DmiVady Опубліковано: учора в 19:51 Поділитись Опубліковано: учора в 19:51 Тільки що, kkost сказав: то все фігня, зара незламний полубітний вам правильні цифри намалює Я на нього чат в режимі автовідповідей напущу, і подивимось, хто перший зламається 😁))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 19:52 Поділитись Опубліковано: учора в 19:52 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Та зараз інші тренди www.instagram.com/reel/DTCxsHRiIw6/?igsh=MThiaHIyZWY3Zjh5ag== в мене прям поряд така ситуація, це було б смішно, якби не було так огидно 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 19:52 Поділитись Опубліковано: учора в 19:52 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Ні, я з такого тільки всесвіт Джона Віка дивлюся та кіно зі Стедхемом, раніше ще був Борн та Брюс Вілліс. я по красивим жінкам - Галя, Аня... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 19:53 Поділитись Опубліковано: учора в 19:53 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я на нього чат в режимі автовідповідей напущу, і подивимось, хто перший зламається 😁))) переживаю за чат, треба взяти шорт на його акції, якщо таке зробите 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 19:58 Поділитись Опубліковано: учора в 19:58 Тільки що, kkost сказав: переживаю за чат, треба взяти шорт на його акції, якщо таке зробите Я не вмію) тож чекаємо на обіцянки Коте. Тим більш, що мене це не обходить - я не бачу, чим там полубітні між собою розважаються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 20:01 Поділитись Опубліковано: учора в 20:01 53 минуты назад, Бармалей сказал: очень похоже на то что друг трампа согласен не блокировать реку Днепр и продавать нам электрику с нашей же АЭС и восстанавливать донбасс Це ж було вже. © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 20:11 Поділитись Опубліковано: учора в 20:11 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не вмію) тож чекаємо на обіцянки Коте. Тим більш, що мене це не обходить - я не бачу, чим там полубітні між собою розважаються. то є цікавим, особливо для розуміння того, які мєтодічки ОП розслає 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 20:15 Поділитись Опубліковано: учора в 20:15 32 хвилини тому, kkost сказав: Шеллєнберга uainfo.org/blognews/1767614062-budanov-pidtrimuvav-nepublichni-kontakti-z-administratsieyu.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 20:18 Поділитись Опубліковано: учора в 20:18 2 хвилини тому, US7IGN сказав: uainfo.org/blognews/1767614062-budanov-pidtrimuvav-nepublichni-kontakti-z-administratsieyu.html бабці біля під"їзду кажуть, що в нього там і економіка дуже непогана 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 20:20 Поділитись Опубліковано: учора в 20:20 4 хвилини тому, US7IGN сказав: uainfo.org/blognews/1767614062-budanov-pidtrimuvav-nepublichni-kontakti-z-administratsieyu.html у нас тут це відео заблоковане Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 20:22 Поділитись Опубліковано: учора в 20:22 1 хвилину тому, kkost сказав: у нас тут це відео заблоковане Це все жиди 😉 www.instagram.com/reel/DR5DOqZDJmC/?igsh=MTMwNHBkYzV2dGZncw== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 20:24 Поділитись Опубліковано: учора в 20:24 3 хвилини тому, kkost сказав: то є цікавим, особливо для розуміння того, які мєтодічки ОП розслає З цього погляду так, але мені не хочеться витрачати на це час. Форумні агітатори настільки некомпетентні, що навіть інструкції нормально виконати не можуть. А щоб відстежувати тренди, достатньо час від часу послухати когось на кшталт Стерненка чи іншого Гондона, хоча я і їх не слухаю). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 20:25 Поділитись Опубліковано: учора в 20:25 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Це все жиди 😉 www.instagram.com/reel/DR5DOqZDJmC/?igsh=MTMwNHBkYzV2dGZncw== прикольний серіал. До речі, у генерала Буданова завтра день народження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 20:27 Поділитись Опубліковано: учора в 20:27 2 хвилини тому, DmiVady сказав: З цього погляду так, але мені не хочеться витрачати на це час. Форумні агітатори настільки некомпетентні, що навіть інструкції нормально виконати не можуть. А щоб відстежувати тренди, достатньо час від часу послухати когось на кшталт Стерненка чи іншого Гондона, хоча я і їх не слухаю). то in general, а наш полубітний то квінтесенція 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 20:29 Поділитись Опубліковано: учора в 20:29 1 хвилину тому, kkost сказав: прикольний серіал. До речі, у генерала Буданова завтра день народження. так. ще один цікавий збіг... аж дивно як така щира людина стала розвідником а хто ж український Рішелье? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 20:31 Поділитись Опубліковано: учора в 20:31 2 хвилини тому, US7IGN сказав: так. ще один цікавий збіг... аж дивно як така щира людина стала розвідником а хто ж український Рішелье? а який збіг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 20:33 Поділитись Опубліковано: учора в 20:33 (змінено) 42 хвилини тому, US7IGN сказав: я по красивим жінкам - Галя, Аня... Без них ніякий бойовик не обходиться) Змінено учора в 20:35 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: учора в 20:36 Поділитись Опубліковано: учора в 20:36 2 хвилини тому, DmiVady сказав: практично у всіх плейлістах в мене 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 20:51 Поділитись Опубліковано: учора в 20:51 а що скажуть експерти з ШІ щодо підтримки ШІ в ноутбуках? це в процесори щось додали чи що? що це ШІ має робити на ноутбуці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 20:56 Поділитись Опубліковано: учора в 20:56 Так, вже розганяють в каналах, так що можна ... Годинку тому на ТЕЦ був аварійний скид тиску(цей звук за війну в нас вже всі вивчили), хз, якась аварія, тож планові графіки в нас полетіли шкереберть. Знеструмлене місто і частина області. Офіційних прогнозів щодо відновлення енергопостачання на Дніпропетровщині поки немає Мешканців області, в яких ще є вода закликають зробити запаси. Метро стало, людей виводять. Раз така біда, то заразом протестую, скільки проживе кабельний інтернет. 🧘♂️ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 20:57 Поділитись Опубліковано: учора в 20:57 в соц мережах, де завжди були вимкнені коментарі, увімкнули - вивчають думку людей пишіть коментарі, бо ця хрінь ніколи не закінчиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 20:58 Поділитись Опубліковано: учора в 20:58 (змінено) 2 хвилини тому, DmiVady сказав: кабельний інтернет а тепло, вода, каналізація вас не турбують? бомжували ракетне ппо, а біду зробили дешеві шахеди Змінено учора в 20:58 користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 20:58 Поділитись Опубліковано: учора в 20:58 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Так, вже розганяють в каналах, так що можна ... Годинку тому на ТЕЦ був аварійний скид тиску(цей звук за війну в нас вже всі вивчили), хз, якась аварія, тож планові графіки в нас полетіли шкереберть. Знеструмлене місто і частина області. Офіційних прогнозів щодо відновлення енергопостачання на Дніпропетровщині поки немає Мешканців області, в яких ще є вода закликають зробити запаси. Метро стало, людей виводять. Раз така біда, то заразом протестую, скільки проживе кабельний інтернет. 🧘♂️ прем'єрка десь сказала що по всій країні полетять графіки... а Президент Володимир Зеленський припустив, що російсько-українська війна може завершитися у наступні пів року hromadske.ua/polityka/257538-zelenskyy-spodivayetsia-shcho-viyna-moze-zavershytysia-u-pershiy-polovyni-2026-roku?traffic_source=ukr.net скільки там тих ТЕЦ залишилося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 21:01 Поділитись Опубліковано: учора в 21:01 1 хвилину тому, akineo сказав: а тепло, вода, каналізація вас не турбують? Раптом промайнула думка, що ШІ дійсно не турбує ні тепло, ні вода, ні каналізація - то все турботи шкіряних мішків. От інтернет - інша справа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 21:02 Поділитись Опубліковано: учора в 21:02 Тільки що, vadimv сказав: Раптом промайнула думка, що ШІ дійсно не турбує ні тепло, ні вода, ні каналізація - то все турботи шкіряних мішків. От інтернет - інша справа. дехто просто подбав обладнати будиночок всім необхідним в цій чудовій країні. крім старлінку схоже 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз