на увазі кілька вербних неділь (2026-2027 рр), а не тижнів )))))))) 28 хвилин тому, рыбак сказав: Судя по тому , что " все молчат " , то выборы нужны только вам . Мені потрібні не вибори, а завершення війни. Змінено В понеділок в 20:04 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: В понеділок в 20:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:05 26 минут назад, US7IGN сказал: Можливо ми ще побачимо трудові концтабори... не побачим, технологический уровень цивилизации не тот - вкалывают роботы, люди низкой квалификации не нужны, разве что сиделки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В понеділок в 20:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:05 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Мені потрібні не вибори, а завершення війни. Ви нестарий, можливо побачите й завершення цієї війни. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В понеділок в 20:07 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:07 Только что, XL.pro сказал: Мені потрібні не вибори, а завершення війни. Разве выборы или невыборы от этого зависят ? Да и судя по вашим текстам , то вам нужно не завершение войны , а победа . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 20:08 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:08 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Можливо "хитрий" кіт мав на увазі кілька вербних неділь (2026-2027 рр), а не тижнів )))))))) Доречі, в англійській вона не вербна, а... пальмова - Palm Sunday 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: В понеділок в 20:08 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:08 Только что, Бармалей сказал: Ты лучше подскажи как правильно мат б.л.я.т.ь сказать не матерясь? на русском - говорим блин...млинець как то не звучит🤣 лярво? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 20:12 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:12 1 минуту назад, katso сказал: не побачим, технологический уровень цивилизации не тот - вкалывают роботы, люди низкой квалификации не нужны, разве что сиделки роботи позбавляють роботи саме творчіх людей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 20:18 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:18 10 минут назад, vadimv сказал: Доречі, в англійській вона не вербна, а... пальмова - Palm Sunday В поляків теж пальмова. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 20:27 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:27 12 хвилин тому, рыбак сказав: Разве выборы или невыборы от этого зависят ? Да и судя по вашим текстам , то вам нужно не завершение войны , а победа . Перемога - це кордони 1991 р, розпад РФ, репарації. Цього бажаю десь в глибині душі. Мріяти ніхто не забороняє. Більш реально - оскільки, поки не планую нікуди виїжджати, то хотілося б сталого миру, а не капітуляції з подальшим нападом мордора. 16 хвилин тому, DmiVady сказав: Ви нестарий, можливо побачите й завершення цієї війни. На початку війни Вадим запостив "вижили лише ті, хто продовжував жити далі", тому насолоджуюсь тодлером, роблю ремонт в квартирі, планую влаштуватись на роботу))). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В понеділок в 20:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:30 1 минуту назад, XL.pro сказал: влаштуватись на роботу это не про жить дальше 😭 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: В понеділок в 20:33 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:33 46 хвилин тому, ozor сказав: Чому станєт? Став. Скіко славетних патріотів звідти вийшло, один бєня з юлою, чєго стоят. Тю - бєня з юлою, сам Моргентау звідти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 20:38 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:38 (змінено) 13 хвилин тому, XL.pro сказав: На початку війни Вадим запостив "вижили лише ті, хто продовжував жити далі" Пошукав тут оригінальну цитату, виглядає дуже схоже на кота з його "в кінці літа або осінню" ) Цитата Oh, they were the ones who said, 'We're going to be out by Christmas.' And Christmas would come, and Christmas would go. Then they'd say, 'We're going to be out by Easter.' And Easter would come, and Easter would go. And then Thanksgiving, and then it would be Christmas again. And they died of a broken heart. Американський адмірал Джеймс Стокдейл про в'язницю «Ханой Хілтон» (офіційно Hỏa Lò), де він, як військовополонений під час В'єтнамської війни, розробив знаменитий Парадокс Стокдейла: виживали ті, хто зберігав віру в остаточне звільнення, але не ілюзорний оптимізм, а реалістичне розуміння складності ситуації. Змінено В понеділок в 20:41 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 20:38 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:38 7 хвилин тому, Бармалей сказав: это не про жить дальше 😭 Ви ж наче заброньований, ось і мені з бронюванням безпечніше буде пересуватися містом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В понеділок в 20:40 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:40 так, бабу юлю не приплетайте, её подкинули нам - сучка евро 2012 у нас (Днепр) украла...родившийся в Днепре не смог бы это сделать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В понеділок в 20:41 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:41 2 минуты назад, XL.pro сказал: Ви ж наче заброньований, ось і мені з бронюванням безпечніше буде пересуватися містом. нда...возразить нечего...пожалуй это единственный плюсик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В понеділок в 20:51 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:51 (змінено) 28 минут назад, XL.pro сказал: Перемога - це кордони 1991 р, розпад РФ, репарації. Цього бажаю десь в глибині душі. Мріяти ніхто не забороняє. Більш реально - оскільки, поки не планую нікуди виїжджати, то хотілося б сталого миру, а не капітуляції з подальшим нападом мордора. Вот и я , когда иногда предполагаю, по неким политическим заявлениям сторон , скорое завершение войны , то это скорее мое желание чтобы прекратились эти убийства и самоуничтожение . Но , если закончится война и прекратятся убийства , то это совершенно не значит , что наступит мир . Если будут побежденные , то будут и реваншистские настроения . Поэтому Кремль вряд ли устроит капитуляция , им нужно поглощение . Большее зло поглотит меньшее. Вместо одного " дракона" станет другой . Змінено В понеділок в 20:58 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В понеділок в 20:58 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:58 не будет скорого...может в 27м что то и начнет вырисовываться...имхо конечно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В понеділок в 21:11 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:11 22 хвилини тому, XL.pro сказав: На початку війни Вадим запостив "вижили лише ті, хто продовжував жити далі", тому насолоджуюсь тодлером, роблю ремонт в квартирі, планую влаштуватись на роботу))). Ну так, запостив дуже слушну думку. Війна не привід перестати чистити зуби, міняти труси й ходити з траурним обличчям. А з ремонтом в ці часи, як на мене, все просто: сенс є лише тоді, коли є зайві гроші й нема куди їх подіти, або якщо це працює як психологічний якір. Я теж потроху підтримую село: підкидую гроші дядькові, який там доглядає, і час від часу видумую з ним дрібні роботи з облаштування. Але це радше забаганка, а не інвестиція. Я добре розумію: якщо що, жодна цеглина чи інше майно не завадять мені робити те, що потрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 21:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:19 6 хвилин тому, DmiVady сказав: А з ремонтом в ці часи, як на мене, все просто: сенс є лише тоді, коли є зайві гроші й нема куди їх подіти, або якщо це працює як психологічний якір. Бывают занятия, спасительные в минуту душевной невзгоды. Растерянный ум понимает, что и в какой последовательности делать — и обретает на время покой. Таковы, к примеру, раскладывание пасьянса, стрижка бороды с усами и тибетское медитативное вышивание. Сюда же я отношу и почти забытое ныне искусство сочинения книг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В понеділок в 21:43 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:43 55 хвилин тому, XL.pro сказав: Ви ж наче заброньований, ось і мені з бронюванням безпечніше буде пересуватися містом. Я вважаю, що якщо(раптом) Україна (керівництво та керівники керівництва) вирішить воювати по-справжньому, то критерії бронювання суттєво переглянуть. Бо якщо зараз є потреба, умовно, у 50-60 тисячах людей на місяць (цифра з довідника Стеля), і на досить тривалий період, щоб бодай частково вирівняти ситуацію на ЛБЗ, нинішніх заходів буде явно недостатньо. Тож якщо броня, то ще й до неї антидроновий захист треба 😉 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз